Pisara

es2

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Hauska 31.05.2006
hyvää musaa pidän tästä musasta!!
0   +1 +2
 
9
MsKupari 22.02.2005
Biisissä on jotenkin kosminen fiilis.. ihan ku lilluis jossain isossa nojatuolissa ja kattelis vieressä meneviä ja olevia tähtiä. Ihan ku olis siellä jossain seassa ihan yksin :D aika "ankea" biisi, kun pistää ajattelemaan jotenkin niitä puolia elämästä jotka menee päin seinää.. mystisyys on silti hyvästä ja musiikki on musiikkia. Pisara nimen tajuan joissain kohissa, kun alkaa kuulua tommosta pimpeli pom, juttua..
0   +1 +2
 
8
nuuspo 29.09.2004
Jaahas, jaahas... alku oli ihan hyvä... Mutta pidemmän päälle tuli mieleen yläasteen äikän tunnin rentoutus hetki. Ku on pakko pitää silmiä kiinni ja opettaja kiertelee luokassa. Kova lattia ja selkäänkin alkaa kolottaa. Kotona hiljaisuuden tappajana tää biisi kyllä menis. Syvällinen kappaleen kuuntelu on turhaa. iha nättii joo, mut ei säväytä, ei :)
0   +1 +2
 
8
Kafetist 14.09.2004
ihan siistii ambient leijailuu, turhan simppelit rummut mut siisti melodia, pehmeetä ja kirkasta. aika kertakäyttöbiisi silti, mut ihan kiva ambienssi.
0   +1 +2
 
10
SarQ- 30.08.2004
mukavan kuulosesti lähtee heti liikenteesee tommosel särinä biitil(vai mikskä sitä kutsutaankaa)... melodia on tosi kiva. btw sopis tosi hyvin johki trance biisii :D:D. no mut hyvin toimii. nyt lähti beatti soimaa oikee kunnol. tosi hyvän kuulone massiivinen mut samal kevyt rumpusetti.

Koskaa en oo älyny tämmösest trip-hopista mitään mut nyt älyyn jos se tämmöst on sit :). Tää on tämmöst tosi hyvää taustamusiikkia. Tää biisi sopis esimerkiks hyvin johonki sarjaan. Tulee mielee semmone kohtaus et jotkut poliisit menee jonku asuntoon ja ettii koko kämpän jotai huumeit sun muut.

Melodia on kyl tosi hyvin messis koko aja, ei sammu vaa vaihtelee ja tuo ihmeellisesti uutta eloakin tähän jota tuntuu olevan muutenki.
Hyvä ettei tätä ole pilattu myöskään liia pitkävetesellä vaa just sopivat 4min. vaikka kyl ois voinu kuunnella pitempääki. Tosi hyvää kyl. pakko kyl liittyy faniks jos vaikka tulis lisää tämmöst :D tätä tarvitaa!
0   +1 +2
 
Biosexual M 09.08.2004
Kommenttirinki: En tavallisesti tällaista kuuntele, joten kommenttini on sitä mitä on.
Ei tämä hölmömpää ole. Taustamusiikkina menee oikei kivasti, mikään ei särähdä korvaan, soundit ihan jees ja meininki on mukavan ilmavaa. Eihän tällaisesta voi olla pitämättä. Jostain syystä ei tule edes mikään luuppimainen olo tuota kuunnellessa, kyllähän minä tällaista voin kuunnella.
0   +1 +2
 
9
unikoi 22.07.2004
Äänimaailma mukavan monipuolinen ja miksaus puhdas. Musiikkia, jota mielummin kuuntelee illankoitteessa. Rauhallista leijumista tyhjiössä. Harmi vain, että loppuu hieman kesken. Fadeout ei mielestäni ollut oikea ratkaisu kappaleen lopetukseen, mutta mutta. Erinomainen biisi kuitenkin, lataamisen arvoinen.
0   +1 +2
 
7
Mr Dimension 22.07.2004
no kaippa tuon trip hopiksi voisi sanoa =) tuo FM7:n kin tunnisti kylli välittömästi, mut mitä muuta mie tässä höpöttämään. FM7 toi teille kaiken pisteitä kaiken kaikkiaan .....
0   +1 +2
 
9
Humanoid 05.07.2004
Ysi napsahtaa ehdottomasti. Pidin tunnelmasta ja muutenkin diggailen tämmöisestä leijuvasta fiiliksestä. Lisää vain tavaraa kehiin.
0   +1 +2
 
10
*sabina* 29.06.2004
mun mielestä tämä on sika hyvä..ahh..reki vaikutuksen..
0   +1 +2
 
JM 29.06.2004
melodia ei ollu oikeen ´"tarttuva" eikä mikään muutenkaan jääny mieleen erityisenä hyvänä puolena. Mutta en uskalla antaa numeroa, ku en oikeen keksiny mitään huonoakaan. Avaruustunnelmaa hyvin toteutettuna, tarttuvammalla melodialla olis loistava biisi, tällasenaki kyllä varmaan kasin arvonen, mutta jotenki vaan ei uskalla antaa numeroa. Omalaatuista, iso plussa siitä. tätä ois ehkä kiva remixata..(?)
0   +1 +2
 
9
tammina 29.06.2004
Ei paskempaa. Ei.
Hieno pimputiputi-melodia, tyylikäs sovitus
ja hyvä mix/saundit.
Ei mikään kädettömien/aivottomien orkesteri tämä.
Kaunista.
0   +1 +2
 
8
kuulostaa hyvältä, ja silloin genrellä ei ole yhtään mitään väliä. vaikka onkin aika
taustamusamaista, niin jaksoin jopa kuunnella loppuun. vanhana raakkina kuitenkin arvostan
enemmän hiellä veren maku suussa väännettyä "aitoa" rokkia, joten
kasia parempaa arvosanaa en voi antaa.
0   +1 +2
 
Soulstab 28.06.2004
Tämähän mielenkiintoista.. genrestä ei välitetä eihän nekään meistä. Soundaan ihan kelvolliselta, radiosoittoon vaan.
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 28.06.2004
Tämä toimi hyvin.. Meininki oli kohdallaan. Bassokuviot pitivät biisiä koko ajan hyvin kasassa. Kaikin puolin miellyttävä konemusabiisi.
0   +1 +2
 
Einsteins 28.06.2004
Sisältää (valitettavasti) kaikki genren (myönnän, en tunne hyvin) peruspalikat: Perusbiitin, jonka päällä leijuu hemmetin kaiutettu kosketinsoitin matto. Melodiana melko keskinkertainen.
0   +1 +2
 
MGynther 28.06.2004
Soundimaailma miellyttää. Sopivan utuinen ja pehmeä, mutta kuitenkin tarpeeksi kirkas, ei yhtään tunkkainen. Hyvä biitti, juuri tällaista kuulee harvemmin. Biisistä tulee rauhallinen fiilis, vähän kuin olisi sukeltamassa. Sopivan pituinen, ajatuksia ehtii herätä, mutta ei lopu kesken.
0   +1 +2
 
Kuusniemi 23.06.2004
Erittäin mukavaa tunnelmointia. Tämä on ilmava ja kuitenkin tässä on painoa. Erittäin hyvä, erittäin hyvä. Tästä tulee hieman mieleen joitakin syntetisaattorimusiikin klassikoita, mikä nyt ei sinällänsä ole välttämättä olleenkaan huono juttu.

Soundit ovat hyvät ja sopivat biisin juuri eikä melkein. Miksaus kuulostaa raikkaalta, soundit erottuvat hyvin toisistaan ja tuntuvat olevan erittäin hyvin balanssissa. Tästä ei kyllä löydy mitään mikä ei kuuluisi paikalleen. Ainoa asia mikä tulee mieleen on lopun fade out, mutta ei sekään nyt niin kauheasti sitten kuitenkaan häirinnyt.

Hyvää työtä pojat. :)
0   +1 +2
 
9
lateX 14.05.2004
ei välttämättä ihan mun genree, mut tää iski jotenki.. kuulostaa todella hienolta. puhdas, laaja äänimaailma.. ah, niin kaunista...
kuuntelin tän varmaa 5kertaa putkeen, aina vaan kuulosti hienommalta, paitsi toi töksähtävä loppu ärsytti aina yhä enemmän..
0   +1 +2
 
[AEDO] 06.05.2004
Tykkään paljo tost rätinä soundist. Rummuist tykkään, melodiast, soundeist. Emmä tarkemmin jaksa selostaa.
0   +1 +2
 
10
Gaggu 02.05.2004
Oi, että kun ihana! <3
Tämä on erittäin erittäin kauniin kuuloinen! Siis tässä vasta pääsee tunnelmaan, ihania erilaisia äänimaailman ja mielikuvituksellisia saundeja! Ai että, ai että. Tämä kyllä alkoi pyörimään jo alusta alkaen hienosti - ja loppua kohden se loppui myös hienosti. Tunnemaailma pääsee tän avulla esille. Pisara -nimi kuvaa kivasti (ja pitää kyllä suurimmakiosaksi paikkaansakin). Multa tipahtaa 10 (+ saitte yhden fanin lisää fanilistaanne)
0   +1 +2
 
9
Peikkonen 28.04.2004
Joo. Aluksi kuulosti hieman todellakin trancelta, mutta kun lähti paremmin käyntiin niiin kyl se siitä. Rauhalliset ja tunnelmalliset soundit, jotka laittaa ajattelemaan.
Tämä on tätä fiilistely musaa, ja ei tässä mitään vikaa ole.
Hyväähän tämä on. Ja kiitos myös arvosteluista mulle, nyt sait ongen koukkuun kalastettuu multa takas kommenttii ;)
Pidin kyllä.
9½- koska mikään ei ole koskaan täydellistä ;)
0   +1 +2
 
8
Mr.Right 21.04.2004
aih.. viimeinen vikko hesassa..
tän voisin pistää tulee korvalapuista kun lähden viimeisen kerran vilkuilee paikkoja kalliossa..

hyvä&haikea mieli tulee : )
0   +1 +2
 
9
BMS 20.04.2004
Kuulostaa alust joltain trancelta tai joltain vastaavalta.. Mut kyl sit pääsen jotenkin mukaan. Melodia on erittäin tunteellinen. Tää on kyl jotain mitä mun ihmismieli ei ymmärrä, mut kai tää hyvä on??? :P
0   +1 +2
 
9
YvoNNa** 20.04.2004
Siis tää on aivan loistava biisi sellaiseen hetkeen kun haluan yksin istuu himassa ja kelata asioita jotka mietityttää...laittaa aivosolut liikkeelle ja tulee raukea olo=)yeah*
0   +1 +2
 
9
Derange 15.04.2004
Tekis mieli pelata jotain vanhaa nes peliä tää biisi taustalla ja ilma on syksyinen sadekeli, äärimmäisen hienot melodiat, hyvin on näköjään homma lähtenyt käyntiin Sonarin kanssa :)
0   +1 +2
 
imbro 14.04.2004
biisi voi kuvaa sadepisaroita, mut ette oikeesti tiiä mitä voi tarkottaa sana pisara ..
no okei voin selventää.. oot käyny elämän aikana paljo negatiivisii asioita läpi ja olet ollut moneen kertaan psykiatrisella puolella suljetussa osastohoidossa..
elämää ympäröi vastoinkäymiset , sulle on toderttu krooninen skizofrenia.
no oot asunu yksiössä 8vuotta eikä sulla oo yhtään ystävää..
ainoa ilon aihe on tytär joka on kuin enkeli ja kasvaa kohti aikuisuutta..
mutta yhteiskunta syrjii vanhempia psyykkisesti sairaita ihmisiä ja
aupua ei saa mistään, paitsi lääkäriltä joka määrää vahvoja mielialalääkkeitä ja
rauhottavia.. ja rohkasee "kyllä se siitä".. mutta pinnan alla on suuri tuska,ahdistus ja suru..
joka vaan pahenee kun asut yksin ja joudut käymään yksin kaikkea paskaa läpi..
seinät ei vastaa vaikka niiltä kuinka kysyisi ja niille puhuisi..
mielessä liikkuu vaan "haluan päästä pois kaikesta tuskasta ja ahdistuksesta", haluan päästä taivaaseen..
uskot jumalaan mutta uskot myös moneen muuhun yli luonnolliseen..
tai ehkä vaan siihen että taivaassa on parempi olla..
pisarat tippuu poskea pitkin lattialle ja muodostaa pienen lammikon kyyneliä..
jokainen pieni kyynel pisara on lapsi joka elää hyvässä kodissa
saa rakkautta,tukea ja turvaa.. tää on mun näkökulma (nimeä mainitsematta)
paljon kokeneen,oppinneen ja kärsineen henkilön puheista päätellen..


vn saa omistaa tän kenelle huvittaa..

mut mä omistan tän kaikille
jotka tälki hetkel on tai on ollu sairaalas
psyykkisit tai fyysisist syistä kuntoutumas vammast,
sairaudest tai ihan mist vaa..

2.14 min kohalla lähtevät ns. "soolot" haluu kertoo jotain..
mut sanat kertoo enemmän.. jos tähän nyt viel mahtuu..






0   +1 +2
 
10
Dj Senheis 14.04.2004
Juu, äänimaailma on hyvä, ja rakenne toimii. Melodiat ovat hyvät, rummut ovat kivat... Eipä voi pahaa sanoa. Kyllä se on 10 paikka.
0   +1 +2
 
9
FtL 14.04.2004
Tällänen omalaatunen fiilistely biisi hipoo kattoa. ^^ Jeh...
0   +1 +2
 
10
elica 13.04.2004
Minä tykkään. Pisara nimi kyllä kuvaa tätä loistavasti. Jos edellinen ihmetteli että miksi on fanilistalle ajautunut niin mä ihmettelen että miksen jo ole siellä :) Tässä on todella rauhallinen fiilis. Loistavat melodiat ja yhteensopivat soundit. Varsinkin rumpujen mukana alkava soundi on erinomainen. Tätä kuunnelessa voi vain sulkea silmänsä ja antaa sateen valua kasvoille. Aivan mahtava ja tunnelmallinen kappale.
0   +1 +2