always welcome [featuring hot sensation]

Popinski

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

sLmTntRs 11.02.2023
Tnnlm.Prn.Kvst
0   +1 +2
 
10
Da Izolator 26.09.2008
Breikbiittiä parhaasta päästä! Hauskahkot samplet! Kitaratkin sopii niin hyvin sinne väliin. Kyllä se on täys kymppi.
0   +1 +2
 
9
Maarit_ 14.08.2007
Aika magee progidy/pendulum-tyyppinen tsettaus ;) ..kuulun ehdottomasti tämän rytmimusasuuntauksen innovatiivisiin kannattajajäseniin. Rytmikuvio on jotenkin "oikealla tavalla" monimutkainen ja siksi jännittävän kiehtova. Rehevä ja omaperäinen tyyli saatu nostatettua sinänsä harmaan jutun ympärille. Suunnattomasti tätä olisi tietenkin elävöittänyt jonkunlainen joiku tahi laulunpätkäisy sekaan mukaan. Hywä silti!
0   +1 +2
 
10
DesertFox 15.08.2005
Herre jee, joskus jättänyt vähän "ala arvoisen" kommentin...

Pakko korjata sanat.

Siis erittäin hyvä biisi, paras mitä olen kuullut pitkään aikaan ja tietenkin olen sitä soitellu pitkin ja poikin... Mutta todellinen fiilistys tästä lähtee kunnon kitaralla ja kipeellä rummuilla... Joista löyty munaa ihan jokasen makuun; Kun meinasin vahingossa rikkoa kyseisellä biisillä mersun 2x 10 tuumaset.

Ikuna nähny nui komeit basari reväytyksiä biiseis... Joten tätä samaa KIITOS!

(Ja kyllä, ikä vaikuttaa kommentin laatuun. :S )
0   +1 +2
 
9
Begga(R) 18.06.2005
Jes jes! Pidä tahti yllä, tässä voisi perustaa jo tonttuteatterin tai vaikkapa käpydiskon! Tuo agressiivisuus pitää energian yllä, ja muistuttaa vähän Blank & Jonesia, vai oliko se se? Mutta ei jaksa kattoa noita muiden kommenttia, joten tääki kommentti on vain pikapysäkillä, ja jatkaen siitä matkaa.
0   +1 +2
 
7
Kaira 28.12.2004
Kannattais soittaa oikeilla soittimilla, niin vois tulla vähän
parempaa!:o
0   +1 +2
 
7
Kaira 28.12.2004
Kannattais soittaa oikeilla soittimilla, niin vois tulla vähän
parempaa!:o
0   +1 +2
 
9
Kukkonen 19.11.2004
Alun rumpukuviot olivat jo nannaa korville, mutta vähän laimeen kuulosta mulla kun kunnon subbaria ei löydy.

Kunnon viilikset toi vasta siinä puolen välin paikkeilla, kun se 303 rupee riehumaan! Ai jeekuti! Mutta tosiaan kuulostaa aika alapäävoittoiselta, mutta itse sitä en voi todeta, sattuneesta syystä. Keskivaiheilta puuttuu tavaraa...? Ehkä jämäkämpi snare täyttämään sitä koloa?

Biisin bongasin etusivulta ja sinnehän se kuuluukin.
0   +1 +2
 
10
digeridoo 06.09.2004
aivan mahtavaa. :D hyvät noi janin soitot kanssa...
0   +1 +2
 
10
Fakap 27.08.2004
Mua hävettää ku en oo kommentoinu tätä biisiä. Katoin äsken että perkele 87 tyyppiä kommentoinu ja ajattelin että pakkohan munkin on olla heittäny palautetta.. vaan kun en oo. Syynä miks mua hävettää on se, että mä oon tykänny tästä biisistä ihan vitusti ja nyt kasa muita on ehtiny jo tilittää tästä! Ja oikeasti, tää on jumalauta agroimpia vedätyksiä mitä Mikseristä löytyy. Luulis että jopa mun laiskuudella sais sanottuu jotain järkevää tästä biisistä.. no näköjään vasta sun uutukaisen tuleminen sai mut heräämään. Tässä biisissä on aina ollut kaikki kohallaan.. Vaikka melodiamaailma ei vastaakaan mun käsitystä täydellisyydestä, niin agro on aina pysynyt katossa, miksaus on aina pysynyt kunnossa, efektit on aina tullut sillon kun pitääkin ja spiikit on aina ollut sellaiset kun spiikkien pitää olla. Pakko puhua perfektissä ku mun ois pitäny arvostella tää biisi jo ajat sitten. Mä voin rehellisesti sanoo että sä oot musiikillisesti ihan saatanan lahjakas jäbä. Tiesittekö että tämän biisin agrolla pystyy lämmittämään aurinkoa tasalämmöllä 4773 vuotta?
0   +1 +2
 
9
INTRIGA 30.07.2004
Sehän oli hauska... Taino... Pikemminkn Bäädääs!
Mielekästä kuunneltavaa kaikkine muutoksineen.
Kaikkea kivaa kolinaa. Jotenkin joitakin saumoja jäi kuuluviin... Että siinä oli semmonen pinoinen FT2 tyylinen pätkiminen, johtuen lienet sampleista... Rumpuja oli joo rutkasti, senhän varmaan tiesit, ja soundit oli muutenkin kohdallaan joten mitäs tässä maanittelemaan. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Averell 13.08.2004
Tässä oli ihan nasta biitti heti kärkeen. Toi viheltävä efekti alussa on sitä lajia joka pidemmän päälle raastaa hermoa. Seuraavassa osassa aika erikoista elektronakutusta, kai tuo puhekin menee tuossa ihan ok. Lysti yhdistelmä tähän toi aika jyrkkä ja asiallinen kitarointi. Kitarasoundi tosin mun makuun vähän liian ohut ja yläpäävoittoinen. Sitä seuraa vielä ihan timmiä meininkiä, jossa on keskivertoa enemmän melodista mielikuvitusta. Pidin. Vähän hajanainen ehkä rakenteeltaan, mutta se oikeastaan sopii tähän. Lopetuskin jees. Kai tälle joutuu ysin läimäsemään, hyvä tekele.
0   +1 +2
 
8
Mikoleit 13.08.2004
prodigy juttu tossa alussa kuulostaa ihan mageelta, jos niin voi sanoa mistään näillä tietokonekaiuttimilla. 303 toimii yleensä aina, ja tämä ei ole poikkeus. kitara soundi on aika järkky, kuulostaa vähän joltain vanhemmalta infected mushroom jutulta. muuten kulkee ihan kyllä hienosti.
0   +1 +2
 
9
jmm 13.08.2004
Mielestäni tuo intro on ehkä aavistuksen liian pitkä, menee hieman liian kauan ennen kuin alkaa tapahtumaan. Nuo kitarajutut toimii ihan hemmetin hyvin tällaiseen biisiin, saisi tän tyylin konebiiseissä enemmänkin olla kitaroita. Joku Scooter kun eka kerran alkoi käyttää särökitaroita konemusassa ajattelin että tästä alkaa uusi villitys, mutta toisin kävi. Tällaiseen rankkaan konemusaan ne tuo todella paljon lisää särmää. Tässä biisissä on muutenkin hyvät soundit ja biisi on kai hieman tyyliltään hieman Prodigyn suuntaan ja se on hyvä juttu. Prodigy ja Kraftwerk on ainoat konebändit joita minä jaksan kuunnella ja tämä on mielestäni paras tän tyylin biisi mitä mikserissä on tullut vastaan. Yleensä jaksan kuunnella täällä vain sellaisia kone biisejä joissa ei ole hajuakaan teknosta, eli lähinnä jotain symphony juttuja. Tämä on hyvä.
0   +1 +2
 
7
Einsteins 14.08.2004
Kolinaa joo. antaa odottaa aika lailla itseään, muttei kuitenkaan oikein lähde., vaikka särökitaroita onkin. Biisinä melko yhdentekevä, vaikka paljon tavaraa. Biitti kummallista kilkuttelua.
0   +1 +2
 
8
Mr Dimension 17.08.2004
Todella hyvä soundimaailma. Kauhia meno. Kitarasoundit on tosi hyvät, ja biitti mukavan raivokas. oikeiastaan kaikki soundit on ihan hyviä, yleissoundi sais olla ehkä vähän isompi/jykevämpi. rakenne toimii moitteetta, kasvaa hienosti loppua päin (voisi kasvaa ehkä hivenen enemmänkin). Tälläistä proggista itsekin olen suunnittelemassa.
0   +1 +2
 
9
Juhlamestari 19.05.2004
303 saundit saavat minut aina fiiliksiin. Täytyy myöntää, että se on salainen perverssioni tai ei ole enää :) Biisistä voisin sanoa sen verran, että se toimii todellakin. Kyllä lähtee vanhan koulukunnan breakbeat faniltakin jalat notkumaan tätä kuunnellessa ja jos olisi pidemmät hiukset niin ne heiluisivat mukana myös. Lisää vaan kehiin vastaavaa.
0   +1 +2
 
9
Njah 04.04.2004
hitaat nousut ja hyvä raivotus ja hyvää ääntä
0   +1 +2
 
10
Johnny Entropy 04.04.2004
Vähän hitaasti lähti käyntiin, mutta sitten tulivat kitarat ja siitä eteenpäin mentiikin aika kovaa ja korkealle. Diggailin hullun lailla, vaikken edes pidä 303-soundista.
0   +1 +2
 
9
HraSebaot 05.03.2004
Kivaa kontrolloitua häröilyä. Jos tähän saisi jonkun vielä vähän dominoivamman (hmm.. tai ihan vain kuuluvamman, nyt se on toki lujaa, mutta intensiivisyys puuttuu) ja persoonallisen bassolinjan, niin pulkka olisi jo mäessä.

Rummut ja muut kilinät ja kalinat todella onnistuneet. Harventaisin aavistuksen noiden lazer-äänien monotonista kuviota.

Eri hyvää matskua siis.
0   +1 +2
 
8
konzzzu 20.02.2004
mielenkiintoista. alku kuulosti loistavalle, mutta sitten kappale jäi jotenkin paikalleen. sitten se taas muuttui aivan erilaiseksi. erikoista...
0   +1 +2
 
8
konzzzu 20.02.2004
mielenkiintoista. alku kuulosti loistavalle, mutta sitten kappale jäi jotenkin paikalleen. sitten se taas muuttui aivan erilaiseksi. erikoista...
0   +1 +2
 
8
konzzzu 20.02.2004
mielenkiintoista. alku kuulosti loistavalle, mutta sitten kappale jäi jotenkin paikalleen. sitten se taas muuttui aivan erilaiseksi. erikoista...
0   +1 +2
 
8
konzzzu 20.02.2004
mielenkiintoista. alku kuulosti loistavalle, mutta sitten kappale jäi jotenkin paikalleen. sitten se taas muuttui aivan erilaiseksi. erikoista...
0   +1 +2
 
10
DesertFox 19.02.2004
Antaisin muuten kympin, mutta kaikki on lähes täydellistä paitsi että miksaus puoli varmaan jääny pikkasen alakanttiin koska rummut ei tule kunnolla esille, joko niitä pitää vahvistaa tai muita pienentää. Mutta omahan mielipide tämä on. Jatka samaa rataan!
0   +1 +2
 
SarQ- 12.02.2004
no johan on kivan kuulone genre, koskaa en oo kuullu tällästä. no mut nyt lähtee :)

no ihan kivan kuulone zipale sinäänsä. toi miehen ääni mikä tos oli, oli tosi hyvä ja sopi tähä mahtavasti ja sen jälkee tuoma tämmöne rähinä kohta oli aika cool. iha siistin kuulosta musaa tosissaa. jotenki nyt älyyn ton genrenki
tosi hyvät saundit oot löytäny, rumpu setti on tosi hyvä. tää biisi pistää kyl pään heiluu :) joka on vaa hyvä asia. emmä keksi nyt enempää kirjotettavaa ku en löyä oikee mitää negatiivista kommentoitavaa.
0   +1 +2
 
BX 11.02.2004
Hyvänkuuloista biittiä, tuo korkea huudahdus saundi alkoi jo melkein väsyttämään, mutta onneks kuvio muuttui. Oho, sit kun lähtee niin lähtee aika mukavasti nuo skitat ja itse tykistys. Tämän saattaisi olla pätevää soundtrack musaa. Pikkasen sais olla enempi melodiaa tai jotain meikäläisen korvaan. Rosoisuus sinällään on hyvä, mut noita erilasia rosoisia kikkoja on tässä ehkä vähän liikaakin.
0   +1 +2
 
8
Stocco 11.02.2004
Basari kuulostaa ainakin maittavan matalalta. Ei yhtään liikaa. Ikäviä korkeita ääniä tosin oli. Ja kitara nyt ei mielestäni oikein istunut tähän. Ainakaan aluksi. Onneksi puolessa välissä alkoi tulla kiinnostavampää renkutusta. Nuo vinkuna nostatukset eivät ole mieleeni todellakaan. Ja sen jälkeen tulee tyhmää skitta räminää. Onneksi komppi jauhaa kivasti. Tosin siinä saisi olla sitä yläpäätäkin ja keskiosaakin vähän kovemmalla. Jotenkin tuntuu että biisi on liian tuhti. tuossa lopussa kun rauhoittuu niin kuulostaa paremmalta, kun tuo korkea narina saa melkein yksin soida.
0   +1 +2
 
6
Jabberwock 11.02.2004
Hyvin miksattu biisi, mutta jonkintason omaperäisyyden puute vaivaa noita "analogisaundeja", jotka taitaa olla jollain huonohkolla 303-sofsynalla tehty? Ei toimi kovin hyvin. Kitara on ihan jännä.
0   +1 +2
 
Tumppi 11.02.2004
Jeppis asenne. Kuulostaa mun korvaan mukavalta.
Tuttuja viboja juuri niistä biiseistä joita en muista.
Saa semmosta asenne fiilistä päälle. Kitara on unelmaallinen.
Voisin kuvitella kuulevani tämän vallan mainiosti jossain takaa ajo kohtauksessa tai muualla.
On sen verran asenne skipale. :)
0   +1 +2
 
9
Jo B1 11.02.2004
... no olipa erikoinen... mutta niin loistava. Pääpaino oli selvästikkin percussioni puolella ja ne olivatkin aivan loistavat. Kitara soundin kuvio oli myös oivallista kuunneltavaa. On se kivaa kuultavaa kun joku osaa breakbeatin jalon musiikkilajin.
0   +1 +2
 
9
Sateentekijä 11.02.2004
Ensivaikutelma kappaleen alettua voisi kuvailla sanalla "Hassu". Kappaleen hieman edettyä biisi lähti lentoon. Hyvä meininki. Koska itse olen kitaristi pidin luonnollsiesti erityisesti niistä messevistä kitarariffeistä. Hyvän kuulonen kappale
0   +1 +2
 
Elektrojänis 11.02.2004
Tämähän on varsin messevää mättöä kun alkuun pääsee. Tuon kitaran lähtiessä käyntiin se kyllä peittää hieman kaikkeea muuta. Ehkä sitä voisi laittaa karvan verran hiljemmalle vaikka sangen tyylikästä riffittelyä onkin (nimimerkillä: voi kuin minäkin olisin noin näppärä soittamaan).

Kokonaissointi on ehkä hieman turhankin treblevoittoinen ainakin minun makuuni... Ehkä... Ainakin sillä perusteella että näillä varsin tummasävyisillä työkailottimillani kuullosti hiukka ärtsyltä.
0   +1 +2
 
7
BCOW 11.02.2004
Koodatessa hyvää taustamusaa, kun aivot takovat koodia toisaalla ja tämä antaa mukavasti rytmiä mukaan.. :) if ($beat == "ok") echo "jee!";
0   +1 +2
 
konemies_ 11.02.2004
No jopas, harvemmin törmää näin hyvälaatuiseen musaan täällä mikserissä.
Soundit on kohdallaan, ja kappalekin on ihan menevä.
0   +1 +2
 
10
Kevis 11.02.2004
Hyvä kappale. Kaikin puolin toimiva ja puhdas. Pysyy kokoajan mielenkiintoisena. Kivoja saundeja ja kuvioita löytyy paljon. Taidokas kipale!
0   +1 +2
 
10
Khonsou 11.02.2004
Ei ole mun genre mutta ymmärrän silti kuinka taidokkaasti tämä on tehty. Ihan alkuun puhtaat ja erittäin hyvät äänet. Rummut on kivat ja toimivat. Niiden kehittyminen on tosi mielenkiintosta. Yksinkertaset toistuvat saundit taustalla tuo kivasti väriä biisiin, varsinkin alkuun. Tausta melodia alkaa hyvin ja nostaa hyvin tunnelmaa. Biisin rakentuminen on tosi toimivaa ja pitää mielenkiinnon yllä koko ajan. Pienet effut tuo kanssa väriä. Tosi mukava tekele. Harmi etten genren päälle niinkään ymmärrä.
Ihan pro kamaa!
0   +1 +2
 
FOT 11.02.2004
ihan kelpo meininkiähän tässä biisissä on kieltämättä. paikkapaikoin ilmaantuu jotain pieniä kömmähdyksiä napsumisten muodossa mutta eipä se juurikaan menoa haittaa. hyvin ulisee acidit mutta enemmän kikkailuja olisin niillekkin kaivannut. Niin ja tuo miksaus on bassojen osalta omasta mielestäni liian heikko, eli enemmän jytinää alapäähän. Eipä tässä suuremmin valitteluja ole, ihan kelpo biisi.
0   +1 +2
 
VA 11.02.2004
Tämä on kertakaikkisen vaikuttavan kuuloinen kappale. Särökitarat iskevät kovaa, rytmit ovat tarttuvia ja fiilistä on niin mielettömästi että ei meinaa tuolilla pysyä. 303 olisi voinut olla täyteläisempää ja vokaalit kävivät vähän hermoille jostain syystä mutta muuten en kyllä keksi oikein mitään valitettavaa tästä. Hieman industrial-tyylistä meininkiä tässä on joka on minun kirjoissani aivan ehdotonta plussaa, etenkin näin loistavalla fiiliksellä toteutettuna. Kitara voisi olla vielä jonkin verran täyteläisempi mutta toimii nytkin aivan loistavasti, kuten kokonaisuuskin. Kyllä tämä on vain aivan loistavan vauhdikas, agressiivinen ja fiilistä nostattava kappale. Loistavaa.
0   +1 +2
 
8
Jezmilar 11.02.2004
Dodii... Tässähän on menoa ja meininkiä. Hyvä biisi ei siinä sen kummempaa, tässä on kerrankin ymmärretty, että yksi teema ei jaksa kantaa koko viiden minuutin biisiä. Itse en tämmöistä kuuntele kuin korkeintaan tanssilattialla, mutta tätä siellä mielellään ketkuisin. Myös dynamiikan käyttö tuntuu olevan hallussa.
0   +1 +2
 
8
sarka 10.02.2004
Himo fillit. Kova meininki tässä ainakin on. Riitasointuja aika paljolti, mikä ottaa ainakin mua pahasti korvaan. Hienoja soundeja kieltämättä oot tähän vääntänyt. Toi uliseva "skitta" tm. ottaa aikalailla päähän ja toistaa itseään. 4:40 paikkeilla tuleva 4x4-biitti pilasi biisin tavallisuudellaan ja se laskee tasoa aika reilusti. Mutta lopen, parempi tämä on kuin omat biisini :)
0   +1 +2
 
8
Mice 10.02.2004
mukavan letkeän kuulosta kampetta,en voi muuta sanoa!
0   +1 +2
 
9
Zha 09.02.2004
Enkö muka kommentoinut aiemmin vaikka kuuntelin, höh.
Kipeän kiva meininki, kitara tykittää mahtavasti. En tiedä onko ne vaan mun kuunteluolosuhteet, mutta olisin kaivannut hieman lisää lämpöä soundiin.
0   +1 +2
 
9
Kari Runk 09.02.2004
Kuulosti mun korvaan aika hyvältä, sillä menoa riitti ja soundipuoli oli kunnossa. Biisi oli ehkä vähän pitkitetty mun makuun, mutta muuten ihan mukiinmenevä kappale. Sähkökitara oli kyllä mahtava ja se tuli sillee mukavan yllättäen...
0   +1 +2
 
10
G-Tune 09.02.2004
Minusta taas kuulostaa että alapää on ihan kunnossa.. :)
Täytyy heti kärkeen sanoa että loistava biisi imho! (..ja pitkän mietinnän jälkeen siihen ne kommentit taisivat jäädäkin, veti niin hiljaiseksi.) Tekninen puoli on kunnossa, ja menoa riittää. Ensimmäinen biisi kommenttiringistä mikä menee talteen.
0   +1 +2
 
Okapi 08.02.2004
Henoa takomista. Rummut olivat aivan mainiot. Puhesamplet rokkasivat. Kitaran soundi oli makuuni hieman liian hevi, mutta sen soitannassa oli hienoja kikkoja. Aika psykedelian omaista meininkiä, mikä on aina ehdotonta plussaa. Hivenen liian pitkä kenties, vaikkei kenties kuitenkaan. Pitäisi kuunnella toisenkin kerran, että saisi kaiken irti, mikä on aina hyvän merkki.
0   +1 +2
 
Möhökki 08.02.2004
Kas, tämähän äityi silkaksi heviksi. Toimivaa matskua. Huomaa että on hiottu. Ei tähän mitään suurempaa ehdotusta kyllä ole lisäiltävänä.
0   +1 +2
 
Haava 08.02.2004
En ihan hokannut miksi sitä biittiä piti soittaa siinä alussa niin pitkään? Kuuluuko se kenties genreen. Noh... Mitä tulee vokaaleihin, niin pitää sanoa, että niissä yhtyivät kaikki mikä minua ylipäänsä ärsyttää... Teennäisesti puhutut puhepätkät yhdistettynä halpaaan delay efektiin.. Juuri kun alkoi olla hiuskavan varassa haukkua koko paska maan rakoon, vain koska ei tästä genresta taas mitään tajua, niin se biisi sitten alkoikin... Kitara jotenkin vedätti hommelin käyntiin ja happosaundi tykitti loputkin hapot hampasitani, ja valkaisu saattoi alkaa... Happoäänen päkätyksen jälkeen tullut kitrapätkä (ennen kuin se särö soitto taas alkoi täysillä) oli siis todella mahtava... Hitaas ja odottavssi vääntyivät muutamat inisevät diskanttikäännöt ennenkuin kunnnon kitaravalli sai taas vallata koko kaistan... helvetin asiallista...

+ Kitara ja Acid meininki toimivat yhteen.
+ Tässä on edes jotain omaa taiteellisuutta eikä mitään standardi "olempas jo kuullut tämän"-meininkiä

- En pitänyt puhesampleista
- Biitti oli jotenkin tympeä kokonaisuudessaan. Söi minusta hyvää fiilistä... Lisää kolinaa ja analogisäröä siihen. Kunnon roskabreikkiä, niin olisivat istuneet nuo hapot ja kittaratkin siihen jotenkin jouhevammin.
0   +1 +2
 
9
Lamer 07.02.2004
hyvä biisi! kuuntelin kolme kertaa peräkkäin... tuo kitara on siisti!
0   +1 +2
 
9
Feidis 07.02.2004
Itse en tällaisista kappaleista tykkää mutta arvostellaampa niin että tykättäisiin ;) Kappaleen rummut erittäin kiehtovat, mutta tuossa yhdessä kohtaa tuleva tollane "avaruusääni" oisi voinut jädä pois spiikkejen kanssa.. ja sähkö kitara oli saaairaan hyvin soitettu ja vielläpä sopivalla säröllä.. enpä tästä mitää muuta keksi sanottavaa ku että tällaista lisää vain, jokaisesta voi tulla tähti.
0   +1 +2
 
10
tahtila 07.02.2004
en ole kauheasti Nuskooliin perehtynyt, breakbeat on paljon tutumpaa. onhan tässä ihan mukavia saundeja. melodiat melko tiluliita, mutta kitarat ovat ihan mukavia :) sitten lähteekin se särökitaroiden kova meno, todella fiilisteltävää musaa taustalle ja varsinkin diskoon! tämä sopisi hyvin johonkin autopeliin varmaan taustoille. on tämäkin pakko vetäistä kovalevylle (huom! harvoin imuroin kommenttiringistä musiikkia!). todella hyvä kappale!
0   +1 +2
 
9
Mitä tämä on ? En tiedä/tunne tyyliä mutta hyvää se on ja toi sun sanontasi, ettei sitä ole kunnolla miksattu ei pidä paikkaansa. Tää on huippuhienosti miksattu ja hyvällä maulla. Mulle pisti ensiksi korvaan toi sun ah niin tasapainoinen melkein kliininen soitinnuksesi. Hyvää ja hyvää++
0   +1 +2
 
8
zood 06.02.2004
En tiedä meneekö sitten noitten miksausten piikkiin mutta jotenkin tultuu joltain tietokoneparty musacompolta. Vähän ehkä aavistuksen kliininen soundi, varsinkin kun siinä noita kitaroita on niin pitäisin ehkä vähän rikkonaisemmasta soundista. Tosin jo vähän kaikua toisi tunnelmaa tähän biisiin. En ainakaan kokenut mitään uutta ja mullistavaa... tosin ehkä aamulla sitä on vähän kriittisempi arvostelija yleensäkin. Olihan tämä ihan kiva....
0   +1 +2
 
9
Majest. 06.02.2004
Uih et on kivan kuulosta.
Pidän rummu ja kitarasta noin 100 + n.
Erittäin hyvän kuuloista ja kivaa menoa, tulee mieleen rammstein tai joku vastaava techmetalli.
Sopisi hyvin johonkin toimita elokuvaan tms. taistelu kohtaukseen.
Hyvä träkki on ei voi muuta sanoa :D
0   +1 +2
 
9
Taajuus 06.02.2004
No kyllä nyt tykki soi.

Sangen adrenaliinipitoinen pläjäys höystettynä jos jonkinmoisilla elementeillä.

Alkaa hieman prodigy-tyylisesti kivoilla filttereillä ja pikkufilleillä. Pikkuhiljaa uusia perkussiokerroksia ja synia lisäilemällä edetään lettihevibreiksidroppiin. Täytyy myöntää että suu loksahti auki. Siis mitä ihmettä? Sieltä hyppäsi sähkökitara silmille! Jumaleissön sentään kun potkii. Hassunkuuloisella downpitchauksella siirrytäänkin sitten kohdassa 2:28 tavallisempaan säkätykseen. Ja sitten sitä happoa. Kyllä tässä on hyvin monipuoliset ja oikeastaan aika omaperäisetkin elementit. Hyvä hyvä!

Mutta missä on pihvi? Suurin valitus tulee äänenlaadusta. Mitä ihmettä bassoille on tapahtunut? Tällaisessa biiseissä luulisi subin mylvivän kuin sonni. Nyt se jää lähinnä kastroidun pikkueläimen tasolle.

Joka tapauksessa pirun asiallinen biisi vieläpä melko etevällä ja originaalilla toteutuksella. Kyllä tälle 9 pistettä voi pamauttaa vaikka bassoa jäinkin kaipailemaan!
0   +1 +2
 
Laihanen 06.02.2004
Oijoi. Aikas mahtavaa tykitystä. Jotain tällaista olen pidempään jo odottanutkin kuulevani mikserissä. Soundit ovat hienoja ja rakenne toimii. Valitettavasti miksauksessa olisi parannettavan varaa, koska tällaisessa kappaleessa bassojen tulisi myllätä paremmin. Lisäksi tuntuu että varsinkin narinasoundi tulee liian kovaa, kun beatti hukkuu täysin sen alle. Nuo nostot ennen sähkökitaraosuuksia ovat kyllä aivan vertaansa vailla, rispekt! Arvosana olisi 9 mikäli bassopuoli olisi kunnossa. Nyt ehkä 7.
0   +1 +2
 
Nyhde 06.02.2004
Ai että alapäävoittoista? Joo, siltä tämä tosiaan hieman tuntuu. Ei mutta jyriseepähän ainakin tarpeeksi, eikä tarvitse siitä perinteisestä bassovajeestakaan tällä kertaa valitella.

Tämä vain oli niin kovin äänekäs, etten oikein päässyt kärryille. Kivastihan tämä rullaa ja jyllää, mutta tunnelma vain oli jotenkin liian hektinen näin koomaiseen olotilaan. En vain oikein innostunut, kun meni niin pahasti ristiin tämänhetkisten tunnelmien kanssa. Taidanpa silti ladata kovalevylle lojumaan, sillä tätä tekee kuitenkin mieli kuunnella joskus hieman pirteämpänä. Kyllä minä tästä kaikesta huolimatta pidin.

Vaikka tuossa biisi-infossa valittelitkin, ettet osaa T-racksia käytellä, tuntui tämä silti olevan ihan hyvin jälkikäsitelty. Kaikki tuntuu soivan suht. hyvin tasapainossa, enkä tältäkään osin mitään ihmeempää valittamisen aihetta löydä. Kuuntelenpa toiste sitten toisenlaisissa tunnelmissa.

Hyvä kappale, ei siinä mitään.
0   +1 +2
 
RA 06.02.2004
Hehhee.. Sattuipa helppo arvosteltava ringissä. Latasin tän nimittäin viimeviikolla just koneelleni. :) Kappas täähän onkin uusittu versio. Hubaa.. Täytyy kyllä valitettavasti sanoa, että henkilökohtaisesti pidin aikasemmasta versiosta enemmän. Minimalistisempi meiniki toimi jotenkin paremmin. Uudet elementit, kuten kitarat on kyllä periaatteessa ihan makeen kuulosia, mut tää menee niiden kanssa vähän tukkoon ja lopputulos on aika kakofoninen. Rytmit jää ehkä jo vähän toissijaseksi. Henkkoht. pidän nubreaksissa juurikin kompeista ja niiden kanssa kikkailusta. Ja muutenkin minimalistisempi meininki toimii paremmin. (tuon taisinkin jo sanoa) :D Kyllä mä tästä kuitenkin peukun nostan pystyyn (mut vaan toisen).

Loppuhuom. kuunneltu huonoilla luureilla...
0   +1 +2
 
MPS 06.02.2004
alku kuulosti aika laimeelt mut ku kitara tuli messii ni johan alko rokkaa.. :) ihan jees biitti..
0   +1 +2
 
9
Badmad 05.02.2004
Soundit aika buenot.. ei mulla ainakaan alapää tuntunut dominoivan. skeba sopi ihan saatanan hyvin tähän. Rakennetta en menis kyl muuttamaan.. ihan valmiin kuuloista.
0   +1 +2
 
8
M1cH0 05.02.2004
en oikein ny osaa tästä mitään sanoa!! tuo rumpu on ihana hyvän kyylonen!! se nostatti minusta fiilistä iha kympil!! :D
0   +1 +2
 
9
Salminen 05.02.2004
Toimivaa riehuntamusiikkia, toimisi varmaan mainiosti jonkun Matrix-tyylisen leffan taustalla. Mielikuvia tästä syntyy ja niissä vilkkuvat nahka ja kromi. Ensimmäinen kuuntelukerta jätti vähän kylmäksi mutta toisella kerralla rupesi jo jalka tamppaamaan ja pää nyökyttelemään hyväksyvästi.
0   +1 +2
 
8
Imp 04.02.2004
t-rack on kyllä masterointi ohjelma.miksaus tehdään itse ohjelmassa jolla biisi tehdään.eikä tässä nyt miksaus ole mitenkään hirveen huono.oikeestaan ei ole mitään valittamista oikeen =).rumpuihin olisin kaivannut enemmän läskisyyttä eli munaa :D 303 toimii hyvin.kitarat ovat loistava vivahde biisissä.
0   +1 +2
 
9
Kävin tätä jo aikaisemmin kommentoimassa, mutta ei ilmeisesti kommentti saapunut perille, kun uudestaan tulee vastaan ringissä.

Tiivistettynä: Hyvä riffi. Tulee Prodigy mieleen. Ja Chemical Brotherssin hey boy hey girl.
0   +1 +2
 
10
Commandant 04.02.2004
Voi saatanan perkele miten hieno!! Oikeesti, 303 naukuu kuin viimeistä päivää ja se skitan messiin tulo oli ihan vitun siisti. ! Tästä ei jaksa ajatella mitään muita seikkoja kuin ihan todella siisti fiilisbiisi, toimii kuin junan vessa!
0   +1 +2
 
8
Pärstis ei saa vaikuttaa kommenttiin. Ei saa. Suhtaudun tähän kuitenkin ehkä hieman positiivisemmin kun tiedän Sinun tehneen tämän. :) Oikeasti tämä on todella jees piisi. Kieliposkessa meininkisi paistaa tästä läpi. Kivat vokaalisamplet. Ei mutta täähän on aika veikeä veijari tämä. Kitarasta ja bassosta isoot kädet ja plussat. Toimivat mainiosti. Fiilis on mehkeä. muhkee ja hehkee ja kiva ja jee jee jee. :P Kasin länttäsen. Ihan kostoks vaa. noeinykai!
0   +1 +2
 
8
Cover Girl 03.02.2004
Siis onko joku soittanut nämä kitarat. mä luulin et ne on jätetty huutaan ko on lähetty tupakalle. Taisin osua taas väärään genreen, joten muilta osin lie viisainta jättää viisastelematta.
0   +1 +2
 
kudusai 03.02.2004
Ihanaa sähkökitaraa, sitä olisi voinut olla enemmän. Yleisesti soundi kuulosti hieman ontolto. Puheet oli hauskat.
0   +1 +2
 
9
sensei 03.02.2004
Alkupuolella kuuntelen, että tässähän on potentiaalia, suht hyvä rytmi, mutta vähän turhan yksitoikkoista, mutta kun pääsen kahden minuutin paremmalle puolelle, alkaa selvitä tuo todellinen biisin luonne.. tässä on sellaista konemusiikkia, joka saa minut sekaisin klubilla, osa sampleista (1.30 paikkeilla) tuo mieleen The Prodigyn ensimmäisen lp:n erään biisin, jonka nimeä en nyt muista, ne tietää jotka tietää ja se, että tuo mieleen Prodigyn, on vain ja ainoastaan hyvä asia! Tuolta kahdesta ja puolesta lähtevät "elektro" äänet sopivat kuin nyrkki silmään ja acappellatkin toimivat rauhalliseen jaksoon ennen biisin liikkeelle räjähtämistä.. skitta revitys sopii tähän aivan täydellisesti ja taas saan mieleeni Prodigyn, eikä mielikuva haihdu skitan jälkeen tulevien saundien myötä, todella toivon, ettet pistä pahaksesi tätä mainitsemaani bändiin vertailua/yhdistämistä, mutta sanotaan näin, että minun päässäni se on vain hyvä asia. Kiitos mainiosta biisistä.
0   +1 +2
 
9
thenuke 03.02.2004
Omatessani sairaan fetissinomaisen kiintymyksen 303-pätkiin huomasin kiinnostukseni nousseen luettuani esittelyyn. Ja kyllähän ne sieltä ajan myötä tulivatkin, mutta aloitetaan ihan alusta :)

Alku on lupaava, biitti toimii kohtuullisen hyvin vaikka onkin suht yksinkertainen, mutta erityisesti kimeä "vikinä" sopii siihen loistavasti ja fillit ovat oivia. Sitten luodaan mukavasti jännitystä, ja kun se lopulta purkautuu, meininki on erittäin tiukka. Raskas kitara on erittäin olennainen osa tätä biisiä ja oikeastaan väliosassa jää vähän kaipaamaan sitä, kun meininki putoaa ehkä liiankin vaisuksi aiempaan verrattuna. Mutta kuitenkin hyvin onnistuttu.
0   +1 +2
 
8
Jazzmaster Flex 03.02.2004
Rennon kuuloinen breakbeat, tässähän alkaa olla jo meininkiä!
Ehkä vähän tasapaksu kuitenkin, noi brittienkku löpinät välissä on kyl aika hauskat...:)
0   +1 +2
 
8
Setittäjä 03.02.2004
Täähän on ihan tasokasta! Todella kivan kuulosta. Alku on kivaa fiilistelyä, ja kun sähkökitara lähtee messiin, niin johan tulee biisiin menoa lisää! Todella hyviä soundeja, ainoo mikä ainakin alussa kuulosti mun korvaan ärsyttävältä, oli toi kickisämple. Mutta on sekin loppupeleissä meininkiin ihan sopiva. Tiukkaa!
0   +1 +2
 
Q 03.02.2004
Mielenkiintoinen tuttavuus, sopivan teknu. Ei tässä kyllä liikaa alapäätä suinkaan ole :) Ehkä hieman säröisempää biittiä olisi vielä voinut alusta alkaa rakentaa, olisi varmasti ollut omalla tavallaan todella hehkeää ja sopinut näiden kolkkinarinoiden kaveriksi kuin sukkahousut päähän. Ei tuossa miksauksessa nyt kauheasti puutteita tai huonommanpuoleisia juttuja kuulu, ihan tyylikkäästi ratkaistu ja ehdottomasti uppoaa tänne päin loistavasti, lähinnä narinoiden ansiosta! :) Kitarat ovat loistojuttu ja lisäävät kyllä mainiosti yleisfiilistä ylöspäin. Aggressiivinen, ilkeä ja silti niin helvetin mainio tasapaino pehmeydenkin puolesta, että ihan helmeksi täytyy tituulerata, noin niinkuin Mikseri-tasolla. Hieman enemmän vokaaleja kun vielä olisi, niin voisi sanoa vielä kovemman loppusanan, mutta mahtava teos lienee paikallaan. Osu, vaurioitti ja upposi! Loistavaa! :)
0   +1 +2
 
Jurvanen 03.02.2004
Kummallinen biisi. Pitkä biisi ja taas sellainen, jonka genrestä en sitten tiedä. Eikös breakbeat ole sellainen, minkä tahdossa voisi/on lähes PAKKO breikata? Mitä on nuskool? Ei ainakaan samanlaista, huomaan.
Ehkä jossakin kolmen minuutin kohdalla, alkaa breakbeat häämöttämään kaiken "teknouden" alta (joo. tiedän. En tunne musiikkigenreä ollenkaan). Hmm... Onhan tämä "ihan kiva" mutta siihen se jääkin.
Tämä oli siis pidempi versio sanoista "ihan kiva, mutta..."
0   +1 +2
 
10
a98 03.02.2004
just ehdin tän imutella koneelle ni tulee samantien ringissä vastaan :) täytyy sanoa että oikein pätevää kamaa. rankka biitti sopii hyvin. fillit toimii ja säröttely ja acidit toimii hienosti. voksut just hienot! :) enpä tiedä, ehkä twiikkailuja vähän miksauksen suhteen että soundit saadaan balanssiin, mutta on tää kyllä aika mielettömän hyvä biisi!
0   +1 +2
 
9
Teknomyssy 03.02.2004
Lähtee nätisti liikkeelle. Groovyn kuuloista saundia. Puhesamplet olivat ihan hauskat ja acidit + kitarat toivat hyvää meininkiä biisiin. Prodigy tuli väkisin mieleen :) Rankkaa ja pirun villiä. Toimii hyvin!
0   +1 +2
 
9
Dj Panama 03.02.2004
Lähtee mainiosti liikkeelle, tulee prodigy väistämättä mieleen. Happosoundit toimii ja muutenkin biisi rullaa hyvästi. Hieman raskaampaa kitaravääntöä odottaisi vielä, lähinnä soundien puolelta (voi tosin johtua siitä että käytössä on lähinnä saippuarasioita muistuttavat kajarit) Muuten hyvää settiä!
0   +1 +2
 
8
Eurydome 03.02.2004
aika mukavaa biittiä heti alkuun. kyllä, tämä on aika bassopainoitteista. tosin mukava melodia pelastaa aika hyvin. aika hyviä ääniä yltympäriinsä, sekä pidän tuosta bassokäyrästä. kahdessa minuutissa on ehkä hieman liian sekavaa mutta pian sekin korjaantuu. ihan ok veisu.
0   +1 +2
 
Rhino 03.02.2004
Mieletön meininki ja energiaa vaikka muille jakaa. Pidin eniten tosta kitaran räimeestä.
0   +1 +2
 
9
Veneficus 03.02.2004
Pakko tunnustaa että odotin jotain keskiarvoa alemmaksi sijoittuvaa kuraa. Onnekseni voin sanoa olevani positiivisesti yllättynyt. Tämähän rokkasi oikein mainiosti. Tuo skeba oli oikein toimiva jo tuollaisenaan ja kunhan se saadaan vielä miksattua ja viillattua kohdalleen niin hieno tulee.

Biitti oli vahva niinkuin tässä lajissa kuuluukiin olla ja ääniin oli uhrattu niiden vaatima määrä huomiota. Tämä pisti aamun kyllä käyntiin sellaisella vauhdilla että ei parane valittaa. Rakenne oli hien ja, alati kehittyvä sortumatta kuitenkaan liialliseen kikkailuun joka olisi vähentänyt rullaavuutta.
0   +1 +2
 
8
Pastori 03.02.2004
Näin luureilla kuunneltuna kappale ei ainakaan vaikuta alapäävoittoiselta. Pikemminkin soundit ovat jollain tapaa hieman ohuet. Enemmän keskiääni- ja yläpäävoittoiset.
Kun kitara lähtee käyntiin, niin meinasi paskat tula housuun. Tämähän toimii! Jostain syystä tällainen breakbeat-hässäkkä ja heviskebat ovat aina mielestäni olleet hyvä yhdistelmä.
Enemmän vaan skebaa kehiin.
0   +1 +2