Thunderstorm

System Reset

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Kalaforn 13.06.2005
Melko surkea esitys melodiapuolelta, mutta muhkea bassojunttaus poistaa senkin huolen, mutta vain väliaikaisesti. Toistaa itseään hälyttävän paljon, mutta HC:ta kun on, niin toistoa se olla pitääkin.
0   +1 +2
 
8
Kari Runk 03.08.2004
Ihan ok hardcorea, mutta biisissä olisi voinut olla hiukan enemmän jytinää, elikkäs bassoa. Ihan mukava pikku nostatus oli biisissä, mutta tuon melodiassa olevä ääni on aika vaisun kuuloinen ja saisi olla vähän raskaamman puoleinen. Pientä toistoakin oli havaittavissa, mutta hyvän tasoinen biisi ekaksi HC mätöksi ja siitä 8. Ei muutakun lisää HC:tä tekemään... ;)
0   +1 +2
 
Outset 16.02.2004
Alussa tylsä kläppiosuus. 30 sekunnin kieppeillä mielenkiintoista mättöä. En kyllä koskaan oikein kuuntele tämmöistä :D Aika hurjaa menoa. En anna arvosanaa, tämä saattaa olla hyvää musiikkia omassa genressään :D
0   +1 +2
 
7
Stocco 08.01.2004
Minä tykkään tästä kyllä vaikka tämä on tällaista kesympää mättöä. Tylsän kläppiosuuden jälkeen lopussa tulee mukavaa kikkailua melodialla. Paras osuus minuutin kieppeillä. Hitusen yksitoikkoinen. Pari kertaa jaksan kuunnella, muutoin antaisin kasin.
0   +1 +2