Syntymäpäivä

Make Vahtola

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Larry Peninsula 12.03.2009
Hyvä biisi. Laadukasta tuotantoa. Saundit toimii. Lyriikka loistava.
+2   +1 +2
 
10
Pöykäri 10.03.2009
Ekana sytytti hyvä bassottelu ja hieno soundi. Sitten erittäin hienot kitarasoundit, akkaria myöten ja tyylikäs soitto. Hillitty soolo istuu hyvin piisiin. Laulut parasta Vahtolaa tähän saakka. Sanoitukset on olleet jo aika pitkään ammattimaisesti tehtyjä ja oivaltavia, eikä tämä tee poikkeusta.
Keski ikäsen miehen maailma, vaan on tommonen.
Kun taitoa ja kokemusta tulee kokoajan lisää, kasvaa myös maneeririski. On hiuksen hieno raja mikä on oma tyyli ja mikä maneeri.
Vielä mennään tyylin puolella.
0   +1 +2
 
10
BullHill mja 10.03.2009
Hieno poppibiisi vaikka synttärilahjat jäivätkin vähäiseksi. Mallikasta laulua ja soitantaa. Hyvät soundit ja äänitys sekä miksaus on laadukasta työtä.
0   +1 +2
 
10
Oivallinen huomio, jos ei oel syntynyt, ei ole myöskään syntymäpäiviäkään, eikä lahjoja, tietty!

Make sai syntymälahjakseen paljon, jota saamme kuulla täällä :)
Ihastuttavan ilakoiva synttäribiisi. Nyt on hyvä draivi, kaunis soundi biisissä ja herkullinen sanoitus. Näillä pääsee puhaltamaan vielä monia kynttilöitä monissa kakuissa.

Nyt ollaan niin Vahtolaa, että hyvää tekee!
0   +1 +2
 
10
J. Hifish 07.03.2009
Aluksi ajattelin, että biisi kertoo nolojen tilanteiden miehen syntymäpäivästä. No aika lähelle kumminkin meni, vaikka se sä olikin joku lyyli eikä silmätön nallekarhu. Vaikka sanoituksen miehellä ei kovin hyvin mennytkään, niin silti tästä jäi käteen muutakin kuin avain. Nimittäin tulin hyvälle tuulelle ja jalkakin alkoi jatsaamaan.
0   +1 +2