Definding Archives

Pentti Sutinen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Turha sitä on tekemisiään selitällä hyvä mies.

Kuntelin tätä, ja kas kummaa unohtui repeatille, on soinut varmaan kymmenisen kertaa. Hyvää irkkumaisemaa biisissä, tuulta ja tuiverrusta, tyynellä tavalla, olipas kompleksinen ilmaus.

Mutta, totta vie tämä on hyvä biisi, hyvin rentouttava ja maistuva kaikin puolin. Hyvää työstöä, maltillista äänimaailmaa, jossa on kuitenkin omia kiekuroitaan, viehättävä biisi, todella.
0   +1 +2
 
digius 08.11.2008
Kaivelu kannattaa, eli ei me kanneta kaunaa vaikka niin teitkin!:) Tässä on paljon sitä mistä meitsikin diggailee hyvine kasari- ja klasari synasoundeineen. Ainoastaan toi MiamiVice-rummutus, joka on ehkä a little bit too much..mut pitihän tätä tulla uudelleenkin kommentin kera kuuntelemaan niin että jokin tässä mättää.. ;).. outro, se oli tosi cool!
0   +1 +2
 
10
J. Hifish 31.10.2008
Tässä oli kyllä niitä aineksia mistä minun musiikkimakuni koostuu. Vanhassa vara parempi ja 80- luvun alkupuoliskolla suurimmat vaikutteet musiikkimakuuni saanena pidin biisistä kovastikin.
0   +1 +2
 
9
Shell D-7 30.10.2008
yllättävän positiivinen äänimaailma tässä. kuulostaa varsin hyvältä, melko vapaa meno. tulee jotenkin hämärästi toi sun biisi No road home mieleen, joka soi aika usein koneella :)
Paikoittain ehkä hieman hajanainen, muuten kyl toimii joka suhtees

lisää odotellessa (Y)
0   +1 +2