Osa 13: Working day

666 Pirstaletta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

daredevil 12.09.2009
Nuo ääniefektit on tosi hauskoja! :) Minkähänlaista työtä sä oikein teet? Lieneekö jotain pirun reikien poraamista tai jotain sellaista... Messuosasto on pakko saada kasaan ennen ehtoota kun pomo vahtaa vieressä että nyt meni väärin pentele :D
0   +1 +2
 
BullHill mja 24.01.2009
Joo'o. vähän on ahdistavaa tunnelmaa työpäivälle..stressi uhkaa..sountrack painajaisuneen, jossa duunaa loputonta urakkaa. Kello tikittää taustalla, mutt viisarit ei vaan etene, ei edes kahvitaukoa osoittimet lähesty. Hyvin tehtyä äänimaisemaa
0   +1 +2
 
9
Fantasy music 13.01.2009
Tos noita jo on osuvia kommentteja ,mut kyllä vahvasti aiheuttaa tunneväristyksiä,loppua kohti loistava.
0   +1 +2
 
Zim0 10.01.2009
itse kuuntelen ambienttia. onhan tämä sitä. tässä vain vähän kaivaa pieni tasapaksuisuus. tai siis että olisin odottanut jotain muuta. jotain muuttuvaa enemmän tai jotain päätöstä. soundit ovat kyllä hyvät muuten ja näin.
0   +1 +2
 
9
_IQ_ 10.01.2009
Tässä on alussa mainio tunnelma, mutta intro-osuus oli meikäläisen mieleen liian pitkä ja toistaa liikaa samoja soundeja. Tässä laitetaan kuuntelija tosissaan odottamaan milloin homma lähtee käyntiin - ja eihän se lähde koska kyseessä on tasaisen paksu työpäivä! Normaalia haasteellisempi kuunneltava, mutta laadultaan mainio biisi.
0   +1 +2
 
7
Tharen 10.01.2009
Alku oli lupaava mutta homma ei kyllä edennyt yhtään mihinkään. Vasta lopussa päin alkoi jotain tapahtumaan. Pidän ambientista kovastikin mutta, ehh... En oikein saanut tästä mitään irti. Potentiaalia tällä on kovastikin, biisi olisi ehkä vaan kaivannut lisää tarttumapintaa, tai sitten olen väärä henkilö arvostelemaan tätä ^^
0   +1 +2
 
marccus 09.01.2009
Alun kellon nakutuksesta tuli mieleeni Stingin Russians biisi, mutta siihen ne yhtäläisyydet sitten loppuivatkin. Tunnelma on ahdistava, mutta teema ei tunnu etenevän oikein mihinkään suuntaan. Vaikea arvioitava, mutta mulle tää ei kolahtanut.
0   +1 +2
 
8
--mono-- 08.01.2009
Minulle täysin vieras musiikkityyli. Jostain syystä tästä tuli työnteko mieleen. Ehkä olisi voinut olla enemmän variaatiota.
0   +1 +2
 
Jules Varjola 08.01.2009
Nimi kuvastaa kappaletta kyllä aivan loistavasti. :P Sopii tähän aamuun kun pihassa piikataan kaivinkoneella niin että koko kämppä tärisee. Jotenkin kun sais nauhalle sellaista soundia mikä tärisyttää betonibunkkerin perustuksia ni sopis kyllä tähän loistavasti.

Muuten kappaleesta, ensimmäisenä sattuu korvaan bassosoundi joka tuntuu olevan vähän jossain muualla kuin tässä kappaleessa. Ei oikein sovi sekaan. Muuta paranneltavaa en keksi kyllä tähän hätään. Kuvastaa komeasti kapitalistisen yhteiskunnan kulmakivien aktiivista päivää. Hyvä.
0   +1 +2
 
semisuper 06.01.2009
Tehokkaasti luotu tunnelma, mutta sisältöäkin pitäisi olla. Mitä noilla pornoleffaleikkaamon lattialta löytyneillä ylijäämähuokauksilla halutaan kuvata? Hyvän ja pahan taistelua? Hohhoijaa.
0   +1 +2
 
Zebhyr 03.01.2009
Työpäivän ääniä maalaileva tuotos ei juuri sytytä. Toteutus on mallikelpoista kuultavaa.
0   +1 +2
 
8
Kallemania 02.01.2009
heh, työpäivät ovat kyllä niin hyvästä kuin pahasta. Hyvää tunnelmointia, soundit ovat hyvinkin tasokkaan oloisia. Tuo porakone(tai sirkkeli)soundi oli parhautta. Bassosoundista tykkäsin myös kovasti.

Biisi on hyvin kasassa ja kasvaa hyvin loppua kohden. Hieman yksitoikkoinen näin yksinään kuunneltuna, toistoa liiaksi.
0   +1 +2
 
10
dark_waader 11.01.2009
Ensi kertaa kuunnellessani viisua tuli mieleen että olisin jotenkin rauhoittavien lääkkeiden alaisena ja se laajensi mielentilaani hemmetisti... Parhainta avant-gardea mitä olen pitkään aikaan kuullut... Pisteet teille!!!!!
0   +1 +2
 
Mystiset Luvut 07.01.2009
Ei mun mielestä ollenkaan huonot äänimaailmat..Perustausta toimii hyvin ja onnistuu luomaan tunnelman. Ehkä vähän turhan pitkä tai sitten saisi olla enemmän variaatiota..
0   +1 +2
 
Dexteri 02.01.2009
Kuin jostain kauhuelokuvasta olisi tuo kyseinen äänimaailma lähetetty..Kumea basso soundi johdatta uhrin, ilmeisesti ansaan ja sairasmieli saa taas otteen uhrin kurkusta. Perkele mä en jaksa kommentoida enempää,
mutta biisi sopii mainiosti leffamusaksi. Loistavaa efektien ilotulitusta.
0   +1 +2
 
8
fluffyband 31.12.2008
Ihan hienoa äänimaiseman rakentelua ja lievähkösti jopa ahdistavaa. Tämä tuotos saattaisi kaivata rinnalleen jonkunlaisen visuaalisen instalaation. Ei huono lajissaan.

PS. Olisikohan aika vaihtaa duunia? :)
0   +1 +2
 
Slack_Haddock 31.12.2008
Hyvä tunnelma. Turhan avant garde minun makuun noin niinku musabiisiksi, mutta soundtrackiksi sopisi kyllä. Eri äänet kuuluu hyvin mutta sekoittuvat silti kokonaisuuteen, joten miksausta pidän onnistuneena.
0   +1 +2
 
T.Rautakari 31.12.2008
Hienoja cliche-soundeja päällekkäin: hengitys, kello ja tuulenvire. Ja sireenikin luomassa tunelmaa joka onkin onnistuneen ahdistava ja mielikuvia herättävä.
Kappaleen nimi on "Työpäivä" ; rankalta kuulostaa ja onneksi ei ole tämän pahempi krapula ;)
Hyvä!
0   +1 +2
 
9
Ktaemsshar 31.12.2008
Tässä kuulostaa siltä että oltais jossa pimeässä kohtaa jotain hämärää paikkaa ääniä paossa ja lähes täysin uupuneena. Tahdonvoima on ainoa mikä pitää jalat kantavina ja askelluksen laahustamisesta huolimatta suhteellisen vakaana. Ja heti kun liike uhkaa pysähtyä, tulee ulkoinen rykmentti lautasineen kaikkineen pakottamaan takaisin liikkeelle. Ja vielä nopeampaan tahtiin. Vallan kurjankuuloiset olot on tässä paikassa.
Jälleen kerran vaivattomasti visualisoitava kappale, ja vielä sellainen, jonka voi visualisoida monella eri tapaa.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 31.12.2008
Demonit kuolavaluen työn touhussa (Hostel elokuvan tyylisesti). Enkeleiden vakoojat seuraavat silmä tarkkana, mitä nämä heidän vastakohdat tekevät. Pahalta näyttää tuleva armon vuosi 2666, "valoisalta" puolelta katsottuna.

Pirun viulut viritellään,
terät terotetaan.
Poraataan reikiä, tutkitaan,
väsyttävää hommaa, huokaillaan.
Lihasta veristä pureskellaan,
loput huulilta nuoleskellaan.
Sahalla luut irrotetaan,
palaset suuhun hotkitaan.
Isommat luut sirkkeliin,
ja lahja pakettiin.
Päivän työt tehty on,
olo on aivan jumalaton.

Loistavan tunnelman olet tähän kehittänyt. Alusta asti ahdistava fiilis kulkee mukana. Kasvaa ja kehittyy kokoajan ja lisää pelotus tehokeinoja tulee juuri oikeaan aikaan.
Sopivan mittainen on tämä myös ja jään odottamaan enkelien vastaiskua.
0   +1 +2
 
8
The Escapist 01.01.2009
Hämy tunnelma. Soundit sopii erittäin hyvin tähän. Tää sopis hyvin johonkin kauhuelokuvaan!
0   +1 +2
 
Jusa83 01.01.2009
Tämä ei ihan osu omaan makuhermooni, mutta ihan mielenkiintoinen välipala sinänsä. Hyvin minimaalisilla aineksilla tässä liikutaan. Ehkä vähän lisätapahtumia olisin kaivannut, mutta kuten sanoin, tämä ei ole minun kuppini teetä. Toisaalta musiikin paikallaan junnaaminen kuvastaa hyvin tylsää työpäivää. Saundipuoli tuntuu olevan hyvin hallussa.
0   +1 +2