Lauri Esala - 120204 (Solarblaze Remix)

Solarblaze

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
TheReal 12.11.2004
Tykkään tästä piisistä... efektit on loistavia.. siitä iso plussa. varsinkin se *tsiuuuh* sähkömainen ääni. mikaus on ihan hyvää tai ainakin parempaa kun meikäläisellä... kappale on mukavan deeppiä.. voisi olla koko ajan deeppiä mutta näinkin kelpaa hyvin... mukavan progemaista enemmän ku idm:mää mut tod hyvä siitä huolimatta :-)
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 10.09.2004
Tää on tällänen aika rauhallisen olonen ja leijuva setti heti alusta lähtien. Efektointi on taas hallussa hyvinkin ja mukavia avaruuskohinoita löytyy. Melodiat ihan mukavan kuuloiset. Tää on todella hyvää taustamusiikkia mun mielestä. Jos vaan haluu jotai rauhallista trancee soittaa taustalla, niin tää sopii kyllä hyvin sellaseen tarkotukseen. Soundimaailma taas kuulostaa mukavan tilavalta ja toimii oikein hyvin. Eipä ole tullut alkuperäistä kuunneltua, joten on hankalaa verrata siihen, mutta mielestäni tämä toimii mukavasti kyllä. Jälleen hyvä suoritus ja tollaset ylläolevat kommentoijat voi jättää ihan omaan arvoonsa. Kyllä tää on mukavaa kuunneltavaa! :)
0   +1 +2
 
10
Rippa 22.05.2004
Ihan loistava toi melodia/hitti/padi/keyzzi= ! just sopivan bassokas. Ei liian , mut just sopivasti! Optimaallinen soundi.


tulee hyvä mieli täztä biisistä....vaikka on kännissä yksin himazza ja vittuilee boordilla...LOISTAVA FIILIZ SAATU AIKAAN=tärgeää
0   +1 +2
 
9
aneroidit 18.05.2004
Oikein helmi löydös taas vähään aikaan. Tosi hienot fx:t ja muutenkin todella hyvin efektoidut soundit. Mä diggaan tästä. Pikkusen downtempoinen, mutta sopii hyvin biisin luonteeseen.
0   +1 +2
 
9
Epyx 11.05.2004
mä tykkäsin. Itse biitti ja taustat ovat todella hyvät ja taustan piano tuo fiilistä. Siinä kolmen minuutin kohdalla alkava melodia toimii, se on juuri sopivan "ilmava". Siitä kyllä olisi ehkä myöhemmin voinut tulla jonkinlaista variaatiotakin kehiin.
Kaikinpuolin kuitenkin hyvää ja tunnelmallista progeilua. Kyllä tällaista kuuntelis enemmänkin!
0   +1 +2
 
8
TheReal 05.05.2004
kappaleessa. on erittäin mukavia efektejä ja perkussiot ovat sopivia kappaleen tempoon... melodia on hyvää mutta jotenkin se ei mielestäni sovi kappaleeseen jossain kohtiin.. kappaleeseen voisi vielä lisätä jotain sillä jotenkin tuntuu siltä että jotain nyt puuttuu.. mutta eipä kappaleessa ole muita huonoja puolia.. hyvin miksattu ja hyvä kappale ;-)
0   +1 +2
 
9
Dj Senheis 14.04.2004
Joo, no kyllähän tämäkin oli ihan kunneltavaa. Ainoat asiat, mitkä häiritsivät, oli miksaus, ja basari. Basari oli minusta liian kova, ja oli miksattu liian alas, sitten nuo shakerit oli liian kovalla. Ymmärrätkö, mitä tarkoitan? Ei kai tässä muuta. Efut olivat ihan hyvät, ja padit toimi. Taitaa tämä biisi mennä sinne ysin paikkeille.
0   +1 +2
 
daliggo 08.04.2004
kivan chilli.. puutuu vaan vähän tuossa kolmenjapuolenminuutin kohdalla...
0   +1 +2
 
Botro 07.04.2004
jos tähän kirjoittaa tarpeeksi nopeasti 40 merkkiä ei tarvitse kuunnella biisiä loppun jos ei halua....jes nyt on. sori en vaan tykänny. en rupee arvostelee, tulis vaa liian huono numero.. tsemiä kuiteki. (kuuntelin oikeasti loppuun mutta ei säväyttänyt yhtään.)
0   +1 +2
 
6
sarka 03.04.2004
Tosi kummaa häröilyä alussa... Osiltaan ihan tyylikästä ja osiltaan taas ei. Ihan kivat soundit tuota ihmeellistä särähdystä mukaan lukematta. Aika yksitoikkonen ja jotenkin bugaa toi äänimaailma kun rumpupuoli on letkeetä, sit toi tommonen padiääni on rauhallinen ja ihmeellistä särähtelyä taustalla... Parani vähän loppua kohden mutta aika monotoninen junkutus, ikävä kyllä.
0   +1 +2
 
8
Tusina Immonen 03.04.2004
Taisi käydä nyt niin että jää rakentava palaute saamatta, kun kerran tolla lailla paljastit itsesi. Beta-versio... keräilen muutettavaa... en itse keksinyt... KAMOON! Jos meinaat tehdä biisin joka on SUN, tee ITSE biisi, älä laita sitä mikseriin tyylillä "jos vaikka joku kertois mitä tähän vois tehä".. No sen sanon että soundit on suht. hyvät.. Ei kaikki tosin. ;)
0   +1 +2
 
Nyhde 30.03.2004
Tuosta päämelodiasta tuli jotenkin äärettömän elävästi mieleen Daruden Feel The Beat. Ja vaikka ko. kappale ei minulle mieleinen olekaan, tarkoitan tätä kuitenkin vain ja ainoastaan positiivisessa mielessä. Tuo oli oikeasti ihan hilpeä sattuma. Ajatuksen tasolla hieman ehkä häiritsee, että joku on vääntänyt idm:stä trancea, mutta samapa tuo toisaalta on. Lopputulos se kai kuitenkin on, mikä jotain merkitsee. Ikävintähän tässä on se, että lopputulos tuntuu tällä kertaa jotenkin liian tyhjältä. Kai minä olisin tähän jotain lisätasoja kaivannut. Padit ja Röyksoppin mieleen tuovat taustaefektit ovat toki tässä ihan kivoja, mutta olisi tuohon vielä voinut huomattavasti enemmänkin kerroksia latoa. Pientä lisämielenkiintoa olisi voinut muutenkin mukaan ujuttaa. En kuitenkaan tarkoita mitään hirveää hehkuttelua, ei. Sellainen olisi pilannut lempeän tunnelman kokonaan. Jotain rauhallisia elementtejä, jotka olisivat luoneet hieman lisää lihaa luiden ympärille, jos ymmärrät mitä haen takaa. Mukavaa puolestaan on se, että kierrät harvinaisen sulavasti ne kaikkein pahimmat trance-kliseet ja olet oikeasti saanut aikaan tuoreenkuuloisen, viikonloppuisen ja sangen ilahduttavan tunnelman. Todella miellyttävällä tavalla lämmin kappale, jonka olisin varmasti ladannut kovalevylle asustamaan, jos äänimaailma vain olisi ollut hieman viimeistellympi. Lisää syvyyttä sitten seuraavaan kappaleeseen, eikö vain? Ihan lupaavalta vaikuttaa.
0   +1 +2
 
Zachary 30.03.2004
En taida antaa numeroa,kun olen oikeastaan helvetin huono arvostelemaan tällaista musaa.Itse kun en trancekulttuuria harratsa enkä klubeissa käy.Mutta selkeä ammattitaito paistaa läpi ja soundit ovat hyvät. Eteerinen kaikumeininki on aina mieleeni. Kaipaisin ehkä lisää joitain pieniä yksityiskohtia sinne tänne kappaletta koristamaan. Mutta taidolla tehtyä.
0   +1 +2
 
marccus 30.03.2004
biisin percussiot tuovat mieleen jotain alkukantaista, ja syntsalla tehty digeridoo -efekti vain voimistaa tätä elämystä. ajaton sähköpianon tyylinen soundi oli hyvä valinta biisin taustasoinnutukseen.
0   +1 +2