Exit Lie

Re-Pulse

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

mustalitku 18.07.2009
Hienosti toteutettua matskua! Laulaja on hyvä! Bändillä soitto rullaa ja homma tuntuu olevan muutenkin hyvin paketissa. Hyvä.
0   +1 +2
 
sikki-six 28.02.2009
Johan tuuttaa isoa soundia verrattuna kommenttiringin virtaan. Kitarariffeissä on kokoa ja fiilistä, samaa voi sanoa oikeastaan koko bändistä. Laulajan hieno fraseeraus yllätti biisissä ehkä eniten, ei voi kuin nautiskella tuosta äänestä. Ihan ässäkamaa näissä ympyröissä.
0   +1 +2
 
pallomember 26.02.2009
Nappi tuotanto, soundit on kirkkaita ja balanssissa. Sopivasti kaikuhässäkkää ja kompuraa löytyy.
Biisi itsessään ei omintakeisesta päästä ole, Lacuna Coilin ja ruotsimetallin suunnilla aika lailla liikutaan. Vähän experimentaatiovaihdetta voisi peräänkuuluttaa, ettei ihan näin radiokamana säilyisi. Kuitenkin teillä tuo naislaulu antaa paljon vivahteita eikä jää vaan nätiksi mausteeksi päälle. Kertsi tässä oli kova osio ja konerumpusovelluksista pidin kanssa.
0   +1 +2
 
9
Transparent 24.02.2009
Mahtavaa kuulla välillä hyvää ja vahvaa naislaulua. Sopii tähän erittäin hyvin. Mukavan kiero tunnelma biisissä. Erittäin kaunis kertsi. Synia on käytetty biisissä hienosti ja hyvällä maulla. Erittäin miellyttävä ja tunnelmallinen kokonaisuus.
0   +1 +2
 
GxBx 21.02.2009
vitun hyvä biisi tosi kovat vokaalitr ja ihanaa örinää rummutki toimii vittu MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
0   +1 +2
 
9
Toni Solo 29.01.2009
Heti perään jo toinen tasokkaasti äänitetty metallibiisi Kommenttiringissä. Varsinkin kitarat on tuotu esille hyvin ja kokonaisuus on hyvin balanssissa. Vokalistin äänikin lähtee jotenkin lentoon loppua kohden.
0   +1 +2
 
zargo_hellfuzz 28.01.2009
Tekis mieli kyllä olla sanomatta mitään, tiedätte varmaan muutenkin että tää on takuuvarmaa tavaraa. Hemmetin hieno!
0   +1 +2
 
axismundi 22.01.2009
Ensikuulemalta jäi käteen vähän tuollainen tusinamaisuus. Laulajalla on persoonallinen ääni, hyvässä mielessä siis. Soundit on tuhdit ja kyllähän tässä on sitä potentiaalia.
0   +1 +2
 
Rehvake 22.01.2009
Onpas valmiin kuuloista tavaraa, erinomaiset soundit! Toimivalla riffillä lähti biisi käyntiin hyvään perusmetallimeininkiin, väliosasta pidin eniten. Tämäntyyppinen laulu ei yleensä itselleni oikein iske, mutta uskon että moni pitää tästä!
0   +1 +2
 
Snacke 20.01.2009
heviähän tämä ja laulajakin osaa hommansa.
0   +1 +2
 
--mono-- 19.01.2009
Mukaansa tempaava intro. Laulaja sopii hyvin tyyliin. Biisin rakentelussa on hyvin ollut ajatusta mukana ja laulajalle on osattu jättää sopivasti tilaa. Tämä on hyvä.
0   +1 +2
 
Begemot 16.01.2009
Tätä on kai tullut aiemminkin vastaan ringissä? Olen kai väärä heppu arvioimaan tällästä. Sinäänsä virheetöntä musaa joka sektorilla, mutta ei herätä oikeastaan mitään tuntemuksia. Tässä on hieman kaikkille jotain. Naislaulajan pehmeä ääni toimii varmaan kaikille. Löytyy kitarismia. Löytyy pop-melodioita sovistunein itämaisin maustein.

Tässä on valmis paketti. HIeman tuuria, oikea ajoitus ja hittibiisi, niin eiköhän se ole siinä.
0   +1 +2
 
9
zenri 13.01.2009
Ei todellakaan ole omaa mielimusiikkiani, mutta niin laadulla tehtyä, että pitää ihmetellä, miten biisit vielä mikserissä pyörii, kun kyllähän tällä voisi ihan listalle mennä.
0   +1 +2
 
9
electrichaos 13.01.2009
Tukevat on suondit ja riffi pyörii arvatusti, joka ei välttämättä aina ole hyvä asia. Kokonaisuus kuitenkin sopivan mystinen... Minun korvaan bändin tasapainoisimpia ja parhaita tuotoksia. Ei helvete tämähän on hyvä,,,
0   +1 +2
 
Zim0 11.01.2009
lähtee tykisti biisi liikkeelle ja laulaja hoitaa hommansa mallikkaasti. soundit ovat melkein parasta mahdollsta luokkaa. radiosta voisi löytää tämän kipaleen. tässä biisissä on vain se ongelma jota olen monesti sanonnut. miten meinasitte erottua joukosta. toki moni tykkää mutta miksi ei saman tien kuuntele withiniä tai evaneskeneä. toki kaikki musiikki on tehty 100 kertaan mutta sen voi silti tehdä paremmin ilman että kuulostaa samalta.
0   +1 +2
 
marccus 09.01.2009
Tästä ei löydä hakemallakaan mitään negatiivista. Jälleen kerran tämä poppoo on onnistunut työstämään laadukkaan biisin sovituksineen.
0   +1 +2
 
Sweetie 08.01.2009
Soundeista paistaa ammatiitaito kivasti läpi, tosin jättää vähän särmättömäksi samalla. Soittosuorituksista ei löydy moitteen sijaa, ja homma vetää eteenpäin mallikkaasti. Kappaleena sensijaan vähän tylsähkö ja kaipaisin jotain omaa reilulla kädellä. Jotian irtiottoa siitä tavallisesta naislaulajaheavystä, mut tästä sitä en saa irti. Jotain joka loisi kokoonpanolle kasvot, jotain omaa. Lähtökohdat ovat hyvät tehdä vaikka mitä. Uskallusta vain ja jatkoja. Hyvä.
0   +1 +2
 
8
Kallemania 02.01.2009
Alkuriffi oli tarttuva, tuli Iron Maiden mieleen. Laulu, soitto ja sovitus ovat ammattimaisia niinkuin tältä bändiltä on tottunut odottamaan. Laulumelodioista ei oikein jäänyt silleen mieleen, eikä muutenkaan laulusta, ei koukuttanut.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 29.12.2008
Sellaista kunnon exit only meininkiä ja takuuvarmoilla soundeilla. Hyvää jälkeä.
0   +1 +2
 
8
thunderbaum 29.12.2008
Hyvin hiottua matskua. Toimii paremmin kuin aikaisemmat mitä oon kuullut. Toivon että jatkossa löydätte elementtejä joilla erottua hevin luvatussa maassa. -Perälän Betoni
0   +1 +2
 
Mystiset Luvut 07.01.2009
Ei mun mieleistä musaa..voi tosin olla että en ehkä osaa kuunnella tätä genreä oikein..Mun mielestä perusradiokamaa, joka on tyylikkäästi tehtyä.
0   +1 +2
 
9
Fillari 03.06.2009
Tyylikkään kuuloistaja hyvin soitettu, naisääni laulajana luo aina oman erilaisen fiiliksensä, ehkä olisi saanut välillä mennä vähän korkeemmalle, mutta peruslaulanta ok ja hyvää, vähän yllätyksetön, mutta hyvin tehty veto kuitenkin.
0   +1 +2
 
10
Akeli 04.02.2009
Alun riffi kuulosti ensiksi jotenkin kuullulta, mutta taustajoukkojen saavuttua biisin tuoksintaan se ei ollutkaan niin kliseinen, miltä aluksi vaikutti. Kyllä on aika vakuuttavan kuuloiset laulut muuten, ja tuo väliosa kahden ensimmäisen säkeen välissä oli aivan perkeleen hieno synien korostamana. Nyt kun gertziin asti päästiin, niin ei siinä muu auttanut kuin kylmille väreille meno, joka kertoo siitä, että tässä on nyt kyllä onnistuttu :) Toivottavasti muuten tuon gertzin toisen laulustemman vetää taustalaulaja, ettei sorruta siihen kaikkien harrastamaan studiossa tapahtuvaan ylimääräisten laulustemmojen lisäämiseen, joita nyt ei kuitenkaan livenä sattuneesta syystä yleensä toteuteta. Tämä biisi oli nyt kyllä ehdottomasti positiivisin allekirjoittaneen tämänpäiväiseltä kommenttirinkikierrokselta tähän mennessä. Vähän kyllä oli kliseinen tuo aksentoimiskakka tossa ennen ultimate final gertziä, mutta menköön nyt tämän kerran :D
0   +1 +2
 
9
maaninen 06.07.2009
Hyvää perusheviä tämä oli. Laulajalla vahva ja puhdas ääni. Erittäin hieno soolo! Tykkäsin!
0   +1 +2
 
Dexteri 02.01.2009
Kipakka kappale ja soundit ovat mitä parhaimmat. Yllätävän selkeä melodia verrattuna muihin tämän genren
edustajiin. Laulusolistille erityinen kiitos, oli upeaa kuuneltavaa.
0   +1 +2
 
8
Jusa83 02.01.2009
Tykkäsin goottiurkumaisesta kitarakuviosta taustalla. Kertsiin en pääse aivan mukaan, vaikka se mukavasti liiteleekin. Laulaja on hyvä ja soittokin luistaa. Saundi saisi olla hieman kirkkaampi. Ihan kelpo kappale, vaikka ei nyt sadalla voltilla iskenytkään. Kyllä tämän voisi jonnekin albumille kuvitella.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 31.12.2008
Juuri näin! alulla herätetään kuulija. Laulajatar vetää hienosti (sexy ääni ;), synat upeat (extra pojot), tukevat hienosti kipaletta. Ja rytmiryhmän kielimiehet näyttävät taitonsa. On se niin hienoa kuunneltavaa, osaavat ihmiset kanteleen ääressä. Rumpali takoo hienosti, jäänee sovitusten myödessä taustalle, mutta hyvin komppaa. Kaikki toimii jälleen kerran (liiankin hyvin :). Ihan upean loistavaa kuunneltavaa. Tekeekö kitaristi nämä biisit :) Tuli vain sellainen tunne paneroinneista ;)

Hienoa. Mutta... missä on se joku joku joku, joka poistaa teidät täältä mikseristä. Niin ja ne halut...
0   +1 +2
 
9
kake1962 31.12.2008
Biisi lähtee liikkeelle kuten pitääkin! Hyvän kuuloinen melodia, hyvää kitarasooloilua ja slideskebakin taisi kuulua sieltä taustalta (?)!!!
0   +1 +2
 
T.Rautakari 31.12.2008
Kaunis ääni laulajalla.
Ei väkisintehdyn makua missään kohtaa, vaikka se genressä onkin yleistä varsinkin kun on nais-laulusolisti.
Mielenkiintoinen sävellys ja sovitus.
Kaiken kaikkiaan hyvä tuotos vaikkei olekaan omaa genreäni.
Hyvä!
0   +1 +2
 
Slack_Haddock 01.01.2009
Taidokasta menoa. Vokalisti vetää hyvin, muttei oikein ole minun heiniä. Verseissä hienot kitaralidididit taustalla. Hieman tätä vaivaa semmoinen naisvokalistimetallin perisynti, eli lähdetään jymäkästi ja uhkaavasti, mutta kertsiin mennään popiksi särökitaroilla ja kauniilla ja haikeilla melodioilla. Jotenkin se Ronnie James jää siihen alkuun eikä biisi potki munille enää kertsissä. Ei siinä mitään, kaunista ja komeaa on kuitenkin meno.
0   +1 +2
 
A-X 07.02.2009
Saundit on ihan jees mut vähän jännästi on miksattu. Toi kitaramelodia ei oikeen tahdo kuulua. Oho! Laulu oli yllätys! Eikä mikään huono. Todella hyvän saundin omaa lauluaja. Biisi on muutenkin hyvin mielenkiintoinen ja synat tuo mukavasti syvyyttä tähän ja samalla myös sitoo saundeja yhteen. Niitä on käytetty just sopivasti. Vähän tasapaksu tää kyllä siitäkin huolimatta on. Vähän enemmän vaihtelua seuraavalla kerralla kiitos. Mutta hyvä tämä kyllä on. Soolo on tyylikäs.

Eli siis. Ihan hyvä biisi suht hyvillä saundeilla. Se viimeinen silaus puuttuu vähän kaikesta, mutta ei tästä hirveästi valitettavaa keksi. Ihan jees siis.
0   +1 +2
 
9
Olppa 07.06.2009
Aika jämäkät kitarasaundit. Konerummut (?) vähän erottuvat itse miksistä kun muuten on niin laadukkaat saundit. Naislaulajan ääni on todella hieno, vahva ja kaunis. Laulaa myös tietysti nuotilleen. Soitto toimii hyvin ja soolo oli hienosti sävelletty. Toimivia sävelratkaisuja.

Musiikillisesti tämä ei ikävä kyllä ole kovinkaan persoonallista. Tämän kuuloisia bändejä maailmasta löytyy varmasti jo jonkin verran, mutta ei anneta tämän seikan häiritä. Toimiva biisi!
0   +1 +2
 
9
daredevil 08.03.2009
Vähän niinkuin Megadeth mutta vain naislaululla, se mulle tuli mieleen ensimmäiseksi. Hyvät soolot. Taitava laulaja + taustalaulaja. Olisi ihan mukava kuulla saman biisin live-esitys.
0   +1 +2
 
10
Modnar 10.02.2009
Kylläpäs osaa potkaista. Riffeissä on jotain kieroa ja tarttuvaa ja melodiatkaan eivät aivan sieltä perinteisimmästä päästä ole. Kuitenkin sopivalla tavalla tuttua ja turvallista, joka osaa tökkiä raja-aitauksia naarmuille. Naislaulu antaa mukavaa vivahdetta tämän tyyliselle raskaalla soitannalle. Tästä tulee samalla mieleen Therionin sinfonisempi ja melodisempi tyyli sekä Katatonian tyylikäs riffittely. Mahtava kappale.
0   +1 +2
 
Black Dog 10.02.2009
Ainakin biisi on masteroitu lujalle, niinkuin tässä genressä pitääkin. Kappaleen taustat ovat mahtipontiset, mistä plussaa. Soitto toimii, sävellyksessäkin mukavia melodiakulkuja. Laulaja hoitaa leiviskänsä esimerkillisesti.
0   +1 +2
 
Zoidberg 02.02.2009
Laulajalla ässät suhisee oikein kunnolla, johtuuko sitten miksauksesta, sitä en tiedä. Hyvin toteutettua poppimetallia. Vähän yksitoikkoinen biisi.
0   +1 +2