dirtybadsound(long version)

ever had

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

theplan 16.12.2004
Erikoisemmasta päästä mikserimusaa on tämä. Ehdottoman kiinnostava, ja paranee joka kuuntelukerralla! Tykkäsin melodia- ja rytmiaiheista.

Monenlaisia kuvia piirtyy mieleen kun tätä kuuntelee. Kaiken lisäksi biisi oli mun mielestä hyvinkin johdonmukainen, ja soundillisesti toimiva kunhan alkuhämmennyksestä toipui. Rumat soundit on just parhaita kun niitä vaan osaa sopivasti yhdistellä!
0   +1 +2
 
7
nolo83 06.04.2005
biitti oli mun mieleeni.
0   +1 +2
 
8
.Trauma 05.02.2004
Erikoinen biisi täytyy myöntää. Alun rumpukikkailut oli pirun siistejä. Bassomelodia sen jälkeen taas ei oikeen iske, sitä voisi vähän muokata. 1:30 rummut on pirun siistit! Noista melodioista en niin taas välitä. 2:00 jälkeen tuleva suvantokohta oli mun mieleen, mutta sitten taas nostatus ja tuo bassolinja pilaa fiilistä. Ääni vähän puuroutuu välillä ja soittimia jää kuulematta eli masterointia kaipaisi tämä. Ehkä myös pieni alapään korostaminen ja yläpään laskeminen olisi tuonut mukavaa synkkyyttä kappaleeseen ja nuo kaikkein kimeimmät kohinat oltaisiin saatu pois. Pidin retroilusta ja erityisesti rummuista, oikeastaan yksikään melodia ei kuulostanut hyvältä mun korvaan. 8p.
0   +1 +2
 
7
DjLime 04.02.2004
Liian experimental kyhäelmä minun makuuni.. hieno tuo n. 1.20 alkava kitaramainen soundi. Sitä olisi saanut olla enemmän ja prodigymainen biitti niin olisin dikannut enemmän.
0   +1 +2
 
9
Veneficus 04.02.2004
Hullut sienipäiset nintendo-miehet syksyvät sisään ikkunoista ja ovista. Tässä on meininkiä. Loistavat soundit joissa aimo annos retroa. Välillä hieman muhjuista, yksityiskohtien erottelu hankalaa. Ehkä loppusoundin hiomiseen, tai enemmänkin kokonaiskuvan selkeyttämiseen olisin hiukan keskittynyt, mutta ei tästäkään voi pahemmin napista. Minä pidin. Jokaisen kuuntelukerran jälkeen enemmän. Tässä oli sitä tiettyä raakuutta ja potkua yhdistettynä
hauskoihin ja muistoja herättäviin ääniin sopivassa suhteessa.
0   +1 +2