do a little do

furiant.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Kyllä tätä jaksoi kuunnella. Olisin vaan toivonut tuota huutolaulua enemmän kun s e kuulosti nii hyvältä. Ei tuossa puhtaammassakaan ny paljon valittamista oli. Se ihme piipitys häiritsi.

Roby S.
FME
0   +1 +2
 
8
Rion 26.08.2004
Tykästyin Emoon, kun tuota myneä kuulin. Tämä vakuuttaa myös minut aikas lailla kovasti. pidin paljon! Hanneksen laulu kyl olis saanu olla hivenen kovemmalla, mutta pikkuseikka.
0   +1 +2
 
9
Tässähän on kunnon meininkiä.Soitto ja vokalit toimivat hyvin.Soundit on riittävän omaperäisiä.Jatkakaa vaan samaan malliin niin hyvä tulee!
0   +1 +2
 
Olavio 12.12.2003
Muhkeata, muhkeata! Täähän on valmista tavaraa. Laulajan/laulajien äänet varsin soveliaat. Monesti osataan kyllä ärjyä ja sitten kliinit laulukohdat on semmosta epävireistä kökköä, mutta tämän kohdalla on toisin. Laulajan ääni on puhdas ja toimii. Kokonaisuutena toudella hienoa menoa, laadukkain saundein!
0   +1 +2
 
9
ruefulXnipples 23.10.2003
on mahtavata.. tällaista lisää vaan. jokin jäi vielä puuttumaan että kymppiin asti olisi päästy mutta en osaa nyt sanoa mikä se on =P
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 03.10.2003
Hei täähän on vallan kaunista mälläilyä :) jännä toi pi-pi-pi-pi-synasaundi (?) itsellähän jää tällainen musa vähemmälle mutta se vähän mitä on tullut orgaanisempaa kuunneltua niin faith no morea velcraa system of a downia ja jotain nu-metal-tsydeemejä samassa säkissä. saundit on aika makeet ja laatu on bueno. vokalisti(t) on vahvoja ja niin - drummut on aika kivasti kompuroitu. siis kompressoitu. miekenkiintoista oli. tähän aikaan aamuyöstä ei jaksa millään kymppiä laittaa arvosanaksi kun tässä unen rajamailla saattaisi tehdä virhearviointeja ja aamulla olis sitten kamala morkkis :D :D mut vahva ysi tää nyt mun korvaan oli näin genrestä juurikaan tietämättömänä. alan harrastajat lyököön tän sitten lyttyyn jos on lyötävää mutta minen sitä tee. ja niinku kappaleen esittelytekstissä lukee niin "mahtava biisi"
0   +1 +2