Bearer of Sorrow

Saremaion

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
jooonas 24.11.2004
Tosi huippu kamaa!!!

Tai no ainakin sitä pystyy viellä kuuntelemaan, verraten tohon toiseen biisiin.

Varsinkin kun joutuu viellä kuuntelemaan ton laulutreenejä...

Siis pikkasen bonuspisteitä saat siitä että oot pikkubroidi...
0   +1 +2
 
8
Froste 31.07.2004
hyvä ensimmäiseksi biisiksi, tosin tuosta puuttuu se muu bändi joten ohuen kuuloinen. jotenkin nuo riffit vähän tökki(siis soitannollisesti), mutta se sallittakoon puol vuotta soittaneelta.
0   +1 +2
 
8
tosiaan ekaks biisiks aika hyvä :) verraten tohon toiseen pidin enemmän tästä, johtuen varmaan siitä, että laulusta en tykänny. mutta hyvä biisi!
0   +1 +2
 
8
Legacymetal 09.06.2004
Ihan jees riffejä oot tähän väsännyt, mutta soitto vielä vähän ontuu. Kuulostaa vähän tökkivältä. Kaikesta huolimatta biisi on hyvä.
0   +1 +2
 
8
Ekaksi biisiksi tuolla soittokokemuksella hyvä suoritus. Kehityskelpoista ja lupaavaa.
0   +1 +2
 
9
Leka 18.05.2004
Hienoija riffejä jotkut tuntuivat hajanaisilta mutta jos tää on eka biisis :P ni kyllä tästä vielä hyvä tulee :) :)
0   +1 +2
 
7
metanolium 15.05.2004
Sekavaa kitarariffiä ja mättöä. No kyllä tämä ensimmäisenä kappaleena menettelee. Alkoi helvetin hienosti mutta liian samanlaista vaikka riffit ei sovikaan yhteen. Tää on kuin 4 eri kappaletta laitettu tehosekottimeen, 3 kananmunaa, kilo jauhoja ja lusikallinen vettä. Paistettu uunissa 1605 asteessa kolmetoista tuntia.
0   +1 +2
 
10
Tappajamureena 14.05.2004
Hiton hiano biisi! huomaa ettei taitoa puutu.
0   +1 +2
 
9
Murtter 13.05.2004
Tää on ihan hyvä biisi ekaksi biisiksi. Lisäksi rummutki kuulostaa hyvältä. Ite oottelen että kaveri polttelee kunnon rumpusampleja. Rupeen tekemään cubasella, midistä vääntäen.
0   +1 +2
 
7
GREV 13.05.2004
Kun ottaa huomioon, että kyseessä on eka biisi....

No juu, eipä tästä ottanut selvää, kuin riffit, mitkä pyöri vähän liian kauan paikoillaan, haitaten täten kuuntelunautintoa...

En mene arvostelemaan biisiä vielä kokonaisuudessaan, sillä sitä kai tämä ei ollut (toivottavasti?)

Hyvää jatkoa vaan bändille tulevaisuutta silmälläpitäen
0   +1 +2
 
10
Helvetin kova biisi! (ottaen huomioon puolen vuoden kokemuksen)
Miltäköhän kuulostaa parin vuoden päästä...?
Vois olla siistiä kuulla.
Juu jatkahan samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
Athor 12.05.2004
Hiuenoa! En itse moiseen olisi uskonut kenenkään puolivuotta soittaneen pystyvän moiseen mutta sinut tuntien tiesin että saan odottaa laatua.

Jos taustalle saisi basistin tuomaan syvyyttä biisiin ja sitten hieman koostumusta niin antaisin täyden kympin.

Pidän todella vanhan metallican meiningistä jota tästä biisistä löytyy!

Odotan innolla sitä mitä saan kuulla muutaman vuoden päästä!

Onnittelut hyvin onnistuneesta debyytistä ja tätä lisää!
0   +1 +2
 
8
Darchik 12.05.2004
Kasin arvoinen kappale.hyvät riffit ja rummut. Tuo bendi kohtakin on hyvä.
0   +1 +2
 
8
metallichammer 11.05.2004
jooh kyl on ihan hyvä biisi kyl!! siistei riffei ja muuta vähän sooloo lisää ja tuplabasarii peliin!! hyvä biisi kyl kaikin puolin. laulua ois vähän kaivannu mut instrumental toi oli niin ei siinä mittää. sun pitäs päästä soittaa johonkin bändiin myös!! tsemii jatkossa!!
0   +1 +2
 
9
legacy_of_past1 11.05.2004
No ekaksi biisiksi tämä on ihan vitun hyvä. Ite kun olin soittanu puoli vuotta, niin tuskin oisin saanu edes omaa biisiä aikaiseksi. Koitin soitella vaan levyjen mukana. Jotain liidiä ois voinu joihinkin kohtiin laittaa, mutta ihan hyvä tää on tällaisenaki.
0   +1 +2
 
8
Mörk Ö 11.05.2004
kyllä... ekaksi biisiksi todella mainio...
ja jos kuudessa kuukaudessa tulee tälläistä soittoa, niin maltan tuskin odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessas musiikkimaailmaan...
0   +1 +2
 
SpurguX 11.05.2004
Kiitoksia kommenteista kaikille.

Atheosille vielä sellainen juttu, että tämä sävellys oli pieniä yksityiskohtia hiomatta valmis siinä vaiheessa, kun olin soittanut kitaraa vasta 6 kuukautta, eikä tässä vaiheessa nyt oikein sooloja vielä osaa väsätä, mutta ehkä sitten tän vuoden loppuun mennessä oon kehittyny sen verran että sais niitäkin aikaan.
0   +1 +2
 
8
Ensimmäiseksi biisiksi tämä on Loistava! Oikeasti! Sen verran rankka olen että arvostelen tämän yhtä rankasti kuin vaikka jonkun bodomin etc.. biisin! Eli 8 on todella kelpo numero ja tämä biisi ansaitsee sen! Hieno biisi! Kivoja maittavia riffejä ja hyvät soundit! Susta tulee kyllä säveltäjä/kitaristi!!!!! (Y)
0   +1 +2
 
8
Bablo Diablo 11.05.2004
Kyllähän tämä ensimmäiseksi biisiksi on ihan kelpo tavaraa...vähän on "hätäsen" kuulosta mutta ensimmäinen on aina ensimmäinen...ei muuta ku lisää biisejä kehiin!
0   +1 +2
 
8
atheos 10.05.2004
Mainiota, mainiota.
Jotenkin tästä tulee mieleen 80-luvun Metallica; voin kuvitella Hetfieldin räkäisen rääkynän ja Hammetin tilutussoolot tämän kappaleen päälle.
Sepä tässä jäikin harmittamaan: kappale kun on vielä kovin laihan kuuloinen pelkällä komppikitaralla ja rummuilla. Rakenteen puolestakin tiettyä selkeyttä saisi lisätä, nyt kun kuulostaa siltä että tahtoo vain tulla riffiä toisen perään enemmän tai vähemmän improvisoiden.
Kunnon bassolinja (eikä mitään teknobassoa! :), hyvät laulut ja soolo jossa on voimaa ja nopeutta ja tämä on loistava :)
0   +1 +2
 
8
Wulvhyr 10.05.2004
Alussa kowa tuo nopee riffi, rummut täydentää hienosti. Muutenkin rumpu soundit kunnossa. Kitaroissa ihan kelposoundi joskin jykevyyttä tarttis, se onnistuis vaikka tuplaamalla pariin kolmeen kertaan aina riffi, näin kuulostaa joissain kohdissa turhan laihalta. Väliin olisin kaivannut jotain repäisevä, mutta se tuleekin vasta lopussa. Ehkä turhan "hajanainen" biusa, mutta erittäin kelpo kappale ekaksi. Yhteen vetona:

Soundit+
Hyviä riffejä+
Ehkä liian tasapaksua välissä-
Liika hajanaisuutta-
Eka piisi tätä tasoa +++

Tästä se lähtee!
0   +1 +2