Nocturnal Chase

Kaarnekorpi

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

-TJ- 29.04.2013
Tämä lipsahti tunonne mitäänsanomattoman puolelle. menoltaan päästin jälleen tuonne Doom / Wolf maalle, ei mitään erityitä.
0   +1 +2
 
MyDeath666 24.08.2005
Kyllä oli hienoa! Mutta laulu on liian kovalla, ja rumpuja ei oikein kuulu. Mutta muuten hieno kipale.
0   +1 +2
 
7
Zero the Hero 21.10.2004
Soundit on huonot mutta enpä minä siitä jaksa valittaa :) Miksaus ei kyllä ole mitään maanmainiointa, eikä tämän genren sanatkaan iske minuun mutta kitaralle olette muutaman hienon kuvion saaneet.
0   +1 +2
 
7
vomitingg 02.11.2004
Ehkäpä lievä pettymys, kun genren perusteella odottelin jotain kaaottisempaa kamaa kuten REVENGE tai AXIS OF ADVANCE, jotka ovat tulleet tutummaksi war metalina allekirjoittaneena.

(Vaan eipä anneta haitata, kun eivät oman bändinkään kappaleet ehkä täysin kuvaukseen osu ;)

Itse biisistä kuitenkin: vokaalit olivat erittäin toimivat. Pidän itse enemmän reverbillä höystetyistä voxuista, mutta tässä biisissä ne tuskin olisivat toimineetkaan paremmin kuin nyt toimivat. Riffit olivat hyviä ja toimivat biisin tunnelmassa erinomaisesti. Rummut ovat ehkä ainoa valittamisen aihe, kun nyt sattuvat kuulostamaan melko munattomilta ja ovat vielä vähän liian taka-alallakin. Kelpo tavaraa. Hyvä 7.
0   +1 +2
 
4
Troll Hyrmna 31.08.2004
Iha vitun hyvä biisi, LISÄÄ LISÄÄ PRRKELE!!!
0   +1 +2
 
6
Biosexual M 05.08.2004
Kommenttirinki: Diipadaapa, ei tämä nyt mitenkään erikseen iske. War metal, battle metal, dwarf metal, kuka näistä enää ottaa selvää. Tämä kuulostaa siltä kuin joku olisi saannut reasoniin ekaa kertaa rakennettua kompin ja sitten vaan kitarat päälle. Itseasiassa vakoilin teitä hieman biisintekovaiheessa: "Mutta hetkinen! Tarvitsemme laulun!" Pertti huomaa. Markku lohduttaa "Tekaisempa sen tällä vanhalla puhelimen mikillä ja vedetään se vaikka särölle ja pari oktaavia matalemmalle niin se kuulostaa pelottavalta" "Hyvä idea!" Huudahtaa Pertti. "Muutoin olisikin tullut instrumentaaliwarmetallia"

ts. Ei iskenyt oikein millään tasolla. Empatiapisteitä pari kappaletta.
0   +1 +2
 
ÄSSÄ poika 05.08.2004
rankkaa,rankkaa.mun mielest täs oli keskitytty melkee vaa siihe et tää olis rankkaa ja se meni jotenki överiks.
0   +1 +2
 
Averell 06.08.2004
Voi persikka. Autotalli tuoksuu. Ei tällainen mörinä oikein muhun pure muutenkaan, mutta tässä on aika lasset soundit ja "vihaisista" rummuista kuuluu vaan triangelimainen kilkutus. Vade retro satanas!
0   +1 +2
 
Michikawa 05.08.2004
Soundimaailma on laadullisesti niin suttuinen, että ei tästä voi kovinkaan paljoa sanoa. Kitarat kuulostavat tunkkaisilta, rummut ovat selkeästi midillä tehdyt ja vokaalisoundit eivät oikein toimi... Örinä kuulostaa ikävä kyllä enemmänkin koomiselta kuin rankalta. Tällaista tuotantolaatua ei oikein jaksa kuunnella, ellei ole sitten jostain syystä aivan koukussa musiikilliseen sisältöön, mikä tässä tapauksessa ei osunut kohdalleen.
0   +1 +2
 
8
Samu2 11.06.2004
Hienoa satiiria pinttyneestä hiivimaailmasta! Hihittelin itsekseni kun noita sanoja lui/kuunteliin... heh, yksinkertaisesti upiaa!

Biisissä itsessään tuntuu olevan kovastikin ideaa, mutta siihen ei oikein pääse käsiksi kehnommanlaisen miksauksen läpi. Rummut ovat jossain kaukana kuullostaen aikalailla monoäänitteeltä, basso ei ole vielä sielläkään vaan jossain kauempana, ja sen sijaan vokaalit käyvät päälle kuin se yleisempi syyttäjä! Toisaaltaan aika jännä idea... alkuun ihan pelästyy kun kaveri mörähtää korvaan, mutta kappaleen toimivuus vain hiukan kärsii...
0   +1 +2
 
Kuusniemi 09.06.2004
En olekaan tainnut aikaisemmin war metaliin törmätä... No kerta se on ensimmäinenkin. Ensimmäinen havainto biisistä on aikasen tunkkainen miksaus. Jotenkin kuvittelisin, että tälläisessa musiikissa pitäisi olla munaa, mutta nyt tuo tunkkaisuus syö sitä jotenkin. Kitarat ja rummut häviävät taustalle kun taas vokaalit, joista ei muutenkaan saa selvää metallimusiikkiin kuuluvan örinä-laulutyylin takia, ovat aivan pinnassa kun ne voisivat olla enemmänkin korostamassa rouheampia elementtejä kuten kitaraa. Rummut ovat myös jotenkin lussut, kuulostavat hieman konerummuilta...? Sanokaa toki jos olen väärässä.

Biisinä tässä voisi hyvinkin olla mahdollisuuksia hyväänkin mättöön, jos vain tuota miksausta korjattaisiin ja asenetta pistettäisiin lisää kehiin. Mutta pohja on hyvä! :) Riffit toimivat vallan mainiosti, ne vain kaipaavat sitä asennetta, jota artisti lupaa itsensä esittelyssä.

Mutta kuten sanoin, tästä on hyvä lähteä kehittämään.
0   +1 +2
 
orion903rock 09.06.2004
hyvältä kuulostaa jo nyt mutta sen uuden miksauksen jälkeen varmaan täydellinen
0   +1 +2
 
6
g.o.r.e. 08.06.2004
Soundeissa paljon toivomisen varaa. Nyt kuulostaa siltä, että on nauhoitettu pimeässä kopperossa. Etenkin rummuissa todella surkea soundi.
0   +1 +2
 
6
g.o.r.e. 08.06.2004
Soundeissa paljon toivomisen varaa. Nyt kuulostaa siltä, että on nauhoitettu pimeässä kopperossa. Etenkin rummuissa todella surkea soundi.
0   +1 +2
 
WaurioRocks 08.06.2004
Rummut oli todella hiljaisella.. Joo ja laulu kuulosti vähän saksalta alkuksi. Onneksi oli sanat niin pystyi seuraamaan. Paremmin toteutettuna tämä olisi varmasti hyvää räimettä. Nyt se räimeys puuttui niin vähän tyhjänlaiseksi jäi.. Biisi oli ihan kiva ja mukava.
0   +1 +2
 
8
Cover Girl 08.06.2004
Vaikkei tämän tyylinen örmellys ole ihan meikäläisen lemppareita, niin voisin kuvitella että se vakuuttaisi jotenkin paremmin vähän "munakkaammalla" miksauksella. Bassoa ja mäiskettä saisi olla vähän miehekkäämmin ja vokaalit vähemmän pinnassa.
0   +1 +2
 
8
drlecter 08.06.2004
Pelottaa tämä kovasti. Ihan greatest bits tasoa tämä ei ole mutta kaukana siitäkin.
Hieno efekti vokaaleissa kylläkin!
0   +1 +2
 
Todella houno miksaus. Laulua hiljemmalle. Rupuja kovemmalle. Tää tarttee enemmän bassoo.
Oletan että sanoissa vähän irvaillaan kyseisen tyylilajin sanoituksille ja niiden kliseille, ja kyllähän ne onnistuvat hieman hymyilyttämäänkin varsinkin tossa kertsissä.
0   +1 +2
 
9
improbatur 04.06.2004
aika pelottavaa ryskettä. hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
NYSV 14.06.2004
laulusta tai siis örinästä puuttuu vielä jotain, vähän laiskahko,
biisinä aika perus tuplaa ja peltii, kyllä siitä vielä hyvä tulee.
0   +1 +2
 
Disposition 14.06.2004
En tiedä olisko tämä pitänyt ottaa tosissaan.. Soundien puolesta kappale on lähinnä huumoria Manowarin kustannuksella.
0   +1 +2
 
Soulstab 15.06.2004
Pelottavaa kamaa... Enpä uskalla haukkuakaan.
0   +1 +2
 
5
Einsteins 13.06.2004
Karmeet soundit. Luulin ekaks ettei rumpuja ole olleskaan. Muutenkin eväät aika vähissä,
biisi lähinnä aiheutti keveää hilpeyttä. Laulaja artikuloi todella selkeästi, hiukan kuin suomalaiset
vanhemman polven poliitikot.
0   +1 +2