Realms of Fantasy

Soulburn

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
klopalisti 27.09.2007
Hyvä hyvä. Tykkään tunnelmasta. =)
0   +1 +2
 
10
sare 26.05.2004
Tässäkin aivan loistava melodia. Vähän on tuhnuisen kuuloista, mutta annankin pisteet melodiasta. Tämän(kin) haluaisin kuulla sinfoniaorkesterin päästelemänä! Mistä näitä melodioita sikiää...
0   +1 +2
 
8
Jo B1 05.02.2004
Hmm.. Ehkäpä tämä ei ole juuri sitä minun musiikkiani, mutta kyllä tästä laatua läpi paistaa silti. Saundissa on ikävä turhan voimakas reverb efekti. Täytyy myöntää, että itsekkin sorun siihen liian usein. Koko biisin kannalta olisi ollut parempi kun äänet olisivat olleet "lähempänä". Muuten tosi mielenkiintoisia ratkaisuja. Esim. melankoliset kelloefektit tuolla välissä olivat mukavia. Ne rikkoivat muuten niin harmoonista menoa tosi hyvin. Soundi- ,tai nauhoituspuolessa on hiukan hiomista vielä, mutta muutenhan se menee oikein hyvin.
0   +1 +2
 
10
FinnishDove 04.02.2004
Upeaa sankarillisen ja Instrumentaalisen Musiikin riemujuhlaa
Musiikkia kuunnellessa pääsee lähemmäksi fantasia aikoja kuin koskaan kuunnellessani piisiä voi kuvitella itsensä istumassa ikiaikojen kuninkaan linnassa kun juhlat ovat ylimmillään ja meno mahtavimmillaan yksi vuosituhannen parhaita instrumentaalisia piisejä.
Harvat osaavat tehdä sankarillisia piisejä hillitysti ja taidokkaasti, sinä lukeudut siihen porukkaan joka osaa näitä tehdä.

AIVAN UPEAN MAHTAVAA.

0   +1 +2
 
10
-Chrustal- 04.02.2004
Jälleen erittäin mielenkiintoinen ja toimiva kokonaisuus, joka saa karvat nousemaan pystyyn. Kun noi rummut alkaa nii meikäläinen on ainakin ihan muissa maailmoissa. Erittäin kaunis ja monipuolinen. Huilusaundit ovat erityisesti mun mieleen.
0   +1 +2