The Modern Way to Sin

Backstabbing Bastard

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Superblonde 19.09.2009
Loistava kokonaisuus, jossa mikään osa ei jää turhan vaisuksi. Sovituksissa on joitain mukavia ja hieman herätteleviä kikkoja, mitkä jaksavat pitää mielenkiinnon yllä. Tämän tyylisille kappaleille on monesti tyypillistä turhan tylsät ratkaisut ja vähän vääränlainen painotus. Vaikkakin kuljetaankin siinä tutussa ja turvallisessa ympäristössä on biisissä sitä jotain lupaavaa ja pientä kivaa.
Alun kosketinosuudet on muuten todella kivat! Niitä tosin olisi voinut nostaa ihan hitusen verran, juuri niin että pysyvät vielä kuitenkin taustoina. Samoin muussa osin kappaletta voisi tehdä. Koskettimien sovittaminen ja tasapainoittaminen biisiin on muuten vaikeaa monin tavoin, mutta näissä olette mielestäni onnistuneet ihan hyvin. Melodiat ja hieman monipuolisemmat sovitukset olisivat tietenkin tehneet hyvää, mutta biisin ollessa jo näin paljolti täytetty voi olla vain ihan hyvä antaa yksinkertaisuuden korostaa muita. Hyvä soundi vaikkakin melko perinteinen ja tasapaksu, syvyyttä kyllä löytyy vaikkakin saisi olla vielä hieman lisää.
Vaikka genre onkin hieman ohi siitä mitä normisti kuuntelen on tämä biisi kyllä ehdottomasti tuon 9 arvoinen, toteutus on lahjakasta ja soitto hyvää ja musikaalisuus kyllä näkyy. Myös VALTAVA plussa tulee laulajan hyvästä lauluäänestä että nuottikorvasta. Kiitos ja kumarrus!
+2   +1 +2
 
9
Zim0 23.01.2009
Biisi lähtee todella hyvin liikkeelle. hyvä avaus lätylle. bändin nimestä en pidä yhtään. aivan turhaan on pitänyt laittaa tuommoinen nimi ^^ bändillä on pontentiaalia niin miksi pitää tuommoisella kikkailunimellä pilata.

Tulee aika paljo In Flames mieleen tästä jos ei kliiniä laulua oteta mukaan. mutta ei se mitään koska In Flames tekee nykyään paskaa musiikkia.

Olen muuten aika sanaton tästä biisistä. hyvä pojat.
0   +1 +2
 
10
Sami_T 09.01.2009
Laulu toimii hemmetin hyvin tähän biisiin. Soundit on aika mahtavat. Soittotaitoa ja hyviä ideoita näiltä äijiltä tuntuu löytyvän.
0   +1 +2
 
10
QuietSaint 06.01.2009
En voi muuta sanoa kuin että kateeksi käy teitä, vedätte helvetin hyvin! =)
0   +1 +2
 
10
Razorblade666 02.01.2009
Tää kyllä potkii kasseille. Hyvät riffit ja laulukin on hyvä. Hyvin pysyy koko paketti kasassa ja saundit on kohillaan.
0   +1 +2
 
variant 18.12.2008
Loistavaa mättöä. Herätti hyvin. :)
0   +1 +2
 
10
Epoche 13.12.2008
Aika perkeleen kova biisi, todella hyvää mättöö..Ainut mitä ehkä itse olisin voinut paremmin ajatella tehtävän oli laulujen kaiut ja feidit - kappaleen alussa ne pikkusen häiritsi..Muuten täys pamaus!
0   +1 +2
 
10
Akeli 03.12.2008
Kyllähän tää on helvetin kovaa kamaa, ei paljon muuta nyt osaa sanoa \,,/ Puhdas laulukin tuo oman leimansa tähän, joten ei huku massaankaan. Sitä lukuun ottamatta tässä nyt ei kauheasti mitään uutta ja mullistavaa ollut, mutta ei aina tarviikkaan olla
0   +1 +2
 
9
Henzoman 11.11.2008
No helevetti sentään ku potkii!! Todella munakasta tykitystä... Laulanta on eritoten onnistunutta, puhumattakaan saundeista. Hienoja riffejä ripoteltu sinne tänne maustamaan loistavaa melodiaa. Miksauksesta en löytänyt parin kuuntelun jälkeenkään moitteen sanaa. Kerrassaan onnistunut teos.
0   +1 +2
 
8
White_genesis 12.11.2008
On muuten harvinaisen hyvä biisi, ottaen huomioon mitä odotin. kunnon räyhäämistä. kaksi asiaa on kyllä mitkä pistää korvaan tai sieluun. 1) rummut on turhan hiljaisella, niiden kuuluu potkia sisuskalut pihalle ja tärykalvot paskaksi, eikä surista hipihiljaa taustalla :) nyt tästä puuttuu se mättömeininki jota biisi kaipaa vahvasti.

2)tuo yhdistelmä että ensin räyhätään ja mätetään minkä jaksetaan säkeistössä ja sitten kertsissä rauhotutaan hitaammalla kompilla ja puhtailla lauluilla on vanhempi kuin taivas ja kuluneempi kuin naapurin 20v vanhat kumisaappaat. Hyvänä esimerkkinä on nyt lähtökohtaisesti kaikki melodisen metallin edustajat. Tästä rokotan suurellä kädellä ja ahnaasti.

Teknisesti muuten kyllä loistavaa jälkeä ja hyvä sävellys, poislukien nuo kaksi mokaa.
0   +1 +2
 
9
Ysi napsahtaa, vaikka kappaleena hieman liian perinteistä melodista metallia. Silti toteutus on vallan mainio, plussaa Mixterin mahtaville vokaaleille. Hemmetin hyvä menobiisihän tämä joka tapauksessa on ja paljon paskempaa on ihan levyltäkin tullut kuunneltua.
0   +1 +2
 
9
Outlander 24.11.2008
Hieno piisi. Vähän jokapaikasta kylläkin tämmöstä musiikkia kuulee. Sointumaailman tylsyydestä piste pöis.
0   +1 +2
 
8
lönssi 20.11.2008
Hienot melodiat ja laulukin hyvää, mutta mielestäni voisitte jättää cleanit vokaalit pois. Ördäykset voisi olla vähän matalampaa. Muuten biisi toimii hyvin.
0   +1 +2
 
10
pommikaitsu 30.11.2008
potku on kyllä havaittavissa.
mukavaa koukuttelua vatsan pohjassa.
ei tästä voi muutakuin antaa suoriltaa kympin ja faniutua.

pitkästä aikaa kuulee sellasta settiä että heti puolen minuutin jälkeen on vakuuttunut siitä että loppu ei lässähdä kesken.
eiköhän tällä jonkunlaista diiliä saa. tosin vaan pienestä lafkasta. mutta eihän sitä tiedä.

välillä ehkä vähän liikaa tausta murinaa sekoittamassa puhdasta laulu osuutta, mutta jotain viilattavaa pitää jättää jos saa jonkun tämän julkaisemaan.
0   +1 +2
 
9
_^MetallistI^_ 23.11.2008
Alku oli kyllä niin uskottava että plussaa tulee! Monipuoliset laulut, kaikin puolin uskottavia! Vanhan In Flamesin kovana kuuntelijana on pakko tykätä. Basso oli sopivan erilainen kitararaidan kanssa, ei tullut semmosta fiilistä että se on siellä vain tuomassa bottnea biisiin.
Kaikin puolin hyvänkuulosta settiä alusta loppuun! 9 siksi, että joku mukava ränttätänttäriffi ois ollu munakas johonkin väliin. Mutta sehän on vain mun mielipide! :)
0   +1 +2
 
8
PahaArkk1tehti 23.11.2008
Vai että risut, ruusut ja muutkin kasvinosat. No kokeillaan.

Ekaan kertosäkeeseen mennessä tuo Göteborg vaikutteisuus on ottanut melkein niskalenkin. Mietin jo yhden säkeistön ajan sitä, mistä In Flamesin biiseistä tuo teemariffi on yhdessä koottu ja napsaistu. Aika monia tuli mieleen. Siinä mielessä ei tämä skene mitään uutta tarjoa, eikä tässä nyt koe uudestisyntyneensä soundin tai sovituksen osalta..

Mutta löytyyhän täältä jotain aika erikoisiakin juttuja. Laulusta pisteet. Vokalisti vetää aika rohkeasti palkeet auki, siinä missä välillä möristään suhteessa matalallakin. Lyriikat yrittivät olla kantaaottavat selvästi, ja olihan ne sitä, ihan voi allekirjoittaa tuon mammonan kiron maailmassa.

Soundeista ja tarkkuuksista ei lopulta kahta sanaa: Hyvää työskentelyä. Hieno sävy loppuun päin vielä tuosta radikompista ennen viimeistä kertosäettä. Soolo jotenkin jää lyhyeksi ja pliisuksi, joutuu oikein hakemaan sen tuolta. Kysehän ei ole siitä, etteikö tämä ralli voisi kestää helposti minuutin kauemminkin.

Paljon kaikkeahan sieltä löydettiin, vaikka ekoilla kerroilla kieltämättä kuullostaa aika riisutulta. Ei huomio jostain syystä kiinnity kuin pariin osa-alueeseen erityisesti koko biisin aikana: Puhtaaseen lauluun ja pariin toisaalta tutun kuuloiseen ja toisaalta hyvin kulkevaan rifiiin. What can I say. Tasaisen hyvää, en pettynytkään.
0   +1 +2
 
10
Mokooma 19.11.2008
Tämä on mukava ralli! Melodisesta laulusta en ole ihan varma.. Eri laulaja kuin örisijä? Örisijä vetää niin hyvin että selkäpiitä karmii (hyvällä tavalla). :)
0   +1 +2
 
9
MekaaninenOrava 19.11.2008
hyvä ralli, mukaan tempaavat säkeet ja kertsikin on ihan jees. tosiaan aika metalcore vaikkutteista. itse en ole kyseisen genren ystävä mutta tämä on ihan jees. saatte kolmenumeroisen faniluvun tästä
0   +1 +2
 
10
pro 01.01.2009
Noniin lähtihän se päivä käyntiin!!! Kylä lähtee!
0   +1 +2
 
8
Oziz 19.11.2008
Jotenkin mulle tulee mieleen tosta alusta Medicated. Mutta se siitä.
Nämä örinästä puhtaaseen kertsiin vaihtuvat lauluosuudet kyllä rokottaa biisin arvosanaa rankasti, sitä kun tulee nykyään _AIVAN_ jokatuutista.
Muuten riffit ja soundit ovat kohdillaan. Paitsi rummut. Hirmuisen hiljaiseksi miksattu. Rummuissa jos missä pitäisi löytyä sitä MUNAA. Laulu on melko hyvää, jos unohtaa nuo puhtaat, vaikkei niissäkään soundillisesti valittamista ole. Jos tätä kaavaa ei olisi vielä käytetty, 9 napsahtaisi. Nyt se on reilu 8.
0   +1 +2
 
9
StoRBa 21.11.2008
No tämähän oli sitä modernia melodista metallia. Vaikutteista varsinkin nuo ruotsalaiset kuuluvat aika hyvin läpi, mutta mitäpä sitä pyörää keksimään uudelleen, jos homma toimii näinkin. Soitossa tai tuotannossa sinäänsä ei mitään valittamista. Soundit eritääinkin kohdallaan ja meininki tiukkaa. Vaikka laulusovitukset oli varsin hyviä, kuulosti soundi jotenkin päälleliimatulta. Itselle ainakin tipahtaa enempi semmonen välimaaston vokalisointi kuin pelkät ääripäät, mitä tässä oli käytetty. Tosin nekin ihan mallikkaasti.

Ainut mikä estänee tätäkin biisiä nousemasta perushyvästä loistavaan, on itse kappale. Ei liene tästä biisistä haastajaksi alan konkareille tai omaperäisemmille tulokkaillekaan, mutta genren suurkuluttajille varmasti tervetullutta kamaa. Oikealla ajoituksella varmasti uppoaa sopivaan markkinarakoon - for the fans of... -bändinä.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 18.12.2008
Tässä on sellaista rehtiä ja kunnollista turpaanlyöntiä, että ihan pitää tuulettaa. Melodiat lauluissa loistaa ja Berskules on banjonsoittajilla kielet kireenä!!
0   +1 +2
 
10
satanasika 15.01.2009
Helvetin hyvät riffit ja laulu tosiaan sopii täydellisesti kappaleeseen.Ei voi paljoa parantaa.
0   +1 +2