French Loving (Original Mix)

Shine Fish

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
djbiy0 24.09.2012
Onhan se kova veto. Kyllähän tän kuvittelis soivan esim. jossain yökerhossa, elektroniseen musiikkin keskittyvässä tapahtumassa. Teknisesti ottaen kappale on aivan huippuluokkaa. Mutta ehkä vielä jotain (en osaa täsmentää) jää uupumaan siitä kympistä. Otapa yhdeksikkö.
0   +1 +2
 
8
GxBx 21.09.2012
Jeppistä, tätä on joskus tullut kuunneltua ihan vapaaehtoisestikkin. Kovaa matskua. Itseasiassa parempi kuin muistin. Toi piano on vaa vieläkin semi-hirveä. kai sen on tarkoitus olla ybermuovinen mut joo. ei. Toistoa on mun makuun turhan paljon. Johtunee siitä että nykyään tulee kuunneltua enemmän electro-housea, jossa tapahtuu kaikenlaista jänskää constantly. Tää on aika konservatiivista noin niinkun kokonaisuudessaan. Ei huono, mutta ei ihan kanna pituuttansa.
0   +1 +2
 
8
tuntematon_pelle 20.09.2012
Johan alkoi tylsästi. Onneks tohon basariinkin tuli vähän lisää alataajuksia kun muut kolistimet tulivat mukaan. Ihan helvetin tiukan kuuloinen toi bassovibra, yeah!

Omaan makuun tässä on jopa liiankin erottelevat soundit. Tässä on selvästi mietitty ihan helvetisti miksausta säveltäessä, koska ei tässä hirveesti kilkuttimia soi samaan aikaan missään kohtaan. Vähän ehkä tylsä tapa mun mielestä, mutta kai se on elektronisessa aika tyypillistä saada täysin synteettinen äänimaisema luotua. Tai no onhan tässä toi piano vähän tuomassa jotain muka orgaanista, mutta sekin on omaan korvaan todella kylmän synteettisen kuuloinen.

Huomasin lopussa kuunnelleeni vain tuota bassokuviota, ja odotin milloin sieltä pärähtää taas se vibra käyntiin. Toi basso on muutenkin biisin ihan ylivoimaisesti parasta antia vaikkei siinä mitään atomia halkaistakkaan. Pituuttta tästä olisi ehkä voinut karsia. Tuotantohan tässä on selvästi vahvinta puolta, mutta etenkin toi suvantokohta bassoslideineen toimii aina, ja perään jotain laulun tapaistakin minun mieltäni lämmittämään.
+1   +1 +2
 
8
accent 19.09.2012
Paska basari, tee parempi. Muut rummut toimii. Muut kaikki toimii, tai no siinä mielessä ainakin, että jos tää ei olis tämmönen neljääntuhanteen kertaan kuultu geneerinen pumppaus niin olis tosi yes yes biisi. Sä osaat tehdä tällaista teknisesti tosi hyvin, mutta osaatko mitään ihan omanlaista? Veikkaan että tämäkin on ollut sulle vaan sellainen "jaa teenpäs nyt tällaisen" *napsuti naps* "no niin, tein tällaisen, mitähän sit tekis" joka vähän laskee sitä viehätystä tämmöses kamas. Tällainen ei vaan koukuta vaikka onkin hyvin tehty. Tahdon koukuttavia jippoja!
0   +1 +2
 
10
Lassi Heiskanen 14.09.2012
On tää vaan taidokasta. Jos rakentavaa palautetta pitää antaa - ei onnistu, jos kritiikkiä pitää antaa - ei onnistu, jos taas jotain kehuja, niin: tää on tosi hyvä. Kerrassaan hienosti tehty, ei voi muuta sanoa. Mistä nää laulut tähän on? Mageeta! Just sellasta viikonloppu musaa mitä vois odottaa/toivoa baarissa..
0   +1 +2
 
8
azone 13.09.2012
Leppost leppost.. Täs on siistillä tavalla kyhätty noi vocaalit, ku viimeks niistä kitisin, et ei sovi sekaa, tähän ne taas niinku kuuluu.. ehkä vähän enemmän nousuu ja laskuu (muuttuvuutta) ois kaivannu näin pitkää biisii tää on alusta loppuu melko samaa.. ..mut ei pöllömpi..
0   +1 +2
 
9
Free-Soul 13.07.2011
Jee tää on mahtavuutta! Tykkään ihan possuna. Nam!!!
+1   +1 +2
 
9
Red 14.05.2010
Nosto antaa odottaa aivan törkeen tykkiä rullausta jota ei kuitenkaan koskaan tule. Ei sillä että biisi olisi huono, päinvastoin, helvetin hyvä - mutta sulle tyypillinen ongelma on tässäkin biisissä paikalla; väliosuudet kasvattavat tunnelman ja odotuksen erittäin korkealle, liikkeellelähdön jättäessä lievästi kylmäksi. Jää silti soittolistalle keikkumaan ja varmasti tulee hiprakassa fiilisteltyä tämänkin tahtiin. Ja jotta nyt ei jäisi paskanmaku suuhun kahdesta ensimmäisestä lauseesta, toteutus on kiitettävä, mutta jättää kaipaaman hieman jotain lisää :)

9/10, parannettavaa yhä on ;)
+1   +1 +2
 
10
D-Vision 24.09.2009
Alku kuulosti sen verran lupaavalta että pakko ruveta rustaamaan kommenttia. Todella ilmava, viipyilevä, lupaileva alku. Lähinnä pelottaa että pysyykö meininki loppuun asti yhtä hyvänä. Basson vingutus yllätti ja toimii todella hyvin. Ekan suvannon jälkeen lähtevä riffi on pirun toimiva.

Hieman suttuinen äänimaailma sopii kuin nyrkki sinne kuuluisten persposkien väliin. Filtteröinnit pelittävät. Vokaaleita en ole kuullut ennen, perus house kamaa eikä niissä ole juurikaan moittimista jos ei mitään tajunnanräjäyttävääkään.

Tämä biisi on niitä kipaleita jotka oikein vaativat volumenupin vääntöä sinne idän tienoille. Sopivassa jurrissa tykkäisin kovasti tämmöistä jorailla siinä missä jotain klubihittiä. Vaikka juurikaan mitään uutta ei ensimmäisen suvannon jälkeen tullutkaan niin biisi ei tuntunut ollenkaan liian pitkältä vaan oikeastaan kesti juuri sen verran kuin pitääkin.

Well done, mikserin parhaimmistoa. Mukava oli pitkästä aikaa löytää loistava biisi jonka voi kuunnella uudestaankin.
+1   +1 +2
 
8
DesaJ 20.09.2009
mukava fiilistely biisi tykkäsin !=)
0   +1 +2
 
9
-musiCal- 18.09.2009
Tämä genre ei yllä ihan favorite-suosikkieni listakärkeen, ja sattuipa korviini pientä suhinaa biisin alussa(liekö sitten tarkoituksellisesti?)mutta.. no worries!(: tuo pieni suhina tuo vaan kivan "lisämausteen" jo heti biisin alkuun*tykkää* ja ahh nuo pehmeäsaundiset rummun mätkeet, tuo ihan mieleen vinyyli-aikojen house/techno-matskua! <3 piano-melodiat on mielestäni aikas monotoniset/ tai sitten tämän tyyppinen matsku ei vaan iske kovin, mutta eniveis..
Toisaalta ne sopii tähän biisiin kuin hillo pinaattilettuihin :) niin.. Ja biisin rytmi toimii alusta loppuun saakka, että ei tämä ihan sentään pahan kuuloista ole.

itelläkin tossa muutama projekti.Olisi kiva saada kanssa kommenttia niihin: http://www.mikseri.net...
+1   +1 +2
 
10
tonza 92 17.09.2009
mä en aina kyl pysty kirjoittaa noin paljon
0   +1 +2
 
10
tonza 92 15.09.2009
ja täs on paljon kirjoitusta voi vitsi
0   +1 +2
 
10
tonza 92 13.09.2009
apuanta on aika hyvä musiikkia ja parasta vasinkin kappaleet
0   +1 +2
 
10
tonza 92 12.09.2009
kuka noin pajon voi kirjoittaa
0   +1 +2
 
10
tonza 92 12.09.2009
vau mikä lirjoitelma
0   +1 +2
 
Kalaforn 02.09.2009
En arvosta housea sitte niin yhtään. :( Saundit ja rakenne ainaki toimii ja kyllähän tuo bassoki o ko sitä kuuntelee tarpeeksi. Ei aiheuta kyllä minkäänlaisia tuntemuksia minussa... olen kai vajaa tai sitte en vain ymmärrä tätä - veikkaan ensimmäistä vaihtoehtoa. Hmm, benny benassi ollu vahvana vaikuttajana? Ja saundeista vielä sen verran että... osaat kyllä hommasi, gj!
0   +1 +2
 
9
Ekstaasi 30.08.2009
A. Hyvää: Vauhtia on, ei pääse kyllästymään biisiin ja mielenkiinto säilyy.
Huonoa: En mä oikein osaa muuta huonoa sanoa kuin että ei oo sellasta
musiikkia mitä yleensä kuuntelen.

B. Tulee mieleen autoreissu kaveriporukassa, aurinkoinen keli ja hauskanpito, eli hyvä fiilis tuli :)

C. En osaa kyllä sanoa miten tätä vois parantaa ku en mikään asiantuntija ole kyseisessä
genressä ainakaan. Elikkäs toimiva paketti!

D. Kuten kommentissa (A) tulee esille niin mielenkiinto pysyy ja vauhdikkuutta löytyy!
Ja vielä, toimiva paketti!
0   +1 +2
 
10
JerePee 29.08.2009
Kuullostaa samalta mitä voicelta tulee tai MTVeeltä, semmosta kamaa ja tasutana menee hienosti!!
0   +1 +2
 
8
dj-efekt112 27.08.2009
ihan kiinnostava ja kuunneltava biisi voisin ladata itteleni
0   +1 +2
 
Haava 27.08.2009
"Smooth". Jos yksi sana pitäisi keksiä niin sitä tämä on. Vähän kuin heitettäisiin pehmonalle pastellisävyiseen keittöön tai jotain sinnepäin. Tälläinen taydellisen hiutto kitsi kokonaisuus. Se kaikki vähäninenkin "kulma" mitä tuossa pörinä melodian saundissakin on viittaa läähinnä pyöristettyyn muoviin tai jotain sellaista fiilsitä tulee. Koko biisin kokonaisuus on monipuolinen pyörähdys tuossa pastellimassa.

Ei TÄTÄ biisiä varmaan enää paremmin olisi voinut tehdä. Sääli että itselleni ei sitten nappaa pätkääkään tämä. Tässä ei ole niinkuin yhtään mitään minulle. Perus "hampaattomia" melodioita vedetään ja pyöritetään. Saundit ovat smoothia huttua jotka eivät saisi aikaan tunnereaktiota vaikka joku löisi sellaisella päähän. Täydellistä totoa. Biisi, joka ei häiritse varmasti ketää. Saundit, melodiat, rakenne ovat kaikki niin täydellistä mieleenjäämätöntä tyhjyyttä ilman "kulman" tai sisällön häivääkään. Se varmasti oli tarkoituskin, joten ainoa rakentava kritiikkini on, että outro oli huono. En sitten tiedä oliko se joku Dj juttu vai mitä.

Tämä biisi on täydellisen tyhjä purukumiunelma, jota ei kyllä olisi voinut toteuttaa enää täydellisemmin. Onneksi minun ei tarvitse kuunnella tätä enää uudestaan, vaan nämä kaksi kertaa tätä arvostelua varten riittävät.
+1   +1 +2
 
9
Croone 25.08.2009
Hyvä Biisi ja hyvät bassot! Taisin käydä jossakin mutta en tiedä missä hienoa siellä oli ja viihdyin!
0   +1 +2
 
Salminen 24.08.2009
Tämän kappaleen olen itse asiassa kuullut jo aiemminkin. Housesta mitään ymmärtämättömänä olin tyytyväinen, ettei minun tarvitse tätä kommentoida. Nyt sitten, kiitos kommenttipokerin, kammoamani hetki on saapunut ja joudun keksimään tästä kappaleesta jotain sanottavaa nolaamatta itseäni täysin genrestä jotain ymmärtävien silmissä.

Kaiken kaikkiaan pakka on ammattitaitoisesti kasassa. Bassolinja on niistä harvoista kuulemistani housekappaleista ehdottomasti kärkipäässä groovensa ja pehmeän ärsyttämättömien mutta silti koukuttavien soundinsa ja melodiansa ansiosta. Vokaalit istuvat biisiin hienosti, joskin ovat niin geneeriset kuin suinkin mahdollista. Niin lienee tarkoituskin. Sama koskee myös intron pituutta, joka omaan korvaani on tuplasti liian pitkä mutta pitäähän kai tiskijukalla olla aikaa sovittaa biitit yhteen.

Selkeää maailmanluokan tavaraa, mutta kuolemaksenikaan en keksi minkä numeron tälle antaisin. Taidanpa jättää sen kokonaan antamatta, hähää!
+1   +1 +2
 
8
oc 23.08.2009
*thumbs up*
0   +1 +2
 
8
accent 18.08.2009
Erittäin, ööh, perus...? "Perus" on eka sana mitä tulee mieleen. Et ole ainakaan lähtenyt yrittämään mitään ihmeellisiä kikkailuja vaan pitäytynyt hyväksi havaitussa perusmeiningissä. Perus. Siinä on se ongelma, että tuntuu kuin olisin kuullut tämän jo tuhat kertaa vaikka olen päässyt vasta ensimmäisen kuuntelukerran puoliväliin. Mut osaat sää kyllä silleen teknisesti ajatellen tehdä, en lähde edes yrittämään mitään syvempää analyysiä siltä osa-alueelta koska se olisi sama asia kuin jos nainen kommentoisi autonkorjaajan työtä. Kyllähän tämä viihdyttää aikansa. En laita numeroa koska oon kusipää.
0   +1 +2
 
10
miikkav 18.08.2009
nyt saa olla tyytyväinen :)
0   +1 +2
 
10
W@RM 24.08.2009
Yksinkertaisesti sanottuna täydellinen House paketti: Saundit toimii hyvin yks yhteen, ovat aivan mahtavan puhtaan/hyvän kuuloisia. Lisää tämmöistä matskua mikseriin!

Rakennekkin toimii hyvin, alun chillailut ja loops kikkailut oli hyvän kuuloiset ainakin mun korvaan ja bassline on tosi gryyv, mistä lienet edes keksinyt noin toimivan basslinen? Ja se on kiva aina kuulla voksujakin, ne on sullakin aika harvassa ollut..

area51
0   +1 +2
 
10
Chadonna 16.08.2009
Alkaa yllättävän suoraan vokaaleilla, jota et oo ennen niinkään tehnyt. Mukavaa vaihtelua! Muutenkin alku jo on niin mukaansatempaava, ettei voi olla tahtomatta kuunnella lisää ja lisää ja lisää! Bassokuvio on funkkaava ja tanssittava. Hytkyttää tuolilla, vaikkei edes tahtoisi juuri nyt tanssia :)

Kumma kyllä, alku on ehkä melkein paras osuus koko biisissä. Siinä toimii vokaalit kaikkein parhaiten. Ja melodia nousee mukavasti ja purkautuu bassoon. Vokaalit toimii, vaikkakin lyriikat ovatkin hieman epäloogiset :D

Kaiken kaikkiaan paras shine fishin oma biisi. Tässä on menoa ja meininkiä, vaikka sortuukin aikapitkälle mainstreamin uralle :)
0   +1 +2
 
10
Jaycob 17.08.2009
No tulihan se sieltä vihdoin ;) Basso on muhkee, toimii kikin kanssa todella hyvin, piano on tosi house ja vokaalit on vielä piste i:n päälle. Filtteri-breakdowneis on tosi päheen kuulonen filtteri, mut ehkä sinne olis jotain kivaa tarvittu vielä, ku oli vähän yksinäisen tuntusta. Ei täs kyllä muuta valitettavaa, eli pakko munki on vähintään kymppi sulle antaa <3
0   +1 +2
 
10
Fleeticer 17.08.2009
No alkuhan on loistava, kun toi vokaali kaikuu ja piano nousee taustalta! Mietin vaan, että vieköhän toi basso liikaa tilaa muilta? Totean kuitenkin, että turhaan nipottamista tollanen :D Hyvin se vetää. Taukokohdassa mukava murina bassossa, sopii täydellisesti. Melodialinja ei kokonaisuudessaan ole mun mielestä ihan niin vetävä edes, mutta tässä toimii kaikki kyllä täydellisesti yhteen, ja nuo vokaalit on kyllä loistava lisä. Onneksi ei kuitenkaan liikaa revitellä, niin kuin noissa diivahouseissa tuppaa yleensä olemaan, eli sikäli ollaan hyvän maun rajoissa!

Kaikki tekninen on kunnossa, joten mitäpä niitä sen enempää erottelemaan. Ehkä jokin koukuttava bongoloop siellä voisi vielä olla. Kaikin puolin täydellinen biisi. Ehkä olisi aika julkaista näitä jonkun labelin kautta pikkuhiljaa? :D Mikseri.netin housemestari näyttää taas miten se illallinen tarjoillaan! YEAH!
0   +1 +2