Mouthful of Lies

Olppa Product

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

maaninen 02.07.2009
Hienosti etenevä rypistys. Hyvää matskua jälleen.
0   +1 +2
 
Black Dog 17.05.2009
Erittäin pätevän kuuloista soittoa ja kappaleessa monia osia sekä rytmin vaihdoksia Toimii!
0   +1 +2
 
Reettori 28.04.2009
Vokaaleja tietty kaipaisi tämä, mutta meno on kyllä jo faniutumisen ansiota! Hyvät soundit.
0   +1 +2
 
8
Fillari 07.04.2009
Raskasta on...Ihan ok meininkiä tuo kitaratykitys. Tuo korkee kitara on makee ja kantaa piisiä hienosti.

laulua odottelen. Hyvä meininki, edelleen tuo kitara toimii hienosti.

Ps. vaikkei osu genree käykääpä kuuntelemassa mun piisejä.
0   +1 +2
 
8
K. Vainio 07.04.2009
Toimiva biisi, mutta laulua jäin kaipaamaan. Muuta valittamista ei ole. Kaikki toimii hienosti
0   +1 +2
 
7
Ibanez man 06.04.2009
Tuosta alusta tulee jotenkin mieleen final fantasy 7 pelin boss musiikki.. Se on ehdottoman positiivista. Kahden minuutin kohdalla alkaa niin hämärä hässäkkä et biisin keskiosa muuttuu aika rakeiseksi.. sit 3.40 kohdassa alkaa tuollainen mystiikkaa tavoitteleva osio. Hyvä yritys mut en jotenkin saanut kiinni tästä. Lopussa palataan mukavasti taas tuohon pelimusiikkimaiseen teemaan. Ihan kelpo kokonaisuus mut ei yllä keskiarvon päälle.
0   +1 +2
 
10
Holic 23.03.2009
Tuo välisoolo tuossa välissä oli aika hauska. tii-dii-tii-dii. Rankassa oli sellainen harmonia kohtaus, joka oli sekin aika hauska. 2 minuutin kohdalla tuleva soolo on kerrassaan tyylikästä kaupittelua. Akustinen kohta oli sekin hieno, ehkä jopa hienoin. Ja hyvin irtoaa pinchit akustisen jälkeisessä riffissä. Jotenkin kyllä tuntui pitkältä näin instrumentti kipaleena, ehkä laulut olisivat tuoneet hieman lyhyemmän tunnun. Kaiken kaikkiaan tosiaan kelpo leipä tämä, vaikka itse hieman lyhentäisin. En tosiaan ymmärrä taiteen päälle, joten älkää minusta välittäkö.
0   +1 +2
 
Transparent 19.03.2009
Ihan mukava kappale. Hauska tuo kitaran "valitus". Biisi kuulostaa aluksi pettävän yksinkertaiselta, mutta lataus kyllä kasvaa kappaleen edetessä. Hauskat pianojammailut loppupuolella. Laulu vielä ja se o hänes.
0   +1 +2
 
8
stuntguitar 19.03.2009
Yeah, aikamoista progemättöä. Tai enpä tiedä onko tämä nyt teknisesti/harmonisesti/rytmisesti tarpeeksi monimutkaista, että sitä voisi progeksi kutsua. Nykyäänhän alkaa jo perus metalcorebänditkin olla tällä osaamistasolla. Mut joo, itse biisin. Diggaan noista riffeistä ja tosta välileadista. Kitarasoolo oli aika mehevää soitantoa ja nopeammatkin tilut meni aikas nappiin. Tritonussävytteinen väliosa on korni mutta dynaamiikan puolesta tarpeellinen ratkaisu. Tuossa lähempänä neljää minuuttia päästään jo vähän Opeth-tunnelmiin ja toi cleani kitara kuulostaa kivalta. Itse sävellykseen sanoisin sen verran, että tähän tarvitsee jonkin teeman, jota sitten varioidaan biisin edetessä; nyt tästä oli vähän vaikee saada otetta. Soundimaailma oli aika tukkoinen niin rumpujen kun kitaroidenkin puolesta eli tuotantopuoleen pitäs vielä kiinnittää huomioita. Jepa jee.
0   +1 +2
 
Mukelo 18.03.2009
Oikein hienoja juttuja. Proge ei ole kuitenkaan minun juttuni, niin jotkut vaihdoksista latistivat fiilistä, mutta ihan hemmetin hyviksi ne paisui. Oikein hyvää tavaraa, muutamia kliseitä katkoisin sieltä sun täältä, mutta se vain siksi kun muuten löytyi innovatiivista matskua.
0   +1 +2
 
9
kake1962 18.03.2009
Hyvät jytinät! Vähän keskeneräisen oloinen pelkästään instrumentaaliksi. Pitäisi olla joko laulu tai vielä selkeämpää sävellystä ja armotonta sooloilua! Soittotaito on kohdallaan ja biisi on yleisilmeeltään loistavasti tehty!
0   +1 +2
 
Dexteri 18.03.2009
Raskas mettalli proge on parhaimillaan live varsioissa. Vertailu kohtia on näihin biiseihin turha hakea. Tauot ja nyanssit osoittaa , että kundit osaa asiansa ja eipä noihin soundeihin ole mitään valittamista.
0   +1 +2
 
9
ahorror 17.03.2009
On hienoa kirjoittaa musiikista, jonka kuuntelu saa rankalle tuulelle. Biisihän on aikalailla, voisin jopa sanoa, loistokas yhdistelmä kaunista melodiaa ja rytinäriffiä. Edes kitarasoolot, jotka yleensä tällaisessa "amatööritasoisessa" musiikissa ovat hikisiä ja väkisellä yritettyjä, eivät tässä tapauksessa jätä kylmiksi.
Basso on valitettavasti osittain heikko, suorastaan ärsyttävä, mutta loppupuoliskon erikoisuus, tyylipitoinen jazzosuus bassosooloineen pelastaa tuon wanna-be basistin uskottavuuden.
Kokonaisuutena kappale on siis instrumentaalina varsin onnistunut. Dynamiikkaerot estävät kuulijan korvia puutumasta mussusärökitarariffeihin, ja pidempitukkainenkin musiikkimies/-nainen saa tyydytystä rytmikkäistä runtturytinöistä.

Tiivistettynä siis toimiva paketti, bassojen takia 9, eikä 10!
0   +1 +2
 
9
sikki-six 24.04.2009
Murakkaa metallia, erityisesti tässä itelle toimii tuo tiukka riffittely. Konerumpujen kolkko soundi taas on se isoin miinus, mutta sehän ei sinällään liity ite sävellykseen... Tunnelmat vaihtuu sopivasti kipaleen edetessä. Onkohan Meshuggahia ikinä kuultu? :) Hyvät skebasoundit oot saanu narulle, etenkin liidit kuulostaa messeviltä. Oispa itelläkin sormet tommoseen tilutukseen :P
0   +1 +2
 
mojoswing 04.06.2009
Hyvät melodiat ja riffit. Oikeestaan ainut parannusehotus ois muutamassa kohdassa olleisiin peltikomppeihin jotain variaatiota (volyymi, eri soundit...)
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 28.05.2009
Hieno alkuriffi heti alusta, ja erityisesti tuo kohta missä kättä vedetty pitkin otelautaa kielinpäälle ja samalla soitettu (?) Kitarasaundi ei ole mikään maailman rouhein, mutta aika mukava ja omalaatuinen. Vähän ennen puolta väliä alkaa huomata opeth vaikutteita, biisi muuttu täysin ja kitara soittaa ihme rytmissä jotain kivaa junnaavaa riffiä. Itselleni uppoaa todella hyvin. Kitarasooloissa on hienosti variaatota, alussa hillitympää ja myöhemmin myös kiivaampaa. Oma lemppari on lopussa missä cleanit kitarat ja kevyet rummut komppaavat.

Pari valituksen sanaa kyllä löytyy. Ensimmäiseksi ainakin rumpujen crash on aivan liian pinnalla, varsinkin tuon ekan nopean kitarasoolon aikana ja oikeastaan koko ajan sen jälkeenkin. Toiseksi tämä varmaan toimisi vielä paremmin pienillä vokaaleilla. Esim jotain satunnaisia ärjähdyksiä, ei mitään liian dominoivaa. Vaikea sanoa kuinka nopeasti tähän tylsistyisi tällaisenaan. Aivan niitä killeririffejä tässä ei ole, mutta tasaisen hyvä kokonaisuus kyseessä.

Jos tämä lähtisi soimaan levysoittimessa, en missään nimessä skippaisi. Kova biisi kyseessä ja lisää tällaista tavaraa.
0   +1 +2
 
PutteAtte 11.05.2009
Aika sekavaa (positiivisessa mielessä) mättöä. Kyllähän teikäläiseltä tuo kitaran soitteleminen selvästi sujuu, aika paljon tollasia siistejä kitara kuvioita. Ei nyt ihan meikäläisen makuun tää biisi kyllä kolahtanut, joten arvosana jääköön antamatta, mutta kyllä jäbän ehdottomasti pitää jatkaa näitä. Aika vakuuttavan kuulosta, nääs.
0   +1 +2
 
9
Misenippu 14.06.2009
Itseäni häiritsee jonkun verran omaan makuuni hieman liian hyökkäävä krässi saundi ja omituisen kuuloinen haikka.
Tuo haikka kyllä tukee aika hyvin biisin tunnelmaa, muttajoo..

Menevän progemetallirepäisy alussa, jonka jälkeen alkaa yksi kappaleen henk.koht. suosikkini.
Siitä osasta plussaa. Synasta myös plussaa.

Hyvä kappale, mutta jotenkin sekainen (mutta myös hyvässä mielessä).
0   +1 +2
 
Akeli 28.03.2009
hhmm.. Meni vähän ohi tämä, luultavasti itse musiikista johtumattomista syistä. Alku oli ainakin hyvää kamaa \,,/
0   +1 +2
 
A-X 28.03.2009
Tämähän on mukavaa kuultavaa. Sopivan progressiivista mulle. Laulujen puute vähän häiritsi tuossa alkupuolella, mutta mitä pidemmälle mennään niin sitä vähemmän jään niitä kaipaamaan. Hyvin toimii siis ilman niitä. Hyvin on mielenkiinto muutenkin pidetty yllä. Ainoastaan tuossa alkupuolella kun tämä yksi melodia tuli uudemman kerran, oli sellainen tunne, että nyt on tylsää. Sitä lukuunottamatta oikeen hyvä biisi.
0   +1 +2