Tänään.yllätys.( techno versio)tää on viimeinen sitä lajia.

M.N./techno dance world.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Arja.52 10.05.2010
löysinmpä uuden sivun sinulta,kyllä sinulla riittä tätä tuotantoa joka lähtöön,herättää tunteita tämä kappale erinomainen melodia,tykkään paljon kun löytyy hienoja yksityiskohtia oikeeseen aikaan,kerrassaan upea veto sinulta.
0   +1 +2
 
7
NinaHoo 05.03.2010
Sä teet monenlaista ja moneen makuun.. tää techno on aina ollut vaikea laji mulle. Se on jotenkin persoonatonta konemusaa, progressiivisissa musapiireissä koneihmiset ja taitajat osaavat sen ihan hemmetin hyvin, niitä kuuntelee miellään. Sä kuitenkin kerrot tarinoita ja teet lauluja fiiliksellä ja sitä ei pidä moittia. Et ole mikään erityisen hyvä laulaja, mutta kyllä tästä kuulee että sä teet tätä mielelläsi ja ajatuksella.
0   +1 +2
 
Petanez 05.03.2010
Ihan hauskaa kokeilua, laulut ei oikeen iske, vähän ylempää vois lähtä ääniä hakemaan ja hioa särmät pois.
0   +1 +2
 
9
Fillari 07.02.2010
Hyvä piisi, toimiva sanoitus ja melodia. Piisintekijä näkökulmasta tämä on hieno. Laulupuoli ei ihan tee oikeutta piisille, mutta toimii silti. Teknotausta pelaa hienosti, eikä tee piisitä liian teknoa, sillä jotenkin miellän tämän pop-osaston musaksi. Tähän sopisi loistavasti naislaulaja. Ysin pukkaan.
0   +1 +2
 
8
Pajunkisu 28.10.2009
Sanoitus oli aika hyvä. Ihan tosta tausta musasta en lämmennyt, mutta kuitenkin jotenkin biisi oli okei. Ja jotenkin se kolahti. Joten jotain siinä on oikein :D Lauluääni ei ehkä oo ihan kaikista ihanin.. ite en ehkä lämpee möreille miesäänille. Vika siis minussa. Mutta jotenkin jäi hyvä fiilis joten ei mikään ihan tajuttoman surkea biisi.
0   +1 +2
 
9
Kreeta 15.10.2009
Ihan hyvä joraus piisi! Pieniä kosmeettisia muutoksia ehkä tekisin esim. kertsin ns. kaiku tänään toisto vois olla enemmin kaikumainen. Mut hyvä paketti on tämäkin kokonaisuudessaan! kappaleen nimi vois olla joku muu, sellainen joka herättäis paremmin mielenkiinnon ja kertois sisällöstä. Tässä kuitenkin hyvä teksti ja tarina.
0   +1 +2