Selänpää

Aimo Annos & Rytmi-Veikot

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

AnttiJ 17.12.2019
Haah --haa .... hulvattomin todellisen kynämiehen arviointi ever! Tuonhan voisi tehdä biisiksi asti. :-D :-D
0   +1 +2
 
digius 17.12.2019
Aake taitaakin olla oikeessa. Tai mistä minä poloinen voin tietää, notta anteeksi varalta koko universumilta. Taas mennään, sanoi vuoristoradan jarrumies, enkä uskaltautunut kuin takimmaiseen penkkiriviin. Vauhdikasta on siis meno, enkä varmaankaan ehtinyt ymmärtää kuin murusen tekstistä, mutta tunnetustihan Juissin tekstit ovat olleet verbaaliakrobatistisesti haastavia. Tunnistan kyllä hrat Lennonen ja Carttunen ja johonkin muuttamisesta tässä taidettiin kättä vääntää. Ettei ollut peräti brexit taustavoimilla lusikkansa sopassa, kun niin halusivat eroon näistä transit-miehistä, taikka mitä sukupuolta nyt sattuivat edustamaankaan..
Jos olisin älynnyt itse tehdä vastaavan mestariteoksen, olisi kertosäkeen kulku ollut kenties tällainen: "..sixpäk, sikspäk, tuu takas mulla haiku on..".. Noh, kuten huomasitte, Juissi on paaljon perverssimpi runoilija, joten katsonkin parhaimmaksi pyytää lakki kourassa anteeksi, ja poistun... kohteenani Selänpää. (kuuluu taustalta oven sulkeutumisen suuri slam -ääni) Anteex.
0   +1 +2
 
AnttiJ 15.12.2019
Aimo pyytää sanoituksensa tuomaa mielipahaa rehdisti anteeksi Sirkka-Pekka Seteliukselta, Herra 47 v:ltä, James Ketkupulkalta, Johannes ja Kyllikki Virolaisen perikunnalta, kaikilta pussihousuilla kulttuurineuvoksen arvonimeen ratsastaneilta, Bokassa II:lta ja Sökössä III:lta, "Hei, me tienataan tällä"-Käteiseltä, "Raimo Vormisto"-nimisiltä valmentajilta, Timo Silakalta, Nuppi & Nahkalta, "Onks Viljoo näkyny"-verkkarimieheltä, Autokorjaaja Jylpyltä sekä vielä kerran Sirkka-Pekka Seteliukselta ihan vaan varmuuden ja medianäkyvyyden vuoksi.

Aakelta en pyydä, koska sekään ei pyytänyt keneltäkään. :-D
0   +1 +2