Northern Exposures

Freshco

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Damage1994 26.02.2012
Alkutahdeista lähtien toimivaa settiä! Progeilujutut, kuten temponvaihdokset, oli toteutettu hyvin. En ollu ihan varautunu siihe et mikserissä iskee vastaan noin valtavasti tekstiä lyriikoina, mut päätin kuunnella loppuun asti, ja se kannatti. Mikseribändiksi ootte ihan älyttömän hyviä. Hienosti yhdistetty perinteisempi ja modernimpi proge. Riffit oli ihan loistavia, kuten Opeth-riffi 3.30 oli täyttä kultaa. Kokonaisuudessaan kappale oli dynaamisesti mielenkiintoinen loppuun asti ja sanoituksetkin toimi upeasti.
0   +1 +2
 
8
Deadnightwarrior 25.02.2012
Vokalistilla mukavan herkkä ja asiallinen saundi. Kuulee hyvin et on tehty musiikkia ennenkin. Jotenkin Ville Hermanni Valon vivahdetta laulussa. Biisi lähtee asiallisesti käyntiin mainion bassokuvion rytmittämänä. Rock out, with your cock out! Attitudee!
0   +1 +2
 
Blind Leader 25.02.2012
Intro oli kyl pikästyttävää kuunneltavaa, mutta 0:50 tuli mukaan makeat bassokuviot ja biisi muuttui muutenkin paremmaksi. Laulajalla olis paikoin skarpattavaa noihin rauhallisiin osuuksiin, mutta esim. 2:10 revittely kuulostaa hyvältä! Biisi turhan pitkä, pitäisi löytyä karvoja nostattavampia kohtia jotta jaksaisi kuunnella mielenkiinnolla loppuun asti.
0   +1 +2
 
zargo_hellfuzz 23.02.2012
No jopas oli tarjontaa! Tuntuu niinkun ois kävellyt supermarketin läpi ja saanut edukkaasti päänsä täyteen erilaista musiikillista nannaa. Erittäin hyvä ralli! Taidokkaasti tehtyä, soitettua ja laulettua!
0   +1 +2
 
sikki-six 17.02.2012
Kylläpä on hyvä kitarasoundi, kunnon klangi. Tuotanto on muutenkin kohillaan. Laulu kaipais ehkä vähän kompuraa ym. meinaa välillä vaipua taustalle. Hyvää progeilua messissä, tykkään.
0   +1 +2
 
9
milo05 17.02.2012
kivaa vaihteluu välil,hyvin soitto vörkkii laulaja tykittää myös hyvin ihan yes kokonaisuus.
0   +1 +2
 
7
Jusuf Julma 12.02.2012
Tjaah. Itselle ei tämä oikein kolahtanut, turhan sekavaa eivätkä saundit oikein olleet itseä niin kovasti miellyttävät. Pituus oli myös omalta osalta negatiivinen tekijä
0   +1 +2
 
Kostiainen 09.02.2012
Haastavaa on tosiaankin. Eeposta kerrakseen, mutta menihän tuo taustalla nettiä selaillessa. Sanomakin meni vähän ohitse kun ne koukut puuttuivat biisistä..
0   +1 +2
 
-sahis- 03.02.2012
ei oikee mun korville natsannu ollenkaa. ei pahal
0   +1 +2
 
zenri 02.02.2012
Soitannollisesti ja sävellyksellisesti ryhtiä löytyy. Laulussa lausuminen vähän häiritsee. Muutoin silläkin saralla kelpoa tekemistä. Tuotannollisesti kappaleeseen olisi vielä mahdollista saada potkua lisää. Kelpoa kuitenkin jo näin.
0   +1 +2
 
8
Tapez 02.02.2012
Siisti biisi, tulee vähä offspring mieleen, eikä se oo yhtään huono juttu! Semmonen autotalli meininki jotenki kuuluu myös miksauksessa... hyvät kitarasoundit!
0   +1 +2
 
9
Aika velmuilevee riffitelyä, tykkäilen. Laulajassa on hyvää dynamiikka, hieno sovitus noin laulajan osalta. Muutenkin koko biisi on pirun siistiä sekoilua, hyvää progea!
0   +1 +2
 
Jahman 27.01.2012
Tästä tulee mieleen ne biisit mitä jokainen meistä on tehnyt nuorena,biisit joissa on osa toisensa perään.Itse kutsun niitä " palapeli biiseiksi".

No,eikähän tällekkin kuuntelijoita löydy :)

7 tuli
0   +1 +2
 
rml 27.01.2012
Komea laulusoundi kappaleen alussa, hitusen katoaa idea ja melodia kuitenkin rokkivaihteen vääntyessä kutoselle. Tyylikkään laiska alku imee kivasti kappaleen syövereihin, siitä piste! Pikkuisen kärsii osien runsaudesta ja niihin siirtymisen kankeudesta. Soitanta on mukavaa ja autotallin tunnelma siirtyy autenttisena genren hyvässä mielessä kuulijan korvienväliin. Loppua kohden todella kasvatetaan ja siinä Onni Onnistuminen on hiuskarvan varassa pudota tukkijunan alle, onneksi herra Leevi Live on vieressä ja ymmärtää yskän Keijo Kappaleenpituuden kertoessa jotain vanhasta hyvästä ajasta!
0   +1 +2
 
10
Immunity DBL 27.01.2012
Tosi mielenkiintoinen ja rehevä kappale. Enpä löydä mitään vikaa. Rajua bile musaa. miten oiskaan tää soimaan ja hieman viiniä jos jois :D
Ainoastaan parani loppuunpäin ja alkoi myös hyvin. Ei lässähdä, joka on erinomaisen biisin merkki :P Olette tosi taitavia :)
0   +1 +2
 
Neemu 27.01.2012
Itselleni ei tuo laulusaundi oikein uponnut. Soittaminen kuitenkin iha taitavaa ja sopivasti vaihtelevaa.
0   +1 +2
 
Furry 26.01.2012
Tähän biisiin ois sopinu vähän pehmeemmät soundit tohon clean-kitaraan ja ehkä jotain tsaikedeelisia kaikuja?
Meno oli paikoin 70-80 lukulaista progea ja riffit oli kyllä kiperän jänniä. :)
Biisiä olisi ehkä voinut jonkun verran typistää tai sitten sisällyttää enemmän soolo/melodista meininkiä.
Välillä oli kyllä hienon, hmm, funkkimainen?, menokin jopa, ja ne kohdat olivatkin biisin parasta antia.
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 25.01.2012
Aika levotonta kamaa. Ihan hyvässä mielessä kyllä. Ei tämä ihan ole sitä mitä minä miellän progeksi, mutta menköön.

Soundeissa ei muuten ole mitään dramaattista vikaa, mutta tossa huuto-osuudessa masterikompura pumpaa niin, että kovemmalla äänenvoimakkuudella voisin olettaa että alkaa tahaton moshaus.

Voksut oli muuten ihan hyvät, mutta olisin kaivannut tässä moneen kohtaan enemmän munaa. Nyt se kuulosti paikoin selaiselta kypiintyneltä laulutyyliltä. Jossain kohtaa se voisi ehkä toimia tehokeinona, mutta mielestäni tässä sitä on liikaa. Voksut olis ehkä snadisti vähän liian pinnassakin. Huutokohdassa ne taas upposi kokonaan kompuran pumppauksen sekaan.

Mielenkiintoista kamaa pienellä jatkojalostuksella. Sävellys oli jo minun makuun jossain määrin. Eikä tämä tuntunu edes hirveen pitkältä vaikka olikin yli 8min
0   +1 +2
 
Shadow_fox 25.01.2012
Paikoitellen toi englanti kyllä pienesti töksähtelee, mutta lopulta kohtuullisen vähän. Laulumelodia hiukan tylsä, ei nappaa mukaansa kuin paikoitellen. Levoton, olkoon se sitten hyvässä tai pahassa.
0   +1 +2
 
theplan 24.01.2012
Pikku huomautuksena ensinnäkin, että sanoitusten kielioppiin ja ääntämiseen vois astetta enemmän kiinnittää huomiota. Esim. funeral (ilman ässää), in his coffin (ei kai se siinä arkun päällä makaa?). Sillä vaan, että näistä tulee hiukan amatöörimäinen ensivaikutelma. Erittäin mainio groove siinä kun komppi alkoi. Mutta säkeistön aikana soittava kitara on mun mielestä liian levoton ja siten häiritsevä. Samaa vikaa oli vähän muuallakin biisissä. Biisistä kokonaisuutena tykkäsin kohtuullisen paljon, erinomaista ja oivaltavaa soittoa. Sävellyksenä hiukan turhan koukeroinen mun makuun. Parin minsan kohdalla alkanut karjuntaosio oli jännä yllätys ja toimi laulullisesti erinomaisesti, mutta siinä taas ihmetytti, että kitaraosaston intesiteettitaso ikään kuin laski. Anyway, loppupäätelmänä: vois olla hiukan tiiviimpää ja sovitus vois olla enemmän laulun ehdoilla rakennettu.
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 24.01.2012
joku käytti sanaa commemorate. aika hyvin. mieki halun tunkea sen johonki biisiin. huh huh mikä urakka. suht kovaa settiä. päällimmäiseksi jäi käteen hienot vanhankantaset riffit.
0   +1 +2