-Tiedän

Valtteri Ahonen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

rml 28.01.2012
Tarkka laulaja. Sanat mukavan pehmeät ja melodiat hyvin sovitettu simppeliin akkariralliin. Zenmäinen ote hyvällä tavalla. Tack!
0   +1 +2
 
10
Immunity DBL 27.01.2012
Hei tää on hyvä!

Miksaus, melodia ja laulu tosi hyvin. Sä teit hyvän biisin. lepposa ja hieman ehkä koskettavakin :)
0   +1 +2
 
Furry 26.01.2012
Kaunis ja leppoisa biisi. Laulu sulta luonnistuu kyllä ja kitarakin kuulosti hunajalta. Vähän jäi löysäksi biisi, tai tyhjän kuuloiseksi, mutta se onkin kaikkien akustisten biisien ongelma.
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 25.01.2012
Kyllä se akustinen kuulostaa aina hyvältä. Onko tossa minuutin paikkeilla vaihdettu kitaraa vai erilaiseen efektointiin, kun tuntuisi sitlä kuin biisi vaihtuis.

Stereokuva on muuten hyvä, mutta vaihdokset sen laajuuden välillä tulee vähän liian palikkamaisesti. Erityisesti tuossa 1:40 kohassa se iski vähän korvaan. Kannattaa kokeilla jonkinnäköistä mid-side equa ja leikata sivuilta vähän bassotaajuuksia ja alamiddlejä pois niin tuo stereokuva ei seilais kertsin aikana missä sattuu.

Laulu oli oikein hyvän kuuloista. Ehkä välillä meinasi lähteä vähän liikaa nenästä, mutta eipä tuo niin vakavaa ole.

Jäin kaipaamaan vähän isompaa sovitusta. Oikein hyvä veto!
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 25.01.2012
olipas kevyttä. laulajakin kuulosti kuin ois vetäny heliumia! joo tuota. ihan hyvää lajissaan, ihmiset varmasti tykkäävät, mutta miun korvaan tää kuulostaa vaan ihan helvetin vammaselta ja mielisairaalta. Sen kyllä ymmärtää kun musiikkimakuni on mikä on
0   +1 +2