Näyttämö

Usva (rockbändi 1980-luvulta)

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Tr3oX 20.02.2010
Kovin usva mitä olen nyt kuunnellut useamman kerran. Noi massiiviset urut vaan toimii, tuo mielikuvia The Whosta ja Deep purplesta, ainoo et teil ei tainnu mennä marsun läpi. Ei mitään kritisoitavaa, laadukasta kotimaista progressiivisella tatsilla.
0   +1 +2
 
10
ROCK ROCK!!! Olipa hyvä että eksyin kuuntelemaan näitä. Siis sinäkö tossa soitat kitaraa ja tämäkö on nauhotettu 80-luvulla?
Aivan käsittämätöntä settiä, faniuduin.
0   +1 +2
 
10
((((-!-)))) 14.02.2009
Tämähän on ihan vanhan hyvän ajan synavetoista progea. On se vaan harmi, että tänä päivänä kosketinsoittimet ovat niitä vähiten trendikkäitä soittimia rock-musiikissa. Jos olisin voinut moisen ennustaa, niin olisin opetellut lapsena soittamaan pianoa ja ostanut hammondin. Noh, ehkä se ei ole vielä myöhäistä. - Matsku on hyvää. Vähän kuin Yö(k) soittaisi hyvää musaa, eikä olisi perseestä. Mutta hyvien yhtyeiden vertaaminen Yöhön on yleisesti ottaen aika turhaa, koska eihän niillä ole mitään yhteistä. ...Anteeksi vaan, jos nyt satutte olemaankin Yön suuria faneja. Siirrytäänpä siis Yöstä päivään ja nimenomaan tähän päivään. Ei mulla ole tähän oikeastaan mitään sanottavaa, kuten varmaan tulikin jo selväksi. Hyvää settii. Tuetaan siis.
0   +1 +2