Places for Seeing

Freshco

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

MKDELTA 12.03.2012
Kova meno ja kovat soundit, erityisesti bonusta läskistä bassosoundista ja raskaista rummuista. Englannin ääntäminen oli vähän turhan murteellista. Mutta en voine painottaa tarpeeksi että tässä oli helvetin hyvä meno.
0   +1 +2
 
ma N aaja 11.03.2012
Ihan hauskaa progeilua hyvillä riffeillä. Olisko kuitenkin aavistuksen liian pitkä biisi sävellykseen nähden? Välillä tuntuu, kuin laulu olisi eri biisistä, se kun ei oikein istu kappaleeseen eikä mene sen ehdoilla. Noi kaksiääniset lainit ovat erittäin jees, niitä lisää!
0   +1 +2
 
10
milo05 10.03.2012
rock toimii aina kun siihen panostaa tässä sitä on hyvin tehty kokonaisuus,kyllä uppoaa meikään.
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 08.03.2012
Ite kyllä pidän sävellyksestä,mutta mun mielestä sanat ei ihan osu taustoihin. Tausta ehkä vähän liiankin progean punkkeihin lauluhin. Vaikka missään ei oikestaan mitään vikaa ole.

Tästä on mun mielestä hyvä jatkaa. Hyvää kamaa! Oikeesti!
0   +1 +2
 
8
Leks| 07.03.2012
Hyvä ralli, vaikkei mulle hirveästi uppoakaan. Kertsi on hyvä, mutta kaipais tälläisessä musiikissa mun mielestä yksinkertasemmat sanotukset, niin että joka juntti osaa laulaa mukana toisen kertsin kohdalla.
0   +1 +2
 
Tapez 07.03.2012
hyvä soundi bassossa ja rummuissa... ja kyl myös kitaroissa. hyvä kokonaissoundi!
0   +1 +2
 
Markola 05.03.2012
Mukavaa rokkimeininkiä. Positiivisen fiiliksen musaa. Soundeissa vielä jotain kulmikkuutta, johon itse vielä puuttuisin. Toimii tosin näinkin.
0   +1 +2
 
Furry 23.01.2012
Uskomattoman hieno gruuvi biisissä. Hyväntuulinen ja menevä biisi. En tiedä onko se vain minä, mutta kitarat särähtelivät korvaan vähän ikävästi, vähän pehmeämmät olisivat voineet olla.
Kertosäkeen melodiakulku oli tosi hieno, varsinkin se stemmakohta. Tykkäsin siitä kun biisi ei ollut rakenteeltaan semmoinen "suoraviivainen poppibiisi" vaan enemmän semmoinen progehtava ja moninivelinen.
0   +1 +2
 
8
Hienoja riffejä koko biisi täynnä, mehevää mättöä kitaroilla. Laulajan englanti on välillä vähän hämmentää, mutta muuten biisi tempaa hyvin mukaansa. Hyvin on saatu yhdistettyä tuollaiset erikoiset riffit ja tarttuva laulumelodia, nerokas biisi!
0   +1 +2
 
zenri 17.01.2012
Tässähän on oikein mehevää ja mureaa sointia, jos näin niinku ruokatermein alkaa kommentoimaan. Hyvä biisi. Laulupuolella sais olla tuotannollisesti vielä vähän enemmän munaa soundissa. Ilmaisullisesti sekin puoli aivan kunnossa.
0   +1 +2
 
Snacke 17.01.2012
Radioystävällinen tuotanto yhdistyy poikkeuksellisen laadukkaisiin lauluihin ja kokeilunhalussaan kunnianhimoiseen popsävellykseen. Mukavan yksinkertaisista palikoista koostettu rakennus. Vähän niinku joku inkojen hässäkkä, isoja kiviä ne vaan on mut suht impressive kokonaisuus.
0   +1 +2
 
10
zargo_hellfuzz 17.01.2012
Täähän on ihan hirvittävän hyvä biisi! Afghan whigsin ystävänä tämä menee kyllä ihan kympillä huiviin! Erittäin oman tyylinen kipales. Harmittaa oikein kun mulla on asenneongelma englanninkielisten sanotusten kuuntelemisen kanssa ja vaikka ne tuossakin lukee niin ei vaan saa itestään irti alkaa lukee. Tuossa ois varmaan ihan sikana hyvää riimiä, mutta en jaksa. Tää on mukavan laid back. Hyviä koukahteluja ja progeilua sopivassa suhteessa. Aineksia löytyy kahteen tai kolmeenkin biisiin, mutta mahtavaa että ne on kaikki symmetrisessä sekamelskassa tässä, tyylikästä. Hän tykkäilee!
0   +1 +2
 
9
Susimies 17.01.2012
ihan laadukkaan kuulosta rock and rollia kaikin puolin
0   +1 +2
 
theplan 16.01.2012
Oikein kiva yleissoundi, mainiota bassottelua, hyviä lauluharmonioita. Englannin ääntämisessä ois vähän skarppaamista, toisaalta siinä on vähän liikaakin yritystä. Tykkäsin myös sanojen pikku venyttelyjipoista. Sävellyksestä sanoisin, että säkeistö oli hyvä, mutta kertsi vähemmän toimiva. Ehkä siinä oli vähän turhaa kikkailua sovituksellisestikin. Kivan mureita kitarasoundeja. Soolo-osio oli vähän turhan pitkä samoin kuin biisi muutenkin. Ei oikein jaksanut mielenkiinto pysyä yllä. Sanoituksesta en saanut oikein mitään otetta vaikka se oli tässä luettavissakin. Kokonaisuutena kuitenkin asiallinen biisi ja hyvä toteutus.
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 16.01.2012
Rokkaava biisi. Tiukka alku. Onneksi kokonaisuus pysyi siellä Ameriikan rokissa. Pituus ei haitannut ja kitaristi ja rumpali pääsivät esittelemään taitonsa tai purkamaan paineensa. Joo. Sanoituksissakin oli asiaa sen verran mitä lukemastani ymmärsin..
0   +1 +2