Tulla tuntemaan kysymys

Haava (ReMixit)

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Tässä tapahtuu se maailman synty taikka mikä?
0   +1 +2
 
6
Stocco 22.12.2004
Logossa näkyy tissi! Mut miks siin lukee "Juma"? Vammanen vokaaliluuppi tässä. Ja epämääräistä renkutusta muuten. Aika huonoa Haavaa valitettavasti. Kuulostaa oikeastaan vaan typerältä. Missä kauneus ja lofi estetiikka? Täs ei tapahdu mitään, mut täs ei oo sitä monoträkin draivia, jota jaksais silti kuunnella.
0   +1 +2
 
10
Tää paras
0   +1 +2
 
10
Samanlaiset luiottavat samanlaisia . " Lika löses av lika" sanoi mulle prof. .... kun en nyt saa hänen nimeään muistiini, Olisikos ollut Kaj Carlsson ?
0   +1 +2
 
10
Filosofiselta kannalta tämä on seuraavaa:
alussa jumala loi taivaan ja maan jne jne . Mä en suko siihen jumalaan vaan mä uskon kvantimekaniikkaa ( ja sen Kööåenhminalaiseen tulkintaan)
Mutta mulle istuvat myös ne muut kvanttiteorian alkeet.
0   +1 +2
 
10
MItä sä tarkoitat ( niinkuin tulevaisuuteen katsoen) tolla :" Tulla tuntemaan kysymys"-lauseella ?
0   +1 +2
 
10
Toi Bassoline on tosi hieno !
0   +1 +2
 
10
Kolitrunelle mä sanoisin että kaikkea ei ole vielä saavutettu/menetetty .. Ja teille kaikille muille mä sanoisin:"Että helvetin hyvää musaa". :-) :D !
0   +1 +2
 
10
Kolitrunelle mä sanoisin että kaikkea ei ole vielä saavutettu/menetetty .. Ja teille kaikille muille mä sanoisin:"Että helvetin hyvää musaa". :-) :D !
0   +1 +2
 
8
trikrank 16.11.2004
Tahmeaa. Astmakohtaus. Aivan hillittömän ahdistava tunne valtasi näin yön tunteina. Kuumeisena tämä sai aikaan epämiellyttävän psykoosinomaisen tilan. Kappaleen loputtua tuntui siltä, että on yskittävä se sisäänhengitetty pölypussin sisältö pois. Ja nopeasti. Raivoisa yrittäminen ja sen turhuus. Rikkoutumattoman muovikelmun läpi vesisammiosta. Pahaa pakoon upottavalla suolla. Kokonaisuudessan erittäin hyvä minimalistinen tunnelmapala, joka ansaitsee kasin. Ehkä jonkinlaista lisäelementtiä olisin kaivannut, jotta ahdistus olisi ollut täydellinen.
0   +1 +2
 
10
Hei Haava, sä olet mun mieheni ! Tää sun monotrackisi on kuin kuula mun päähäni. Sä saat multa pisteitä muta olen pahoillani sanoessani, etä säkin kuten myös mäkin olet vähemistö säveltäjä muta sä olet tosi hieno.
0   +1 +2
 
Chevy 26.07.2004
Loistavaa taustamusiikkia puuduttavaan työpäivään.
0   +1 +2
 
Michikawa 26.07.2004
Tämän tyyppistä musiikkia en kyllä ymmärrä lainkaan, joten olen ihan väärä tyyppi kommentoimaan tätä millään tavalla. Ilmeisesti tällaiseen monotrack meininkiin kuuluu toisteisuus, yksinkertaisuus ja monotonisuus, mutta kuuntelunautintoon tämä kaikki vaikuttaa tietenkin varsin vahvasti. Enpä oikein osaa sanoa tähän mitään, outoa kamaa. Oletan, että genressään ihan ok?
0   +1 +2
 
8
pihatonttu 26.07.2004
hm. heti ensin täytyy sanoa että eka monotrack biisi varmaan vuoteen mitä kuunnellut. nuo quicamaiset äänet (miten nyt sitten onkaan tehty) o yksinkertaisuudessaan helevetin ärsyttäviä, mutta ilmeisesti sitä jumalan tunteminen on, tms. meinaa päänsäryn saada . muuten tuo puheen kierto menee oikein sopivan jumittavasti. ei kyllä kahta kertaa jaksa kuunnella putkeen tällainen hiukan "rehevämmän" konemusan kuuntelija. tää voi olla vaikka kuinka nerokasta genrensä kamaa, mutta itse en sellaisia nyansseja huomaa, jotenka 7 rapsahtaa suht tasapainosesta piisistä, mutta yleiskiero idea ja tunnelma nostaa sen 8:iin
0   +1 +2
 
Averell 28.07.2004
En taida tällaista oikein ymmärtää. Ei musta ole niinkään musiikkia vaan jotain äänitaidetta joka voisi soida Kiasmassa jonkun sairaan taulun tai videoteoksen yhteydessä. Kohinaa. Eläimiä tapetaan taustalla.
0   +1 +2
 
Einsteins 28.07.2004
Aika vinkeää marssimusaa. Keuhkot vinkuu ja joukkue liikkuu.
0   +1 +2
 
[ sam ] 29.07.2004
Itse haen monotrackilta vähän eri vivahteita (paukkuvaa kickiä ja kireitä surinasaundeja), mutta kyllä tämänkin omalta osaltaan rokkasi. Tunnelma on jälleen ainutlaatuinen ja hypnoottisen mielipuolinen. Jankkaus käy aluksi hermoille, mutta sitten siihen tottuu ja lopuksi siihen turtuu.

Rytmissä oli jotain häiriötä, ties vaikka tarkoituksellista, mutta jotenkin tuntui, että rumpu ei kulkenut käsi kädessa muiden soundien kanssa. Sellainen kellomainen synkroni puuttui, mikä taas lisäsi ennestään mielenkiintoani tähän biisin. Koko kappaleen mietin, että kuulenko omiani vai onko teos taidokkaasti tiirattu herättämään epäilyksiä rakennetta kohtaan.

Tämä kappale haastaa kuuntelijansa eikä päästä kuulijaa helpolla. En lähde tässä enempää puimaan, koska en tosiaan tiedä mitä kuulin äsken.
0   +1 +2