Rain Of Daggers

Dethera

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
PahaArkk1tehti 20.06.2011
Kokonaisuutena mahdottoman hyvä. Vokaalit miellyttävät henk. koht. todella paljon. Alku on mitä tunnelmallisin. Pahimman yksittäisen ongelman aiheuttaa melodioiden omituinen epäsopivuus/epävireisyys siellä täällä. Saavat muutoin todella hyvin sävelletyn ja äänitetyn biisin kuulostamaan hetkittäin hämmentävän amatöörimaiselta. Pientä virehämminkiä ja soundi ei ehkä ole kyseisissä kohdin optimaalisin. En pitäisi tätä silti hirveänä takaiskuna biisin yleiseen erinomaisuuteen nähden.
Laittakaa sanat näkyviin jos mahdollista. Itseä ainakin kiinnostaisi lukea.
0   +1 +2
 
10
LiBuli 15.03.2010
Biisin alun tunnelma on erinomainen lisä tämän genren tyylisiin kipaleihin. Lisäksi pienet melodian rakentelut biisin eri vaiheissa tuovat lisää sisältöä matskuun. Tästä pidin erityisesti. Biisissä oli myös rankahkoa kitarariffiä mukana mikä ei ole ikinä pahaksi ja toimi tässäkin kohtaa. Pienenä yksityiskohtana mainittakoon mainio soolon lopetus :) Joka tapauksessa monipuolinen ja ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen biisi kyseessä. Mikserin yleistasoon verraten tästä tulee kymppi tauluun!
0   +1 +2
 
9
lönssi 09.03.2010
Biisi alkaa tunnelmaisissa merkeissä ja kuulostaa hyvältä. 1:38 kohdalta alkava riffi on turhan pinnassa eikä se ole kovin omaperäinen. Tämän kohdan jälkeen alkaa biisi taas rullaamaan kunnolla. Kitarasooloa olisi varmaan voinut työstää vähän paremmaksi ja se aluksi kuulosti hieman irralliselta muuhun biisiin verrattuna.

Yleisesti hyvä kappale ja hyvät saundit :)
Ysi tulee
0   +1 +2
 
10
pas666 05.03.2010
Aika jännä alku.. tosi hyvä biisi tääkin!
0   +1 +2