Yksinäinen kulkija

P. M. Kostiainen Project

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Bigaho 2 päivää sitten
Hieno tunnelma biisissä. Sopivan karkea, mutta kuitenkin hienoa pehmeyttä vastapainona. Soundit ja soitot toimii todella hyvin!
0   +1 +2
 
Uppe 15.01.2022
Sanat on hyvät Runoutta. Itsekin funtsaillut noin. Meillä jokaisella on vain se oma tie, jota kulkea, tai raide, jota "elämän juna kulkee" ... Kulloinenkin etappi ajetaan läpi, eikä uusintoja anneta ... Aika traagistakin ... Musa on tässä persoonallista ja tukee kyllä tuota sanomaa.
+2   +1 +2
 
8
Nirz Satan 10.01.2022
Mukavan kesäinen tunnelma tuli tästä, joskin omaan makuun biisin pituutta olisi voinut viilata hieman lyhyemmäksi. Tai sitten joku äkkiväärempi osa rikkomaan sen tasaista poljentoa jonnekin loppupuoliskolle. Mutta nää nyt on toki makuasioita.
+2   +1 +2
 
8
Asamael 10.05.2021
Ihan hyvää settiä, tämmönen yöllisen kruisailun taustamusaksi soveltuva kappale. Grunge-slovarin fiilistä ja ehkä vähän Mark Laneganin soolotuotanto tulee mieleen. Ei olisi vääryys jos kappale rämisis vähän rumemminkin loppua kohden.
0   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 04.05.2020
Komeaa kitarasoundia läpi kappaleen. Rehellistä kitaravetoista musiikkia, kaikessa yksinkertaisuudessaan piti silti mielenkiinnon yllä läpi kestonsa. Miellyttävää kuunneltavaa.
+2   +1 +2
 
9
walkaway 19.04.2020
Tätä kuunnelessa ajautuu hiekkarannalle väreilevä kitarasaundi saa jonkimoisen kangastus kuumus näkymän joka aiheuttaa janoa , väsyttää mut täytyis vaan jaksaa
+2   +1 +2
 
8
tammina 16.04.2020
Kurlaava kitara. Uhka tai mahdollisuus, en osaa päättää. Saa huomion itseensä mikä laskettakoon posiksi. Kun laulu alkaa, oikeasti pelästyin. Mitvit. Ainakin erottaa laulutyylin neljän ruuhkassa. Pidemmän päälle rupesin jopa pitämään, sopii tähän musaan. Annan kasin persoonallisuudesta, huomio oli kuitenkin kaikessa oudossa niin paljon että sanat menivät esim. täysin ohi...vain ihmetellessä. :)
+2   +1 +2
 
8
Njurmi 16.04.2020
Hyvää ja rauhallista kamaa! Tuo "Väreilevä" kitara vei liikaa huomiotani, ei jotenkin istunut omaan korvaan. Muuten hyvää settiä
+2   +1 +2
 
cedarbear 07.04.2020
Soolokitarapätkien fiksuus on hieman irrallaan karkeahkosta kokonaisuudesta ja vokaaleihin toivoisi enemmän sävykkyyttä. Lyriikan istuvuudessa on myös hieman toivomisen varaa, mutta kokonaisuus on muuten ihan mallikas ja tarina/sanoma on osuva.
0   +1 +2
 
9
AnttiJ 05.04.2020
Jylhää meininkiä joka sopii oikein mallikkaasti tekstiin. Vokaalitulkinta on sen verran persoonallinen, että se jää varmasti mieleen; siitä joko pitää tai ei. Minusta se sopii kuitenkin tähän biisiin erinomaisen hyvin. Tanakka komppi ja kokonaisuuteen istuvat kitarat soivat todella komeasti. Kaikenkaikkiaan uskottava ja henkilökohtaiselta tilitykseltä tuntuva kokonaisuus.

Arvaan tekijän taustoja sen kummemmin penkomatta ihan vaan "maalikylän" perusteella, että liikutaan Pohjois-Suomessa. Itse pidän vanhan liiton miehenä siitä, että riimitys tehdään viimeistä piirtoa myöten kohdalleen. Tässä ei siinä suhteessa olla ihan maalissa, mutta kuitenkin erittäin lähellä.

Komea kokonaisuus ja hieno tunnelma,
biisi toimii kuin pohjoinen unelma.
Siitä Kostiaiselle yhdeksän bojoa
ja päälle sylillinen hojo-hojoa (mitä se sitten lieneekään?) :-D
+2   +1 +2
 
Mukavan unenomaista meininkiä, alun kitaroinnista tuli mieleen Sonic Youth. Hyvät sanat. Tunnelmallinen kitarasoolo, hienoa!
+2   +1 +2
 
sikki-six 13.03.2020
Peruslaadukasta soundia, tremolo on pikkasen turhan aggressiivinen omaan korvaan - tuo vähän levottomuuta omiin fiiliksiin. Tykkäsin säkeistöjen vähemmän nenäkkäästä laulusoundista enemmän.
0   +1 +2
 
6
Hosse 07.03.2020
Tulee mieleen kouluajan bändit. Yritys kyllä kova mutta lopputulos aika mitäänsanomaton.
Kitara soi kyllä aika kivasti mutta siinä kaikki.
0   +1 +2