My Sweet Addiction

Blueborn

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

6
Unari 07.07.2008
Se jokin puuttuu.
0   +1 +2
 
Tonze 16.03.2007
säkeessa mukavaa jammailua kitaralla ja muutenkin hyvä biisi. etenee mukavasti
0   +1 +2
 
thunderbaum 13.03.2007
Aikas valmiin kuulloinen paketti tämä yhtye, ainakin näin mikserin asteikolla. Pienellä tuotannolla ihan valmista radiohittikamaa, tavallisten ihmisten musiikkia. Se saattaa tosin koitua juuri ongelmaksikin; massaan hukkuminen. Olisin kaivannut vähän lisää persoonaa ja räväkkyyttä tähän biisiin. Soitto kulkee kivasti, pientä keinumista puolin toisin, mutta homma pysyy kuitenkin hyvin kasassa. Soundit eivät olleet maailmanluokkaa, mutta nykyään se ei häiritse ainakaan minua, päinvastoin, nykyään kaikki on niin ylituotettua ja soittoa sekä groovea paikkaillaan hiiren klikkauksilla. Eiköhän me Blueborn:ista vielä kuulla radiossa ja muuallakin. Onnea levysopimuksen johdosta! -Tommy/Thunderbaum
0   +1 +2
 
9
dazzling 19.02.2007
Kyllähän tätä kelpaa kuunnella, säröbasso on hauska lisä muuten melko poppisbiisiin. Kertosäe oli ehkä pieni pettymys, sillä alku antaa odottaa hieman enemmän. Muutenhan tämä toimii oikein hyvin, laulu ja soitto kulkee hienosti.
0   +1 +2
 
8
QueenOfTheDamned 14.05.2005
Hienosti toteutettu kipale tämä. Pitkin biisiä kuitenkin toivoin jonkinnäköistä omaperäisyyttä laulajan korkeisiin ääniin. Sillä vaikka laulussa ei ole mitään vikaa, siitä voi puuttua moniakin asioita. Lopullinen nostatus katosi jonnekkin, alusta asti samalla tavalla soitettu ei kuulosta lopulliselta. Kaiken kaikkiaan soittimet soivat hyvin yhdessä. Arvosanan annan kuitenkin yleisen linjan puolesta ja vaikka musiikkimakuni eroaakin kyseisestä, ei lopullinen maku ollut ollenkaan huono.
0   +1 +2
 
8
Siddhartha 08.02.2005
kiva blues tyylinen alotus tosiaankin ja tuo wah/särö kompinaatio toimii kyllä. oikein kivaa perus pop/rock tavaraa kaikinpuolin. en löydä mitään erityistä valitettavaa... toisaalta ei ollu kyl mitään sellastakaan et olisin saanu kivetyksen, joten joudun laittamaan tällasen tylsän kommentin...ristiinnaulitkaa,syyllinen ja myönnän.
0   +1 +2
 
9
Ray-Ska 26.11.2004
maukas baaso saundi tossa alussa ....ja wah-wah skitta .....hyvin kulkee ja biisi on nautittava ja hyvin tehty.....
0   +1 +2
 
10
melusina 06.08.2004
Tykkään tästä biisistä hirveästi, muistan tän sieltä ontherocksista! Tuo uusikin oli hyvä, hauska kuulla uuden demon uudetkin biisit! Käykäähän kuuntelemassa mun musaa, kiova on bändi nimeltään, menevää poppia myös:)
0   +1 +2
 
10
Pukkapää 22.07.2004
Nyt jälleen tätä rokimpaa Bluebornia, mikä tosiaan jää päähän soimaan! Erityismaininta biisin bassoista, mitkä ovat helvetin ytimekkäät, säröineen ja kuvioineen. Hienoa. Laulu ei jälleen petä myöskään, kuten ei myöskään bändi. Tämän biisin taisin kuulla S.S.O Radiossa ekan kerran, ja silloin biisi ei purrut niin hyvin. Mutta nyt kun kaikki biisit on kuunneltu läpi, niin mieli on muuttunut; rock rock rock. Rokkia kaikille ikäluokille, perkeles. Tämä on piste iin päälle yhdessä jutussa; olen faninne tästä päivästä lähtien. Long live Blueborn.
0   +1 +2
 
9
vexu 07.07.2004
Mallikas kappale. Miksauksessa kieltämättä häiritsi tuo selvästi vasemmalle painottumine, muuten asiallinen poprock-meininki sopivan jämäkällä soitolla ja varmalla laululla. Kappaleena ei kovin mullistava, mutta perusasaiat erittäin hyvin hallussa.
0   +1 +2
 
9
Outset 04.07.2004
Jaahas, täällähän tätä laatu-rockia löytyy. Ihme kun en oo ennen eksynyt / vaivautunut kuuntelemaan, saatikka kommentoimaan.? Laulajalla tosi hyvä ääni ja taitoa löytyy mainiosti. Samoin muu poppoo osaa soittaa rockia kyllä. Miksauksessa tosiaan olisi jotain parantelemisen varaa, ehkä minä olisin rumpuja vähän säädellyt vielä ja tuota säröbassoa... hmm no mene ja tiedä, ite oon noita konemusaan perehtyneitä enemmän, mutta tälläinen hyvä rock kyllä uppoo! Samaan malliin vaan, hyvää settiä! :) Jotain jäi puuttumaan kympin suorituksesta, ehkä se on tuo miksaus kun vaivaa sitten vaan.
0   +1 +2
 
9
Putte 02.07.2004
Tästä on kaikki sanottava jo varmaan sanottu, mutta kerronpa nyt ainakin mitä olen mieltä tästä..

No, ensinnäkin, biisi oli hyvä! Eniten korvaan pisti todella puhtaat soundit, miksaus tosin mielestäni ei ehkä ole parhaalla mahdollisella tavalla onnistunut, miksattu mielestäni liian paljon vasemmalle. No tuo nyt on sivuseikka, eikä se biisin loistavaa fiilistä latista!

Laulajan ääni on mukavaa kuunneltavaa, jota mielellään toisi enemmän esiin, kitarakin on hieman pimennössä... Hupsis, eipäs olekkaan, tilanne korjautui kun laitoin ääntä kovemmalle. Samalla tuo biisin vasemmalla soiminen alkoi häiritsemään.Nyt alkaa kyllä mennä jo turhan lörpöttelyn puolelle.

Totean tähän loppuun että biisi oli erittäin hieno, mutta ei ehkä aivan täydellinen. Ysin siis laitan, älkää muistelko pahalla.. :)
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 02.07.2004
Tämäkin on kyllä pakko kommentoida nyt sitten samaan putkeen. Laulut eivät ole aivan yhtä säväyttävät kuin muissa biiseissä. Kuitenkin sanottava on että pirun hyvin ootte paketin saanu kasaan. Alusta saakka veikeä fiilis matkassa. Kitarat säväyttivät kyllä eniten ja tuo bassokin on meikäläisen makuun onnistunutta kauraa. Radiosta kuuntelisin mukisematta. Kyllä teillä on sivu täynnä loistavia biisejä. Rispektiä heruu kyllä täältä suunnalta tuutin täydeltä. Nice job! :)
0   +1 +2
 
9
MGynther 01.07.2004
Omalaatuinen biisi, mutta en pidä. Groovaava, mutta juuri se minuun iskevä koukku puuttuu. Arvostan sitä, että kaikkia ei yritetä miellyttää. Kaikki negatiivinen tulikin siinä mainittua. Soundit ovat mahtavat, sopivat juuri tähän biisiin. Laulaja on hyvä, harvoin mikserissä kuulee taitavaa tulkintaa ja näin hienoja vivahteita äänessä. Kitaristit soittavat paljon, mutta eivät tuki miksausta. Luulisi, että biisi olisi pitempi-ikäinen, kun uutta löytää usealla kuuntelukerralla. Toisaalta on hyvä muistaa, että yksinkertainen on kaunista. Rumpali ja basisti hoitavat omat tonttinsa hienosti. Basistilla paikoin todella maukkaita kuvioita. Ammattimaista jälkeä kaikilta osin.
0   +1 +2
 
10
niin hyvä ääni laulajalla, että pitää harvinainen kymppi antaa. biisi hyvin rullaavaa peruskamaa,
hyvin soitettua. ammattitaitoisen kuuloista. joku viimeinen koukku ehkä antaa odottaa itseään,
mutta täytyy tsekata nuo loputkin kipaleet.
0   +1 +2
 
9
Anu_Marja 18.06.2004
Hyvä meno! Laulajalla loisto saundi.
0   +1 +2
 
9
aib 01.06.2004
Hyvä pro-ote eli soitto ja laulu toimii erinomaisesti.Letkee meno ja fiilis!Kun kokonaisuutta arvostellaan niin soundipuoli olis voinu olla vähän parempi, mut ei tietenkään biisin laatua huononna.
0   +1 +2
 
9
Ungalo 28.05.2004
Vielä jos tuo lausuminen olisi hiukan parempi, niin kymppi läjähtäis tiskiin, mutta hyvähän tämä näinkin on :) Kertosäkeestä pidin erittäin paljon ja mielestäni se on parasta antia tässä biisissä, siihen jää koukkuun ;)
0   +1 +2
 
10
Laktaatti 24.05.2004
Tää on Rock. Se iski minnuu. Tosi hyvä biisi. Hyvä miksaus. Tää on niiQ täydellinen. Pakko imuroida.
0   +1 +2
 
10
Cover Girl 24.05.2004
Wat? enkömmä oo tätä vielä kommentoinut. *nolostuu* Alku on tässä biisussa aivan loistava. Eläköön pitkät introt, mutta suorat aloitukset pidempään. Ja loppuukin yhtä nasevasti ilman turhaa tyhjän jauhamista. Ja kun ei alun ja lopun väliltäkään mitään moitittavaa ole, niin empä sano enempää.
0   +1 +2
 
Botro 23.05.2004
jotenkin aika laiska kappale taustojen ja laulujen suhteen.. muuten ihan hyvä, mutta laiskan kuuloinen ja olonen
0   +1 +2
 
9
orion903rock 18.05.2004
todella hyvä biisi! laulajan ääni on e r i n o m a i n e n ! ! !
0   +1 +2
 
Stocco 18.05.2004
Laulaja kuulostaa hyvältä. Sopivaa vauhdikkuutta on. Biisi kulkee hyvin. Ei pahemmin mitään valittamista. Kertosäe tulee yllättäen, mutta toimivasti. Räväkkyyttäkin tulee sen myötä kätevästi. Sitten taas junnataan vähän pienemmällä vaihteella. Rakenne on siis kunnossa. Kitarat eivät rääy liikaa. Nättiä.
0   +1 +2
 
9
rawhead 15.05.2004
Kitarasoundi oli kivankuulloinen, ja laulu tietenkin :) . Kyllä biisi sai jalan polkemaan tahtia. Kertosäe jäi päähän pyörimään. Olisi kaivannut jonkun räväkän kitarasooloilun, tai sitten se soolo meni ohi minulta :)
0   +1 +2
 
devastaatio 13.05.2004
Ihan hyvä tää on... Laulaja iskee muhun kyllä kympillä!
Kitaramiehenä tykkään tietysti myös kitaroista tässä biisissä... Nyt ei näin aamutokkurassa pysty laittamaan mitään rakentavampaa, mutta voin myöhemmin kirjotella tähän vielä jotain :D
0   +1 +2
 
10
ocean 07.05.2004
Helkkari, olin niin tohkeissani, että nummero unohtu antaa. Korjataan asia mitä pikimmin.
0   +1 +2
 
10
ocean 07.05.2004
Jauh!! Säröbasso rokkaa todella mainiosti! Ei helevetti, tämä biisi joutuu kyllä meikäläisen mikseri top10-listaan välittömästi. Miten ihmeessä en ole aikaisemmin tähän törmännyt??

Laulu on aivan uskomattoman hieno, sekä bridge kertosäkeeseen. Kylmiä väreitä pukkaa solkenaan! Kitarat ja rummut hoitavat oman kenttänsä mainiosti, jotenkin kaikki on täydellistä. Tosiaan, niin kuin Pastori jo sanoi, säröbasso on kyllä kuningas!
0   +1 +2
 
10
Pastori 28.04.2004
Enkös minä ole tätä koskaan kommentoinut. Noh, korjataan asia.

Ensinnäkin: Säröbasso tylyttää kunnolla. Meikäläinen diggailee kympillä. Ja kyllähän tuo wahi-kitarakin mukavasti pelittää. Mutta tuosta bassosta tulee mieleen jättiläinen. Sen verran munakas se on.

Sitten muuhun: Kertosäe pelittää hienosti. Ensin vähän leijutaan ja sitten kun jo luullaan, että homma on hanskassa, niin tulee potku munille. Auts. Fantsua. Kyllä tämä biisi pesee taas niin monta keskinkertaista artistia täältä mikseristä, että ei voi kuin ihmetellä, että missä se teidän levytys-soppari on.

Hienoa hienoa hienoa!
0   +1 +2
 
10
WaurioRocks 28.04.2004
Ihan mikseri.netin parhaimmistoa tämä. Monesti tämän olen kyllä jo täällä kommettiringissä arvostellut. Outoa.. on vain hyväksynyt antamani arvosanan. Noh ne jo puhukoon biisin puolesta. 5 x 10... joten tällä kertaa jätän numeron antamatta. ;) Loisto biisi.
0   +1 +2
 
8
Jou-ni 27.04.2004
Nojoo, nopea ja rentohan tämä on, mutta ei jäänyt minun päähän soimaan, basso kuulostaa hyvältä.
0   +1 +2
 
8
hipit 27.04.2004
Ihanaa, pluepornit, ihanaa! Mikä ehkä hieman tökkäsee on kuvasta ja ehken hieman musastakin esiintunkeva epäsiisteyden puute.
0   +1 +2
 
8
drlecter 27.04.2004
Laulu kuulostaa hyvältä. Tuntuu että muun orkesterin miksaaminen on jätetty vähemmälle. Varsinkin rummuissa jokin mättää. Basso ehkä liian pinnassa. Mutta tämä miksauksesta.

Sävelyksenä menevä ralli vaikka alun kitaroinnissa ois voinu olla enemmän monipuolisuutta.
Yleensä sanoja en paljoa biiseissä kuuntele, joten en tässäkän :) Mutta fiilis on oikein hyvä ja soitto tuntuis kulkevan. Ikävä kyllä päähän ei jäänyt soimaan, koska tän tyylistä musaa harvemmin tulee kuunneltua. Annetaan 8
0   +1 +2
 
8
Calmination 24.04.2004
Aika hyvää meininkiä. Tulee sellainen poppiolo kylläkin valitettavasti. Sanotaan näin, että kappaleessa ei ole ¡minun makuuni! ehkä aivan riittävästi monipuolisuutta sointu- ja melodiakulussa. Hyvää kuitenkin ja laulajan ääni on hypnoottinen. ;P Kuuntelen varmasti muutkin bändin kappaleet.
0   +1 +2
 
Phadej 21.04.2004
alkua kuunellessa odotin jo jotain swengaavaa jazzia, mutta sitä ei tullut :( mutta näinkin rokkina ihan kiva. ja kitarakin kuulosti hyvältä
0   +1 +2
 
7
Mr.Right 21.04.2004
auts.. olisin niin halunnut kuulla laulun jonkun putkiradion läpi tai huonolla mikillä tms.. soundi ei miun mielestä sovi lauluääneen..

ihan jeeees koukkuja.. bassosoundi on tosi ok.. mitä tästä nyt saa selvää : )

mut liian vakavalta kuulostaa miun makuun.. virheille pitää jättää mun mielestä tilaa.. liian konservatorio tavaraa miun makuun..
0   +1 +2
 
10
Zachary 16.04.2004
Tämä onkin jo tuttua ja taattua kauraa ja kuultu useampaan otteeseen. Kova bändi, kova biisi ja kova laulaja. Varsinkin basisti on ihan mahdottoman hyvä... Blueborn osaa ja blueborn tietää. Näin on.
0   +1 +2
 
9
SpeaK 16.04.2004
Tässähän on todella kivat vokaalit. Todella ammattimaisen kuuloinen biisi. Siis aivan mahtavaa!
Kitarat hyvät jne. Ooh ihastuin.
0   +1 +2
 
8
DaKiller 16.04.2004
Melko kolea äänimaisema, joka ei mielestäni sovi tähän piisiin lainkaan. Rumpuja oli peitelty liikaa muun soiton taakse ja jotenkin jäi sellainen kylmä fiilis soundeista..
Kertosäkeessä oli hieman toisenlainen meininki ja se puhkui sitä kaivattua lämpöä hiukan enemmän.

Laulajalla on hyvä ääni ja se kannattelee piisiä todella hyvin. Kitaroissa oli sellainen ärsyttävä "soitetaan pullossa" soundi, mutta basso sen sijaan kuulosti hyvältä. Säröt teki tehtävänsä..

Sävellyksenä tämä ei sinänsä ole mikään erikoinen mutta silti nautittava tekele. Se kitarasoolo tästä jäi mielestäni uupumaan...
0   +1 +2
 
Kukkonen 16.04.2004
Laulu kuulosti jotenkin irtonaiselta, ei oikein sopinut tähän. Basso hienon kuuloinen, soitto ainakin. En tuune pahemmin alaa, mutta mielestäni laulajan ääni ei oikein pysy mukana kertosäkeessä... Mutta ei kyllä ole erotettavissa ollenkaan suomalais-aksenttia ääntämisessä, josta hyvät pisteet!
0   +1 +2
 
9
jmm 16.04.2004
Hemmetin hyvä biisi tämäkin, varsinkin kertosäe...laulusäe ei yllä ihan samalla tasolle, mutta kertsithän on biisien suola.
0   +1 +2
 
9
tammina 15.04.2004
Todella sexy ääni naisella. Biisi roots-kamaa
hyvällä otteella. Basistilla on murea saundi
pelissään, munaa!
Pienenä miinuksena varovaisuus kertsien
laulu-osuuksissa..ei oikein nouse lentoon.
0   +1 +2
 
7
K. Vainio 12.04.2004
vähän suomalaisittainhan tuossa enkkua väännetään, mut ihan jees matskua.
0   +1 +2
 
10
kaiti 24.03.2004
aivan mahtavaa laulantaa!! kokonaisuus toimii oikein mainiosti, tarttuva melodia ja niin edelleen. diggaan.
0   +1 +2
 
9
Infernal Fear 19.03.2004
Lähtipä swengaavasti liikkeelle! Naislaulaja on erittäin hyvä vocalisti. Wah-wah kitaran ja säröbasson liitto toimii täydellisesti. Hienoa musiikkia.
0   +1 +2
 
9
Setittäjä 14.03.2004
Hienon kuulosta rockia! Setti toimii ja laulajalla kaiken lisäksi kaunis ääni. Ammattitaitoista!
0   +1 +2
 
9
kudusai 14.03.2004
Hyvän kuuloinen biisi, ei mitään valittamista. No ei juuri tällä hetkellä niin iske tälläinen, mutta kyllä minä nyt sentään hyvän biisin tunnistan. Laulajalla hyvä ääni. Ysi paukahtaa.
0   +1 +2
 
9
Timpi 14.03.2004
Taidanpa ihan faniksi ryhtyä! Kivaa rokitusta hyvillä soundeilla.
0   +1 +2
 
7
Jezmilar 14.03.2004
Ihan mukavan kuuloista perusrokitusta, ihan kiva laulaja ja homma muutenkin sujuu. Kaikesta tästä huolimatta ei jostain syystä sytytä, syynä ehkä kokonaisvaltainen värittömyys, eli särmää lisää. Livenä varmasti hyvä meno.
0   +1 +2
 
8
Peb 26.02.2004
Loisto gtr/bass työskentely.
Oisin laittanut laulua ehkä hitusen hiljempaa..nah..nevermind...toimii.
0   +1 +2
 
9
BX 13.02.2004
Siisti skitta. Äänitys on vähän sellainen bändikämppä henkinen, mutta kuulostaapahan ainakin livesoitolta, mikä on sinällään positiviista ja jos on livenä vedetty, niin hatun nosto, koska sen verran hyvältä kuullostaa. Laulaja on loistava, ei mitään vikaa. Killerin Siiri tulee pikkasen mieleen paikka paikoin, mut musiikki on kuitenkin erilaista, mikä on hyvä. Ja sen verran hyvää, että tätä vois kuunnella enemmänkin. Pientä hiomista ja tää on hittikamaa.
0   +1 +2
 
Imp 12.02.2004
hmm toinen rock biisi...noh hyvä laulaja ja biisi on ihan hyvin toteutettu.ei ole ihan semmosta jota kuuntelen :D.
0   +1 +2
 
8
jeejeejee 11.02.2004
Laulu lähti aivan liian alusta, mutta tuota. Ei nyt ainakaan jäänyt päähän soimaan. Ihan hyvä kertosäe.
0   +1 +2
 
tiitus 11.02.2004
kummallinen ääni maailma.. jotenkin tyhjä. tai ohut... en tiedä, voi kyllä johtua kuulokkeistanikin. rokkia en kuuntele kyllä juurikaan koskaan saatika pop rokkia. eli en tästä mitään rakentavaa kommenttia osaa sanoa.
0   +1 +2
 
Okapi 11.02.2004
Hämää kauhiasti tuo putkimainen soundi. Ihan siedettävä biisi noin muuten, vaikkakin kovin "aikuismusiikkia", mikä sinänsä ei minuun ole ikinä napannut. Kertsi on ihan kiva. Ja säröbasso on aina plussaa.
0   +1 +2
 
9
Samu2 11.02.2004
Onhan se myönnettävä että kovin mielenkiintoinen on tuo säröbasso + wah skeba! Eikä toudellakaan negatiivisesti, siinä on tiettyä mielenkiintoista svengiä. Ihan omaperäinen kappale, ja samalla sujuva ja toimiva. Soundit toimii niinkuin muissakin kappaleissa, ja kaikki on tasapainossa. Näin rokettirollin ystävänä tämä uppoaa oikein kivasti. Jep. Näin se vaan on.
0   +1 +2
 
Möhökki 11.02.2004
Varsin asiapitoista kamaa ja jää tosiaan päähän soimaan. Kivaa näin aurinkoisena, helvetin kylmänä talvipäivänä. :)
0   +1 +2
 
9
Sateentekijä 11.02.2004
Laulaja ja soittajat hoitavat tonttinsa mallikkaasti.
Särkijäsoundi bassossa on aika raaka, mutta antaa kappaleeseen hyvää potkua ja ilmettä. Hyvä kappale. Tykkäsin kovasti !
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 11.02.2004
No kylläpä on laadusta uuuh huh. Mä en keksi mitään järkevää sanottavaa. Pellit kuulostivat hieman mp3-koodauksen aiheuttaman bittivajeen vuoksi sellaisilta..mmm..tuhruisilta/rätiseviltä, mutta muilta osin soitannat ja soundit olivat puhdasta kultaa. miksaus bueno ja naisen ääni siirappia. Kusen hunajaa ja imuroin tämän kovalevylle kuin muurahaiskarhu mettä kukasta. Lyhkäsesti klodjattuna sellasta Radiosoittopoppia ja mikäs siinä uuuuuuh hjeah kohderyhmä hallussa ja koukut tallessa. Oma perspektiivi tosin vähän uupui, introa lukuunottamatta.. on tätä ennenkin kuultu, tällaista peruskeittoa. mutta hienoa että bändi osaa soittaa ja kirjoittaa lauluja, nyt vaan lisää jotain "omaa"..vai onko sellaiseen enää mahdollisuutta tässä nyky-yhteiskunnassa, jossa lähes kaikki on jo kokeiltu :D Ääääääh. kuuntelen tässä kolmatta kertaa ja maistuu vaan paremmalle. On tässä sittenkin jotain mystisen omaperäistä. Kertsi nyt on vaan perus-perus. Ihan kuin joku helvetin Lambretta-kertsi. Mut silti skulaa ton yhdeksikön verran.

90/100
0   +1 +2
 
9
Jo B1 11.02.2004
HERRA JUMALA! Mistä tämmösiä sikiää ja miksi näitä ei löydä enempää? Mielettömän muhkeaa bluesahtavasoundista rehellistä perus rokkia. Laulaja on suorastaan oivallinen. Harvoin kuulee näin laadukasta amtöörirokkia. Faniksi menin saman tien muutaman ensisävelen jälkeen.Toisaan en osaa kehua kovin hyvin, mutta soitosta kuulee etää hommaa ie ole aloitettu eilen ja että oikeasti nautitte soittamiesta itesestään. mmmm!
0   +1 +2
 
6
BCOW 11.02.2004
Perus rokkia. Kyllä kuuntelee vaikka enemmänkin putkeen oikeissa fiilareissa.
0   +1 +2
 
8
Rhino 10.02.2004
Säkeistön kitarasoundi on tosi ohut ja tosta basson säröstä en pitänyt yhtään. Kertsi toimii hyvin ja laulajalla on hyvä ääni, mutta ehkä olisi voinut laulaa vähän intohimoisemmin, nyt jää välillä hiukan etäiseksi toi laulu. Soundit kuntoon ja lisää intohimoa, niin tää on kiitettävä suoritus.
0   +1 +2
 
10
sarka 10.02.2004
Perfecta! Tosi hyvä biisi. Basso ehkä hitusen liian kovalla.
0   +1 +2
 
8
random 10.02.2004
Ihan toimiva kappale. Jotkut osat tuntuvat vain olevan jotenkin vähän taustalla. Kertosäteen takia jopa pop-potentiaalia. Hyvä lauluääni.
0   +1 +2
 
9
T. H. Rimpinen 10.02.2004
Ou jeah! Tämä on kyllä hyvin soitettua rock- kamaa, vaikkakin voisin hiukan valittaa siitä, että tämä pitäytyy liian tiukasti genren vakiokuvioissa. Kertsi on kuitenkin hyvä, joten miksei tätä kesällä autossa kuuntelisi ja saisi fiilikset kattoon. Hyvä fiilis.
0   +1 +2
 
8
konemies_ 10.02.2004
Taidokasta soitantoa. Laulussa vois olla vaikka kaikua enempi. Hyvä kappale, vaikka ei ihan mun tyylistä olekaan.
Onko mulla pää sekaisin vai mitä, mutta tuntuuu todella painottuvan miksaus vasemmalle.
0   +1 +2
 
9
Jadyley 10.02.2004
yllättävää materiaalia tulee taas mikserissä vastaan! kaunis, matalahko ja vahva naisääni vetää biisiä todella hyvin. kerto on herkullinen.
0   +1 +2
 
8
Mice 10.02.2004
kovin menevää poppista...laulajalla hyvä ääni ja sopii erittäin hyvin kyseiseen musiikkiin.jykevä basso saundi ja yhteissoitto tuntuu kulkevan mainiosti.ei muuta ku nauhaa ympäri muailman ja tsemppiä!!!
0   +1 +2
 
8
hazardi 07.02.2004
Alussa hieman hassu huonevaikutelma ainakin näillä kaiuttimilla. Säröbasso on aika kiva, mutta kaipaisin ehkä kitaraa hieman kovemmalle tuon basson kustannuksella. Toteutus on muuten toimiva, laulajakin kuulostaa hyvältä.

Mutta muuten ihan jees, harmi vain että aiheuta pahemmin mitään addiktiota.
0   +1 +2
 
9
Taina 02.02.2004
Ensiksi kiitosta siitä, että laulaja osaa kerrankin laulaa. Se tuntuu olevan harvinaista täällä mikserissä. Kappale on tehty oikein ammattitaitoisella otteella. Biisi on kuvauksensa mukaan rento ja jää ihan mukavasti päähän soimaan. GUT!
0   +1 +2
 
10
juhok 02.02.2004
Tämähän on hyvä! Ennenkin käynyt niin, että kritisoimista ei tahdo löytyä, tässä olisi toinen sellainen tapaus. :)
0   +1 +2
 
7
Jurvanen 02.02.2004
Jotenkin tuo laulajan ääni ei ole ihan "puhdas". Mahdollisimman epä-ammattimiehenä en sitten ala selittämään, että mitä tarkoitan. Kunhan totean. Koko nauhoitus jotenkin tuntuu purkissa nauhoitetulta.
Myös laulajan ääni jää jossakin vaiheessa taustalle, joka harmittaa... Pidin siitä toisesta kuulemastani Bluebornista enemmän.
0   +1 +2
 
9
Badmad 02.02.2004
Tän oon kuullut aikaisemminkin.. en kyllä muista kommentoinko.. noh: Kaunista laulantaa, valmiin kuuloista kamaa kaikin puolin. Soundipuoli on kunnossa, aika bassovoittonen tosin.. ei häiritse. Oishan tonne väliin mahtunu mun mielestä pieni kitarasoolokin :) Hieno biisi!
0   +1 +2
 
Snoze 02.02.2004
en valitettavasti osaa sanoa tällasesta musiikista kovinkaan paljoa.. mutta ihan jees
0   +1 +2
 
8
Onioni 02.02.2004
Rock ei ole ominta alaani, mutta sen voin sanoa, että ihan hyvältä kuulostaa.
0   +1 +2
 
9
Eurydome 02.02.2004
harmi, tein tästä pitkän arvostelun äsken, mutta sitten tuli sivu missä luki että mikseri alhaalla... no, pitää tiivistetysti kommentoida. alku on hyvä, laulu rentoa, ääntäminen erittäin hyvää. "flow" puksuttaa erittäin hienosti biitissä. kitaralla on soitettu erittäin hienoja ja monimutkaisia melodioita. rummut paukkuu taustalla ihanan rennosti, juuri sopivat. basso rullaa hyvin. kertosäe on erittäin hyvä, myös hyvät sanoitukset. tässä biisissä on laatua ja sen huomaa.
0   +1 +2
 
9
Ihan hyvää perusrokkii. Hyvät kitarat ja laulajallakin on hyvä ääni.

Aika peruskamaa, mutta hyvää sellaista.
0   +1 +2
 
8
Tumppi 02.02.2004
Pidin laulajan äänestä. Vaikka kuten lähes aina se enkkuilu hieman pissii.
Mutta ei suinkaan pahasti. Kitarat olivat kivat. bassot olivat kivat. En keksi biisistä mitään hirveän huonoa sanottavaa. Mutta miksi eivät ihmiset tue kaunista suomen kieltä :D :)
0   +1 +2
 
Haava 02.02.2004
Perus väännöksetä tämä vähgän tuntuu.. Kaikki RockPop-genren kliseen käytössä taas... Tämä oli vähemmän Rock, kuin tuo teidän pop-biisinne. Noh.. Minä on rock? Turhaa genrepelleilyä taas... Jotenkin tämä biisi ei vain lähtenyt huolimatta kaikista hyvin tehdyistä väliosista ja näppäristä sävelyksellisitä kikoista huolimatta. Tämä huusi sellaista vahan-ajan-masterointia, jossa dynamiikka oli dynamiikkaa ja kun kertisi iskee, niin se iskee eikä lässähdä. Ei tätä kyllä osaa oikein muuten hakkua. Pirun pätevää, mutta se syvin fiilis uppoaa tasapaksuuden alle.
0   +1 +2
 
Kitaroiden liitto on todelakin toimiva. Samperi sentään. Tämä kommenttirinki saa minut kohta käännytetyksi oikeilla soittimillakin tehdyn musan pariin. ;) Hyvä, että tälläistäkin vielä jaksetaan tehdä siitä huolimatta että kaikki hyvät ideat on jo aikaa sitetn käytetty loppuun. Tämänkään biisin olemassaoloa ei voi liialla omaperäisyyellä perustella. Toimivaa peruskamaa ja mikäs siinä.
0   +1 +2
 
8
Veneficus 02.02.2004
Tässä tuli hytkyttyä mukana ja volukkaa oli pakko kääntää hiukan kovemmalle. Perus rokkis-poppistahan tämäkin on, mutta sen verran hyvin tehtyä että mikäs tätä kuunnellessa? Tässä on laulaja-naaraskin käyttänyt kiitettävän mielikuvituksellisesti ääntänsä ja rakenne tukee vaihteluita juuri sopivasti. Välillä tuo laulu ei kyllä ihan mennyt mielestäni putkeen, mutta hei, rokkiahan tässä soitetaan.
0   +1 +2
 
9
--mono-- 22.01.2004
melkoisen perinteistä rokinräimettä, mutta niin kauniisti toteutettu & laulettu, että pakko laittaa ysi ja jatkaa seuraavaan biisiin...
0   +1 +2
 
9
WandaT 05.11.2003
kyllä tää on niin että pakkohan se on toi viimenenki kappala käydä imuroimassa..sanat oli tälläkin kertaa todella hienot, eivätkä hukkuneet taustalle..laulajan ääni moitteeton, kitarakin kuulosti kivalta (vauvauva):)hienoa!!rummutkin hakkas niin julumasti että....
0   +1 +2
 
Elektrojänis 04.11.2003
Joop... Kyllä tätä passaa kuunnella. Bonuspojoja säröbassosta. :) Hmmm... Tuli mieleen, että tältä ryhmältä voisi olla mielenkiintoista kuulla vielä pykälää vauhdikkaampiakin kipaleita.
0   +1 +2
 
8
Instrumetal 23.10.2003
Hiano Blues Meininki!
0   +1 +2