Words in me

AUBERGINE

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Jamsteri 02.02.2014
Alku lupaili hyvää meno, mutta loppuun asti kuuntelun jälkeen jäi sellainen tunne, että tässä biisissä ei tapahdu kovin paljoa mitään. Soitto kuulosti hyvältä ja niin myös laulukin, mutta lopputuloksena päähän jäi pelkkä kertsin "words in me". Biisi jotenkin tuntui lässähtävän heti tuon jälkeen. Sointukierto sai aikaan sen, että odotin tuossa kohtaa tapahtuvan paljon enemmän. Olin kuulevinani muuten jotain samankaltaisuutta jonkin REMin biisin kanssa.

Tahantonta huvitusta muuten aiheuttaa tuo kertsin laini "words in me", jonka kuulen koko ajan väärin "virgin me".

7 pistettä, koska tapahtumaköyhyys.
0   +1 +2
 
9
Snacke 02.12.2013
90-luvun blueskaavalla mennään, melko railakkaan pahvinen laulusoundi kiinnittää huomion näin ensiksi. Tulee mieleen hieman kulahtanut nauhamikki, sillee hyvällä tavalla kulahtanut. Hieman junnaa paikallaan, mutta hei - se on hypnoottisuuden edelleytys. Rallalaa on joskus ihan jees.
0   +1 +2
 
7
asara 01.12.2013
Soundit hyvät, isoa helinää joka miellyyttää korvaa. Laulu on ikävän hevimäistä ja silti vaisua eikä oikein istu tämmöiseen raikkaaseen kepeään poppiin. Biisi on mielestäni aika tylsä ja mekaaninen rallattelu. Hyvin professionaalilta kuulosti soitanta ja nappulatekniikka, mutta ei tämä mulle ihan toiminut.
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 23.11.2013
Tuttua ja tunnistettavaa Auberginea. Kitarat ovat ohuet ja kilkattavat. Rummut jyrskyttävät vakaasti eteenpäin. Erittäin tarttuvat poppismelodiat ja miellyttävä lauluääni.
+2   +1 +2
 
8
vvaurio 16.11.2013
Tää kuulostaa aika hyvältä. Tosi professionaaliselta kuulostaa, hyvin tuotettua soundia. Ei mitään amatöörikamaa tämä.

Ja siksi pitääkin kritiikkiä nyhtää mistä vain sattuu löytämään. Yks juttu mikä vähän itteäni häiritsi, on tuo sellainen jenkkimäinen venytys-vongutus noissa vokaaleissa, en tiedä onko ihan tarkoituksella tehty vai ei, mutta ei ainakaan omaan korvaan sovi. Vois sitä ääntämistä mun mielestä koittaa säätää hillitymmäksi, mutta ehkä tää on makuasia.

Itse biisistä sanoisin, että ihan kivaa poppiahan tämä. Voisi ihan hyvin kuvitella soivan radiossa tämän. Mikä kyllä toisaalta myös tarkoittaa sitä, ettei tässä ole mitään erityisen järisyttävää tai mullistavaa... mutta eipä sillä, hyvä biisi kuitenkin.
+2   +1 +2
 
7
Kerel 16.11.2013
Kokonaismiksauksesta ehdoton plussa. Kuulosti tasapainoiselta ja "suurelta". Sanahelinä meni ohi korvien, koska vokaalit häiritsivät. Ei vaan soundi sovi poppiin. Tuossa words in me toistossa tuli eittämättä mieleen, että laulaja kuuluis hevisoundiin. Muuten ihan menevä rallattelu.
+2   +1 +2
 
9
kissasetä 16.11.2013
tämähän on mikseritasolla laadukasta tavaraa. Miksei muutenki? mukava kitara perusvarmoilla otteilla ja tosi mieleenjäävä saundi lauluäänessä, Sävel oli kans IIIISO plussa. Tykkäsin tosi paljon.
Tästä nyt ois voinu kirjottaa kaikenlaista ja näin, mutta ei ole oikeen mitään kritisoitavaa niin sama pitää lyhyenä ja ytimekkäänä vai mitä. 9 * putoo!
+2   +1 +2
 
7
R-iQ 13.11.2013
Aika helposti nieltävää poppia. Kaikki pakolliset osiot löytyy ja semiärsyttävä melodia joka jää päähän. Akustiset skebat kuulostaa hyvältä mutta riffeissä ei tapahdu kovinkaan paljoa. Rumpuraita on tylsä, helvetin tylsä.... Hyvin tuotettu poppis kuitenkin, ei vaan sytyttänyt mitään fiiliksiä.
+2   +1 +2
 
-TJ- 26.04.2013
Pirteän oloinen kappale, jota jäi kyllä kuuntelemaan! sai miettimään asioita! Hyvä draivi ja laulusuorituksista päästiin jälleen jonnekkin 90 luvun metallimaisemiin. Erittäin miellyttävä!
+2   +1 +2
 
10
arska-69 20.04.2013
Alku kuulosti:mitähän tää taas on ;). mut Aika nopeasti biisi lähti käyntiin joten on taas PAKKO ANTAA TÄYDET 10:nen pistettä.
Olis saanut kestää vähän kauemmin :(
Ei hätä ole tämän näköinen.kuunnellaan uudestaan ja uudestaan ja................................... :)
+2   +1 +2