Reflection (From the other side)

Tragical Incident

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Ravana 16.12.2010
Toivottavasti kuuntelen nyt oikeaa biisiä. ID-tagissa sanotaan Mirror Image (Other Side), mutta eiköhän tämä nyt ole sitten kuitenkin sama viisu.

Sanoitukset kaipaisin näkyviin, koska en niistä saa oikein selvää. Sinänsä se ei ole mikään moite; vaatii aika selkeää laulamista, että saisin selkoa.

Miulla on oikeasti vaikeuksia kommentoida tästä mitään. Tämä on sellaista aika suureksi osaksi tajunnanvirtaista, tasaisesti soljuvaa. Tykkään tuosta melodiasta (tuosta säkeistöjen perusmelodiasta) kyllä, ja siinä onkin melkein kaikki mitä tarvitaan, että tykkäisin jostain. Tämä sopisi hyvin johonkin rauhoittumiseen, if only...

... Ei olisi tuota kertosäkeenoloista pilaamassa kaikkea. No, tuo toinen kertosäe on ihan toimiva juttu, kun se biisi rauhoittuu jonkinlaiseen outroon siitä, mutta ensimmäinen on minusta vaan sellainen häiriötekijä. Täytyy tosin sanoa, että siulla on mielestäni näissä biiseissä samanoloisia häiriötekijöitä, kuin itselläkin. Ja luonnollisesti miun biiseissä ne kuulostavat mielestäni hyviltä.

Jonkinlaista perkussiontapaistakin on läsnä koko biisin ajan, mistä tykkään. Sitä saa vaan vähän kuuntelemalla kuunnella enkä ehkä olisi edes hoksannut koko asiaa ilman tuota biisin loppua. Mutta ei se välttämättä yhtään enempää esillä tarvisi olla silti.
0   +1 +2