The Hitman Diaries pt.2

Backstabbing Bastard

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Epoche 13.12.2008
Hieman vaisumpi veto kuin muut kaksi, tai sitten en keskittynyt tarpeeksi..
0   +1 +2
 
9
Alkaa mielenkiintoisesti. Puhtaisiin vaihdettaessa tulee hetkellisesti mieleen peräkylän humppabändi, mutta onneksi meno vaihtuu taasen kunnon rytinäksi. Edetessään kipale saa kunnolla ilmaa alleen ja loppu onkin sitten täyttä asiaa. Loppupuolen tiukka rykäisy kuulostaa niin perinteiseltä kuin se onkin, mutta toimii tässä yhteydessä.
0   +1 +2
 
9
Tässä bändissä haistan jonkin verran metalcoren tapaista meininkiä, joka ei ole pahemmin minun mieleen, mutta tämä on jonkinlainen poikkeus!
Laulu on omaperäistä ja ei kaikkialla kuultavaa samanlaista murisemista! Siinä on omanlainen sävy ja puhdas laulu toimii kymmenesti paremmin kuin muissa metalcore-bändeissä, joissa jotkut laulajat ovat puhtaassa laulussa amatöörejä ja se pistää laulun kuulostamaan jotenkin emolta, mutta tässä ei niin tapahdu! Lyriikoihin olen kiinnittänyt sen verran huomiota, että näitä teemoja näissä teidän biiseissä harvoin käytetään metallimusiikissa(ainakin niissä bändeissä, joita itse kuuntelen)... Osaa olla hienoa tappokamaa ja hyvältä kuulostaa, mutta ainoa negatiivinen puoli, mitä tässä biisissä kuulen, on se, että pientä omaperäisyyttä ja käännekohtia saisi olla lisää! Jatkakaa vain näin :)
0   +1 +2