Doomsday Firepower

Ablazer

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Tapez 16.02.2012
hyvää energiaa! ja tosi jees soundit ja kokonaisuus hyvässä paketissa :)
0   +1 +2
 
zenri 18.11.2011
Melodinen death ei oikein ole meikän juttu. Nopeaa on soitto ja siihen nähden myös timmiä, jos ei muuta. Varmaan genressään ihan laatu kamaa.
0   +1 +2
 
KNIGHTofTHUNDER 02.11.2010
Hyviä ideoita heti alusta. Kitarasaundi ihan jees, rummut vähän ponnettomat. Laulu tyyliin sopivaa, hyvin ihan irtoaa ei siinä mitään. Osien liittämiset toisiinsa välillä vähän hakusessa. 3.33 alkava osa on hyvä erilaisine rytmityksineen. Hyviä elementtejä löytyy mutta kokonaisuus ei oikein vielä pysy kasassa.
0   +1 +2
 
9
milo05 02.11.2010
ja rummut vetää hanaa hyvä kaverit eikä kitaristi jää varjoon laulaja tekee oman osansa toimiva kokonaisuus.
0   +1 +2
 
9
Furry 17.10.2010
Vähän omaperäisyyttä olisin kaivannut. Sinänsähän bändissä joka jäsen hoiti hommansa oikein taidokkaasti. Vokaaleista en itse pitänyt, en tuon örinän hienoutta ole vielä ymmärtänyt, joten en niistä sen enempää rupea jauhamaan.
Kaikkiaan liian geneerinen mun mielestä, samantyyppisiä biisejä on liikaa.
Soittotaito ja itse sävellys olivat kuitenkin hyvin vahvoilla! Tykkäsin ihan helevetisti tuosta 3:34-4:08 osuudesta. Hienosti kevensi biisiä.
0   +1 +2
 
7
Shrine 17.10.2010
Kuulostaa ihan Children of Bodomilta, mutta matalemmilla murinoilla. Musiikin puolesta vähän turhankin CoB:in jalanjäljissä liikutaan, mutta vokaalit on paremmat kuin Laiholla.
0   +1 +2
 
Rehvake 12.10.2010
Sellasta mättöä, kuulostaa oikein hyvältä omassa genressään.
0   +1 +2
 
axession 06.10.2010
Hyvä yritys. Osaaminen kyllä löytyy mutta se on hieman piilotettu vielä. Energia ja dynamiikka on olemassa.
0   +1 +2
 
Piru Kange 06.10.2010
Hivenen liian raskas veto minun makuuni. Kuitenkin genressään varsin toimivaa sellaista. Soundit tuovat mieleen melkeinpä Nightwish-tyylisen metallin, joskin laulaja vetää taas sitten raskaamman kaavan kautta. Minä en oikein tuosta örinästä pidä, mutta älkääpä sen antako häiritä.
0   +1 +2
 
Grazy Mama 05.10.2010
Tiukkaa tykitystä kuulostaa olevan. Samankaltaisia biisejä lienee genressä paljon, mutta hyvinhän tää on vedettyä. Ei valittamista.
0   +1 +2
 
9
Lesko 04.10.2010
Perkeleen hyvän kuuloinen kun murinat lähtee ja todella hyvä säkeistö! Tuo väliosan/intron tilutteluun olisi toivonut jotain vähän muuta, mutta eipä tuo haittaa tuollaisenakaan. Diggaan vokaaleista aivan vitusti! Ja biisikin on hyvä! Ihan törkeen kova veto!
0   +1 +2
 
10
Gartza1962 03.10.2010
Huh-huh! Tämähän on aivan valmista hevikauraa! Hyvät vahvat soundit eikä lähes äärimmilleen vietyä soittotaitoa sovi moittia laisinkaan! Lauluosuudet toimivat täysin. Kaikki on täysin kohdallaan sävellystä myöden, hyviä vaihteluita sortumatta nykyisiin lällyn-lällyn pehmoiluihin. Jos maailma loppuisi tähän, se loppukoon tämän tahdissa!!!
0   +1 +2
 
8
Doctor Carpenter 02.10.2010
Ei kauheen omaperäistä, siis laulua ja yleisesti musagenren yhdistämistä lukuunottamatta koska odotin tähän semmoista sankarilaulua :) ja soitetaan osataan ei siinä mitään. Tällehän on valmiit markkinat, mutta niin on Smurffeillekkin. Jätkillä on selvästi mahdollisuus syventää luovuutta omaperäisempään suuntaan, onko halua ja uskallusta, mene ja tiedä. Kertsi kyllä toimii tosi hyvin vaikka se onkin jo kuultu noin tuhat kertaa.
0   +1 +2
 
K.Tormentor 16.09.2010
Olen luvannut vastakommenttia asiallisesta palautteesta ja tästä biisistä aattelin sitten teille hieman feedbackia tarjoilla. Soitto on teillä tiukasti hanskassa rumpalia myöten. Selvästi on tullut treenailtua noita melodioitten veivauksia alusta asti. Skebasta irtos mielekkään kuulonen soolo, eli ei semmonen perus tolkkisoolo missä ei oo mitään punasta lankaa vaan ihan kuulosti sille että tunne on ollu tekemisessä mukana ja skeba tansinnu melodian tahdissa. Jos Tomi Koivusaari ja Aleksi Laiho olisivat sama jätkä, niin todennäköisesti tällainen metamorfoosi laulaisi Ablazerissa. Hienoa että monipuolisuutta löytyy silläkin osastolla. Kitarariffeissä ja yleisessä "lennokkaassa" meiningissä luotetaan hyvin pitkälle perusheville uskollisiin ratkaisuihin ja eihän se nyt tietenkään ole yllätys jos tuon listan vaikutteista katsastaa. Sitähän se Bodomkin tahtoo olla että Stonella ääriviivat ja tilulla väritykset piirrustukseen. Ei sillä että teidän riffit nyt kyllä menee vähän kauemmas Stonesta. Ette oo ainakaan lähteny millään leluasenteella hommiin kiinni, kun noita soundeja kuulostelee. Tasot on kyllä hyvin kohdallaan. Ainoa mikä nyt ehkä tällaista "häiriintynyttä" erästä häiritsee hieman on se, että onko tämä tarpeeksi Ablazerin kuuloista, eli onko teillä jo vahva idis ja oma soundi, koska kyllähän teidänkin on se pakko myöntää, että paljon tällaista markkinoilla kuulee. Mutta ehkä se on taas näitä ikuisuuskysymyksiä että onko se nyt muka väärin jos vaikutteet huomaa musiikista. Hyvä meininki kaikin puolin ilman turhaa boheemia retostelua. Mikseri.net on ihan väärä paikka näinkin vakuuttavalle musiikille. Mitäpä sitä luistelemaan c-junnuissa jos voi saman tien mennä divarin kautta liigaan.
0   +1 +2
 
argon 29.07.2010
Ohoh! Tämähän liikahtaa aika mukavan kuuloisesti, soittotaidossa löytyy ja vokalistin ulosanti kuullostaa mukavan järmeältä. Selkeästi tällä Mikserin melodeath-rintamalla sitä parasta kolmannesta!
0   +1 +2