Short Circuit Turmoil (lofi edit)

Chaotic Byteflow

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

mikko03 16.03.2004
rumputaustoja vois luonnehtia noisecoreksi, rytminmuutokset on onnistunut. Melodioita on vähän vaikea analysoida, kuulostaa yhessä kohtaa elliott sharpille.
0   +1 +2
 
Haava 09.03.2004
Mättöteknoa... Ei tämä nyt kyllä noisea varsinaisesti ole... Joku harcoremättö, olisi osuvampi genre... Reipashenkinen meno tässä kuitenkin on... Elektronistamättöpsykedeliaa tämä on...

Psychedelic Elektromättö

Jooh... Pään puörällä tämä takoo kuin konevasara kuollutta katukiven pätkään... Loistavia häröeffyjä... Kaikki saundit niin ihanan pehmeitä omassa tekevyydessään... Tämä todella mättää hienosti... Helmi biisi...
0   +1 +2
 
8
Eurydome 05.03.2004
tämähän kuulostaa erittäin kovalta. natisevia ja inisevia saundeja. ehkä ei aivan noisea, mutta ainakin tarpeeksi noisahtavia ääniä.
0   +1 +2
 
9
Drachkin 05.03.2004
Tosi siistit saundit ja kikkailut! toi droppi kohta oli tosi nätti ja noi kaikki jumitukset tuol taustal on tosi siistit. ja oooooh :D toi samantyylinen jumitus ku funk soul brotherissa on ihan saatanan makee! täst vois tehä jo ihan eri genren biisinki, koska melodia on jo jonkin näköinen. Esimerkiksi NRG, tai hard trancea tai vastaavaa! monipuolinen biisi!
0   +1 +2