Hold Me Tight

Event Horizon

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Rites 03.03.2005
Loistavaa matskua. Tämähän pistää herkistelemään...

Olen valmis maksamaan koko levystä.
0   +1 +2
 
Ungalo 24.06.2004
Ihq ;D Kerranki ootte melodiaa saanu kunnolla :D Toi snare on ihanan märkä ;) äänenlaatuhan on siis kerrassaan unelman kuuloista :P Ei perhana, mie kyllä tuun joku päivä tekeen sun laitteistolla biisejä ;)
0   +1 +2
 
9
mr. J 08.04.2004
kyl kyl.. yhdyn samaan kuin ylhäällä kommentoivat herrat..
erittäin hyvältä kuulostaa... :)
0   +1 +2
 
9
Dj Senheis 08.04.2004
Aikalailla samoilla linjoilla olen, kuin djtelepunk. Melodiat toimii, ja rummut hyvät. Soundimaailma loistava. Hiukan silti saisi olla enemmän melodioita. 9+ tulee.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 08.04.2004
Ei voi muuta kuin nauttia tämän biisin kuuntelusta. Melodia iskee meikäläiseen todella hyvin, soundit on valittu hyvin, ehkä hieman enemmän melodioita olisi saanut olla, ja sahaleadi voisi olla paksumpi, mutta ihan tällaisenaankin uppoaa meikäläiseen todella hyvin. Plussaa vielä pianosta, joka kuulostaa todella raikkaalta ja hienolta. Rummut groovaavat todella hyvin, kick on minun makuun, kuin myös hihatit, sekä clap, ja kaikki muukin rumpuosastolla. Ei voi muuta sanoa kun, että äijillä on homma hallussa musiikin puolella. Tämmöisillä taidoilla (vielä kun hiotte niitä hieman) teillä on todella hyvät mahdollisuudet nousta kuuluisuuteen, jos vain haluatte. Todella hieno biisi, ja varma lataus koneelle.
0   +1 +2