Metal Hammer

*Methanol*

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Lepaattori 27.01.2006
Mielestäni toimivin näistä biiseistä. Vanhempi Metallica kyllä paistaa aika lailla läpi, mutta homma toimii. Komppi toimii = bändi soittaa hyvin yhteen. Paremmalla laululla olisi jopa kiitettävä teos.
0   +1 +2
 
8
Lepaattori 27.01.2006
Kokonaisuutena suhteellisen hyvä. Riffit aika peruskamaa tällaiseen, musiikkiin, mutta se on toisaalta ihan hyväkin juttu. Ehkä sellaista "Hetfield" -tyylistä laulutapaa kannataisi harkita örisemisen sijaan. Toimisi ehkä paremmin. Kitarasoolo hieman epävireinen. Kokonaisuutena kuitenkin aika vakuuttava :)
0   +1 +2
 
7
Ravenheart88 10.07.2005
parempi biisi kun tuo No more hiding, laulu ei vakuuta,mutta muuten ihan hyvä.
0   +1 +2
 
9
ekkuevil 30.01.2005
Eihän se ikä ratkaise mitään, kun taitoa on tarpeeksi. Teistä taidetaan kuulla vielä pitkään ja jopa isoilla lavoilla asti. Aino virhe minkä voitte tehdä, on kusen nouseminen päähän, sitä vättäkää viimeiseen asti. Pää kylmänä vaikka mitä tulisi. Kateelliset panettelee, mutta ei siitä kannata olla millänänsäkkään.
-E-
0   +1 +2
 
8
Bablo Diablo 27.01.2005
soitosta huomaa kyllä bändin kokemattomuuden, mutta jostakinhan se on lähdettävä. Täytyy kyllä nostaa hattua aina kun nykynuoriso alkaa vääntää metallia eikä jotain vitun räphiphoppaskaa.

Biisinä tämä oli ihan hyvä jos saundien suttuisuutta ja pientä takkuilua soitossa ota huomioon. Ei muuta kuin kovaa treeniä poijjjaaat ja lisää materiaalia ihmisten ilmoille!
0   +1 +2
 
8
Pehmo 17.12.2004
Hitto kun tuli doomin tunnusmusiikki mieleen tuosta riffistä. Harmi sinänsä, sillä kuulostaa kopioidulta. Mut kyl oli aika rankka vetäsy. Sit välilllä menee vähä kuviot sekasin mut sehän vaan kuuluu autotallimeininkiin :)
0   +1 +2
 
9
AAAAARRGGHHH!

Tämä metal hammer biisi on kyllä tolokun menoa!!! Harmi vaan että No more Hiding ei yltänyt samalle tasolle! Mutta asiaan...
Kyllä se mieltä lämmittää kovasti aina kun joku bändi pistää kunnon räkästä trässi meininkiä. Poijjat pistää niinsanotusti "Sopivasti SODOMILLA".. Äläkää vaan missään nimessä vaihtako tyyliänne mihinkään ylikliiniseen paskaan vaan pitääkää kunnon kellari trässi menoa yllä!
Suomessa on jo tarpeeksi Haunted vitsaus bändejä, joten yhdelle kunnon old-school ruttaus bändille olisi tarvetta. Kuten Noishuntteri yllä mainitsi pienet soittovirheet eivät liiemmalti haittaa vaan tuovat elävyyttä ja menoa tämän tyyliseen kamaan. Vokaalit ovat sopivan härskit! ..vielä kun saisi parit kunnon karjasut ja Tom G Warior tyyppistä menoa mukaan, ainakin tolokun NGH möläytyksiä! Olisiko teidän aika tehdä kunon nopea biisi seuraavaksi?

Niin ja kuunnelkaahan muuten (tai hankkikaa jos ei ole jo hyllyssä) Sodom- In the Sign of Evil , Destruction- Sentence of Death ja Hellhammer- Apocalyptic Raids levyt!

TAKING EVERYONE OF US, METAL HAMMER!!!
0   +1 +2
 
5
Nakkithrasher 16.11.2004
Joo en tajua mistä useat arvostelijat tähän Slayerin vetäsevät koska tällä kappaleella ei ole mitään tekemistä Slayerin kanssa, tai yleensäkään thrash metallin, no joo, oma mielipiteeni on että soitto tökkii todella pahasti, soundit on jotenkin kohdallaan mutta rummuissa voisi olla enemmän munaa, lauluääni on "ei mistään kotoisin-osastoa" tuntuu ku kaverilla olisi räkäpallo kurkussa ja röhisisi ylös-alas ku flunssasella. Mutta kaiketi pojat ovat kehittyneet tästä demosta ja toivottavaa olisi kovempi tempo ja tupla-basari läiskettä ja enemmän mukaansa tempaavia thrash/heavy-riffejä ku nämä riffit on jotenkin niin helvetin ankeita.
0   +1 +2
 
8
ronkainen_ron 21.11.2004
Priesti tästä tuli mieleen ekana. tahi sitten Slayerin eka levy jossa ei meinaa iskut mennä ihan kohdalleeen :D
tuo matala murina oli ihan mukavaa, mut se ei oikein kuulostanut hyvältä ton taustan kanssa koska molemmissa pusketaan alhaalta niin pitäis saada sitä laulua enemmän esille...
jatkakaa...
0   +1 +2
 
10
Toppinen 10.11.2004
Siihen nähtynä että olette nuoria kavereita tämä oli ihan rautaa. Into kuuluu läpi kovasti. Lisää vaan treeniä ja tyyli samana niin hyvä tulee. Way to go!
0   +1 +2
 
teemue 10.11.2004
Tippa tulee linssiin, oi niitä aikoja autotallissa...

Ensimmäiseksi piisiksi ihan kohtis, kuten sanottua soitto tökkii aika pahasti, mutta jos kuulette omat virheenne siitä on hyvä lähteä polkemaan eteenpäin.

Omaa juttua tulee jahka ikä ja kriittinen korva kasvaa.
Sitten kun esi-isien jalanjäljissä astelu alkaa pu
0   +1 +2
 
9
tingleange 20.10.2004
Heii..tämä on hyvä biisi, yksinkertaisuudessaan. Hyvä meininki, rokkas ok. Laulajalla on mielestäni todella hyvä ääni, lisäksi höristelin korviani erityisesti siksi että hän myös käytti ääntänsä taitavasti! Harvoin laulutyyli näin nuorella on näin kohdallaan..kuulosti rennolta ja levolliselta, sanoista sai selvää hämmästyttävän hienosti, mikä on hyvähyväjuttu. Vokalisti säväytti omalla luontevuudellaan, eikä välttämättä kuulostanut kovinkaan säyseältä tai vaarattomalta vaikka ei karjunut otsasuoni kireänä -päinvastoin!!!
Kitaristi ja rumpali, lepo.. eihän kiire oikeasti mihinkään? Rumpusoundi oli minusta pientä kompurointia lukuunottamatta virkistävän peruslinjoilla, fillejä ym. ei joka väliin tarvitsekaan työntää. Kova treeni jatkuu sielläkin ja tuloksia kuulemme, tietty.
Kitara oli koko biisin ajan "jyrisevä voima" taustalla, pidin jyhkeästä äänimuurista, joka rullaakin helpon tuntuisesti eteenpäin. Biisissä on draivia! (Sitä joko on tai ei ole..tämä tosin on vain yksi mielipide -ei absol.totuus?)
Tyyliseikoista vielä: toivottavasti hyvä oma-linja pitää! Omaperäinen erottuu aina, eikä erikoisuutta kannata tavoitella jos/kun sitä on omasta takaakin koko lailla riittävästi.
Toivottavasti jätätte "lisää räkää" -vaatijat huomiotta ja hiotte omista aineksistanne (niistä henk.koht.vahvuuksista, jotka ovat soitossa/laulussa jo muutenkin olemassa..) kovalla harjoittelulla ja samalla tyynen rauhallisella asenteella bändin, joka erottuu massasta? Siihen on edellytyksiä, jos näin hyvää mutkatonta perushevii on nyt jo tarjolla, ilman turhia teatterielkeitä. Hienoa, on se!
0   +1 +2
 
5
Haverinen 14.09.2004
kitaristille terveisiä, kannattais vähän kattoo ja kuunnella mitä siihen soolo paikkaan soittaa!!
0   +1 +2
 
8
Spathi 24.08.2004
Hauska se alkuriffi kuin myös laulu. Jatkakaa vaan samaan malliin.
0   +1 +2
 
10
finnTroll 22.08.2004
tätä biisiä vois soittaa radio cityssä
0   +1 +2
 
10
finnTroll 22.08.2004
methanol on varmaan ainoa 10 arvoinen bändi jos vertaa "ikää ja biisien laatua "
0   +1 +2
 
9
GREV 21.08.2004
Slayer vertailut kuulostivat aika hassulta, kun tarkemmin funtsii...

Noh, se ei ole minun mielipiteeni.

Homma oli vielä hieman lapsenkengissään, mutta todella mainitsemisen arvoista tavaraa pojat kumminkin pystyi tuottamaan.

Ehkä soundit olivat se piste mihin tämä biisi kaatui, mutta en rokota siitä, vaan annan täyden tunnustuksen bändille, eli jatkakaa samaan tahtiin
0   +1 +2
 
10
deathTrue 17.08.2004
kyl tästä tulee lahden paras bändi!!!!!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 
8
Häkkiperkele 25.07.2004
joo ihan hyvä meininki, vähä nyt noi soundit häiritsi, mutta hällä väliä... Lauluääni oli aika omaperäinen, (ei välttämättä huono juttu...)
0   +1 +2
 
8
joo.. no genre ei ole oikein mun makuun.. välillä pikkusen tökkii ja laulusta en pidä.. mut kitara vetää ihan hyvin... kitara isommalle ja laulajalle helvetti asennetta!! kitara soolo oli joku ampiaisen lento.. ois pitäny olla tilulilu soolo. on tää ekoiks biiseiks ihan hyvää.. jatkakaa treenausta vaan niin perkeleesti..! kasi tulee kumminkin biisin hyvästä rakenteesta.. kitaralta ja lalulta olisin todellakin odottanut enemmän.. bassoa en voi arvostella kun sitä en kuullut.. mut joo.. treenatkaa.. tietenkään äänenlaatu ei voi olla hyvä jos 56kbps on laatuna.. mutta joo..
0   +1 +2
 
7
mmm71 01.07.2004
Ei muuta kuin treeniä silmään ja soundeja paremmaksi, aikaa ainakin on kun ikää noin vähän. Mielenkiintoista olisi kuunnella biisi eri laulutyylillä. Jatkakaa samaan malliin, niin hyvä siitä tulee!
0   +1 +2
 
8
Tyfon 25.06.2004
Alussa kitara kuullosti minun mielestäni Ritari Ässän themeltä.. =)
Mutta joo.. Oli ihan hyvä biisi!
0   +1 +2
 
9
NKO 21.06.2004
Täst biisin alust tulee jotenki mielee metallica mikä ei välttämättä oo huono asia. Mua häiritsee joku tos rumpujen äänes. Mut biisi on TOSI hyvä kitara soolo on tollai aika perus ei huono eikä erityisen hyvä.
Hyvä kokonaisuus
0   +1 +2
 
8
Mayara 20.06.2004
Sanoisinko että aikasta jees... Jatkakaa harjotuksia... En mä yleensä ihan hirmu örinää kuuntele, mutta aika hyvältä kuulostaa...
0   +1 +2
 
7
burningrum 18.06.2004
Soitto tökkii, mutta pääasia on että yritystä löytyy.
Esikuvat paistaa turhan paljonläpi. Enemmän omaa juttua ja vähemmän toisten riffien osia. Soundit on tunkkaiset häiritsevässä määrin.
0   +1 +2
 
8
Anu_Marja 18.06.2004
Hyvä vääntö. Lauluajan ääni oli iloinen ylläri : )
0   +1 +2
 
8
Juhani_ 18.06.2004
Tää on ihan hyvä kappale varsinkin ekaks biisiks. Ku mä soittelin ala-asteella bändissä ni ei meillä syntyny yhtään omaa biisiä... Mut jatkakaa samaan malliin..
0   +1 +2
 
9
TheReaper 09.06.2004
kyllää tää hyvin hevittää ... jeshh... ysi
0   +1 +2
 
8
Sombercoil 14.06.2004
tulee kyllä paljon bändejä mieleen, siis ei niinkään et se ois huono juttu ja ihan kivan kuulost perus vääntöähän tää...enkä nyt tiedä et onko tälläsel musiikilla noil soundeil niin väliä, mut oishan se tavallaan kiva kuulla paremmillakin tätä teidän kamaa...no jaa.
0   +1 +2
 
7
MGynther 01.06.2004
Vähän soitto töksähtelee, mutta ei anneta sen häiritä. Pitkälti samat jutut pätevät tähän kuin toiseen biisiinkin. Mieleen tulee Judas Priest niin biisin nimestä kuin itse biisistäkin.
0   +1 +2