Cookies

SpeaK(wanhat)

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

MGynther 16.05.2004
Voi olla, että minun olisi parempi jättää kommentoimatta, mutta sanotaan nyt jotain. Minusta tämä kuulostaa taustamusiikilta. Toistaa itseään vähän turhan paljon. Piano soundaa hyvältä. En arvostele, kun en kuuntele tällaista musiikkia yhtään.
0   +1 +2
 
twisted 04.05.2004
Lennokas ja ilmava biisi. Tuotanto iha nhyvää, vaikka vähän ehkä rummut ovat tunkkaiset, piano kuulostaa hyvältä. Ehkä tämä on kuitenkin enemmänkin taustamusiikkia.
0   +1 +2
 
8
tsos 22.04.2004
En kuuntele mitään edes etäisesti tämän kaltaista, mutta varmaan "ihan ok" biisi lajissaan. Vähän taustamusa-linjoilla liikutaan, mutta se on varmaan ollut tarkoituskin. Enemmän kyllä tykkään kuunnella vähän menevämpää musaa.
0   +1 +2
 
8
Phadej 21.04.2004
ihan kevyttä kuuneltavaa tottis. jotkut effektit olisi saanut jättää. ja tuplabasarit, jälkimmäinen tuo liika potkua biisin, ei ole varmaan tarkoitus? muuten ihan kivat melodiat. pädeistä tykkään.
0   +1 +2
 
jmm 19.04.2004
Easy listening sana saa yleensä karvat pystyyn. Mut ei tää onneks mitään hissimusaa oo. Helppoa kuunneltavaa sieltä paremmasta päästä. Easy Listening sanan synonyymihän AOR ja ei onneksi sellaisestakaan ollut kyse. Ihan jees.
0   +1 +2
 
drlecter 18.04.2004
Onpa musiikkia korville tuon edellisen hardcoren jälkeen. Todellakin easy listening.
0   +1 +2
 
Haava 18.04.2004
leijunta tavaraa.. Ehkä vähän terävät rummut omaan makuuni... Argressiivinen meininki silti vähän häiritsi.. Lähinnä noista rumuista... Vähän säveltä ja sutainia niiihin rumpuihin olsin kaivannut.. Niitä olisi myös voinut tehdä vähän monipuolisemmiksi... Aika yksinkertainen arpeggio joka silti toimi, kun sitä vähän maustoi pianolla sun muilla romppeilla... Se välipätkä ilman rumpuja oli parasta antia... Ei huono, vaikka vähän Hmm... noh... Ei nyt vain osunut muutenkaan musiikkimakuuni...
0   +1 +2
 
6
Stocco 18.04.2004
Kuulostaa liian kliiniseltä (lue: äänet vedetty suoraan träkkeriin ilman muotoiluja). Minua häiritsee tässä biisissä suuresti se, että haitsut vetävät melkeinpä raven tahtiin, mutta muu biisi on rauhallista fiilistelyä. Haitsuja on oikeastaan liikaa. Taustalla kuulostava pulputtelu on aika tylsä pitemmän päälle. Pianokaan ei pelasta paljon. Melodiat ovat hyvät. Enemmänkin rakeenteelliset asiat kusevat.
0   +1 +2
 
8
Aleksis XVI 18.04.2004
no keksi tästä ei kyllä tule millään mieleen,että nimi hämäs aika pirusti.Ihan electromaista meininkiä.Kiva tilulilu-melodia.Piano ihan ok,mikä nyt välillä soi.Padit myös.Ei tässä mtään huonoa kyllä ole.Avautuu paremmin useasti kuunneltaessa.
0   +1 +2
 
8
Lunar Vegetarian 18.04.2004
Noniin, jännän kuulosta efu ja syna kikkailua alkuun, Breikillä lähetään myös menemään eteenpäin. arpegiat ilmestyvät pian, ja nostavat tunnelmaa, Laadukkaan kuullosta ääntä.
Oikeastaan jopa rentouttavan kuulloista. Rummut saisivat varioida tosin hieman enemmän, Tällä hetkellä sama breikki vain junnaa junnaamistaan. Arpegiakin saisi ehkä hiukan varioida enemmän, nytten breikki loppuu, Tulee calmi osio. Tässä on joku hyvä rentouttava touchi mukana. Ja rummut lähetevät hitaasti mutta varmasti rakentamaan biisiä uudestaan eteenpäin...

Olisin toivonut paremman (varioivamman) rumpu linen. Basso on myös melko olematon, ja alkaa puolessa välissä häiritsemään poissaolollaan.. Muuten kaunis ja aika rentouttava veisu, loppu kuitenkin hieman töksähtävä musta.

8p
0   +1 +2
 
8
Thr 18.04.2004
Biisi alkaa aika mukavasti hyvillä saundeilla mut vähän alkaa keskivaiheilla biisiä kyllästyttämään tuo sama taustalla soiva avaruustilutus. Piano on kyl hyvin tehty ja sopii tähän ku nenä päähän.
Kokonaisuudessaan saundimaailma on aikas kattava ja muutenkin biisi menee eteenpäin mukavasti koko ajan.
0   +1 +2
 
8
Jo B1 17.04.2004
Sointi ihan kivaa ja soljuvaa. Ainoastaan rumpupuoli hiukan häiritsi allekijoittanutta. Mielestäni jokin vähemmän agressiivinen komppi olisi sopinut paremmin muuhun tunnelmaan muuten mukavaa euforiaa.
0   +1 +2
 
8
Tune 17.04.2004
Letkeää tavaraa tosiaan, tätä tyylilajia en ole tarkemmin aiemmin tarkastellut, luulisin ainakin.
Mukavaa musiikkia talviseen tai kesäiseen iltaan, pitää mukana raikkaalla lailla koko kappaleen ajan.
Saundit kunnossa melko hyvin. Hihatsu puskee vain takaa kokoajan korvaani inhottavasti sekä tuo komppi itsessään toistaa hieman liikaa, itseään, ehkä enemmän jotain omaperäisyyttä näihin pariin pienee elementtiin olisin laittanut. Sekä jotain pieniä avaruusääniä ehkä jonnekin kohtiin. =)
Pää melodia itsessään menee todella hyvin pianolla ja on sovitettu täysin sopivaksi tähän biisiin.
0   +1 +2
 
DaKiller 17.04.2004
Kaunista, jokseenkin karheaa...
Kyllähän se reasonilta kuulostaa ja ihan hyvin tuntuu olevan homma hanskassa !
Sellanen lento fiilis tästä tulee, ku leijailis jossain tuol pilvien korkeudel.

Mielestäni rummut kaipais variaatioita enemmän, mielenkiinto säilyis paremmin.
Ne myös loppuu liian töksähtäen, vähän laskua siihen ennen lopullista häivyttämistä.
Jotain yli kaunista melodiaa tää ehkä kuitenkin jää kaipaamaan.. Ne piano melodiat on nättejä ja värittävät kauniisti äänimaisemaa.
Joka tapauksessa pidän tästä kun se kuulostaa niin rehelliseltä ja puhtaalta.
0   +1 +2
 
8
Tebic 16.04.2004
Tämähän on oikein rauhoittavaa ja tunnelmallista musiikkia.
0   +1 +2
 
8
ocean 16.04.2004
Joo, samoten kaipaisin jotain melodianpätkää tms. vaihtelua. Tosin, olisiko tämä sitten enää easylisteningiä...? Taustameteleistä tulee jotenkin 90-luvun alun trance mieleen. Maukasta.
0   +1 +2
 
8
Zachary 15.04.2004
Rauhallista meininkiä niin. Minä tykkäsin komppiosastosta kovasti. Lyömät olivat hyvin rakennetut ja nuo piippaukset ja suhinat täyttivät rytmiosaston mukavan idearikkaaksi kokonaisuudeksi. Itse melodioihin kaipasin lisää ideaa ja koukkua. Ihan toimiva kokonaisuus kumminkin.
0   +1 +2
 
9
elica 15.04.2004
No mutta tämähän on mahtava. Todella rauhallisen ja hyvän olon tuottava biisi. Kaunis pianomelodia tuolla loppupäässä. Tätä on kyllä genrensä mukaisesti helppo ja mieluisa kuunnella. Ei ihan kympin biisi, mutta selkeä ysi.
0   +1 +2
 
7
WaurioRocks 14.04.2004
Aika sekava kokonaisuus.. Vähän sinne tänne pomppailua tämä. Jonkinlainen vedenalainen maailma tästä mieleen tulee. Mun makuuni tässä oli kyllä liian nopea biitti. Ainakin jos rauhallisesta meiningistä on kyse.
0   +1 +2
 
9
BX 14.04.2004
Täähän on nautittavaa kamaa, oon kuunnellu jo aika monta kertaa läpi ihan huomaamatta. Sopii aamufiiliksiin, hyvät saundit, raikasta ja tunnelmallista. Erittäin onnistunut teos mun makuuni. Ehdottoman hyvää tausta/tunnelmamusaa, heleät pianot ja stringit taustalla luo syvyyttä. Hyvät biittisaundit myöskin. Ovelalla tyylillä koostettu tuo rullaavaa stringi melodia biisin alkupuolella ja pianot myös. Rakenteesta en osaa oikein ottaa selvää, tää vaan leijuu, mutta hyvä niin. :)
0   +1 +2
 
8
Salminen 14.04.2004
Tuo rumpukomppi tekee tästä kyllä enemmän Difficult Listeningiä. Tätä kuvastaa hyvin se, että mielestäni parhaat kohdat biisissä olivat ne, joissa rummut lopettivat ja muu melodinen, mukavan vellova äänimeri pääsi pääosaan. Sävellyksellisesti Easy Listening- tyyliin lähes koukuton kappale onnistuu herättämään huomiota häiritsevällä tavalla lähinnä juuri noiden rumpujen ja loppupuolella mukaan astuvan, aivan toiselta planeetalta olevaa melodiaa vetävän leadisoittimen avulla. Näitä lukuunottamatta kappale on juuri sellaista mukavaa taustajumittelua jonka tahtiin voi vaikka katsella pihalla telmiviä (parittelevia?) oravia. Jotain voisi noille rummuille tehdä, nyt ylletään "vain" kahdeksikkoon.
0   +1 +2
 
Kukkonen 14.04.2004
Basari kuulostaa ihan peruspresetillä tehdyltä; enemmän potkua siihen. Kivat pianomelodiat ja soundit. Kappaleen perus komppiin enemmän muutoksia, liian pitkästyttävää, vaikka suvanto kohta tuon korvaakin :)
0   +1 +2
 
9
elysium 12.04.2004
Loistava biisi, mahtavat soundit, rauhallinen meininki kuten kirjoitit :)
0   +1 +2
 
niilo 11.04.2004
Tällainen plimpsuttelu ei oikein aukea minulle. Arpeggiotaustat ovat mukavan kuuloisia, mutta eloton rumpuraita käy pitemmän päälle häiritsemään. Sopis ehkä taustamusiikiksi opetus-tv:n jaksoon "Ihmeellinen kemia".
0   +1 +2
 
9
zarthas 11.04.2004
Tämä sopii mainiosti rauhalliseen iltafiilistelyyn. Todella kauniit pianomelodiat saa mielen haikeaksi. Kaiken kaikkiaan kaunis ja tasapainoinen biisi. Jonkinlaista laulumelodiaa jäin kaipaamaan paikoin, mutta hyvin toimii ilmankin.
Täytyy myöntää että tykkään.
0   +1 +2
 
8
tammina 11.04.2004
Tunnelmallinen pala. Rauhoittava ja kaunis. Simple as that.
0   +1 +2
 
Dubbha 04.03.2004
Ihan miellyttävän kuuloista chillailuu... Nuo rummut kyllä vähän pistävät kyrsimään yksinkertaisuudellaan, mutta melodiat korjaa viat kuin purukumi... :) Liian lyhyt! Tästähän ois voinut saada vaikka mitä.. Ehkä hieman keskeneräinen?
0   +1 +2
 
kudusai 02.03.2004
Taustamusiikiksi vaipuu aika pitkälti, pianot ihan kivat, rummut lähinnä ärsyttivät.
0   +1 +2
 
Okapi 23.02.2004
Cracker-tyylisitä melodiakuluista sun muista plussaa. Soundit ovat jokseenkin tuhnuiset ja ponnettomat, mikä ärsyttää ja latistaa fiilistä melkoisesti. Biisi loppui kuin seinään.

Biisin genre meni siinä mielessä oikeaan, että easy listening on minulle juuri sitä mitä tämä on: korvasta sisään ja samantein ulos. Ei käännä päätä; ei puolestaan, mutta ei myöskään puoleensa. Äänihälinää, joka ei hetkauta millään tavalla.

Ihan ookoo, mutta tuskin jaksaisin tätä toista kertaa kuunnella.
0   +1 +2
 
7
Sininen Lahna 23.02.2004
mukavan hektinen komppi. kaipaisi ehkä hieman lisää vaihtelua. myös äänimaailma on monipuolinen, plussaa. silti biisistä jää "se jokin" uupumaan ja pahasti. lopussa on sentään ihan mukava pianomelodia. mutta silti tulee mieleen lähinnä tietokonepelimeininki.
0   +1 +2
 
8
Samu2 23.02.2004
Kyllä tämä toimii tyylinsä mukaisesti easylisteninginä kuin pieni lammas! Ihan muksaa melodista tiluttelua, täynnä paljon ja kaikenlaista jota ei varmaankaan näin ensikuunteulla kaikkea saa sieltä ees irti vaikka kuinka korviaan höristelisi. Piano oli kaunista ja se kuplinta joka jatkui melkein kokoajan sopi sinne oooiiikeeein hyvin. Johonkin tasohyppelyyn fiilismusaksi? Ehdoton.
0   +1 +2
 
9
Taapero 22.02.2004
kivan nopea rytmi ja muutenkin mukavaa kuunneltavaa...
piano oli kiva.. mutta jotkut soittimet olisivat voineet olla jtn muuta.. noh enpä tiedä.. ihan mukavaa ja menevää kuunneltavaa :)
0   +1 +2
 
Snoze 22.02.2004
En oikeen noista haikoista diggaa.. enkä kyl mistään noista rumpusampleista. Melodiat ei iske (muhun). Kai tätä joku jossain kuuntelee jostainsyystä joskus.
0   +1 +2
 
8
Setittäjä 22.02.2004
Ihan kivan kuulonen tämäkin. Kovin samanlainen, kun tuo toinen, joten en osaa tästä sanoa mitään muuta, kun sen mitä äskeiseen biisiin kommentoin. Rummut saisivat hakata, mielestäni.
0   +1 +2