Catch me

Stocco - untraceable

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
accent 10.12.2005
Tämän lyhentäminen on rikos! Ainoa oikea lähestymistapa tämän tyyliseen musiikkiin on läpikuuntelu pituudesta huolimatta. Olisin kuunnellut tämän läpi vaikka se olisi kestänyt puoli tuntia. Eihän sitä taideteoksistakaan katsota vain postimerkin kokoista aluetta, vaan koko kuva. Koska kaikki nämä biisit ovat jonkinlainen kokonaisuus, olkoon tämä kommentti yhteisesti niille kaikille: Meininki ja tunnelma on juuri tarpeeksi hullu ja ahdistava, silleen hyvällä tavalla. Pää räjähtää. Loppua kohti paranee paranemistaan ja loppuräjähdyksen jälkeenkään biisi ei meinaa päästää otteestaan.
0   +1 +2
 
Stocco 14.11.2005
Mutku se mikseri edit (alle 5min) on niin nössö :( Pitää kyl tosiaan tehä häiriintyneempää vielä... Tämähän on ihan tavissettiä.
0   +1 +2
 
9
D-Beat 14.11.2005
Ryötäs kun on harvinaisen häiriintynyttä humppaa. Kerrassaan hilpeää! Puolen välin kohdalla aloin jo miettimään, että saakohan sälli menemään touhua sairaammaksi kun alku jo repi palleista karvat. No ei nyt ainakaan ihan niin oudoksi mennyt kuin odotin.=) Hauska toi U-96 sonari. Ja khyyyl, tämä voisi soittoäänenä tosiaan pelata. Hauska yhdistelmä gabberia, nintendoa ja psyykelääkkeitä. Pituudesta pieni miinush. 9-
0   +1 +2
 
Cerefi 22.06.2004
Aivan tautinen jumputus, johon tulee välillä noita iänikuisia sukellusvene-ääniä. Tiedän juuri mitä tarkoitat; Joskus minunkin tekee mieli rikkoa kaikki. Pitää vain muistaa kuunnella tämä kun vituttaa niin paljon.
0   +1 +2
 
7
SpeaK 17.05.2004
Noni kunnon menoa! :) Kivaa kuunneltavaa jos haluaa vähän purkaa paineita. Piipitysmelodia ei ärsytä vaikka helposti voisi sen tehdäkkin. Aika tyylikästä. Rummuissa tarpeeksi ytyä.
Pituutta tästä tosin voisi karsia. Siinä 8:40 paikkeilla tuleva paussi jyskytyksestä on sopiva.
En kyllä itse osaa antaa mitään vinkkejä pituuden lyhentämiseen. Silti se pituus pudottaa kasista seiskaan. Valitan.
0   +1 +2
 
zarthas 16.05.2004
No tässähän mennään niin kauhealla temmolla alusta asti että heikompia hirvittää. Pidin siitä rauhallisemmasta kohdasta jossain kolmen minuutin jälkeen. Ja vaikka alussa tuntuukin ettei tässä ole oikein mitään mistä ottaa kiinni, niin hetken kuuntelun jälkeen biisi alkaa tuntua paremmalta. Ja loppua kohti paranee entisestään, se on varmaan tekijän tarkoituskin. Yhdeksän minuutin jälkeen meininki hieman rauhoittuu ja tempo muuttuu hitaammaksi, hienoa. Mutta vaikka biisi paranee ja vaihteleekin niin on se silti aivan liian pitkä. Kännykän soittoäänenä en tätä ihan välttämättä kokeilisi. =)
0   +1 +2
 
Imp 16.05.2004
heh.aika kiinnostava tuo leadi.kännykkään varmaan sopisi hyvin todella.soundillisesti aika tunkkainen.terävyyttä saisi olla.vai onko tarkoituksella näin tumma soundi?
0   +1 +2
 
T. H. Rimpinen 15.05.2004
Toimii. Tämäntyyppisessä "melussa" pituudella lienee suurempi merkitys kuin muussa musassa. Älä lyhennä?

On muuten hyvin kikkailtu kaikennäköisillä piipityksillä yms. Tällaisissa kipaleissa rupeaa helposti miettimään, millä tavoilla artisti on äänimaailmansa rakentanut.
0   +1 +2
 
Stocco 15.05.2004
Just hyvä et hajoo pää piipitykseen :D Mulla taas hajoo pää acidiin, joten ei sellaista, ku se on tylsän kuulosta. Ellei sit oo tosi kikkailtua narinasäätöä.
0   +1 +2
 
8
JM 14.05.2004
olipa virkistävää ku kommenttirinki heitti tällasen..=)
myönnän, etten kuunnellu loppuun, mutta tällasta basaria ja polkkaa kaipasinki rokkibiisien jälkeen. juu vähän maaninen piipitys, mun mielestä tällaseen sopis paremmin joku acidporina(303?) -syna.. ja olihan siellä taustalla jotain porinaa..jäi vaan vähän taustalle. Kuuntelin vähän tuolta loppupäästäki..biisi kehittyy kivasti, mutta piipitys alkaa ottaa päähän. en nyt osaa sanoa mitkä kohat pitäs jättää ja mitkä ei mutta jos tästä jonkun 4-7minuutin tiivistelmän sais vois toimia vähän paremmin..nimittäin sen 5min tosta piipityksestä jaksaa nauttia..=)
0   +1 +2
 
kudusai 13.05.2004
Kommentoidaan matkan varrella. Ensiksi helvetin pitkähän tämä on. Alkaa ihan mukavasti. Voi vittu nyt tule sitten tuollaista helvetinmoista poljentoa, en pidä. Melodia on kyllä ihan hauskan kuuloinen. Jumputus "heittelehtii" hieman. Jotain häröä hieman taustalla. Pauke taustalla lakkasi vähäksi aikaa olin tyytyväinen, taas se alkoi. Jyskyttää niin perkeleesti.

Rauhoittuu. Meren pohjassa. Hieno fiilis. Ei bassorumpu tulee taas kehiin. Auttakaa minua. Minä tunnen tuskaa. Tuttu melodia tulee taas mukaan, pieniä variaatioita, luullakseni. Paukuttaa jälleen taas niin perkeleesti. En oikein jaksa kuunnella. Onneksi melodia muuttuu ja soundi.

Taas meren pohjassa, on tuo hieno soundi tuo tutka. Tuo mieleen Pink Floydin Echoesin. Se on sitten hieno biisi. Taas bassorumpu tulee turruttamaan aivoni. Kas siellä oli peltiäkin.

Saatana, vasta puolet kuunneltu. Vittu, minä kuuntelen tämän kokonaan. Sinällään ihan häröä meininkiä, toteutus ei vaan iske.

Kas, nyt hieman rauhoittuu. Kuulostaa kivalta, mutta pelkään pahinta. Tuleeko bassorumpu? Taitaa tulla. Kyllä se tulee, ei tullutkaan. Aaah. No tulihan sittenkin. Helvetti, että sitten en pidä yhtään tuosta poljennosta. Tutkasoundi pelastaa kyllä.

Nyt pääsi helvetti valloilleen. Voi vittu sanon minä. Tai oikeastaan kirjoitan. En todellakaan halua helvettiin, jos siellä soi tälläinen. Tuo kilinä kuulostaa oikeastaan ihan kivalta ja niiden melodia. Poljento pilaa taas kohdallani tämänkin kohdan.

Kohta se loppuu. Niin sitä pitää. Olen tyytyväinen, että olen selvinnyt tänne saakka. Nyt kuulostaa jälleen hyvältä. Ei taas, en edes kerro mikä jälleen tämän pilaa.

Noniin nyt se loppui. Hienosti loppui. No mitä sitten jäi käteen? Ei minulle juurikaan mitään. Ihan hyvät melodiat tässä oli, mutta kokonaisuutena biisin kuuntelu oli minulle melkein yhtä helvettiä, tuon poljennon takia. Olen tyytyväinen, että selvisin hengissä. Toteutus kuulosti minun korvissani hyvältä, mikäli se nyt voi edes kuulostaa. En tätä kyllä lähtisi kuitenkaan lyhentämään, koska tämä on tälläisenään hyvin tiivis paketti ja se epäilemättä alkaisi kusemaan, jos tästä jotain ottaa pois.

Paljon kirjoitin, vähän sanoin. Niin ja kyllä minäkin haluan meteliä ja kunnon mättöä, mutta vain erilaisessa muodossa.
0   +1 +2
 
Stocco 13.05.2004
Nopeat ja mauttomat happy hardcore -tyyliset biitit ovat ihan auttamattoman loistavia! Harmi kun niitä ei mikserissä paljoa ole.
0   +1 +2
 
twisted 13.05.2004
Pituutta ja nopeutta ainakin riittää. Aika sekasortoista menoa,mikä on varmaan ollut tarkoituskin. Vaihtelua tässä kuitenkin on yllättävän paljon. Jotkut soundiratkaisut ovat vähintäänkin experimentaalisia.
0   +1 +2
 
konemies_ 13.05.2004
Subu-efekti alussa hauska, odotukset korkealla. Hyi helkutti, nuo nopeat happy hardcore -tyyliset biitit on ihan auttamattoman mauttomat. Ihan hyviä soundeja ja pikkujippoja, mutta tällainen ei mulle aukea yhtään.. sori.
0   +1 +2
 
Botro 07.05.2004
joo ihan hyvin toimii ainakin tänne kuunneltuna, ainoo että kuulostaa vähä liikaa pilpatukselta.. sais olla rokimpi tausta mielellään, basssoo ja kitaraa. rytmi ja melodia on hyvät.
0   +1 +2
 
9
ocean 07.05.2004
Oikein maukasta pilputusta, joskin tuo pituus on tosiaan ongelma. Varsinkin näin töissä viereisen huoneen naispuoliset ihmiset alkavat kohta hakata varmaan päätään seinään tämän tahdissa...:) Hienoja kikkulaefektejä tuossa melodiassa. Lisäksi kokeilin, miltä biisi kuulostaa, kun painan kaiuttimen bassoelementtejä niin, että ne ei voi liikkua kunnolla. Varsin mahtava efekti! :) (Sitäpaitsi minä ainakin kuuntelen kappaleen alusta loppuun asti, kele!) Loppujyrnäys ja 60-luvun avaruusefektit kruunaavat koko jytistyksen.
0   +1 +2
 
7
Mice 07.05.2004
ei oikein toimi mun makuun...mut varmasti hyvä omalla sarallaan!
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 06.05.2004
Melkoisen ärsyttävä ääni tässä melodiassa. Ja että tätä pitäisi kyetä kuuntelemaan 14 minuuttia? Pelkään että satutan itseäni ennenkun tuo aika on mennyt. Jos tästä nyt pitää hakemalla hakea jotain hyvää, niin se, että ääniä kyllä tässä riittää!
0   +1 +2
 
Okapi 06.05.2004
Saat kone-HC-maisesta meiningistä täysin ulapalla olevan kommentin.

Koko lailla puuduttavaa mättämistä. Biisi periaatteessa tarjoaa koko ajan jotain uutta, mutta missään vaiheessa biisi ei tarjoa mitään suurempaa dynaamisuutta, tahi mitään mikä todella herättäisi minkäänlaista "ooh"-elämystä. Tasapaksua puurtamista. Yhdeksän minuutin paikkeilla on hieman yritystä, mutta viimeistään 11 minuutin paikkeilla meno ehtyy jälleen samaksi tylsänpulskeaksi junttaamiseksi, kuin aikaisemmin koko biisin ajan. Kuitenkin, kaikki tarvittava olisi saatu tiivistettyä pariinkin minuuttiin - tahi maksimissaan viiteen sellaiseen - eikä viisu silloinkaan olisi kuullostanut hyvältä.

Soundit ovat tunkkaiset, epäpotkivat ja kovin valjut. Basarisoundi ärsyttää. Melodiat ovat sangen epäonnistuneita, tylsiä ja jopa rasittavia. Kännykän soittoäänenä tämä herättäisi takuuvarman kohtauksen linja-autossa - "pistä se saatanan vinkuna pois!" Suurin osa melodioista tuntuu lähinnä randomizerin läpivedetyltä, vailla minkään laista tyyliä, hienoa melodisuutta tai kunnon harmonisuutta.

Omaan makuuni tämä oli todellinen helvetti, jossa jaksoin kaikkiaan käristyä 12 minuuttia. Ne hetket olivat tuskallisia.

Scootterista diggaileville tämä voi olla todellinen taivas.

Muistahan kuitenkin, että tämähän oli puhdasta objektiivisuutta, ja täysin universaali mielipide, johon ei kellään pitäisi olla mitään lisättävää.
0   +1 +2
 
jmm 06.05.2004
Das Boot kaikuluotain toimii mukavasti, tuo jännän tunnelman. Oikein mielenkiintoinen hyvälä tavalla sekaisin oleva synalead.
0   +1 +2
 
Stocco 06.05.2004
Miten niin tulisi. Tämä on hieno soittoääni varsinkin, kun tempo on nopea ja ääni kännykkämäisen piippaava :)

Vai että oravia? :O Rynnäkkökiväärit ymmärrän. Hienoa silti, että herätti mielikuvia.
0   +1 +2
 
Zachary 06.05.2004
Tuo jälkihuomautus oli asiallinen. Riemukas soittoääni tästä tulisikin. Suu kääntyi jälleen hymyyn, kuten aina tämänkaltaista musiikkia kuunnellessa, ja päähän tuli mielikuvia metsässä juoksevista oravista rynnäkkökivääreiden kanssa. En ymmärrä yhä edelleenkään tällaisen musan päälle vaan pidän sitä lähinnä hassunkurisena vyörytyksenä, ja vaatii ponnistelemista kuunnella biisi loppuun asti. Tätä en edes jaksanut.
0   +1 +2
 
10
Red 05.05.2004
Ei helavattu, piti tulla korottaa kymppiin. Vitun taakia settiä :)
0   +1 +2
 
9
drlecter 05.05.2004
Heh. Hauskoja pimputuksia sielä on. Tulee mielikuva kun miehistö sekoaa totaallisesti sukellusveneessä.
0   +1 +2
 
9
tammina 05.05.2004
Eläkeläiset-bändi on selvästi tehnyt Saksan markkinoille uuden myyntitykki-biisin.
Aloitettiin lempileffani ominaissaundilla, siitä plussaa.
Aiheena "sukella tai kuole". Ja aika syvällä artistin on täytynytkin käydä jotta
kyseinen teos on syntynyt..
Pikkuisen pitkä tämä vitsi kylläkin on. Vähemmästäkin sekoaa jalat ja pää!
0   +1 +2
 
Stocco 05.05.2004
Hei hei, et sä voi noin sanoo. Olisit kuunnellu sielt lopusta ne parhaat kikkailut. Tylsistyitkö vai rupesiko ahdistaa liikaa. 15 minuuttia on tosiaankin paljon, mutta hurauksessa sellainen menee. Kiukuttelija on ainakin nimensä veroinen. Aika törkeää antaa arvosana kuuntelematta koko biisiä. Mitä jos olisitkin alkukankeuden jälkeen jäänyt koukkuun?
0   +1 +2
 
5
Kiukuttelija 05.05.2004
Tätä kappaletta en edes kuunnellut loppuun.. kappale oli tavallista jytinää ja liian pitkä..
0   +1 +2
 
MGynther 05.05.2004
Parempi etten arvostele. Omalla tavallaan tämä kuulostaa aika mielenkiintoiselta. Soundeista tulee Wings-peli mieleen. Tämä biisi olisi sopinut siihen erittäin hyvin tylsän jumputuksen tilalle. Biisissä voisi olla vielä enemmän vaihtelua. Lähes 15 minuuttia on piiitkä aika. Jossain osassa olisi voinut olla enemmän polyrytmiikkaa. Mielikuvia tuli useammassa kohtaa. Nyt tuli kuunneltua enemmän konemusaa kuin koko elämäni aikana.
0   +1 +2
 
Samu2 05.05.2004
Ahdistuneen kiihkon vallassa etsii uloskäyntiä alati lisääntyvän paniikin kylmentäessä hikeä selkärankgalla... kyllä tässä oli maniaa ja meininkiä, hulluutta ja raivoa vaikka muille jakaa! Täysin selostuksensa kaltainen kappale, josta voisi päätellä että tekijä osaa asiansa!
0   +1 +2
 
10
Red 05.05.2004
Ei jumalauta, vaikka saundillisesti biisi ei olekkaan mitään kovinta tasoa, niin meininki korvaa aika loistavasti. Hektinen meno joka on kokoajan päällä on aivan loistava, biisi on mukavan omaperäinen ja rakenne pysyy mukavasti koossa -kokoajan tapahtuu ja roiskii kivasti. Ei junnaa liian paikallaan tosiaankaan ja muuntuu kivasti. Jää kyllä playlistiin, GJ!
0   +1 +2
 
10
hipit 04.05.2004
Hitsin hyvä hitti. tuli mieleen peliklassikko Sink Sub Pro.
0   +1 +2
 
Kukkonen 04.05.2004
Kiva melodia vähän matkan päässä alusta. Basso kuulostaa mitäänsanomattomalta varsinkin ilman suBBaria... Tempo ehkä liiankin kova. Hyvä melodia olisi päässyt oikeuksiinsa hieman hiljemmassakin...
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 05.05.2004
Tässä oli ainakin meininkiä! Sukellusveneitä ja polkkaa.. Venäjäläisiä sukellusveneitä taisivat olla. Melodia hauska.. Biisikin hyvä. En ole kuunnellut kuin tuon "Choose now" kappaleen joten pitänee tutkia matskut tarkemmin että tietää mistä on kyse. Mutta kyllä tämä yksinäänkin potki ysin verran vähintään!
0   +1 +2
 
Mr.Right 29.04.2004
*repii hiuksia päästä, hakaten sitä samalla seinään nopeaan tahtiin*

..tää mielikuva mulle ekana tuli : )

häiriintynyt meininki kaikin puolin.. soittoäänenä toimii varmasti! mutten keksi muuta paikkaa missä tätä itse "pystyisin" kuuntelemaan..

hienot soundit.. hienoja variaatioita jälleen. ja biisi liikkuu oikein mukavasti : ) en tosin tiedä minne...
0   +1 +2
 
Veneficus 29.04.2004
Alku lupailee paljon mutta biisin potkaistessa käyntiin seuraa lievä pettymys. Soundit eivät jotenkin vakuuta tahikka tue biisiä sillä tavalla kuin olin ehtinyt toivoa. Energiaa kuitenkin piisaa ja biisi rynnistää eteenpäin kuin raivostunut päästäinen. Tuo "päämelodian" pipipali-soundi kuitenkin onnistuu omalla kohdallani pilaamaan kuuntelunautintoa. Biisistä löytyy kuitenkin hienoja elementtejä joita kuuntelee oikein mielellään.

Muutaman minuutin jälkeen biisi alkaa hivenen puuduttamaan muutamista rakennekikkailuista huolimatta. Biisi hakee uusilla osilla lisävauhtia ja onnistuukin taas lähtemään liitoon. Jonkin ajan jälkeen biisi alkaa valitettavasti jälleen puuduttamaan. Hetkittäin se onnistuu jälleen sytyttämään mutta varsinaista potkua se ei minulle kuitenkaan tarjoa.
0   +1 +2
 
JHG 09.05.2004
Alku oli upea tuli mieleen jokin sukellusvene leffa.Sälää oli mielestäni liikaa ja liian pitkä biisi n.4min. olisi riittänyt. kaikki äänet olivat loistavia osa äänistä tosin muistutti samanlaisilta mitä löytyy myös ejaylta.
0   +1 +2
 
10
Krista 21.04.2004
Juu tää on parasta! Muistan ihastuneeni tähän jo joskus ensikuulemalla vaikken sillon kokonaan kuullutkaan. Tässä piisissä ei ole ainuttakaan kohta jota ei voisi kuunnella. Suosittelen tosiaankin loppuun kuuntelemista. =) Hienoja hetkiä. Aika älyttömän pitkä biisi muuten, mutta nyt kun miettii, niin eipä tästä oikein mitään voi karsiakaan. Täydellistä!
0   +1 +2
 
Stocco 19.04.2004
Vastaus: juuri siksi ettei mieleni järkkyisi :P
0   +1 +2
 
Stocco 19.04.2004
...kannattaa ehdottomasti rämpiä loppuun asti. Minulta voi tilata ja jos ei numeroaan halua kertoa niin voinhan mä nuotitkin kertoa, jos niitä tuosta vauhdista ei korvillaan nappaa :P
0   +1 +2
 
10
Niina 19.04.2004
Mistä tän voi tilata kännykkä-ääneksi? Mun pää räjähtää...Alku oli hyvä ja 2:11 alkava komppi myöskin. En ihan kuunnellut loppuun saakka...
0   +1 +2