Rakkaustarina 41

Kilpa-Snacke

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
tuntematon_pelle 10.01.2014
Nostetaan nyt numero siihen biisin ansaitsemaan 10. Hienoa tavaraa, joka tuntuu vain paranevan kuuntelukertojen kertyessä!
0   +1 +2
 
10
Lassi Heiskanen 07.12.2012
Edelleen.. 10
0   +1 +2
 
10
tuntematon_pelle 22.07.2012
Toimii muuten huomattavasti paremmin useammalla kuuntelukerralla! Voisin jopa tehdä hävyttömän tempun ja antaa numeron 9!
0   +1 +2
 
10
Lassi Heiskanen 28.02.2012
Tähän on aina silloin tällöin mukava palata, tämä ei kulu, tämä on teos! Ahh, tää on kyllä yks mun lempibiiseistä ikinä, ihan rehellisesti! Tässä on jotain, mikä koukuttaa mut tosissaan! 10+
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 14.02.2012
Alkoi soimaan tämä biisi yllättäen päässä. Ja nyt kun tuota sanoitusta lueskelin taas kertaalleen,huomasin että biisihän kertoo sota-ajoista, eikös vain?
0   +1 +2
 
-sahis- 20.01.2012
ihan hyvin.. ääni mun mielestä on hyvä mutta jonkin verran pientä hiomista siinä viälä on.
0   +1 +2
 
Furry 18.01.2012
Helvetin hyvä fiilis ja erityisen maininnan arvoista on se, että vaikka tämmöinen "poppisbiisi" onkin, niin ei olla sorruttu niihin peruskaavoihin sointujen kohdalta ja on vähän murrettu niitä ettei pelkillä kolmisoinnuilla olla liikkeellä.
Soundit & miksaus olivat ainakin omiin korviin kirkkaat ja hyvän kuuloiset. Huuliharppu ehkä vähän riipi korvia, pienellä kaiulla ja pehmeämmällä soundilla ois päässy siitäkin. Mutta en tiedä miten muut sen kuulee, itellä on kuulossa vikaa niin en ehkä mun hifistelylausuntoihin kannata luottaa.

Tykkäsin. :)
0   +1 +2
 
argon 17.01.2012
Tarinaa tarjoillaan singer/songwriter perinteen mukaisesti hieman pidemmässäkin kaavassa, mikä on lähestymistapana varsin kelpo tapa kun halutaan antaa tarinalle tai biisille mahdollisuus kasvaa. Hieman vielä tarkkuutta lisää lauluun ja soittopuoleen ja ei muuta kuin uutta tulemaan!
0   +1 +2
 
Indigou 16.01.2012
Ihan taidolla tehtyä tarinankerrontaa ja hienot harppusoolot vähän nyt laulussa on tietty aina parannettavaa ja ihan persoonallistakin omalla tavallaan.. vähän J. karjalainen ja sentyyliset tulee mieleen tästä.
0   +1 +2
 
Elintasokas 16.01.2012
Tällainen peruspoppi/rokkibiisi. Kyllähän tämä menee. Laulu ja soittimet toimivat ihan hyvin keskenään ja kaikki harmoniassa :D Ei huono ollenkaan!
0   +1 +2
 
10
tuntematon_pelle 15.01.2012
Nyt uusilla korvilla kuunneltua ja ennen kaikkea kovempaa kuunneltuna monitoreilla eikä luureilla tämä kuulostaa jo huomattavasti paremmalta! Joudun ehkä snadisti vetämään tota lisäsovituskommenttia takaisin vaikka sitä ihan snadisti voisikin kasvattaa. Miksaus taas kaipaisi reilusti remonttia mikä ei nähtävästi luureista niin tullut esille. Hyvä stereokuva kylläkin

Tämä on juuri sellaista musiikkia mistä yleensä pidän ja pienellä lisämiksauksella tämä menisi paljon paremmin jatkuvassa kuuntelussa. Hyvän kuuloinen tuo suvannon kaltainen bridge.
0   +1 +2
 
aluksi kuulostaa hyvältä mut sit tää menee vähän tylsäksi ku samaa vaan toistuu
0   +1 +2
 
10
milo05 14.01.2012
kitarapohjainen kipale kivaa näin aamutuimaan lauvantaina ja huulari tekee myös oman osuutensa,sanoitus hyvä,vähän irwin tulee mieleen positiivisellä tavalla tykkäsin,akustinen on aina suht vaikeeta tehä.
0   +1 +2
 
Sininen Aurinko 14.01.2012
Et päästä sanan kuulijaa helpolla. Eka kerralla korvaan pisti rento ja miellyttävä meininki, kivasti tökkivä skitta ja helinät. Tokalle kierrokselle piti kaivaa sanat esiin, sitten vasta juoni aukesi – Moskova ja Napo + <3 41. Nerokkaasti yhdistetty inhimillinen ylimielisyys elämäänsä kohtaan ennen ja nyt. Kaippa kaikki saavat osansa, ainaki kaikki noin 41. Sun lyijäristä lähtee hienot, vaikka aika säälimättömän terävät värit. Ironista että mies muinoin piruillen lausui ettei sanoilla ole biisissä juurikaan merkitystä : ) No tää ei ollu pelkkä biisi, tää oli teos.
0   +1 +2
 
Susimies 13.01.2012
chilliä ja rauhallista suomirokkia. kiva biisi!
0   +1 +2
 
9
walkaway 13.01.2012
Herr Hoo on niämmä kiänellunnä viännelynnä melekosta pakinoo,noi ikkään värssy värssyn perrään ja kuunteloophan tuon kerran jos toisennii. Sillä viisiin mukavat omp nuo iänet jopa suu värkissäkkii joota eiku vua.
0   +1 +2
 
10
tuntematon_pelle 12.01.2012
Lyriikoista täytyy heti sanoa, että vaikka aika monesta kohdasta meinasi päästä sisään niin sitten tuli heti rukkasta poskelle. Jotain samaa kuin tyylissä kuin uusissa Martikaisissa. Erityisesti taustat vie vähän sinnepäin. Laulujenkin loppumanoveerit melodian osalta vie vähän Martikaisen suuntaan. Tässä on kuitenkin selkeä oma juttu havaittavissa vaikak nyt innostuinkin mainostamaan tuota Martikaista.

Itse taustat taas kaipaisivat minusta aika paljonkin remonttia, jotta nuo sanat oikeasti puhkeaisivat kukkaansa. Sellaista pientä kikkaa sovituspuolella sinne tänne, mutta kuitenkin niin, että tämä pysyisi tällaisena minimalistisena. Tässä olis ainakin mun mielestä ihan helvetisti lisäpotentiaalia pienellä lisäsovituksella. Äänitys on kyllä älyttömän hyvin onnistunut. Vielä kun nuo vokaalien säröytymiset sais pois.

Vähän tästä jäi omaan korvaan keskeneräinen fiilis, mutta tällaisenakin tämä on älyttömän kovaa kamaa.
0   +1 +2
 
zenri 12.01.2012
Tykkäsin tuosta rauhallisesta alusta, mutta sitten kun ponnekkaamin lähti liikkeelle, ei ollut enää ihan meikän makuun. Tulee mieleen Jarkko Martikainen tyylistä ja uskoisin tälle hyvin löytyvän kuulijoita, koska teknisesti ja ilmaisullisesti varsin pätevää.
0   +1 +2
 
9
DJ_JIIKOO 12.01.2012
Äänestä tykkään kyllä ja sanoista! Ja toi akustinen kitara on meikän suosikki, sähkökitaran saundeista en niinkään kauheasti tykkää. Ihan hyvähän tämä oli, vaikka en tällaista yleensä kuuntelekkaan! Käy kuuntelemassa mun "Korttitalo kaatuu" ja jätä kommenttia, sori mainostus: http://www.mikseri.net...
0   +1 +2
 
theplan 11.01.2012
Laulajalla miellyttävän persoonallinen ääni ja erinomainen tulkinta. Alun akustinen fiilis oikein hyvä (joskin tulee vähän liian hiljaa), ja muut soittimet tulevat luontevasti mukaan. Biisin tarina näyttäytyy mulle melkoisena tajunnanvirtana, joka ei oikein aukea. Sinänsä teksti kyllä kuulostaa hyvältä ja tuoreelta, mikä onkin varmaan tärkeämpää kuin itse stoori. Lauluntekijän filosofiaan kuulunee se, että mitään ei vahingossakaan toisteta? Sävellys on oikein, oikein mainio!
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 10.01.2012
Hieno biisi kaikenkaikkiaan. Miellyttävä, selkeä äänimaailma, hyvä sointukulku ja pirusti sanottavaa. Itseasiassa olisin varmasti itse jakanut tommosen aineiston n. 8 biisiin. Jotenkin tuli ja varmaan ensimmäistä kertaa mieleen tämän artistin kohdalla Martikaiset, Liimatat sun muut alan tyypit. Kuitenkin kuuluu nuo omat maneerit tietyissä kohissa esim. vokaalien pidennyksissä. Mutta eipä se mun mielestä virheellistä ole jos erottuu.
0   +1 +2
 
10
zargo_hellfuzz 10.01.2012
No huh... Tipahdin kaasujousitetulta toimistotuoliltani juuri 70-lukuisen Helsingin harmaaseen miljööseen, suoraan loskaan, neljän ruuhkaan, anglia ajaa tuossa edellä, liikennepoliisi sille huitoo iloisena. Tuota... koitan paluuta nykypäivään, ennenkuin antavat töitä virastosta, en kestä kirjoituskoneita, enää.. vaikka onhan ne nostalgisia, no NYT.

Sanat huitoo kaukana jossain, missä ei edes vielä tiedetä hilseestä, saati head and shouldersista, mutta otan nuo kyllä haasteena, tätä täytyy kuunnella vielä niin kauan että löydän nuo sanat itsestäni. Hyvin sisäänpäin kääntynyttä, mutta ei haitanne, ihan pähkinöinä olen. Sävellyskin on ihanan hajanainen, kummallinen. Soundeissa kaiketi on haettukin old skoolia, ihan mattijohanneskoivumeiningit, mutta ei mattijohanneskoivuun päinkään, ihan omanlaistaan materiaa. Toisin sanoen tuo minimaalinen instrumenttivalikoima ja soitanta antaa kivasti tilaa kaikelle tälle vuodatukselle, joka ei edes ole vuodatusta, vaan jotain puolimielipuolista, onnellista ja hassua itselleen keskustelua. Hyvin helposti kumpuavaa sellaista, toteavaa, kivaa.

Tää kuuluu ehdottomasti parhaisiin biiseihin mitä oon lähiaikoina kuullut kenenkään esittämänä missään. Haluan mennä kuuntelemaan tätä johonkin pieneen baariin, kittaamaan loputtomia määriä keskiolutta ja huokailemaan sitä tosiasiaa että harmi etten nähnyt 70-lukua kun se kerran kuulostaa näin helvetin hyvältä. En uskonut koskaan sanovani noin.
0   +1 +2
 
Mukavan letkeetä, miksaamista kaipaisi kyllä laulun suhteen, ainakin oman korvan mukaan. Siistiä että tälläistä maanläheisempää musan tekijöitä vielä löytyy, itsestäni ei olisi tähän, hieno biisi :)
0   +1 +2
 
9
SheikkiLyyrinen 10.01.2012
Biisi on rento ja tätä on mukava kuunnella. 2 minuutin kahdalla vaan alkaa kyllästyttään, vaikka biisihän on sinäänsä kaikilta osin hyvin hoidettu ja kunnossa.. 6 minuuttia on vain liikaa tälläiselle, vaikka konaisuus on toimiva ja hyvä... Jos olisi hieman tiivistetympi biisi ollut, tämä olisi ansainnut kympin! mutta jos lauluntekijä itse tykkää tehdä pitkiä biisejäni, mikäs siinä. Tässä oli hieno toimiva teos!
0   +1 +2
 
10
Lassi Heiskanen 09.01.2012
Ihan törkeen hyvää settiä!! Uppoo mulle niin kympillä!! Kaikin puolin loistavaa settiä!! Huuliharppua olis kuunnellu mielellään enemmänkin.. mutta tulkinta on ihan 10, sun ääni on tässä ihan 10, soundimaailma mahtava!! Tää on ihan vitun kova!!! Hauskinta tässä oli se, että vaikka luki lyriikoita samalla, ei voinu aavistaa miten se menee.. tätä ei ihan äkkiä karaokessa veisais, ja se on iso plussa.. kaikki toimii ja kuulostaa helvetin hyvälle, mutta ei mee millään tapaa peruskaavalla (mihin itse sorrun).. jeesh!! Lisää!!!
0   +1 +2