Aake raitilla

Oswell

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Oswell 12.03.2006
Joo, tuskin olen vaihtamassa tätä mihinkään, vaikka toisin aikoinaan väitin. Tunkkaiseksi tämä jäi, mutta ei makeaa mahan täydeltä (tietää sanoa mies joka joi 6 desiä kinuskikastiketta alle 10 minuuttiin).
0   +1 +2
 
8
Protush 11.11.2004
yeah.. siistiä menoa alusta asti!.. varsinkin noi stabit on siistit.. jostain syystä biisissä on jouluinen tunnelma ( johtuu varmaan siitä että joulu lähestyy).. miksaus on aika laimea.. hatsit on hyvät joskin ne voisivat kuulua vähän enemmän.. suurempaa vaihtelua ei biisissä ilmennyt mutta kokonaisuus on ihan hyvä.. ei mitään tanssi musaa mutta silti hyvin kuunneltavaa.. miksaus tosin voisi olla hieman kirkkaampi (osittain) ja syvällisempi.. joka tapauksessa jees kipale!
0   +1 +2
 
Oswell 08.07.2004
Tuli testattua kaverin poppiautossa: bashot piti vääntää minimiin, kun lautanen lepatti rontissa perusasetuksilla. Eli todennäköisesti syön sanani ja lähetän vielä joskus korjatun version, jossa vähempi bassoa ja enempi diskanttia. Vielä on kuitenkin jonkin aikaa imuttaa tämä "lepatuttaja" koneelle, jos woofferista tartee tomuttaa pölyt.
0   +1 +2
 
9
Nectino 06.08.2004
ei kauheen monipuolinen, mutta vetää mukaansa!
0   +1 +2
 
5
Laihanen 15.07.2004
Särkee ajoittain melkoisen ilkeästi. Exporttausvaiheessa mastervolumea pienemmälle!
Kunnon bassosta ei ole tietoakaan, eli toisin sanoen kunnon laitteilla kuunneltaessa tämä on tunkkaista puuroa. Kyllähän se varmaan möyrii "kivasti" jollain autowooffereilla mutta mahtaakohan siinä vaiheessa kuulua mitään muuta... Mikään alue ei tunnu olevan miksauksessa kunnossa.
Rakenteesta jäi käteen viimestelemätön maku, leadimelodia tosin oli ihan piristävä.
-1   +1 +2
 
10
vizitti 07.07.2004
Tämähän potkii todella kivasti kasseille, melodiasta mikä alkaa tuossa yhessä kohtaa tulee mieleen kasari/nintendon auto peli :) Mutta todella onnistuneesti tehty. Kyllä tästä ehkä tulee jonkun verran mieleen autoilu jossain 350km/h nopeudella Lahti-Kouvola tiellä. Loistava.
0   +1 +2
 
10
Dj Future 05.07.2004
Joo, huomasin itsekkin nyt kun kuuntelin tän biisin uudestaan poppilaitteilla, että diskantti ei ole puhdasta. Sen takia biisi on vähän tunkkaisen kuuloinen. En kuitenkaan muuta arvosanaa jonka annoin aijemmin.
0   +1 +2
 
Oswell 05.07.2004
Tuli huomattua sama juttu, mistä juhku mainitsi, kun väänsin diskantit vahvarista nollaan. Ero on kahdella pykälällä aika suuri, mutta tyydyn silti lähettämääni versioon. Eli diskanttia pikkasen ylös, niin kyllä irtoo.
0   +1 +2
 
juhku 05.07.2004
Alkaa ainakin todella lupaavasti... mukavat arpit taustalla ja kick potkii oikeen mukavasti. Biisi on jotenkin kyllä vähä tunkkasen kuulonen. tun tuu kun biisissä ei olisi korkeita taajuuksia ollenkaan vaan ne oli leikattu pois.. Melodia puoli on kyllä muuten kunnossa! Kyllä tätä biisiä ihan mielellään autossa kuulisi!! :) ei vaan oo autoo! :D
0   +1 +2
 
9
Juhladude 05.07.2004
Todella upeeta! Tämä on kuin suoraa jatkoa "Teinikkäälle hyppyrottakavalkadille", sen verran samanhenkistä dancetusta on. Kuten Oswell jo mainitsee biisin esittelyssä sanan "hurmos", sitä tämä biisi on täynnä. On se sitten motarilla 175 km/h vauhdin aiheuttama hurmos tai yleensäkin onnistumisen tunnetta, sama musiikki soi sillä hetkellä päässä. Nimittäin tämä biisi. Heti kappaleen alussa tuli mieleen, että tämä on kuin sankarihevin danceversiota. Sankaridancea? Sen verran voimakasta hurmosmusiikkia on; uppoo paremmin kuin evankeliumi! Jos Oswellilla olisi pitkät kultakutrit päässä, voisi hän biisin musavideossa seistä kallion kielekkeellä ylväänä tukka hulmuten. Siinä olisi todellista sankarihevin danceversiota. Itse kappaleessa "Orchestra hit" -samplen käyttö on osunut nappiin. Tuo yksittäinen ääni erottaa tämän biisin harmaasta massasta. Arvosanaksi olisin antanut ilomielin 9.2, mutta jääköön nyt ysiin. Täydellistä biisiä ei olekaan!
0   +1 +2
 
10
Dj Future 05.07.2004
Oijoi..on kunnia päästä kommentoimaan tätä ensimmäisenä. Harmi vaan että kellonajan takii en voi kuunnella poppivehkeillä vaan täytyy tyytyä kuulokkeisiin.. Elikkäs: Alku on todella reipas, siinä ei ole mitään vikaa eikä lisättävän tarvetta. Padi on loistavan kuuloinen. Melodiat on hyviä...en mitään kritisoitavaa tästä löydä.
Tiedän muuten tuon hurmoksen tunteen kun on motarin kyydissä ajaen kohti auringonlaskua, ja kun kuuntelin tätä biisii, niin helposti voin itseni taas siihen tilanteeseen kuvitella.Tää buusi huomattavasti rauhallisempi kuin Teinikäs hyppyrottakavalkadi. Biisissä on vähän sellainen liidaava tunnelma koko ajan, joka ei huono asia ole. hetkonen...unohdin kokonaan mainita, basso on loistavan kuuloista!! Kyllä näköjään sillä sun kotipoppiksellakin saa kunnon biisejä tehtyä. Nuemroa olen miettinyt jo runsaat 15 minsaa...damn! kai se on pakko antaa .. , numero on sen takii noin hyvä koska kirjoitit biisin kuvauksen niin hyvin, ja tietenkin tää buusi säväytti ja siinä oli mukana sitä tuttua Oswell meininkii!!
0   +1 +2