Kuolon virsi

Hiidenlintu

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Hämäröinen 01.04.2009
Alun "sotaäänet" oli vähän ärsyttäviä ja siitä tulee tavallaan sellainen rasittava nykyaikaisuuden tuntu kun koen black metallin tavallaan ajattomaksi. Sen jälkeen kappale kyllä lähti erittäin hyvin käyntiin, kitarariffi ja rummut kuljettavat hyvin. Aluksi tuntui, että laulu on ehkä liian "päällä", mutta pitemmälle kuunneltaessa se ei enää häirinnyt.
0   +1 +2
 
9
Teawisher 21.12.2008
Alun syna on hyvän kuuloinen ja luo sellaista "epänykyaikaista" fiilistä josta pidän vaikka noi sotasamplet vähän toisenlaista viestiä henkiikin, ihan hyvä intro joka tapauksessa.

Parasta tässä on kyllä ehdottomasti toi liidi jonka soundi on suorastaan jumalainen ja se eka(ja myöhemmin toistuva) riffi on kanssa ihan mauttoman jylhä. Muutkin riffit on hyviä.

Rummut toimii kanssa ihan hyvin varsinkin konesellaisiksi, ja ne on oikeastaan aika hyvällä tavalla taustalla vähän samalla tapaa kuin vaikka PdH:ssä, muttei kyllä yhtä onnistuneesti.

Biisin kalevala/kansanperinne henkiset lyriikat on aika tyylikkäät ja vaikka ne on sellaisiksi ehkä vähän peruskamaa niin kyllä mä niistä pidän huomattavasti enemmän kuin suurimmasta osasta BM lyriikkaa.

Tavallaan laulu on vähän turhan puhemaista, mikä on yleensä huono juttu mutta noihin lyriikoihin ja tolla soundilla vedettynä se sopii hyvin. Ei tälläiseen musaan välttämättä sellainen "rääyn keuhkot pihalle" laulu sopisikaan vaikka yleensä tuskaisesta ulosannista pidänkin. Loppuambientit on kanssa ihan onistuneet.

Kokonaisuus on siis hyvinkin toimiva ja kuten sanoin niin tässä on mielestäni oikeasti ihan helvetin hyvät kitarat, varsinkin toi liidisoundi on ihan käsittämättömän siisti. Taustakitara on kyllä ehkä vähän turhan hiljasella, mutta kokonaisuutena miksaus on kyllä hyvä.

Loppuunkin musaan sama tunnelataus mikä tossa liidissä on niin tämä olisi ihan uskomatonta, hyvä ja persoonallisen kuulonen biisi!
0   +1 +2
 
10
Roudantuoja 28.10.2008
Saakelin kova veto. Rummut kuulostavat jopa hyviltä, vaikka koneistetut lienevätkin. Tässä on kyllä sellainen majesteellisen kylmä tunnelma jota monet yrittävät turhaan tavoitella, sinä onnistuit. Potkii todella kovaa. Julkaise tämä demo fyysisenä äänitallenteena, tässä yksi ostaja.
0   +1 +2
 
10
Neo.1 07.11.2008
Komppia aikaisemmalle, suorastaan erinomaista kylmää virttä tarjoillaan maittavassa paketissa. Soittimet kuljettavat tunnelmaa asiaankuuluvassa (epä)harmoniassa ja vokaalit on omaan korvaan myös parantuneet.
0   +1 +2
 
8
Kempura 17.11.2008
Sanoituksia myöten suht toimivaa huttua, joskin perään kuuluttaisin aitoja rumpuja. Tunnelmatkin kohillaan.
0   +1 +2