Ainoastaan minä voin nähdä sen

Bill Cosby Show

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Nessua 07.04.2006
UI!!
ihana kertsi!!!!
Tällast lisää!!!!<333
0   +1 +2
 
8
Elomaili 17.08.2005
Jumalan karitsa. Liekö isänsä poika lainkaan? No, ihmisen poika silti. Kyllä gospel on vaan hieno musiikinlaji!

Onkos tässä nyt huomattavissa, kuinka valtavirrasta poikkeavat bändit sortuvat pitkäsoitoillaan kääntymään virran mukaan? Selkeästi popimpaa kuin edeltävät.
0   +1 +2
 
Pitk 26.07.2004
Onko tämä miksaus todellakin se, jonka aiotte pitkäsoitolle pläjäyttää? Aikas mutaista. Ehkä hyvä masterointi saattaisi pelastaa, mutta suosittelen jokatapauksessa miksaamaan paremmin.
0   +1 +2
 
9
Juppih 10.08.2004
Loistavaa menoa! Varsinkin kertosäe ja väliosan kitarariffittelyt pisti jalan lyömään rytmiä lattiaan :)

Kappale parani koko ajan loppua kohti..
0   +1 +2
 
10
roppanen 21.07.2004
Tämäkin on erittäin valmis paketti ja soundit ja soitto on kohdallaan. Kuulostaa siltä että kundit on soitellu vuosikausia toistensa kans, vaikka tuo historiikki näyttää sanovan muuta. Persoonallisuutta riittää tässäkin rallissa ja se on kyllä loistava asia! Kertsistä oon Salmisen kans samaa mieltä ja faniks tässä on ruvettava.
0   +1 +2
 
10
VMM 03.07.2004
Olipa todella hieno kappale. Asenne on bändillä kohdallaan, teksti on riemukas ja kulkee upeasti käsi kädessä melodioiden ja sovituksen kanssa.
Ja kertosäe jää päähän. Minusta on myös hienoa, että vaikka progeilettekin ajoittain niin turhanpäiväistä yksilötason sooloilua ei esiinny. Parempi niin mielestäni.

Harvoin tulee täällä vastaan bändejä jotka osaavat soittamisen lisäksi myös tehdä lauluja ja tekstejä sekä sovittaa niitä studiossa. Fani.
0   +1 +2
 
8
Hate Halon 09.05.2004
joo, onpa oudot sanat. Laulu on aika jees lukuunottamatta paria kohtaa. Soundit, melodia, sanat tukevat hyvin tunnelmaa.
0   +1 +2
 
8
sikki-six 08.05.2004
Aika perus suomi-rock settiä. Mukavaa vaihtelua biisissä. Tuplabasaria ja kaikkea. Tsibale rullaa aika mukavasti.. Laulajalla on taitoa! Bill Cosbystä ei tule ainakaan lisää pisteitä, vitun pedot!

Olen mainosten uhri.
0   +1 +2
 
10
Laktaatti 07.05.2004
mahtavaa:! hianoa että tällaista löytyy.
0   +1 +2
 
9
Kari Runk 05.05.2004
Biisin teossa on selvästi nähty vaivaa, jonka huomaa omaperäisitä sanoista ja hienosta kitarankäsittelystä.
Laulajalla on kyllä hyvä ja puhdas ääni, mutta olisi ollut hienoa jos joku naislaulaja olisi vielä laulanut jossain kohtaa biisiä esim. kertosäkeessä.
Hienoa. Keep it going.
0   +1 +2
 
9
Jurvanen 02.05.2004
hmm... Laulajan tyyli vähän häiitsee, mutta saisitte ainakin saatana laittaa lujemmalle tuota laulua, sillä aina välillä se hukkuu tuonne taustaan häiritsevästi Tässä sentään on nuo sanat pääosassa, joten.. agh
Mutta soitto on erittäin hyvää ja laatu yli mikseristandardien.
Saisiko nämä sanat jos kauniisti pyytää? (mailiosoite on profiilissa) joo.
Varsinkin tuo kitarasoolotus oli mukava ja kaiken kaikkiaan biisi nousee yli harmaan massan. Kyllä tästä 8? tulee -> 9
0   +1 +2
 
10
Ben Kodak 26.04.2004
Kuulin että tämä bändi olis hyvä, mutten koskaan kuvitellutkaan että näin hyvä. Kitarat ja rummu soi kivasti mutta basisti on kyllä ihan helvetin hyvä. Kuulin että hän olisi hyvä mutten koskaan uskonut että näin hyvä.
0   +1 +2
 
8
jmm 24.04.2004
Hyvä nimi bändillä. Todella omalaatuiset sanat ja laulajalla omaperäinen tyyli laulaa. Hyvä biisi/bändi on kuitenkin tämä Cliff Huxtable.
0   +1 +2
 
Phadej 24.04.2004
soittossa ja nauhotuksessa ei ole mitään moittimista. säkeistö jäi päähän soimaan.
0   +1 +2
 
10
Salminen 24.04.2004
Aina välillä mikserissä osuu vastaan kappaleita jotka vakuuttavat jo ensimmäisen kertosäkeen kohdalla. Tämä kappale on yksi niistä. Alkuun meininki kuulostaa vähän turhan progeilulta mutta kun kertosäe alkaa niin kyllä leuka tipahtaa. Näin tarttuvia ja hyvin koukutettuja kertosäkeitä luulisi saavan ainoastaan rahalla, mutta nähtävästi Cosbyn veljekset ovat ainakin tämän asian suhteen omavaraisia.

Kappaleen alku ja lyriikat ovat ehkä hiukan oudoksuttavia, joka saattaa pelottaa konservatiivisempia levy-yhtiöitä mutta muuten kyllä suosittelen ehdottomasti lähettämään tätä johonkin sillä laadukkaalle, suomeksi lauletulle rokille on tällä hetkellä kysyntää. Tämä kappale ainakin sisältää juuri sopivassa mittasuhteessa omaperäisyyttä ja melodista tarttumapintaa ja onnistui ainakin oman mielenkiintoni herättämään kyseistä yhtyettä kohtaan. Narisemista en tästä keksi keksimälläkään. Tai no, ehkä kertosäe olisi voinut vielä yhden kerran tulla loppuun, nyt biisi loppui vähän yllättäen. Mutta tämähän on vain minun mielipiteeni. Tässäpä teille kymmenen pistettä ja uusi fani.
0   +1 +2
 
9
MfLI 24.04.2004
Teknisesti hyvin toteutettu. Tasapainoinen miksaus, vokaalit ja instrut erottuu toisistaan hyvin. Kaikkiaan teknisesti erittäin hyvä. Saoitus ontuu n. 2 min kohdalla - liikaa kamaa. Nimi on vähän outo... Joo... Korostan, etten ole mikään rokin fani. Genre on kuulemma kuitenkin kovassa nosteessa ainakin Londoossa joten eikun usvaa putkeen:) Miten olis englanninkielinen Cosbyily?;) Siis... Tekniikalle vahva 9.
0   +1 +2
 
Haava 22.04.2004
Ei hyvänen aika. Tämähän on oikeasti hyvä... Biisin rakenne on hyvä... Ylein saundi on mainio. Aukinainen ja selkeä... Ehkä vähän rewerbiä sinne taustalle olisin miksannut... Silti hyvä miksaus... Kitra vänyttää hyvää pätkää sinne... Todella loi biisiä. Rummutus oli toimivaa... Ehkä vähän mikkejä irti rummuista.... pellit olivat vähän sumeat. Rumpusoitto oli omaan makuuni ehkä vähän tiukkaa (rennon vastakohta) mutta sekin itseasiassa loi biisin sitä sen tyyliä. Laulaja ei ollut huono. Sanojen vovitys oli muutamasssa kohdassa huono ja laulajalla oli selviä vaikeuksia saada sanoja sopimaan itse biisiin ja sen melodiaan&rytmiin. ELi vähän tarkkuutta siihen sovitus työhön. Myön pinei yli tulkinta muutamassa kohdassa aavistuksen häiritsi... Ei silti... ei todellakaan huono lauluträkki mikseri-tasolla. Pakostakin miettii, jos tähän olisi laittanut jonkun analogisynapädin tuonne taustalle tai tehnyt 2-kitaralla särövallin sinne taustalle, niin olisi saattanut olla paremmin kasassa oleva paketti... Vaan eipä mitään kyllä tämä puristi rokkina meni hyvin.
0   +1 +2
 
9
Planetary 19.04.2004
Erittäin jykevää perus suomirockkia.En pahemmin ole perehtynyt rock puoleen mutta tämä ainakin kuulosti ihan hyvältä vaihtelun suhteen.Laulu oli mun mielestä just sopiva tähän biisiin ja sanatkin oli miltei loistavat. ;D
En oikein osaa sanoa muuta. :P
0   +1 +2
 
8
Scarlet 18.04.2004
Ehkä niiku maailman siisteimmät laulut! ei oikeasti!
no jaah... taitavaa soitantaa mutta nuo laulut
kyllä haittas vähä :D
mutta kait tää iha pätevää oikeesti on....
ei oikeen ossaa sanoa mittään!!!
0   +1 +2
 
Kukkonen 17.04.2004
Laulajan tyyli ei minun korvaani miellyttänyt, mutta se on semmoinen persoonallinen ajoittain että varmasti joku siitä tykkää... Soitanto=hyvää.
0   +1 +2
 
8
DaKiller 17.04.2004
Melko perus rytkettä suomirockin tiimoilta.

Laulaja kuulostaa asiansa osaavalta mutta paikoin liika yrittäminen kostautuu kuulostaen tahattoman hauskalta ja jokseenkin ärsyttävältä. Parhaimmillaan hän kuitenkin yltää Turo&acute;s hevi geen kaltaiseen irroitteluun. Sanoitus menee jo huumorin puolelle ja ne ovatkin mielestäni ristiriidassa sävellyksen kanssa.

Kitarat olivat aika peruskamaa ja jotain niiltä jäikin kaipaamaan (soolo??).
Rumpalilta jäi kaipaamaan hieman reippaampaa otetta touhuun.
Joka tapauksessa, kokonaisuutena kappale on tyylilajilleen uskollinen mutta ajatuksia herättävä. Suomi rokista diggaaville luulisi uppoavan.
0   +1 +2
 
9
DJ Laventel 17.04.2004
perkele....täähä iskee mukavasti. ja sanotus vaikka onkin vähän pilailun suuntaan menevää ni silti tykkään:) 9 1/2 tulis jos vois mut lasken sen kuitenki ysiin ku aina kuitenki voi parantaa:)
0   +1 +2
 
10
Pirttiväki 17.04.2004
Sanoitus toimii loistavasti. Mukava tarina. Alkuriffi rullaa mukavasti, kuten myös säkeistö. Pre-choruksessa kiva tuplakoukku. Biisin tarttuva kertosäkeistö kruunaa sävellyksen.
0   +1 +2
 
10
mustang 17.04.2004
Hyvä biitti! x) tälläst lisää! Bill Cosby Rulez!!
0   +1 +2
 
7
Einsteins 06.07.2004
Hyvin ja tarkasti soitettu. Laulajalla paikka paikoin varsin ärsyttävä tyyli, päteminen kuullostaa tekaistulta. Laulaja sinänsä hyvä, kunhan pysyy nahoissaan :) Biisinä ihan ok ja kaikki hienosti tasapainossa.
0   +1 +2