Raato

Tempo Experimentals

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
accent 10.06.2005
Entrysi minimalistin luuppiskabaan sai minut tsekkaamaan löytyisikö hyvää settiä, ja löytyihän sitä. Ihanan ahdistavaa kamaa, hyvät saundit ja yleinen rakenne just kohdallaan. Ehdoton faniutuminen näin taitavalle artistille!
0   +1 +2
 
8
Marquezboost 05.08.2004
Mielenkiintoisesti yhdistelty soundeja. Asia meinikiä
0   +1 +2
 
8
Kafetist 02.07.2004
raaka meno ja saundi, kova mäiske.. Ahdistaa, se tulee kohti. Ihan kivat biitit, vähän vaiheiluttaa ton arvosanan kohdalla
0   +1 +2
 
6
bze 02.07.2004
Ohueksi jäävä kokonaisuus, äänimaailmasta puuttuu syvyyttä eikä rummuissa ole tarpeeksi munaa. Tämä kun yrittää selvästi olla jotain breikkicorea niin paineen puute todella häiritsee. Rakenne junnaa paikoillaan eivätkä luupit ole tarpeeksi mielenkiintoisia ollakseen oikeasti hyviä tällaisen minimalistisen lähestymistavan kannalta.


0   +1 +2
 
8
Mr Dimension 24.07.2004
aika ahdistavaa mäiskettä. Soundeista iso plussa =) hivenen enemmän vaihtelua ois kaivattu, mut muuten ei valittamista
0   +1 +2
 
9
Putte 08.06.2004
Jo ensimmäinen kuulemani sekunti tempaisi biisiin mukaan.. Oikein mukavasti efektoidut soundit! Mukavaa räminää paikoitellen, ja ne kaikenlaiset erikoiset soundit siellä täällä olivat melkoisen loistavia! Välillä pelottava tunnelma, välillä hilpeä, ja se teki tästä biisistä vieläkin mieleenpainuvemman (<- onko tuo edes sana?). Kyllä mä tästä tykkäsin, taidanpa kuunnella nuo muutkin..
0   +1 +2
 
8
Latch 30.04.2004
Tarkoitukseensa hyvin sopivaa musaa. Tempaisee mukaansa heti alkumetreillä.
0   +1 +2
 
9
.Trauma 29.04.2004
Ai kun maistuu taas kunnon räime pitkästä aikaa! Hyvin olet pohjustanut kappaleesi tuolla kuvauksella, mä nään sen miehen tuossa, se on sininen. Ja kamala. Asiaan, efektit on todella hienoja, ihmismäisiä, ja näin myös erittäin vaikuttavia. Biitti omaa ihan uskomattoman koukun, vaikka onkin noin hirmuisen yksinkertainen(ei siis tässä mitään pahaa). Basso saisi lyödä enemmän alataajuuksia mielestäni, muuten todella hyvä. Ehkä jotain synkkää äänimattoa olisi kaivannut taustalle ujeltamaan, olisi varmasti toiminut. Filteröinit on siistejä, niitä olisi voinut raiskatakin oikein kunnolla, olisi toiminut allekirjoittaneeseen. Rakenne on orpo ja selvästi heikoin osa-alue biisissä, intro-biitti-suvanto-biitti-suvanto...jne. Jotain perseraiskauskohtausta tai helvetin synkkää droppia jäin odottelemaan. On kyllä silti erittäin hyvä kappale, joka tulee jatkossakin soittolistallani soimaan. Kiitos. 9p.
0   +1 +2