Aom Ra

thenuke

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
JM 09.04.2005
tunnelman kasvaminen ja laskeminen biisissä on aika vaikuttavaa. Snarerollit on aika jännä ratkaisu.. Biisin pituuteen nähden tavaraa on ehkä mukana vähän liikaakin. Simppel,i perusmelodia ja sen variointi toimii. Jotain kummallisempaa saundia ois voinu oottaa, varsinki jos uota pituutta ois ollu minuutti enemmän. Hyvä biisi näinki.
0   +1 +2
 
8
Stocco 11.03.2004
Täähän on ihan samanlainen kuin tuo Bright Disasterkin, joten sinänsä ainakin oma tyyli on näissä, vaikka olisikin vanha ja kulahtanut.
0   +1 +2
 
Pastori 04.02.2004
Ihan laadukkaan kuuloista kamaa, mutta varsinaisesti tällainen trance-osasto ei itselleni kolahda. Olen ehkä jäävi kommentoimaan, mutta ihan jees.
0   +1 +2
 
8
Veneficus 04.02.2004
Oikein näppärän kuuloista trancettelua, yhdessä kohdassa muuttui vain hiukan kulmikkaaksi. Pääosin meininki on perustrancea letkeämpää ja toimii omalla tyylillään oikein malllikkaasti. Soundit ajavat asiansa vaikka ehkä hiukan syyttäisin niitä mielikuvituksettomuudesta. Kivasti alusta loppuu rullaava teos joka jätti oman energisen jälkensä fiilikseen.
0   +1 +2
 
Minusta tämä olis oikeastaan dnbeetä vahvoilla tracnevivahteilla. ;) Aika keveä äänimaailma. Alataajuuksia ei pahemmin ole laitettu... Basari on vain olematon töps ja saundit ovat muutenki aika kapeita. Muhkeutta ja lihavuutta kaipailisin. Eihän joka biisissä tietenkään ole pakko olla niin ,mutta sellaisesta minä pidän. tälläisenään kovin laimea. Kompuraa yms härveliä ja taajuuskorostinta peliin.
0   +1 +2
 
Rhino 03.02.2004
Mukavan rauhoittavaa trancea. Se puolenvälin paikkeilla ollut japanilaistyylinen pätkä oli parasta antia. Bassotaajuuksia kaipaisin hiukan lisää.
0   +1 +2
 
6
Taina 03.02.2004
Tosi tylsä biisi. Ei mitään tarjoa mitään uutta. Saudit saisivat olla mehevämmät ja tempoa vähän enemmän. Jäi aika pliisuksi...
0   +1 +2
 
8
Stocco 03.02.2004
Ei oikein tunnu käynnistyvän. Junnaa paikallaan ja sitten kun vihdoin tulee jotain eloa rumpubasson muodossa niin se on aivan turhan latteaa. Jotenkin tämä ui kuin pinnan alla saamatta happea. Kuulostaa siis hyvältä, mutta mausteet puuttuu. Rauhallisessa mielentilassa tämä toki toimisi paremmin.
0   +1 +2
 
7
Haveri 03.02.2004
No on aika outoa trancee, mä en ainakaan laskis tätä trance genreen. Biisi kulkee tasaisen hitaasti eteenpäin, eikä yllätä missään vaiheessa. Melodia oli tylsää pilputusta....rummut oli tämän kappaleen plussa. 7
0   +1 +2
 
8
zood 03.02.2004
Jos olisin psykebileissä niin kyllä tämä ehkä vähän laskis fiilistä (omalta kohdalta) noiden melodioiden takia just. Ja biisi elää aika vähän, kaipaisin analogiaa lisää. Melkein toimisi paremmin ilman tota syntikkaa mikä suurimman osan ajasta tuntuu olevan tossa päälimmäisenä. ja se kiinasoolo siinä välissä ei oikein myöskään iskeny. Mutta pisteitä nostaa kuitenkin nuo biitit ja tausta, jotka miellyttävät korvaa mitä suurimmassa määrin
0   +1 +2
 
8
sensei 03.02.2004
Pidän elektrovivahteista biisissä kovasti (varsinkin alku), mutta tämä kantavan melodian luova "urku" soundi ei ehkä aivan ole sitä, mitä olisin mieluusti kuullut, tosin tuossa ensimmäisen minuutin jälkeen sekin efektoituu/muuttuu huomattavasti paremmin tähän sopivaksi, yleisesti mukavasti polkeva biisi, vaikkei normaali kuuntelulinjaani aivan vastaakaan.. tästä saa kyllä hienot fiilikset, kun pistää silmät kiinni tuntuu kuin lähtisi kiitämään pitkin katuja ja teitä..
0   +1 +2
 
a98 03.02.2004
vähän on kulunutta soundia, tää olis ehkä iskeny joku 10 vuotta sitten, mutta nyt tuntuu vähän vanhalta, eikä nuo melodia kulutkaan oikein napanneet. esim biitti on kovin tavallinen, effectointia tai kerroksia lisää.
0   +1 +2
 
8
Jazzmaster Flex 03.02.2004
Aika laimean kuulonen biisi, tosin melodiat on hyvin tehdyt, ja muutenkin yämä vaikuttaa huolella tehdyltä pätkältä. Kivaa
0   +1 +2
 
sakke-makke 03.02.2004
Aom Ra.. onkos toi jotain "ylistäkää auringonjumalaa" tai jotain..noh, jees.. kelvollisen kuuloista tauhkaa. Genre nyt ei ehkä ihan läheskään täysin vastaa biisin tunnelmia, toisaalta vaikea lähteä yksiselitteisesti tarkkaa genreä sanomaan.

Rummuissa on mukavasti reverbiä, tulee sellaista mukavan ilmavaa menoa, tosin basarissa uupuu sellaista viime käden puristusta. Nuo melodiat ovat hieman goamaisia, mutta silti paljon länsimaisia tilutuksia, ettei tästä pääse sanomaan että olisi suoranaisia intia-israel-akselin vivahteitakaan..tää on jotain sun omaa tyyliä. Välissä tuntuu että noi vingutukset kulkevat vähän omaa, sekavaa elämäänsä, mutta juuri oikeassa kohtaa palataan takaisin ruotuun ja tuttu kuvio tulee takaisin. Eli liiaksi meinas revetä sivuraiteille paikoin nuo tilutukset.

Sellaista hieman alle keskitason tahkoamista, saundivalintoihin olisi voinut tehdä pieniä muutoksi, ja jotain rankempaa oman käden jälkeä noissa saundeissa olisi tarvittu. Nyt oli liian preset-saundien kuuloista. Rytmeissä rakenteessa ja padien kulussa, ehkä vähän melodiassakin oli hyvin yritetty tuoda hieman omaa näkökulmaa ja itsensä kuuloisia, persoonallisia ratkaisuja, mutta tällä kertaa äänivalinnat ja samplet yleensäottaen kannattaneet tuota biisiä sellaisiin sfääreihin mitä se parhaillaan olisi voinut olla. Jotain koukkua löytyi ja tapahtumaa siellä täällä, eli ei ihan kuivan kuuloista, mutta hiomista, vielä hiomista ja kyllä se siitä lähtee.
0   +1 +2