Lostografic

Jinx

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Stocco 07.09.2004
Alun huminat vievät outoihin mielikuviin. Sekavaa leijuntaa. Haitsu pitää minua maan tasalla. Rauhoittaa hitaalla temmollaan. Korkeat sviippailut hämäävät ennen tamppauksen alkua. Poljento tuli kuin seinä vastaan. Mukaan tuli kuitenkin nätisti alun teema. Biisi kehittyy ehkäpä jopa liian nopeasti. Komen minuutin kohdalla tuleva lempeä melodia sopii hyvin, mutta sekin tuli jotenkin sopimattomaan aikaan. Tosin väkisin väännetyt übercooltrancenostatuksetkin ovat välillä aika kamalia. Höh, tulihan sieltä sellainen pieni snarepörähdyskin :( Komppi on muuten ihanan sohjoinen. Loistava biisi, sekavaa tunnelmaa lukuunottamatta. Tykkään enemmän nimittäin iloisista melodioista tai sitten ihan vaan tiukasta monoträkistä.
0   +1 +2
 
9
AimoVainikainen 06.06.2004
Hieno äänimaailma tässäkin. tykkään itse vähän psykemmästä mutta kai tääkin metsässä menis.. bassolinja on kyl paras osa tästä matkasta rauhallisuuteen. ysi tipahtaa
0   +1 +2
 
9
tammina 26.04.2004
Maalailevan intron jälkeen artisti läväyttää kehiin
itselleen tunnusomaisen HYVÄN biitin. Toimiva
viive-virveli.
Suvantokohdat ja hieman muuntuva teema
pitävät mielenkiinnon yllä lähes loppuun saakka
-) rupesi hieman puuduttamaan.
Hyvä veto kuitenkin.
0   +1 +2
 
rebb 14.03.2004
Hyvin on pojilla hommat hanskassa, jotenkin Amiga tulee tästäkin mieleen :) Ja näemmä oletkin vanhoja protracker miehiä. Levittämistä tämäkin hieman minun makuuni kaipaisi. Hyvää tavaraa tämäkin.
0   +1 +2
 
DJ Berlin 09.03.2004
Ihan kivoja taustoja... Olen hyvin pitkälti väärä henkilö kommentoimaan tälläistä musaa.
0   +1 +2
 
8
Lamer 06.03.2004
Aikas hyvä tunnelma biisissä... melodiat osuu kohalleen ja kaikki tuntuu menevän niinku pitääkin... Jotain kivaa tästä silti mun mielestä puuttuu mut sehän on vaan mun mielipide =)
0   +1 +2
 
8
Samu2 05.03.2004
Oikein viehättävä tuo hiljainen alku-osio... todella kattavia syna-aaltoja ja syviä jämeriä bassoja. Kun sitten toisaalta taas alkoi tuo biitti kunnolla niin vähän kiinnostus lopahti... en tiiä, ehkä oli vaan odotukset ladattu jo niin korkealle alun perusteella. Oikein maalikas teos tämä kuitenkin oli...
0   +1 +2
 
Caddy 05.03.2004
Sori winamp on taas jotenkin sekaisin tai sitten mikseri...
0   +1 +2
 
Badmad 04.03.2004
Alun tunnelma sai jo ihmettelemään genreä.. alkohan sieltä sit tamppaus vähän myöhemmin. Mua häiritsee toi kompin efektointi.. synat aika jees, tosin tästä puuttuu semmonen tilantuntu. Aika tasasen kuuloista äänimailmaa. Aina oon trancettajille koittanu selittää jotain omaperäisyydestä.. niin tämä biisi on lajissaan vallan hieno esimerkki normaalien raja-aitojen rikkomisesta. Lisää vaan näitä omalta kuulostavia ideoita kehiin!
0   +1 +2
 
9
BX 04.03.2004
Hyviä saundeja. Mut onko tää nyt sitten trancea? Eiks tää menis enemmän jonnekin chilli kategoriaan? No, ehkä mulla on rajoittunut näkemys trancesta. Tää on oikeesti aika mukavan kuuloista. Rentouttavaa ja smoothia.

Kappas, tulihan se biittikin mukaan, mutta eipä olekaan mitään ihan vakiokamaa. Hyvä niin. Tässä on sentään vähän omaa visiota mukana. Aika paljon tuntuu olevan eri elementtejä ja osioita, mikä tekee tästä vähemmän poppia, mut toimii silti. Elementit pysyy miellyttävästi aisoissa. Tää toimis kyllä aika mukavasti kun ajelee jossain kaupunkimaisemissa aamuyöllä.
0   +1 +2
 
Tumppi 04.03.2004
Rauhallista/rauhottavaa.
En tiedä olisinko toivonu pehmeempää laskuja noihin rumpuihin. Vai oliko se paras mahdollinen vaihtoehto tehdä ne tuolleen yllättäen. Soundit ovat mukavia. Eikä mitään ylimääräistä ole turhaan lähdetty tunkemaan. Kaunista, kovaa, pehmeää mutta ei raakaa. Vallan mukava biisi kaiken kaikkiaan. :)
0   +1 +2
 
8
WaurioRocks 04.03.2004
Alkoi todella raikkaan kuuloisesti.. Semmoinen aamufiilis siinä. Myös rumpuihin oli saatu mukaan hyvä tunnelma. Edellinen siis kappaleen ensimmäisestä osiosta. (0:00 - 1:30) Ei sitten biisi enää toiminutkaan niin hyvin kun alkoi "meno"... Tai sitten en vaan tykkää trancemusiikista. Alusta kyllä tykkäsin suuresti ja muista hitaista kohdista. Niistä yksinään antaisin melkein 10...
0   +1 +2
 
Okapi 04.03.2004
Odotin jonkun hirvittävän kikkelinveivauksen pärähtävän käyntiin, mutta tämä itse asiassa yllätti melko positiivisesti. Tunnelmaa löydyy padeista yllättävänkin paljon, soundit eivät ole ihan perinteiset eikä meininki muutenkaan ole ihan perustasoa. Ihan kivat harmoniat, vaikka joitain juttusia olisin miksannut hieman erilailla ja jotkut ratkaisut olivat hieman tyylittömiä.
0   +1 +2
 
9
Kevis 04.03.2004
Vähän hidasta mun makuun mutta kashtoo nyt.
Kivalla saundilla alkaa. Kun rummut alkaa, biisi vaikuttaa ihan joltain poppikamalta. Hienoa padifiilistelyy. Rummut on tosi hyvät. Omaperäset ja monipuoliset. Kicki on vähän löysä. Jännät bassot. Puuttuu ihan perus trancebasso. Voi olla ihan hyvä. Tunnelma on aika hieno ja melodia toimii. Vähän ontto fiilis kyllä tulee basson puuttesta. Ihan loistavat rummut! Tosi hieno kappale ja fiilistä löytyy.
0   +1 +2
 
Rhino 04.03.2004
Hyvin tuotettua ja kauniita äänielementtejä sisältävä biisi. Toimii hyvin rauhoittavana taustamusiikkina.
0   +1 +2
 
tiitus 04.03.2004
trance biiseissä on usein ihan kivoja noin alun ja keskivaiheen ambient leijjunnat. mutta jos on tanssimassa niin mikään ei oo sen ärsyttävämpää kuin seistä tekemmättä mitään pari minuuttia kun lautaselta tulee ambient taukoa, ja sitten. kaikkien rakastama NOSTATuS. jesh.

no tässä biisissä ei nostatusta ollut. joka on ihan jees. mutta alun ambient juttu ei varsinaisesti sopinut biisiin muuten..ehkä.

ja ei tätä varmaan vinyylinä missään julkaista niin ei tätä varmaan missää juhlissa kuulla, niin alun valitus nostatusten ja taukojen persuudestakin on melkolailla turha.

vähän on klisee soundit juu.

eipä tässä muuta. ja vasta puolessa välissä biisiä mennään..
0   +1 +2
 
8
SarQ- 04.03.2004
iha hyvän kuulone periaattees. tämmöne aika leppone tunnelma. ei välttämät sopis tranceks kuiteskaa, kait.. iha jees kuulone biisi, mut jos pitäis trancena arvostella nii ei oisi iha mikään paras. mut en ajattele genreä ja pistän kasin, iha letkee zipale :)
0   +1 +2
 
10
Dubbha 03.03.2004
Ompas nätin kuuloinen alku... Enteilee ihan hyvää... Mmm, korvaa miellyttävät rummut, mutta basso menee hieman rupiseksi tuolla matalalla... :/ Nonnii nyt alko kunnon tamppaus. Erittäin onnistunutta! Pakkohan tämä on käydä lataamassa koneelle! Hyvät melodiat, rummut, sointurakenne ja kokonaisuus. Ei tästä voi olla kuin pitämättä! Ei ehkä kovin kaupallista, mutta oman kuuloinen mistä plussaa... :) Lisää tälläistä!
0   +1 +2
 
Hombre Muerto 03.03.2004
Trance noin yleisesti ei herätä minussa minkäänlaisia tunteita. Tämä ei tehnyt poikkeusta, vaikka varmasti onkin alallaan onnistunut teos.
0   +1 +2
 
9
Imp 03.03.2004
omalaatuinen alku.haettu hieman jotain omaa sentaan =).tulee paul oakenfold mieleen.vahvasti kuullostaa siltä.en kuitenkaan tykkään noin pehmeestä kickistä.munattomuus menee.bassoa on kuitenkin vedetty bline soundiin.omalaatuinen trance biisiksi joten anna 9
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 27.02.2004
Alku omaa erittäin onnistuneen tunnelman. Mukavan reverbi clapissa. Todella siis on onnistunut alku, padit on nätit ja tunnelma tosiaan haikea. Biisin lähtiessä sitten kunnolla liikenteeseen tulee jotenkin sellainen fiilis, että nyt tää lässähti, mutta padit tulevat pelastamaan tilannetta taas mukavasti. Melodia ei nyt tosiaankaan ole kuin miljoonissa trancebiiseissä ja soundikin on ihan mukava. Omasta mielestäni tämä on varsin hyvin onnistunut rauhallinen trance pätkä. B-linjalta olisin ehkäpä toivonut enemmän, muuten biittikin toimii hyvin. Mahdollisesti olisi voinut kokeilla pilaisiko sellainen hiljainen acidpyörre tuolla taustalla (esim. kohdassa 3:25 ->) tunnelmaa kokonaan?? Jokatapauksessa tämä oli oikeen mukavaa kuunneltavaa ja kyllä ihan kiitettävä on lätkästävä lautaan. :)
0   +1 +2