The Legacy [club mix]

Red Trax

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Rites 05.03.2005
Hieno rallattelu lauantai-iltaan...
0   +1 +2
 
9
AssAllmighty 19.10.2004
no kyllähän uppoaa! :) kuuntelen itse enemmän melodista ja euroa mut tämäkin upposi kyllä hyvin... alkuperäistä en ole kuullut mutta tämä kyllä potki eteenpäin oikeeen mallikkaasti! ysin paikka
0   +1 +2
 
10
Reggtae 02.11.2004
Jälleen hyvä kappale... olen kateellinen. :D
0   +1 +2
 
9
RLG Eriksson 30.06.2004
On todella hyvää materiaalia nämä uudet:) vaikka ite ei tuukkaan niin paljoo perus trancee kuunneltua ni tämä toimi! Melodia on hyvä,vaikkakin vähän psykedeelisellä menolla mutta kaunis kuitenkin! Tuotanto puoli sulla tosiaan on aina kunnossa, mikä taas on itseni suurin ongelma eli propsit siitä sulle myös.. Kyllä Täällä sijaa ois jengin soittolistassa hyvin.. menee monen kaupallisen ohi helposti!:) ME like

Jotain Pieniä juttuja tässä kuitenkin on.. tuon pienen taustalla olevan liidin tukijan olisi voinut jättää pois se sekoittaa liidiä vähän liikaa.. Sillä musta tuntuu että jengille pitää jättää Ns kuvitellun varaa.. Mä pidän sellaisista Missä tavallaan puuttuu vielä yks melodia minkä sinne päässään kehittää:D Mutta joo.. ehkä vielä pling plong pää melodian olisin lisännyt.. itteselleni kun se on tapaista:D
0   +1 +2
 
8
spede69 07.05.2004
aika hyvä red traxsin biisi,, eka minkä latasin oli tää heti kyllä miti ladatalisää..Mun mielestä kaikki on onnistun hyvin
annoin 8 koska ei sen tää parhainta trance mitä olen kuullut
:)
0   +1 +2
 
9
Buhis 22.04.2004
Onhan tämä kyllä hiukan toimivampi versio, vaikka kovin suuria muutoksia en näin äkkiseltään huomaakaan. Melodiat toimivat edelleen hienosti ja jäävät päähänkin soimaan. Leadin soundista en oikein pidä vieläkään, mutta kait se on ihan makuasia. Lopullinen koukku tästä kuitenkin jäi puuttumaan. Ei vaan oikeen iske kunnolla. Mutta joka tapauksessa ihan laatukiksutteluhan tämä on.
0   +1 +2
 
10
Imp 13.04.2004
red paukuttaa taas hyvin.äänenlaatu on parantunut hieman aikasempaan nähden.basari potkii paremmin ja muutenkin dynamiikkaa on enemmän.
0   +1 +2
 
9
protoman 13.04.2004
Taidokkaasti tehty biisi, kolahti ihan mukavasti päähän...voisin kuvitella joraavani tätä viellä jossain, hyvä biisi! ...mutta, ihan kuin tästä puuttuisi jotain, hmm...ei tuu mieleen. Täs biisis on kyl paljon fiiliksiä mukana... voisit käydä kommentoimas Rai Kawier biisei ja kertoo miten niit vois viedä parempaan suuntaan...sun kappale oli ainaki loista! :)
0   +1 +2
 
Kukkonen 13.04.2004
Mun laatikoilla ei pahemmin bassoa kuunnella... Tuntuu siltä että rummut syövät äänialaa muilta soittimilta. Ihan semmoista perus kamaa...
0   +1 +2
 
7
bze 13.04.2004
Pelottavan persoonallista soundia tuossa alussa mutta tuossa minuutin - puolentoista kohdilla echoarpeggiohässäköiden kasvaessa mukaan alkaa tuntua jo hieman epätoivoiselta. No joo, toimii teknisesti hyvin vaikkei mikään innovaation voitto olekaan.

Siinä tuleekin oikeastaan se mitä oikeastaan tästä biisistä haluan sanoa, teknisesti hyvälaatuista mutta ideoiden puolesta köyhää huttua. Tuntui siltä että joka ikisen soundin ja rakennekikan muutamaa pientä poikkeusta lukuunottamatta olisi kuullut jo aikaisemmin jossain. Meininkiä ja fiilistä on silti yllättävän intensiivisesti tarjoiltuna, sopii varmasti videon taustamusiikiksi.

Resursseja löytyisi varmasti parempaankin ja paljon omaperäisempään materiaaliin joten ei pistetä ihan lyttyyn.
0   +1 +2
 
7
JukkaM 11.04.2004
Tuotanto on hyvää, mutta sisältöä puuttuu. Ei tässä tosiaan mulle ole mitään, mikä saisi kuuntelemaan toisen kerran. Basari saisi ehkä olla pehmeämpi, makuasia tosin. Ja tuon 20 sekunnin kodalla kuvioihin tulevan haikan saisi heittää minun puolesta vaikka hevon kuuseen :P. Ihan kiva biisi.
0   +1 +2
 
Snoze 10.04.2004
Nonih nyt lähti heti hyvin liikkelle. Tairokasta ränsettelyä. En pysty saundeista sanoon hirveesti kun kaverin saippuakipot soi ja vielä toisessa huoneessa. Mutta kivat melodiat joskaan ei nostattanut oikeen. Kivaa kikkaulua ja kivoja efekti sydeemeitä. Mutta ei tää antanut tiäksää mitään sellasta että tätä uudestaan lähtis kuunteleen. Mutta ohan sulla homma hanskassa ei siitä pääse mihkään.
0   +1 +2
 
kudusai 10.04.2004
Lyhyempi? No pituutta löytyy vieläkin, kuuntelin kyllä kokonaan, vaikka lopussa alkoi jo hieman tykkimään. Epäilemättä kyllä uppoaa trancekansaan, mutta ei minuun. Toteutus kuulostaa laadukkaalta ja onhan siellä myös muutama ääni, jotka miellyttävät korviani. Melodiaoissakaan ei ole vikaa.
0   +1 +2
 
7
tammina 09.04.2004
Eihän tää mun musaa ole mutta onhan tää alallaan pätevä tuotos. Saundit toimii
ja biisi potkii vaan jonkinlaista teeman kehittelyä olis toivonut lisää.
0   +1 +2
 
niilo 09.04.2004
Ehtaa perjantaimusiikkia. 8 minuuttia on kompaktimpi versio?!? Soundit on ihan kohdallaan, tämän parempia ei saa rahallakaan vaan hiellä ja istumalihaksia rassaamalla. Ihan täydestä menee minuun.
0   +1 +2
 
Terok 09.04.2004
Tuotannollisesti ihan kohtuu pro:n kuuloinen (kuulosti ihan komealta näillä minun paska kajareilla), mutta melodiat ei mitenkään erityisen iskeviä.
0   +1 +2
 
10
Exera 09.04.2004
tää on oikeesti huippu ! :o tätä sitä popitetaan autossa tästä lähtien ;) kauheat megabassot olla pitää
0   +1 +2