Punaviiniä humalaan

P. M. Kostiainen Project

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Felix N 06.09.2016
Kärkipään biisejä Kostiaiselta myös minun mielestä. Hieno ja jopa tunnelmallinen tuo biisin pääkitarajuttu, jolla kappale alkaakin. Tulee tuosta jutusta moni suosikkibiisinikin mieleen mm. KISSin A Million To One. Toimisi englanninkielisenäkin versiona vaikka lisukkeeksi tuolle grunge-EP:lle tämä, kun biisistä löytyy tietynlaista hämyä. Laulun matalat kohdat toimivat hienosti ja soolot hyvinkin kasarihenkistä tilutusta.
+2   +1 +2
 
9
hokodigi 23.03.2016
sä soitat paremmin passoa kuin mä,sooloista ny puhumattakaan ;) Kiva välsoitto.Täs on melotia ja sopivan pitkä eli pätkä.
+2   +1 +2
 
Tuo lead kitara kelluu vähä kaiken muun päällä, ei oo osattu kunnolla miksata ja muutenki tosi pahasti viimestelemätön. Paitsi soolo oli timanttia.
0   +1 +2
 
8
Ted Nugentti II 19.03.2016
voi kristus.. :D Kostiainen tulessa. täs on sitä jotain. toimii 3 promillen krapulakännissä
0   +1 +2
 
6
ronsku82 16.03.2016
ei mun makuuni tää laulajan tyyli eikä musiikkikaan oikein uponnut. kitaroistakaan en oikein digannut... soolo pätkä oli taidokas ja hyvä
0   +1 +2
 
Markola 16.03.2016
Selkeä rakenne, laulu sopivasti pinnassa, kunnon soolot ja mitäpä siihen lisäämään. Perusperiaatteet hallinnassa. Ehkä rumpuja olisin ottanut vähän enemmän esiin.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 16.03.2016
nyt on tiukkaa puristusta vokaaleissa. hauska.
0   +1 +2
 
Immunity DBL 13.03.2016
jaahas taas kerran Kostiainen :) lyhyt ja ytimekäs rallatus :)

pidän soundista, kivan rouhea ja rummut hyvin miksattu messiin :) on mun mielestä yksi parhaista Kostiaisista :D
0   +1 +2
 
sikki-six 12.03.2016
Melodiakitara on tosi vaffasti pinnassa, komppikitarat taas tosi taustalla. Hieno tiluliidi, muuten! Tanakka biitti rummuissa, passeli soundi myös setissä. Ite nostaisin rumpuja etenkin paremmin esiin. Laulussa siististi fiilissä.
0   +1 +2
 
7
Mukava melodia, jää soimaan päähän jopa. Lauluun toivoisin kaikua että ei olisi niin kuivan kuuloinen.
0   +1 +2
 
HYVÄÄÄÄ!!!!!nyt NYT!!NYT ONNISTU! Tämä on ehdottomasti paras biisi sulta mitä oon kuullu! Laulu-soindien erilaisuus oli jotenkin tosi ...siistiä! Ja toi kitaramelodia joka seuras läpi biisin niin oli yksinkertaisuudessaan todella sopiva . Odotin kuin kuuta nousevaa et kertsi ois tullu vielä yhden kerran lopussa. Ja vielä pakko mainita sanoituksista sen verran että "vienosti raiteiltaan suistunut elämä"-kohta sai kyllä naurun pyrskähdyksen aikaiseksi. Sen verta hienosti sanottu oli se!!Yeh!!!
0   +1 +2
 
MSV-Studio 01.03.2016
Hieno biisi ja lauluideat sovitettu ovelasti. Laulu toimii parhaiten, mitä koskaan. Soittimet ovat keskellä, panerointi olisi tuonut kokoa biisiin. Valitettavasti soolot ovat aika kuraa, nopeus menee melodiatajun edelle. Ei edes naurata, sori.
0   +1 +2
 
10
Ace Metalhead 01.03.2016
Hyvä ja toimiva musiikin ja sanoituksen puolesta. Laulusoundi sopii loistavasti. Laulu on myöskin persoonallista ja tunnistettavaa, mikä on hyvä juttu. Laulumelodiat eivät ole kuluneita tai tavanomaisia. Vika soolo ei ehkä toimi, mutta muuten tarttuva biisi.
0   +1 +2
 
10
Lahkonen 01.03.2016
Jep, komppaan muita, tämä on paras kappale sulta toistaiseksi! Laulu toimii nyt sekä säkeistöissä että kertsissä syystä, että vetelet säkeistöt riittävän korkealta ja kovaa ja kertsin taas matalalta ja rauhallisesti. Useimmiten sun vokaalit menee noiden kahden välistä, mutta näin sovitettuna toimii ehdottomasti paremmin. Jos olisin sun miksaaja, niin leikkaisin vielä lauluraitoja hiukan, koska laulat (ehkä tarkoituksella) hiukan epärytmiin ja korjaisin niitä hiukan. Omaa levyä äänitellessä miksaaja itse asiassa teki aika paljonkin sanojen siirtelyä ja lopputulos parani huomattavasti.
0   +1 +2
 
10
Ville Kotiranta 29.02.2016
No niin, aivan helvetin hyvä veto! Tyylikäs valinta tuo erilainen laulutyyli kertsissä. Ja kitarasoolokin varsin kova ja sopii paikkaansa.
0   +1 +2