qxi_moi

Olden Goldies

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
i-oxo 03.02.2004
kivaa kolisteluu. :) just ku alko ajattelee että vois olla enempi vaihteluu niin sitä tulikin. vähän tunkkasta ehkä, mutta lieneekö ollut tarkoituskin.. ja kyllä mä loppujenlopuks jäin kuitenkin kaipaamaan vähän enempi vaihtelua vaikka teknoa onkin. vähän orgaanisempaa saundia olis voinu olla, ja kikkailuu lisää. =)
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 03.02.2004
Noo nin! Nyt löytyy stereokuvaa! on kuule kaikki äänet hyvin levitelty!
basari jylpyttää hyvin ja rytmissä on groovea mukavasti.
noi kolinat yleisesti alkavat puolen välin tienoilla ottaa hieman korvaan. kolisevat nääs ehkä hieman liian korkealla yläpäistänsä, tekee luureilla ainakin hieman raskaaksi tätä kuunteluelämystä.
*oho*
Tupsahdin yllättäin tehdashalliin, jossa näyttävät pitävät tesnokemuja. Ou jee ou jee! Perse heilumaan! Mä näen itseni tanssivan tässä hieman hölmöissä nylkytysasennoissa, polvet jännästi aavistuksen koukussa ja kädet kuin tähtiportin kaaret. basari pomp-pii-ii-ii-ii...joudun pomppimaan itsekin tasan sen tahtiin, joten en voi välttyä näyttämästä hieman hassulta on the dancefloor..mutta kun on namu suffle niin on pakko taipua mukana..mjaamm..kautta savuavien skeittikenkieni..hyvännäköisiä kissoja..tämä kolli menee lähemmäksi vetkuttamaan tauhkan tahtiin..oijj..
*oho*
Takaisin omaan nojatuoliini. Sukat haisevat. Silmät kuivuvat päähän liiasta istumisesta näytön ääressä. Sormetkin ovat jännetuppitulhduksen partaalla kaikesta kommentoinnista. Heräsin, koska musiikki loppui. Kuin seinään. Tuo koukuttava rytmi jätti minut. Taidan lähteä röökille.

*eli mikä oli tämä biisi niinkuin brieffattuna :

tanssilattialle. ehdottomasti. pistää vartalon mutkalle saletisti. stereokuva hyvä, hyvä spread saundeissa. kolinat ottavat jossain korviin, eli oiskohan kolkkeet olleet vähän liian lujalla ja liian kirkkaana eq:t jopa. absolutista tietoa EN voi esitellä, sillä kuuntelion nyt Kossin porta/pro-luureilla, joista on toisen johdon säikeet miltei poikki. Mutta mitä sillä on väliä. Tämähän toimii - tarviiko sun muuta tietääkään. =)
kiitosta.

84/100
0   +1 +2
 
8
Kari Runk 03.02.2004
Aika koneellista meininkiä oli. Hyvin jumputti ja parani vaan loppua kohti, mutta ehkä hiukan tylsän kuulonen mun makuun.
0   +1 +2
 
hiiva 03.02.2004
Ihan kohtuullisen kuuloista monoträkkiä, mut ei mitään mikä tekis tästä sen kummempaa.
0   +1 +2
 
Ihan hyvää mättöö. Hyviä soundeja, mutta ei tätä uudestaan jaksa kuunnella.
0   +1 +2
 
Badmad 03.02.2004
Tää ei iske oikein millään tasolla. Soundit kuulostavat kaikki samasta muotista vetäistyiltä ja en voi biisin rakennettakaan kehua ainakaan omaperäisyydestä. Liikaa junnaillaan samoilla aineksilla, jotka eivät tällä kertaa ole minun makuuni.. sori.
0   +1 +2
 
a98 02.02.2004
aikas mainiota jumitus kolinaa. hyvät soundit kaikinpuolin ei paljoa valitettavaa keksi.
0   +1 +2
 
Jazzmaster Flex 02.02.2004
Huhhuh, onpas tässä mättöä kerrakseen! Komean kuulosta meininkiä, mutta teknosta paljoakaan tietämättömänä en oikein osaa tätä kommentoida, joten sanon pelkästään että tämä on komean kuuloinen:)
0   +1 +2
 
Rhino 02.02.2004
Tämä on niitä biisejä, jotka toimivat bileissä tanssilattialla yli 2 promillen humalassa. Kotona, jos tämä tulisi radiosta vaihtaisin kanavaa 2 minuutin kuluttua. Liian vähän melodioita ja vaihtelevuutta, jotta jaksaisin kuunnella useampaan kertaan.
0   +1 +2
 
9
Eurydome 02.02.2004
hienot bassot ja kickit alkuun. todella hyvän kuuloista. mielestäni tämä on todella hyvä biisi, tarpeeksi monotonista jytkettä, jonkinlaista tech-trancea? nimi on kyllä hieman oudohko. se ei haittaa. en nyt aivan varma ole mutta tempoa voisi olla hitusen enemmän. hienon kuuloista jytkettä, pidän. kovolle kyllä päätyy tämä biisi.
0   +1 +2
 
Nyhde 17.01.2004
Kuksi mua, sillai ranskalaisittain.

Puoli minuuttia piti odotella ja sittenhän se jo tipahtikin. Juuri sopiva odotusaika. Ennättää heittää kaulahuivia vähän löysemmälle ja istahtaa hetkeksi aloilleen lepäämään. Ja se numero valotaulussa muuttuukin oikeaksi juuri ennen kuin alkaa pitkästyttää. Tuo kirkkaasti soiva kolina = rakkauspitoisuus. Lo-fi-ilahdus. Ihanaa tuhnua ja onpahan koko mokoma tarpeeksi pahasti jumissakin. Tuo "tönk-kötöntön" on muuten mun mielestä yksi parhaista techno-rytmeistä ikinä. Junttaa sopivasti.

Pelkäsin koko kappaleen ajan, että jostain harmonisen äänimaiseman syvyyksistä nousee se äärimmäinen paha, puhdas 909:n ride, mutta eipä sitä sitten ikinä kuulunut. Olo on erittäin helpottunut. Oletko oikeasti päässyt siitä, vain onko tämä vain jokin huijausyritys, jolla yrität saada viattomia ihmisiä naksuttamaan faninappulaa? Ihan vielä en uskalla siitä naksauttaa, mutta D/L-nappulaa kyllä. Pidä se saatanan oma satunnaishuora jatkossakin erossa kappaleistasi ja saat kyllä sen uuden fanin.

Tästä pidän. Tässä on tarpeeksi tunkkainen sointi ja tarpeeksi villisti groovaavaa rytmistelyä. Tämä kuulostaa mielenkiintoiselta ja jaksaa ilahduttaa yleistunnelmallaan. Tämän tahtiin peppukin pomppii tuolilla. Villiä.

Tuo melodian tapainen elementti kappaleen puolivälin tienoilla luo aika apaattisen tunnelman, mikä on ehdottomasti kiva asia. Tunnelma oli muutenkin sellainen hyvin hyödynnetty voimavara tämän kappaleen kohdalla.

Ajatukseni ovat hieman sekaisin, sillä heräsin juuri. Toivottavasti sait järjen juoksemattomuudestani jotain irti. Oli tämä varmaan yksi parhaista kappaleistasi, ellei sitten se paras. En osaa sanoa, joten tyydyn varmaan vain soittelemaan tätä ainakin parin hetken ajan.

Kuksi mua, sillai ranskalaisittain.
0   +1 +2
 
9
Veneficus 08.01.2004
Lähtiessään liikkelle vaikutti kuin potku palleaan. Johtui osittain äänenvoimakkuudesta. Meinasi näyttää vaarallisen tasapaksulta, kunnes puolen välin jälkeen alkoi suu kääntyä virneeseen. Se nurina...
0   +1 +2
 
Haava 05.01.2004
Sanotaan nyt tähän vielä, että pirun kovatpa ovat nuo saundit tässäkin... Raakutta ja siillälailla... Nautin...
0   +1 +2
 
Haava 05.01.2004
Ehkä olen vähän erimielinen noiden taustasaundin volasta... Niitä kovemmalle (Tai biittiä hiljemmalle) ... tosin kyllä tässä on elegenssia näinmin... Siis Raakuutta, jota on höystetty noilla taustojen eleganssilla... Tykitystä. Toimii selllaisena. Vähän enkä tuota "kokonaisuutta" pohtisin tässäki. Eli mihin biisi on menossa ja mikä sen tehtäbvä on ja mihin muutoksilla ja parteilla pyritään... (Jos nuo jo mielestäsi toimivayt, niin unohda koko juttu ja tajua, että en ymmärrä sitä)
0   +1 +2
 
10
Red 21.10.2003
Aluksi oli aika tylsä olo, mutta kun veisu lähtee liikkeelle niin aijai! Kyllä on mun makuuni tämä, ehanasti säröä hyväksikäytettynä ja sopivin kikkailuin kerrankin. Aamutuimaan kuunneltuna fiilis nousi ainakin kattoon, kiitos herra shokun. ^_^
0   +1 +2
 
9
Imp 17.10.2003
touchia on tuossa temmon ja rumpujen yhteistyössä.biitti on kunnon jumitusta! biisin loppu kyllä pikkasen pistä äkorvaan ei niinkään ne efekti kikkailut vaan sen seinään loppuminen.siihen olisin toivonut erilaisen näkemyksen
mut hyvää jumitusta!
0   +1 +2
 
8
Stocco 16.10.2003
On kyllä irstas nimi! Huh huh, mitä ne keksiikään täällä Mikserissä.
0   +1 +2
 
8
t.a.blomqvist 16.10.2003
raakaa lihaa tossa lopussa... Mulle sopivaa nurinaa, mut ehkä muille saattaa olla vähän liian rätisevää? ei voi tietää. Reverbeillä on kivasti leikitty ja annettu sellanen kiva metallinen tunnelma... Biitti kuullosti aluks tosi hyvältä, mut se jäi loppujenlopuks ehkä hieman tylsähköks. Vähäsen lisää eloa siihen kickiin ni hyvää ois tullu. Hyvää monoteknoa aggressiivisella kuorella. Miks mikseris ei oo schranz-genreä prkl!
0   +1 +2
 
Toi nimi ei liity cocoxquïhin mitenkää.
0   +1 +2
 
8
Stocco 16.10.2003
Kuuntelin tuossa hyvää finrg mättöä ja sitten piti tällaista ruveta kuuntelemaan. Taso ei ehkä laskenut, mutta tempo tippui. Dissaan tätä rankalla kädellä ja sanon, että menen katsomaan mieluummin saliksia kuin kuuntelen tätä enää pätkääkään ;) Onx toi nimi niinku suomeks: kouköikiks records mulle? Etsä sinne talliin tällasella pääse. Tai mist sitä tietää. Tää on loistava teknoträkki jälleen. Ei mul oikeesti oo tästä mitään pahaa sanottavaa. Kuhan vaan lämpimikseni näin talvisena iltana katu-uskottavasti dissasin. Ihana öljypumppu. Pumppaa sulle mustaakultaa ja mulle hyvän mielen. Lopus on noi efektit aika rajuja niinqu hei. Aleksit voi tykätäkkin, mut mun mielest ne menee vähä överiks eiks jeh. Lisää tällasta kummiki jooko.
0   +1 +2