Dreaming, Sleeping, Creeping

Tragical Incident

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Ravana 06.12.2010
Jaa'a. Minäkään en tiedä tästä tyylistä mitään, mutta voisin kuvitella, että pop / rock - indie tai alternative - goth voisi olla oikeassa suunnassa? Tai jokin vastaava, kuten pop / rock - alternative rock tai gothic rock tai... Jos tuo kitara olis jokin syna niin tämän voisi ihan hyvin laittaa vaikka ambientiksi. Oikeastaan tätä voi kutsua varmaan vähän miten huvittaa? : )

Mutta tämän pölinän lisäksi mie tykkäsin tästä myös ainakin tähän vuorokaudenaikaan. Lisäksi tuo olettamani kertosäe on oikeasti aika tiukka. Sain kylmiä väreitä kun kuulin sen, joten siis siinä on jotain maagista (koska en saa kylmiä väreitä kovin monen melko tiukankaan biisin kanssa.) Tuosta alusta tosiaan odotin jo jotain dark ambienti -tyylistä.

Laulusta on minun vaikea saada selkoa, mutta se varmaan luonnistuisi paremmin päiväsaikaan kun ei tarvi pelätä häätöä. Sellainen aika tunkkainen yleisilme muutenkin biisissä on, mutta toisaalta sitten en tiedä katoaisiko jokin taika jos ei sitä tunkkaisuutta olisi. Jotenkin toivon myös, että tässä silti olisi vielä jotain lisää. Vähän jotain rummuntapaista taustalla jotenkin tosi heikosti ehkä tai jotain. Onhan siellä nytkin jotain... Mutta en tiedä onko se vain kaiku sitten loppuviimeksi (no biisin lopulla hoksasin mikä se kai on). Äänesi passaa minusta hyvin tämäntyyliseen luritteluun. Ei tule missään vaiheessa fiilis, että vaihtuisipa vokalisti.
0   +1 +2