Kuuleeko kukaan?

Apus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Soundcraft 17.01.2013
Vaikutteita kuuluu olevan tuolta MokomaStam1na -osastolta. Hyvää suomimättöä. Äidinkielestä plussaa!
0   +1 +2
 
7
HazedOfficial 16.01.2013
Ihan onnistunut biisi, ja rankat taustalaulut toimii hyvin
0   +1 +2
 
8
Pisteet monipuolisuudesta, laulumelodian kekseliäisyydestä sekä jännityksen säilymisestä loppuun asti. Myös soittimet jylläävät vakuuttavasti. Ehkä puhtaammat osiot laulussa toimivat paremmin kuin loppupuolen korina.
0   +1 +2
 
8
Asamael 11.01.2013
Rääkyvokaalit tuli aika puun takaa, muutenkin biisistä kehittyi raskaampi, kuin alun perusteella kuvittelin. Riimittelystä jotenkin tuli Kilpi mieleen, musisoinnista muuten taas kuin suorempi versio Stam1nasta. Olihan siellä kovaa riffiäkin joukossa. Mielenkiintoisempia laulumelodioita olisi vaan kaivannut. Semmonen 8-.
0   +1 +2
 
6
accent 10.01.2013
Tuntuu kuin räppäri olisi alkanut tehdä metallia. Sanoituksissa ja laulutavassa on ehkä jotain sellaista pientä hiphopmaisuutta. En nyt oikein osaa suhtautua tähän, monenlaista tyyliä yritetty tunkea samaan biisiin. Ehkä jopa hivenen ärsyttäväksikin menee välillä. Ikään kuin ei olisi osattu päättää minkälainen tämän pitäisi olla. Teknisesti kuitenkin melko ookoo.
0   +1 +2
 
6
buranaC 10.01.2013
Okei, naurahdin vähän tuolle laulun autotunelle. Kaikin puolin tää lack mitään omanlaistaan niin paljon, ettei miul oo varsinaisest tästä mitään sanottavaa. Paitsi et kaikki soittimet balanssissa, gut! Mut muuten kaikinpuolin mitäänsanomaton kaikista monimutkaisista progeosioinneistaan huolimatta.
0   +1 +2
 
9
Stellu 09.01.2013
Mielestäni metalli-kappaleet harvoin kuulostavat hyviltä suomeksi. Mut tää on selvä poikkeus! Mahtavaa jytinää ja jytkettä. Pidin. :)
0   +1 +2
 
9
Leks| 08.01.2013
Perhana! Täältähän löytyi biisi! Stam1nat on kyllä kuunneltu ja ilmeisesti siitä on myös pidetty. Hyvä rakenne, hyvät soundit ja kivat kikat siellä täällä. Wunderbar!
0   +1 +2
 
Markola 08.01.2013
Biisissä on paljon hyvää, mutta jää kuitenkin jotenkin hajanaiseksi, jos ajattelee kokonaisuutta. Tuottaja saisi tästä biisistä paljon enemmän irti ja joitakin ylimääräisiä elementtejä on ehkä syytä karsia. Soitto kulkee hyvin ja sovituksessa on sopivasti koukkuja mukana. Minulle ei vaan täysin avautunut.
0   +1 +2
 
IOXIO78 08.01.2013
Hyvää riffittelyä ja tulee mieleen joku Stam1nan, Mokoman ja Apulannan epäpyhä allianssi. Soundit ovat ammattitaitoiset, mutta kaipaisi minusta vähän rosoisempaakin reunaa. Välillä tulee vähän tunne, että kappaleessa on liikaa elementtejä jonka myötä itse kokonaisuus jää jotenkin hajanaiseksi, mutta sinänsä kaikki elementit itsessään ovat oikein mainosti toteutettu. Uskottavaa.
0   +1 +2
 
8
veezay 07.01.2013
aavistuksen hämmentäviä edellisiä kommentteja. ei tässä mun mielestä öristä häiritsevän paljoa. laulut on ihan onnistuneita ja biisissä on ylipäätään miellyttäviä melodiakulkuja, jotka toimivat hyvänä kontrastina noille örisevämmille osioille. soitto on tiukkaa, pysyy rytmissä josta löytyy eloa ja on soundiltaan ylipäänsä toimivaa. hyvin rajoittuneella metallitietämykselläni tästä tulee aavistuksen mieleen Stam1na. loppupuolen kitarasoolo oli toimivan simppeli. 2:42 kohdassa tuleva alas laskeva örinäveto on veikeä, kuulostaa enemmänkin joltain särön läpi vedetyltä synalta kuin ihmisääneltä.
0   +1 +2
 
kalorimetri 06.01.2013
Alku tuntui kovin kiusalliselta, mutta sitten se lähtikin ihan pätevästi. Valitettavasti en nyt kuullut tässä mitään yllättävää tai omaperäistä. Tämä oli ihan taitavasti tehty kappale, mutta siis kuultu tuhat kertaa aikaisemmin.
0   +1 +2
 
8
Jusuf Julma 05.01.2013
Alku hieman sekava mutta pikkuhiljaa muodostuikin aika jämäkäksi kamaksi. Tälläseen musaan ihan hyvät saunditkin, ei paha. Tiukkaa soittoa.
0   +1 +2
 
10
jud42s31 05.01.2013
Kylläpä jytisee mainiosti, kitarasoundi on helposti parhaimpia mitä Mikserissä olen kuullut, mitenkähän lie saatu aikaan?
0   +1 +2
 
7
The Rug Harness 04.01.2013
Siloiteltua gengren suurempien nimien vanavedessä kulkevaa rypistelyä. Ok, toteutus mutta vähän ällö.
0   +1 +2
 
7
Tomi Kalevi 03.01.2013
Intro on kyllä kömpelö - onneksi biisi lähtee liikkeelle nopeasti. Laulun efekti yllättää, muttei häiritse laulajan miellyttävää ääntä. Paitsi rääkymiskohdassa, joka on turha. Kitaristit onnistuvat ja basistin alapää murisee mukavasti. Soolot toimivat, koska ovat sopivan lyhyet. Taitavat ovat kyllä.
Kertosäe on hyvä. Perus ja em rääkyminen harmittavan yhdentekeviä.
0   +1 +2
 
6
DJ Spora 30.12.2012
Jokseenkin pateettista suomimetallia... Sorry. Osaatte soittaa ja osaatte laulaa, mutta sorrutte niihin samoihin kliseisiin, mihin monet muutkin genren porukat. Tekstistä kaikuu epätoivo, minkä pystyi arvaamaan heti jo biisin nimen ja genren nähtyäni. Ajattelin, että tuleeko sieltä jotain yllättävää käännettä. Ei tullut. Sama pätee soittoon. Ärjyvää rääkymislaulua viljellään juuri sen verran kuin esikuvatkin tekevät, eli siis ihan liikaa. Veikkaan, että saatte metallikansasta kyllä tällekin kuulijoita ihan riittävästi, mutta menette silti vähän liikaa siitä, mistä aita on matalin.
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 29.12.2012
Meikäläisen makuun liian metallista. Siis ihan liikaa. Toimisi minusta paremmin tukevilla rock-soundeilla ja vähemmällä örinällä. Toisaalta, tuo on vain minun korvani mielipide, eikä siltä kannata liikaa kysellä. Sovituksessa on ihan kivoja ideoita, mutta soundimaailma vie liikaa huomiota sinänsä kekseliäiltä ratkaisuilta. Laulajan suoritus on periaatteessa ihan kiva, joskaan tuosta genrelle ominaisesta laulutekniikasta en pidä alkuunkaan. Mitä tulee sanoitukseen sitten... periaatteessa ihan hyvin kirjoitettua, mutta jotenkin alleviivaavaa ja yllätyksetöntä. Teknisesti ihan hyvin tehty lyriikka, mutta kuitenkin vähän hajuton ja mauton.
+2   +1 +2
 
9
carciello 29.12.2012
Jees, nyt on tasoa tässä esityksessä!Kunnollinen tuotanto ja sovitus kiinnostava.Erittäin hyvät kitarasaundit, laulu toimii hienosti.Rytmisesti voisi olla suoraviivaisempikin esitys, mutta tämä on makuasia.Eipä juuri muuta moitittavaa, kovaa settiä! Luulis jo levy-yhtiöiden kiinnostuvan teistä.
0   +1 +2
 
MKA Soundsystem 27.12.2012
Aika päällekäyvä biisi. Varmaan tarkoituskin. Vaikenen muista arvioista, kun en genreä tunne, mutta asiallinen tekninen toteutus.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 25.12.2012
Minä kuulen ja biisi on hyvä. Olisi mennyt hiukan kekstoisempanakin versiona.
0   +1 +2
 
10
milo05 25.12.2012
täydellistä settiä kavereilla hyvin sopii vastapainoksi noille pop biiseille,ammattimaista otetta.miksaus täys 10.
0   +1 +2
 
9
Saunatonttu7 23.12.2012
*tulee hyvinkin monta eri artistia mieleen
0   +1 +2
 
9
Saunatonttu7 23.12.2012
Omaperäistä settiä, Varsinkin riffit hienoa kuunneltavaa. Kitarassa on soundi kohdallaan.. Laulajasta tulee hyvinkin monta eri artistia mutta erottuu jotenkin silti omalla tavallaan.. Hittovie, pitääpä kuunnella muitakin biisejä teiltä
0   +1 +2
 
8
T.Rautakari 23.12.2012
Soitanto jää hieman taustalle kertsiä lukuun ottamatta.
Hyvin tarkkaa soitantaa ja biisi on oikein mielenkiintoinen. Korvissa vikaa vai onko autotune tms. käytössä - onkos se sallittua tässä genressä ;)
0   +1 +2
 
Funereal 21.12.2012
Hyvä biisi pilattu modernilla metallisaundilla. Mikä tässä geneerisyydessä viehättää? Metallin mielestäni pitäisi olla särmikästä, kaoottista ja väkivaltaista. Tiettyä särmää tässä kieltämättä on, mutta kaoottisuus ja väkivalta on hiottu kauniisti pois. Tää on sellasta musaa, jota vois soittaa täysin häpeilemättä vanhainkodissa ja jakaa sen jälkeen nimmareita mummoille. Mut siis biisi on hyvä. En vain tykkää saundeista.
0   +1 +2
 
6
Fitz 20.12.2012
Onks tossa laulussa autotunee?

Tää on taas tätä musiikkia, joka ois pitäny tehä vuonna 2007, niin oisitte saanu heti levytyssopimuksen ja vitusti keikkoja. Nyt mä vaa hymistelen, että kui te jaksatte vielä.

Hyvin soitettua kyllä. Kivasti pysyy kasassa toi progressiivisuus, mut silti tarttuvii melodioita ja rytmejä. Soundillisesti vähä toivomisen varaa, mutta ei nyt mitään oo varsinaisesti viallakaan.

Vokalistilla on laaja repertuaari äänessä, se on aina siistiä. Onks tossa laulussa autotunee? Kysyinks mä tän jo?

Koskettimet metallissa on aika tympeetä mun mielestä, siitä mä en tykkää. Kosketinsoittajat metallibändeissä on aina niitä jätkiä kaveripiiristä, ketkä on pitäny ottaa siihe bändiin messii vaa ku ei sen oo järkee pyörii porukassa pelkkänä roudarina. Ne ei anna sille bändille mitään hyvää ellei a) sillä oo vitusti analogisyntikoita, b) se bändi soita Nightwish-meininkimetallia c) sillä oo vitusti analogisyntikoita. Ja teiä kosketinsoittajalla taitaa olla vaa Korg Triton. Sillo ku soitetaa heviä nii ne pianopojat jätetään kotiin, minun mielestä.
0   +1 +2
 
10
Lassi Heiskanen 18.12.2012
Levyraati #7
Ihan vitun hyvä!
Mitähän tähän sanois, sanoisinko, että tää levyraati menee mun osalta kymppien jakeluks, kun aloin kommentoimaan näihin sitä mukaan kun tulee osallistujia, kokoajan vaan parempaa ja parempaa..
Tää on sellanen, että voin kuvitella itteni festareilla hyppimässä ihan täysillä! Mahtava biisi! Hieno toteutus!
Yhdellä sanalla: <3
0   +1 +2
 
mariajammailee 18.12.2012
Vaikka en tämän genren kuuntelija tavallisesta ole, täytyy sanoa, että ei tämä paha ole. Vahva hyvä ääni laulajalla.
0   +1 +2
 
9
klawie 18.12.2012
Mitäs ihmettä tämä nyt on, kun mikserissä ei ole tänään tullut vielä yhtään huonoa biisiä vastaan. Tämäkin kappale jatkaa samoilla linjoilla, erinomaisen toimivaa raskaampaa musiikkia. Miksausta voisin sen verran kritisoida, että lauluissa voisi olla enemmän matalia taajuuksia mukana, niin kuin koko biisissä muutenkin, akustisia osuuksia lukuunottamatta.
0   +1 +2
 
9
R-iQ 16.12.2012
Hieno tsibale! Laulut toimii helvetin hyvin sekä huutaen että puhtaasti ja soitanta kulkee. Saundeissa ja miksauksessakaan ei mtn valittamista, hieno kokonaisuus.
0   +1 +2
 
9
Lahkonen 16.12.2012
Virheetön kokonaisuus, kaikilla osa-alueilla aivan järjettömän kova biisi, Mikserin selkeää parhaimmistoa.
0   +1 +2
 
MSV-Studio 16.12.2012
Taitavaa soitantaa. Kertsi toimii mainiosti. Kuitenkin biisistä tulee hieman sillisalaattifiilis. Poppia, metallia, progea, ärjyntää ja kelpoa laulua sekaisin. Toimii ja ei toimi.
0   +1 +2
 
8
Vilperum 16.12.2012
Katos, vastaan tuli tuttu bändi :)
Oon muistaakseni ennenkin kehunu tätä porukkaa.
Tääkin biisi on iskevä ja laulajan ääni taipuu vaikka mihin! Koskettimet tukevat biisiä hienosti.
Hyvät jatkot! :)
0   +1 +2
 
8
Ikuaika 13.12.2012
Ei taida olla kovin miellyttävä huomio mutta cleanit kuulostavat hieman arttu wiskarilta.. Muuten kyllä supportit kappaleelle.
0   +1 +2
 
8
Osterifucker 11.12.2012
Stam1nahan tässä kuuluu, mutta ei se mitään. Ei ollenkaan huono veto!
0   +1 +2
 
8
Nirz Satan 08.12.2012
Kokonaisuus toimii huomattavasti paremmin kuin ensihetkien perusteella arvasinkaan.
0   +1 +2
 
9
vesilaitos 06.12.2012
Niinpä niin. Mikserin kirkkainta kärkeä. Teille soisi naisen jos toisenkin, myös muuta mukavaa. Helvetin hyvä
0   +1 +2
 
9
Immunity DBL 04.12.2012
Käheä kappale !!!

Melko "snappy" meno...
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 02.12.2012
Korjaan vielä hieman: melko kamala=suorastaan yököttävä
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 02.12.2012
Heti alkuun täytyy mainita tuosta melko kamalasta pianosoundista jota ilman tämä biisi ei olisi kyllä menettänyt yhtään mitään, päinvastoin.

Tyylillisesti pidän kyllä tällaisesta kamasta vaikka tässä aika selvästi nuo Sm3tanan vaikutteet edelleen kuuluvat. Tällä kertaa tästä tulee kyllä jotain Apulantaakin mieleen.

Etenkin näiden edellisten kommenttirinkimetallipläjäysten jälkeen tässä on suorastaan nautinnollisen hengittävät soundit ja etenkin rumpujen presenssi on suorastaan nautinnollista kuunneltavaa. Puhumattakaan siitä että laulut on miksattu sen verran ylös, että lyriikoista saa jopa selvää ilman lukemista. Arvostan!

Laulut ja niiden monipuolisuus toimii myös oikein hyvin, mutta paikoin olen kuulevinani jotain yököttävää autotunen kaltaista. Toivottavasti olen väärässä.

Luulen että tästä sisällön määrästä olisi saanut reilusti yli kolmen minuutinkin pituisen kappaleen?
0   +1 +2
 
Amarus 01.12.2012
No problem! Homma skulaa! Poijjaat tekkee sitä mistä tykkää. Muutako etteeppäin!
0   +1 +2
 
10
JaceB 01.12.2012
VAU.. jäin sanattomaksi. :O tämä ei siis ole todellakaan minun tyylistä musiikkia ja silti dikkasin tästä ÄLYTTÖMÄSTI! Hyvät sanat ja koko kokonaisuus on siis aivan mahtava.
0   +1 +2
 
Quki 30.11.2012
St4minasettiä, ihan hyvää kuunneltavaa ja kolahtaa korvaan ihan hyvällä! Toimii! Laulajalla hyvä ääni ja osaava bändi taustalla.
0   +1 +2
 
8
Ratiokratia 29.11.2012
Oikein hyvän kuuloinen kipale, ihan mielelläni livenäkin voisin joskus kuunnella.
0   +1 +2
 
Jonihey 28.11.2012
asenne korvaa pikkuiset (hyvin pienet virheet) melkoisesti. soittajat kyllä vetää täydellisesti, hyvä meininki, erittäin pottenttiaalista ja asiallista musaa meikäläisen korvat ainakin tykkää! hienoa hienoa
0   +1 +2
 
tmexperience 26.11.2012
Tässä on myönteistä melodia ja ymmärrettävä sanoitus, jotka tämän lajin biiseistä usein puuttuvat. Hyvä toteutus ja saundit.
0   +1 +2
 
9
ARToband 24.11.2012
NO NIIN!!! Ihan on mikserin kultaisinta kärkeä. Kiihottava sekoitus poppia, metallia ja koneiluakin.
Teillä on tuotantoarvot kohillaan.
Kumarrus. Stam1na on todella lähellä sydäntä ja kun osutte lähelle olemalla silti omaperäisiä niin siitä isot plussat ja kännit.
0   +1 +2
 
10
Ensikuuntelulla ei ehkä kokonaisuudessaan ihan yhtä klassikkomainen kuin "elämä", mutta kertsi jopa hienompi. Mutta kuuntelenpa lisää. Hieno soolo. Minusta nämä teidän popimmat on ihan parhaita, tuo puhdas laulu(si?) tihkuu fiilistä. Se on kyllä hienoa että samaan biisiin mahtuu munaa, asiaa, hienoa soittoa, nyansseja ja herkkyyttä!
0   +1 +2
 
9
Peloukoufa 22.11.2012
Hmm, ei mitään ylettömän nykyraskasta, vaan pikemminkin tällainen omaleimainen ilmava kevytraskas mielenkiiintoisella tekstillä. Miten sattuikaan, että se on juuri sellaista metallia, mitä jaksaa vanhakin kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Kongir 21.11.2012
Kovan kuuloinen biisi! Laulajalla mukavan rouhea ääni. Soitto ja taustakin toimivat oikein mainiosti, kertsissä tarttuvuutta.
0   +1 +2
 
10
[Delacroix] 20.11.2012
Loistavaa! Erittäin hyvää. Nytpä iski melkein kylmät väreet. Kaikki toimii loistavasti!
0   +1 +2
 
sikki-six 17.11.2012
Aika potkivat soundit on saatu tässä narulle. Laulu on ehkä liiankin pinnassa omaan makuun, mutta tuo on varmasti tietoinen valinta. Riffeissä on suht passelia terävyyttä ja bändillä selkeä halu tehdä tarttuvaa musaa.
0   +1 +2
 
Amusia 17.11.2012
Alkuun olisi sopinut kivasti oikean flyygelin dramaattinen soundi. Tuntuu, että oli hirveän monta eri osaa, en oikein saanut kuvaa kokonaisuudesta.
0   +1 +2