Älä tapa

Kingston

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

6
PöysänJuha 31.12.2005
kovin on epämääräinen veto... Bändi taitaa olla aika taipaleensa alkupuolilla.

Jos nyt jostakin lähtisi liikkeelle. Komppi tökkii monin paikoin hyvinkin häiritsevästi. Tämä seikka varmasti korjaantuu ajan kanssa ja kun vaan jaksaa soitella. Bassossa ja kitaroissa voi kuulla ihan saman, soitto tökkii ikävän paljon ja biisi kulkee vähän samalla tavoin kuin jos yrittäisi vetää kivillä täytettyä rekeä perässään.

Kitarasoundeista voi kuulla myös että aika aloitteleva bändi on kyseessä. Vaikka periaatteessa ei pitäisi arvostella soundeja vaan soittoa, niin kyllä sounditkin kertoo aina jonkin verran bändin mentaliteetista. Kamalan paljon säröä ja kamalan tunkkaista sellaista. Ja paljon dempattua vitossointua.
Laulajalla aika paljon sellasta teiniraspia äänessään, josta itse en pidä alkuunkaan, ja sanoitukset ehkä tämän kappaleen kaikista heikoin osa.

Biisi on erittäin tasapaksu. Sovitus hirveän yksitoikkoinen, särökitarat pomppaa melkein saman tien mukaan ja on sitten messissä loppuun saakka ihan samanlaisena jyystönä. Sävellys- ja sovitustekniset asiat kumminkin hioutuu siitä sitten kun kokemusta karttuu, joten en nyt viitsi sen enempää risuja siitä puolesta antaa, muuta kuin että parannettavaa on. ja rutosti.

Näin yleisesti kannustan teitä jatkamaan touhujanne, yleensä kokemus osoittaa kuinka biisin soundi yllättäen paranee ihan säröä vähentämällä ja muuttamalla kitaristien komppeja.. ja kuinka sovitukset paranee kun saatte aikaan suurempia eroja eri osien välille. Tällaisenaan kuuntelukokemuksessa ei ollut juuri mitään mielenkiintoa. Kutonen läsähtää, mutta on sitä tässä kehitysvaiheessa muutkin olleet, tästä on hyvä ponnistaa.
0   +1 +2
 
8
heartburn 03.02.2005
Biisissä on hyvät sanat ja meininkiä. Soittoa vaan enemmän ja kunnon äänityssessiot niin lopputulos olis parempi. Nuoria kavereita, varmaan tulee kehitystä iän myötä.
0   +1 +2
 
4
DjMark 16.07.2004
voi vittu helvetti ääni on niinku 5vuotiaalla kersalla... miten KEHTAATTE ESIINTYÄKKÄÄN JOSSAIN?!?!?! jos näkisin teidät livenä niin mä perkele heitän tomaateilla teitä varsinkin laulajaa... voi helvetti mitä paskaa! kuunnelkaa dimmu borgirii ja children of bodomii eikä tommosta vitun kaivuu musaa... tän bändin nimi pitäs olla The Mother Fuckers!
0   +1 +2
 
Jukk. 30.06.2004
Sanomaa on, mikä on aina positiivista. Ehkä palaan asiaan vielä uudemman kerran, kun biisi on saatu miksattua valmiiksi.
0   +1 +2
 
maddista 02.07.2004
Muijarock rokkaa

rummut jää vähän jalkoihin.

Laulu on vakuuttavaa, soitto
ei oikein kulje.

Vähän ahdistavaa on kyllä,,
0   +1 +2
 
7
JM 29.06.2004
sävellys ihan jees, sanat ei kovin ..hyvät..ei. soitto onnistuu ihan OK. Eli ei huono, sanottaja saa vielä harjotella kovasti. äänitys nyt tietenki on mitä on, mutta enhän minä laitteita arvostele, vaan bändiä!
0   +1 +2
 
Disposition 29.06.2004
Laulu on hieman irrallaan muusta kappaleesta. Rakennetta on nähtävästi jopa mietitty, tosin perinteinen verse-bridge-chorus -meininki on liian arvaamatonta omaan makuuni. Muuten ihan menevä kappale: miksausta ja masterointia vielä kaipalee..
0   +1 +2
 
7
ihan hyvää biisiähän tässä vedetään. soundit nyt on mitä on,
ja soittotaitoakin kertynee ahkeran treenauksen myötä, mutta
biisistä plussaa. treeniä lisää vaan niin kyllä se siitä.
0   +1 +2
 
8
Lergoi Volacheck 28.06.2004
Tunnelmallinen kipale, jään kuitenkin odottamaan sitä viimeisteltyä versiota,
on täs biisis ainekset, mut toteutus vois olla vähän parempi. ihan jees
0   +1 +2
 
9
boozer 27.06.2004
meitsin mielest tää kyll vitun hyvä!(=
0   +1 +2
 
orion903rock 14.06.2004
kannattaisi kokeilla kunnon studiota... minusta biisi ei ole hyvä mutta se on vain minun mielipide.
0   +1 +2
 
Kuusniemi 13.06.2004
Miksaus on tosiaan todella vaiheessa. Itselläni ei basari taikka virveliä kuulunut lainkaan. Oli hieman outo kokemus kuunnella rokkia kun rummuista kuuluvat vain symbaalit... Mutta tuo miksaus on kyllä semmoinen mikä tässä biisissä pitäisi hioa kuntoon. En sano siitä sen enempää.

Soitto on mainiota, sopivan asteelle tehtyä. Soundit tuntuvat olevan kohdallaan (siis äänensävyn suhteen), ainoa mikä särähti korvaan oli laulajan ääni, joka kuulostaa todella nuorelta ja jotenkin tuntuu, ettei laulun sisältö sovi laulajan suuhun kovin hyvin. Mutta voin olla ainoa jota tämä häiritsee. :)

Melodiat ovat rokkiin sopivia, riffit jäävät ainakin hetkeksi soimaan päässä ja se on aina hyvä juttu.

Mutta miksauksen kohdalleen saamisella tästä saisi oikein mainion biisin.
0   +1 +2
 
jack_dee 09.06.2004
hmm... pitäis kyllä kuulla se lopullinen versio, hyvältä kyllä kuulostaa silti. loppu ei omaan korvaan kuullostanu kovinkaan hyvältä
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 12.06.2004
Basso tulee aika kovaa esille, jopa siinä määrin että pistää välillä särkemään. Siinä vaiheessa kun tulee särkevä kitara mukaan, niin rummut menee piiloon lähes täysin. Laulajalla kovin kiltti ääni. Soolosta en sano muuta, paitsi että lähentelee säälittävää.
0   +1 +2
 
7
Einsteins 12.06.2004
Sympaattista meininkiä. Vähän kaikki mukavasti irrallaan, mutta sehän kuuluu meinikiin
vielä tuossa vaiheessa. Soundit ei ihan kohdallaan, mutta kokonaisuus toimii ja sehän
on tärkeintä! Väheksymättä koneilla tehtyä musiikkia, on kiva kuulla soittavaa bändiä.
Peukut teille.
0   +1 +2
 
8
rawhead 12.06.2004
Kaiketi nuorehkoja jätkiä bändissä, mutta kyllä kuullosti todella lupaavalta ja hyvältä. Hyvät sanat, ja laulajallakin hyvä ääni. jossain välissä soitto tökkäs pikkasen, mutta muuta kuin treeniä vaan, niin loistava bändi kehittyy. mielenkiinnolla odottelen uutta versiota.
0   +1 +2
 
7
twisted 12.06.2004
Äänen laatu on aika "demomainen". Kunnon tuotannolla voisi varsinkin kertsiin saada ihan kunnon draivia. Sävellys on aika peruskamaa, mutta toimii ihan hyvin. Laulajan ääni on vekkulin kuuloinen ja ainakin erottuu massasta. Sanat eivät oikein avautuneet mulle. Ihan kehityskelpoista.
0   +1 +2
 
Enforce 01.06.2004
Noniin, kommentoidaanpas :) Kyseessä lienee hieman nuorempaa ikäluokkaa edustava orkesteri? Sanotaanko näin, että sen myös väistämättä kuulee. Kappale on kohtalaisen perusosastoa omalla sarallaan, sovitusta miettimällä aikaan voisi saada jo paljon. Vokaaleista sanon sen verran, että siitä se lähtee. Kehitystä tulee varmasti tapahtumaan, treeniä vaan! -Riku-
0   +1 +2
 
8
SarQ- 28.05.2004
Muute hyvän kuulone tosissaa, tausta on jees mut en oikee diggaa äänestäs. rockissa ku pitäis olla kunnon örinä tai vähä matalempi ääni.. ja basso on aika huono.. kyl se siit.. muute iha hyvä
0   +1 +2
 
djkemeli 28.05.2004
Biisi oli ihan kuunneltavaa rokinräimettä. Saundit oli kyllä aika lailla hakusessa, mutta kun kerran keskeneräinen versio, niin... Laulajan ääni kuullosti vähän turhan räkäiseltä, ja sanoista ei saanut oikein aina selvää kun laulun äänenvoimakkuus heitteli melko paljon. Taimi tuntui myöskin ajoin heittävän kaikilla pikkusen, mutta ei kuitenkaan mahdottoman häiritsevästi. Kehittämisen varaa jonkin verran siis vielä, mutta hyvään suuntaan ollaan menossa :)
0   +1 +2
 
konzzzu 28.05.2004
hyvähän tää on kuin mikä... hyvä laulu, ja muukin on kohallaan, ja toi kertsi jää hyvin soimaan päähän...
0   +1 +2
 
Imp 30.05.2004
no joo onhan tässä jotain yritetty.biisinä en pidä tästä mutta teknisesti ihan hyvää matskua.biisiin ois voinu kehittää lisää variaatiota mutta menee se varmaan näinkin,tämän genren kuuntelijoille jotka pitävät tän tyylisestä musiikista.
0   +1 +2
 
8
hipit 30.05.2004
Hienokseltaan nuorisomusan oireista kärsivää jäpäkkää jytää. Hyvä sanoma sinänsä.
0   +1 +2
 
6
Shadikka 30.05.2004
Melko lailla asiallinen sanoma tälläkin biisillä. Taustat ja melodia kohtuullisen hyvät mutta paranneltavaakin on.
0   +1 +2
 
9
Cover Girl 24.05.2004
Aikasta jees rokkis biisi. Ette ilmeisesti ole vielä liialla iällä pilattuja. Sanoitukset ei ehkä olleet parhaat mahdolliset, mutta hyvimpähän tuo meni noillakin lyriikoilla. Eipä tässä mitään varsinaista moitittavaa.
0   +1 +2
 
10
mörrimöykky 24.05.2004
mahtava biisi, ei voi muuta sanoa:) tää tyvär diggaa iha satakybällä:) hyvä chillausbiisi..sanat on mahtavat..kenen tekemät??ja niin alin ääni on kuin tehty tälle biisille.jatkakaa jätkät sammaa rataa:)
0   +1 +2
 
8
biisinä tää on kyl kohtuu toimiva! nauhotus laatu on vaan perkeleen huono.. pikku pnostuksella tästä biisistä ois useemman kuuntelu kerran kestäväksi kokonaisuudeksi.. laulajalle vois ehkä pistää oravan perseeseen ni tulis viel yks lisävaihde mukaan.. aika rohkee veto lähtee vetään suomeksi tämän genren musaa.. siinä mielessä kyl hatun noston arvonen suoritus.
0   +1 +2
 
NYSV 15.06.2004
Miten tän biisin pitäs erottuu muista? Tällästä perus massaa, soittoon tarvitaan paljon treeniä... nii ja lauluun myös.
0   +1 +2
 
8
Soulstab 15.06.2004
Kyllä se siitä. Kuulee ainakin sen, että yritystä on ja asenne kohillaan.
0   +1 +2
 
jmm 23.04.2004
Suomi punkrokkia tää aika selkeesti on ja ihan lupaavan kuuloista. Soitto ja biisinteko treenejä vielä tarvitaan, mutta oikealla tiellä ootte. Jos vain kärsivällisesti teette pyyteetöntä työtä musanne eteen vain taivas on rajana, mutta vielä aika kaukana. Tsemppiä!
0   +1 +2
 
10
Mubbe 14.04.2004
No terve. Minun mielipiteenihän te tiedättekin. Tää on RAUTAA, sanon silti. Meikä voi sitten ottaa syyt niskoille paskoista soundeista: Rummut mikitetty kahella 58:lla. Puolikiireessä ku hutassaan niin sitä on sitten hankala jälkeenpäin korjailla. Pitäs isku kerallaan alkaa nostaan niitä ylemmäs jne. Onnistuuhan se, mutta vie aikaa.. Duunaillaan niitä sitten vaikka lähempänä kesää?
0   +1 +2
 
8
elysium 12.04.2004
Arvasinkin et Apulanta vaikuttajia..hevit kitarasoundit, miksatkaa vielä esim. rummut niin hyvä!
0   +1 +2
 
Okapi 11.04.2004
Basso mölisee ja särkee; se on aivan liian kovalla. Kitara puolestaan on aivan liian hiljaisella; se vähän pihisee. Sävellyksenä tällainen nuoriso-Apulanta-rock ei ole koskaan ollut mieleeni, kohderyhmään saattaa upota.
0   +1 +2
 
7
zarthas 11.04.2004
No kyllähän tämä joltain rokilta kuulostaa.. Biisissä on tarttuvia melodioita, sellaisia joita hittibiiseissä kuuluu ollakin, ja aivan varmasti kertosäe soi päässä vielä pitkään kuuntelun jälkeenkin. Oikeastaan ainoa häiritsevä asia on se, että biisi on keskeneräinen. Kunhan soundit ovat kohdallaan, niin miksei tätä kuuntelisi uudemmankin kerran. Bändissä on kyllä ainesta vielä vaikka mihin!
0   +1 +2
 
Snoze 10.04.2004
Mä en dikkaa kun jengi laittaa keskeneräsiä versioita tänne :D:... Ohan tässä ihan hyvä teini uho päällä ja silleen.. Mutta jatkakaa samaan malliin ni jossain vaiheessa jo kuulostaa hyvältä :D (kertsi oli hyvö)
0   +1 +2
 
Jurvanen 10.04.2004
... En mä tiedä... 15-vuotias kaveri revittää söötisti äänellään.. joo. tota noin.. Ikävää olla ikärasisti, mutta vähän ääntä voisi odottaa. Tai jotakin. Ikävä sanoa näin mutta se ei vain _sovi_

Jotenkin tämä kaatuu laulajaan. Muuten hyvää musaiikkia
0   +1 +2
 
7
Zachary 09.04.2004
Pitkästä aikaa biisi, jonka sanoituksista saa hyvin selvää. Ne sanoitukset vaan olivat... no, aika sympaattisia. Laulaja kyllä suoriutuu vokaaliosuuksistaan muuten ihan hyvin. Pistäkää sovitukseen enemmän rohkeutta ja omaperäisyyttä ja vähemmän voimasointujykytystä. Tunnetta oli mukana, mikä auttaa aina asiaa.
0   +1 +2
 
8
Salminen 09.04.2004
Ilmeisesti aika nuoret kaverit asialla? Täytyy myöntää että lupaavaa materiaalia ovat keitelleet! Soitossa on vielä pieniä stipluja havaittavissa, varsinkin loppupuolella rumpalin pasmat menivät aika pahasti sekaisin, mutta punkahtava biisimateriaali on kyllä varsin toimivaa ja laulaja vetää asenteella. Jatkakaa samaan malliin, pientä lisätreeniä niin ollaan pitkällä!
0   +1 +2
 
8
WaurioRocks 09.04.2004
Joo.. aika peruspunkrokkia. Tulee Klamydia-yhtye mieleen melodioista ja sovituksesta. On tässä kyllä ideaa. Mukavan yksinkertaista musiikkia. Kertsi jää väkisinkin päähän soimaan.
0   +1 +2
 
7
tammina 09.04.2004
Äänestä päätellen laulajalle ei ikää ole vielä liiemmin siunaantunut. Mutta biisissä
rakenteet kohdillaan, simppelintoimiva ralli. Siitä se lähtee.
0   +1 +2
 
Commandant 08.04.2004
Hyvää peruskamaa. Kitara ei juu oo ihan kohillaan, ja särö on paska.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 08.04.2004
Hmm... kyllähän tässä on ainesta hyväksikin rokkibiisiksi, kunhan laulut nostettaisiin kovemmalle, ja biisiä hiottaisiin jonkin verran paremmaksi. Kitarariffi varsin mukavaa kuunneltavaa, mutta ehkä hieman liian tavanomainen moneenkin rokkibiisiin verrattuna. Rummut ihan mukavat, mutta ainakin bassorumpu saisi kuulua kovempaa, ja ehkäpä muutkin rummut saisivat olla hieman kovemmalla. Kokonaisuutena ihan positiivinen yllätys. Jatkahan/jatkakaahan samaan malliin.
0   +1 +2
 
8
Samu2 08.04.2004
Ihan hyvä biisi! Hiukan takeltelee ja rummut ovat vähän siellä taustalla... mutta kuuleehan sen että tässä on ideaa mennä pidemmällekin. Vimma ja taitoa tuntuu löytyvän, ja se on jo paljon. Vähän viimeistellymmäksi kun menee niin hyvä tulee!
0   +1 +2
 
Terok 08.04.2004
Sanat oli vähän hassut. No soitto kulki ihan hyvin ja soundeista sai selvää eli homma tuli selväksi vaikka ei mitään hifiä ollutkaan.
0   +1 +2
 
9
dremel 08.04.2004
ihan jees kuulosta hyvin Rokiks... jos ajattelen rokin kannalta... hyvin tulee ääni esiin! kokonaisuudessaan todella hyvin tehty!
0   +1 +2
 
10
usvatyttönen 08.04.2004
tämä on loistava! tulee ihan hyvä fiilis kun tätä kuuntelee... hyvä! äänikin alilla hyvänkuulonen.
0   +1 +2
 
7
niilo 07.04.2004
Liimattamainen lauluääni, kaktus pitäisi vaan vielä ottaa pois kurkusta. Kitara kun lähtee niin vautsi mikä särö. Rummut taas ovat vähän vähemmän tuotetun kuuloiset. Virveli- ja haikkasoundeille ainakin kannattaisi tehdä jotain. Kertosäkeessä on ihan hyvää koukun poikasta, sanojen ja melodia rytmi vaan ei oikein mätsää.
0   +1 +2
 
8
kudusai 07.04.2004
Rokkiahan tämä. Hyvältä kuulostaa. Sanatkin ihan kelvolliset. En nyt yleensä tälläisestä paljoakaan perusta, joten en enempää kommentoi.
0   +1 +2
 
suvi88 01.06.2008
hyvä rokki biisi tää autaa tosi monia varmaan tajumaan et itse murhassa eioo mitää järkee tämmösiä biisejä lisää koska tää biisi avaa ainakin mun silmät
0   +1 +2