Loiste

JaHa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
joona672 30.09.2016
Erittäin hyvä
0   +1 +2
 
10
Kemppu 04.01.2015
kuten tapana on,elää vaan, päivästä päivään tavallaan,annetaan mennä,,,,,,,,sanotus mun mieleen,matala ääni ja hyvä "miksaus" !
+2   +1 +2
 
Jella 30.12.2014
Tosi hyvä ja tarttuva biisi -kertsi jäi heti mieleen soimaan. Rehellistä, kotimaista musiikkia! :)
+2   +1 +2
 
10
SheikkiLyyrinen 29.12.2014
Kova träkki!
+2   +1 +2
 
9
JM 28.09.2014
Hyvä toteutus soundeissa, tykkään. Oikealla tavalla kirkasta. Ja tuo kertosäe on yksinkertaisuudessaan todella hyvä. Sävellyksellisestikin tässä on paljon sellasia vanhan ajan poppiin viittaavia juttuja jotka toimii, tuollasta väliosiota ja muuta.
+2   +1 +2
 
9
polonium 26.09.2014
Kertsissä on ihan selvästi hittipotentiaalia. Pienellä muutoksella säkeistöön kappale voisi olla kaiken lisäksi ihan ajan hermolla. Kysymys kuuluu siis miksi tyytyä tuohon matalaan lauluun säkeistössä. Eikö säkeistön voisi pistää enemmän räppityyliin?
+2   +1 +2
 
8
buranaC 26.09.2014
Aika accurately onnistuttu jäljittelemään perinteikästäkin perinteisempää (Radio-) SUOMIpoppia. "Esimerkki miltä Neljä Ruusua suunnilleen kuulostaa", vaikkaki voksut on vähä enemmä baritoni kyl mut muute poljento on kyl IHAN. Ihan kompakti ja ns. "tarttuva" POP-KAPPALEhan tää on, ehkä miun makuun vaan sillai liian "vähäaineksinen". Kertsiä tulee joka väliin ihan vitusti, minkä kyl ymmärrän, varmaan siun fiilis on ollu tätä tehdes et "oho, keksinpä tarttuvan laulumelodian". Onha se ihan tarttuva. Mut sillai muutenki tää kuulostaa sellaselt musiikilt mitä on tavallaa helppo tehdä. Eihä se oo minkään "hyvän musiikin" mittari tietenkää mut veikkaan et tälläsiä pitäis tehä ihan vitusti ennenku eventually syntyis sellane TIMANTTI. Joka olis todennäkösesti jotenki omituinen tai älytön jollain tavalla, koska ei ois jaksettu enää panostaa tekstien helposti ymmärrettävyyteen ja melodian tarttuvuuteen. Siinä ois jotain. Jotain "muuta", "ennestään tuntematonta", jotaki mil ois jonkulaist artistic value. I have a dream.

MUT SIIS meinaan et: esimerkiks Apus - Vihaiset Linnut-biisillä oli enemmän taiteellista arvoa kuin tällä, koska siinä oli lähdetty murtamaan tuota "Esimerkki musiikkikappaleesta"-levelin mitäänsanomattomuutta erinäisillä, vaikkakin omasta mielestäni vähän liian räikeillä ja mauttomilla, tavoilla. Tälläsestä musiikista tuntuu tulleen niinku sellanen KULMINOITUMA siitä mitä kitaramusiikki voi olla IN ITS MOST BASIC FORM. Väkisinki sitä haluaa tehdä MORE THAN JUST THAT? Apus halus. Mieki haluun kyl. Mut en tiiä, ehk kaikki ei haluu olla TAIDE. Kylhän muunlaisellekki musiikille on tarkotuksensa tietyst. Toivottavast sie pääset radioon viel jos jatkat tällä tiellä.

Tarttuva biisi. Sellanen kasi (8)-tarttuva. Lähes ärsyttävän tarttuva. Jää helposti soimaan päähän.
+2   +1 +2
 
9
Ville Kotiranta 25.09.2014
Laulusta tuli heti mieleen Ismo Alanko, mutta ei se haittaa. Sanat menivät vähän ohi, tai jotenkin en osannut kuunnella. Kertosäe oli oikein toimiva ja jäi päähän soimaan, kuten kuuluukin. Siirtymä tokaan kertsiin oli erityisen siisti. Pieni juttu, mutta nostaa pisteitä. Kaiken kaikkiaan kappale muistuttaa täydellistä Radio Nova -biisiä, joka voi olla sekä hyvä että huono asia. Itse kuitenkin tykkäsin. Arvosana 9.
+4   +1 +2
 
7
veezay 24.09.2014
kertsiä ehtii kuunnella aika monta kertaa biisin aikana. toisella kuuntelukerralla tajuaa, että biisi myös alkaa sillä. alkukertsin ja ekan säkeen välissä ois voinut olla joku sovituksellinen jippo lisäämässä kontrastia tai joku bridge. biisi etenee harmillisen tasapaksusti alusta loppuun, jota ei myöskään auta se, että kertsin ja säkeiden sointukulku on sama – joskin eri nopeuksilla.

lauluäänessä on ihan veikeä sointi. instrumentaatio ei juuri häiritse tai loista. miksaus on hivenen tukossa jostain alamiddlen tienoilta.
+2   +1 +2
 
10
Kostiainen 22.09.2014
Jarkko Martikainen tulee lauluäänestä meleen. Mukavasti toistoa sanoituksissa. Kumeat saundit. Kertosäkeen kitaramelodioista löytyy sitä tuttua Aubergineä. Selkeä hittibiisi genressään.
+2   +1 +2
 
8
vvaurio 21.09.2014
Ihan kiva ralli tämä. Tuli tosi kesäinen olo. Tälläistä perus suomi-iskelmätunnelmointia. Hyvät soundit, professionaalisesti toteutettu ja silleen.

Eipä keksi hirveesti muuta sanottavaa. Hyvin tehty biisi ja ihan kivat sanat, ei vaan itellä iske tällänen musatyyli silleen hirveen erityisesti. Mutta ihan toimiva poppibiisi kyl.
+2   +1 +2
 
Peloukoufa 18.09.2014
Levyraati x: Kyllä tämä vaan hyvä on, vaikka vähän Anssi Kela tulee mieleen. Lauluääni persoonallinen, ja tekstihän on mainio. Selvästi Aubergine-kitarasoundikin tuolla vilahtaa. Kertsi toimii ihan kybällä. Olisin arvostanut tekstin esillepanoa. Voittaja-ainesta.
+2   +1 +2
 
9
mahan 04.09.2014
JaHa JaHas!
Mukavaa kuunneltavaa, kepeätä musaa. Elleipä jopa hittikamaa. Hitusen laulu kuullostaa väkinäiseltä koska ilmeisesti ollaan laulajan alaoktaaveilla. Laulu siis vois olla rennompaa, fiksaile tasoja sitten miksauksessa.. Kertsi on hyvä ja kun vielä saisit siihen stemmat mukaan niin vot! Nice job!

t. johan
+2   +1 +2