Find it

Beaner

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Almost famous 04.10.2004
Kyllähän tämä ihan rokkas. Soundit olis voinu olla hiukan paremmat ja laulussa olis aika paljon parantamista, mutta kokonaisuus pysyy kyl plussan puolella. Eniten olis tuon ääntämisen kanssa tekemistä ja sit tietysti soundit kohalleen. Tässä nyt kuitenkin oli se jokin juttu, että vaikka soundit oli mitä oli niin silti tää jollain tapaa toimi. Paremmat soundit ja ehkä vaikka kertsiin stemma laulua niin jopas olis hyvä. Nyt seiska paremmilla soudeilla olis tullu ainakii kasi.
0   +1 +2
 
8
Einsteins 04.10.2004
Hauskalla kitarariffillä alkava biisi, joka rullaa komeasti lävitse. Biisinä hyvä, joskin laulajan nasaali ei ole juuri se laulutyyli joka olisi omaan makuuni. Hyvin hoidettu, rokataan ja rolletaan!
0   +1 +2
 
Commandant 03.10.2004
Perkeleen maukasta rokkimättöä.. ainoastaan se korkealla soitettu munaton riffi keskelle jotain verseä kismitti.
0   +1 +2
 
drlecter 21.09.2004
Nuhainen lauluääni ja huono lausunta ei sovi yhteen, ei saa selvää. Laulussa parantamista rutkasti. Rumpalilla tempo seilaa paikoin.
0   +1 +2
 
6
g.o.r.e. 21.09.2004
Ekaks ajattelin et oon kommentoinut tän ennenkin mut sit huomasin et ei sittenkään. Tääl mikseris vaan on niin paljon saman kuuloisia bändejä. Laulajasta en pidä (tai hänen äänestään, henkilöstä en osaa sanoa). Tuo kertsin lead kitara tilutilu on ärsyttävä. Muuten ihan tällainen letkeä perusrokki retkutus. Eipä mitään maailmaa mullistavaa.
0   +1 +2
 
7
let J. 20.09.2004
Rummut laahaavat hiukan, muuten pysytte ihan hyvin kasassa.
pieniä temponvaihteluita oli huomaavinani.

Tulee ensin mieleen Teenage Dirtbag -biisin esittäjä, jonka nimeä en muista.
Sanoista ei ihan saa selvää, artikulaatiota voisi vähän tarkentaa, tai varmaan tuon leveän soundin kaventamisesta voisi tulla pieni parannus.

Kappale on tasapaksun ok.

Miksi muuten c-osasa voi tehdä mitä vaan? Wah? Pah?

Tyylissä pitäisi pysyä tai sitten rikkoa rajat tyylikkäästi.
0   +1 +2
 
7
theplan 20.09.2004
Vähän kankean oloista soittoa, mutta kyllähän se tavallaan tähän tyylilajiin sopii kuin kirves otsaan. Laulu oli hämmentävää... En ole edelleenkään ihan varma millä kielellä tässä laulettiin, mutta toisaalta se kuulosti aika persoonalliselta kuitenkin ;-) Saundillisesti ok meininki, ja C-osa oli hauska vaikka olittekin ladanneet sille vähän liiankin suuret odotukset tuossa esittelytekstissänne.
0   +1 +2
 
Haiti 20.09.2004
Laulusta ei oikein tuppaa saamaan selvää... ei tiedä johtuu artikulaatiosta vai miksauksesta :P
Ei muutenkaan tämänmoinen suomiteinipunkki oo mun juttu.
0   +1 +2
 
NeverSayYes 17.09.2004
Mukavaa rokkia mutta aku ankkako teillä vetää vokaalit?
0   +1 +2
 
5
Lowborn 17.09.2004
Jonkin sortin hymypoppia kai tässä yritetty tehdä, pahimmat puutteet oli lauluosastossa, fingelska oli melkoista eikä ääni kantanut yhtään, jäi puhelauluksi. Rumpali yritti vähän liikaa eikä iskut menneet oikeille kohdilleen ja haparointi oli koko biisin yleisilme.
0   +1 +2
 
6
Ilssi 17.09.2004
Tulee mieleen joku Apulannan neliöjuuri kappale tosta alusta, ihan mukavaa
autotalli rockia, laulajalla vissiin flunssa ollu nauhoituksissa kun täytyy noin honottaa :)
Kyl tää menee ihan jossain bändi illoissa, mut loppujen lopuks aika mitään sanomaton
täs ei vaan oo mitään uutta!!
0   +1 +2
 
8
niilo 17.09.2004
Ensimmäiset pari iskua rytmi nilkuttaa pahasti ja sen jälkeenkin on koko ajan pieni yleinen epätahdikkuus. Riffin on tiukkoja ja pitäisi soittaakin tiukasti tahtiin. Soundit on ihan jees punk-rock-linjalla ja vokalistin vähän haistatteleva artikulaatiokin lienee genren konventioiden mukaista. Wahikitara-C-osa on kiva vaihdos mutta siinäkin yhteissoitto sylttyää ikävästi. Melodiasta löytyy jonkinlaista koukkua ja teos on hyvä yhtenäinen paketti. Tykkäsin taustastemmoista vaikka nekin voisi ehkä laulaa vielä vähän tarkemmin punk-uskottavuuden kärsimättä. Biisien lopetus on vaikeaa ja tässäkin homma hoituu niin että lakataan soittamasta. (kommenttirinki)
0   +1 +2
 
Izdo 17.09.2004
En lähde arvostelemaan musiikkia jota en oikeasti ymmärrä. Kommenttia toki voi antaa: Kitarariffit on minusta toimivia ja muutenkin musiikillisesti hommat pelaa yhteen. Laulusta en tykännyt.
0   +1 +2
 
8
JM 16.09.2004
aika hauskaa pirteää..hmm.. oisko tää lähellä jotain green days tyylistä kaliforniaskeittipunkkia??
ei yhtään huonosti toteutettua sellasta kuiteskaa, sävellykset vaan on tässä musiikinlajissa kautta linjan niin hemmetin tylsiä..mutta tää oli tyylilajiinsa nähen poikkeuksellisen paljon mun mieleen..
0   +1 +2
 
8
Sir Elwood 15.09.2004
Tämä putoaa aika lähelle musaa josta itse pidän. Vokaaleihin kannattaa kiinnittää huomiota. Mutta jotenkin ne istuu tähän..! Tuo lead kitara olisi ehkä toiminut paremmin tehokeinona, kuin niin että se soi joka kertsin takana. Mene ja tiedä.
0   +1 +2
 
7
Mr.Right 14.09.2004
tyylistä ei tarvitse ottaa pois jos artikulaatio olisi hiukan selvempää..
alun pyöritys, ennen laulua toimi hianosti ja tempas mukaankin osittain..

mut loppuun mennessä tuntui homma hiukan laiskalta.
ehkä vokalistin puolimunaton suoritus teki tämän.
itse kun olisin kuunnellut suoraa huutoa nenään laulamisen sijasta : ) sori..

mut tsemiä voi vain toivottaa.
kaikin puolin siis asiameininki kuitenkin : )
0   +1 +2
 
fallen_angel 14.09.2004
en tunne rock genree silleen niin hyvin mut toi laulut ei kyl sopinu ollenkaan, ja niistä ei saa selvää kunnolla.
taustamelodiat oli aika perus päräytykset, ei mitenkään huonot vaan ihan toimivat mut toi laulu nyt oli vaan sellanen että allekirjottaneen mielestä toimi ollenkaan..
0   +1 +2
 
8
Nettis 13.09.2004
vähän kulmikasta menoa oikealla asenteella. hurja meno päällä, vaikutti siltä että rumpalilla on työ pysyä perässä :) lakoninen ja cool laulutyyli sopi biisiin ja tunnelmaan oikeastaan ihan hyvin, vaikka ensin meinasi aiheuttaa hylkimisreaktion. melodia duurivoittoinen. kaikenkaikkiaan ilahduttavan hyväntuulinen rock pläjäys, joka toimii keikalla takuuvarmasti.
0   +1 +2
 
8
Salminen 13.09.2004
Jälleen Beanerilta vahvoihin melodioihin pohjautuvaa, iloista rokittelua. The Strokes tulee monesti tästä kappaleesta mieleen, erityisesti laulajan suorasukaisesta laulutyylistä. Englannin ääntäminen ei ole aivan toimivimman mahdollisen kuuloista, mutta eipä tuo suuremmin häiritse. Välillä taustalaulut menevät vähän epävireisen kuuloisesti ja ajoitellen olisi toivonut vähän lisäenergiaa lauluun.

Soitannollisesti tämä on enimmäkseen varsin toimiva biisi, mutta ajoitellen (erityisesti c-osassa) on kuultavissa pientä arkailua soittopuolella. Rakenteeltaan ja melodioiltaan kappale kuitenkin on sangen mukava musiikkipläjäys, vaikkei ihan Beanerin parhaimmistoa omasta mielestäni olekaan. Erittäin kuuntelemisen arvoinen joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
Pitk 13.09.2004
Garagesti Ramomaisissa tunnelmissa mennään. Yhteensoitto varsin tiukkaa. Yleissoundi on aika mutainen, mutta toisaalta toimii genreen. Stemmat eivät ole kovin vireisiä. Lienee tarkoituskaan? C-osa on tosiaan erilainen (odotin kyllä pahempaa murtopalloa), soitto tosin hajoaa aika pahasti. Enemmän usvaa putkeen!
0   +1 +2
 
9
roppanen 28.07.2004
Hyvä fiilis tuli tätä kuunnellessa. Soundit ja tempo kohdillaan! Mua vähän häiritsi se ride-s. joka vei liikaa tilaa ja tuli laulun eteen. Yksinkertainen, mutta erittäin toimiva kitara riffi! Siitä plussaa ja paljon!
0   +1 +2
 
9
tilkka 08.07.2004
Hieno rokkipiisi! Tämmöstä perusjyräystä (mikä ei ole huono asia!), mutta kitarariffi kyllä antaa hieman ulottuvuutta veisuun. Laulajalla sopivan räkäinen soundi.
0   +1 +2
 
7
hipit 08.07.2004
Vitut se miltään amerikkalaiselta kuulostanut vaan kazahstanilaiselta. (tsori jätkät, laskukänni iskee) Suomi sikailee radiosta kuultua.
0   +1 +2